eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
یتیمچه ۳ عدد بادمجان ۱ عدد کدو‌متوسط ۲ عدد کوجه فرنگی پوست گرفته شده ۱ عدد پیازبزرگ ۱ عددسیب زمینی ۲ عدد سیر ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه نمک وفلفل و زردچوبه مقداری پیاز رو باکمی روغن تفت دادم سیروسیب زمینی و کدو وبادمجون رو اضافه کردم کمی تفت دادم زردچوبه ،نمک،فلفل ،رب وگوجه رو اضافه کردم ونصف لیوان آب جوش ریختم گذاشتم یکساعت باحرارت کم پخت بعضیا مواد رو بعد پخت میکوبند که سلیقه ای هست 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
کوکو سیب زمینی ۳ تا سیب زمینی متوسط رو بعد پخت له کردم ویک تخم مرغ ونمک وفلفل سیاه وزرچوبه و ۳ قاشق آرد سوخاری زدم و تو دست کمی پهن کردم برگ جعفری روش گذاشتم وتو روغن سرخ کردم سعی کنید برای کوکو سرخ کردن تابه ای انتخاب کنید ک یک سری همه مواد همزمان سرخ کنید و روغن اندازه ای بزنید ک وسط پخت روغن نخواد ک  جذبش میشه اینکار 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
پودینگ وانیلی و زعفرونی شکر   ۳/۴ پیمانه شیر   ۲پیمانه نشاسته ذرت ۳ ق غ زرده تخم مرغ   یک عدد زعفران دم کرده وانیل  کمی گلاب  دو سه ق غ گردوخرد شده  و موز حلقه شده به اندازه دلخواه بیسکوئیت وانیلی و کاکائویی به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا زرده را با شکر و وانیل با همزن بزنید تا کرم رنگ بشه شیر و نشاسته را مخلوط کنید روی حرارت ملایم قرار دهید مدام هم بزنید بعد مخلوط زرده  را به مواد اضافه کنید روی حرارت کم بزارید تا غلیظ شود بعد که به غلظت فرنی رسید از روی حرارت بردارید زعفران دم کرده و گلاب رو به نصف مواد اضافه کرده و به نصف مواد وانیل اضافه کرده و مخلوط کنید داخل ظرف اول کمی پودینگ وانیلی بیسکوئیت کاکائویی خرد شده  موز وگردو بریزید و بعد پودینگ زعفرانی بیسکویت وانیلی موز و گردو ، ادامه دهید تا مواد دسر تمام شود و بعد به دلخواه تزئین کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
توپک موزی موادلازم: بیسکویت پتی پوروانیلی:۲بسته موزله شده:۲عدد پودردارچین:۱ق م خ گردو:بمقدارلازم 🌺🌺 طرزتهیه: ابتدابیسکویتهاروبااسیاب میکس کنید،موزهاروپوره کنید،داخل ظرف،بیسکویت پودرشده،موز،پودردارچین بریزید،باهم مخلوط کنید،سپس توپکهای۲۰گرمی برداشته کف دست بازکنیدداخلش مغزگردوبزاریدگلوله کنیدداخل پودرنارگیل،کنجدبغلطونید،داخل یخچال بزاریدچندساعتی بمونه .نوش جان 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#کلوچه_کدو_حلوایی #خوشمزه_های_ناب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕 #هنر_سرآشپزان_برتر
مواد لازم: 🌺تخم مرغ: ۱ عدد 🌺شکر :۲۲۰ گرم (یک لیوان) (من نصف شکر سفید و نصف شکر قهوه ای ریختم) 🌺کره: ۱۰۰ گرم 🌺کدو حلوایی:۳۰۰ گرم 🌺آرد حدود: ۴۵۰ گرم (حدود ۳ لیوان) 🌺ماست :۴۰ گرم (حدود ۲ ق غ) 🌺پودر گردو :۴ ق غ 🌺وانیل: ۱/۴ ق چ 🌺پودر دارچین: ۱/۲ ق م 🌺بیکینگ پودر: ۵ گرم (۱ ق م) 🌺🌺نکته: 🌺تمای مواد هم دمای محیط باشن. دستور پخت: کدو حلوایی را با کمی آب گذاشته تا بپزه ، بعد از پخت از پوست جدا کرده و له کنید ، نزدیک ۲۰۰ گرم (حدود ۱ لیوان) پوره کدوحلوایی میشه . شکر و کره را با همزن ۳ تا ۴ دقیقه هم زده تا کرمی رنگ وپوک شود تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و یک دقیقه هم زده. ماست و پودر گردو و پودر دارچین را اضافه کرده و در حد ترکیب شدن ، مخلوط کنید . نصف آرد الک شده و بیکینگ پودر راداخل مواد ریخته و ترکیب کرده پوره کدوحلوایی راهم اضافه کنیدو بعد مابقی آرد الک شده را ریخته . خمیر این کلوچه کمی چسبناک هست ، آرد خیلی نریزید ، اگر خیلی خیلی چسبنده است خیلی کم آرد اضافه کنید چرا که با ریختن ارد زیادی لطافت کلوچه از بین میره واین چسبندگی با استراحت رفع میشه. روی خمیر راپوشانده ویک ساعت در یخچال استراحت داده بعد از استراحت چسبندگی کمی بهتر میشه اما برای راحت تر کار کردن زیر کار کمی آرد پاشیده وخمیر را قرار داده و کمی ارد ریخته و خمیر را باز کنید . قطر خمیر نه کلفت نه نازک  بعد با کاتر گرد ، قالب زده یا با دست گلوله ۵۰ گرمی برداشته وبا دست حالت داده و با فاصله در سینی فرک کاغذ روغنی پهن کرده چیده. میشه روی کلوچه مهر و یا طرح انداخت ، فقط باید محکم فشار بدید . برای رومال از ترکیب ، یک عدد زرده تخم مرغ+ زعفران یا پودر کاکائو + ۱ ق م خامه (یا ماست) استفاده کرده و رومال زده و کمی تخم خرفه وکنجد ریخته سینی را در فر از پیش گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه ، ۲۰ تا ۲۵ دقیقه قرار دهید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#اسنک_سیب_زمینی #خوشمزه_های_ناب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕 #هنر_سرآشپزان_برتر
اسنک سیب زمینی خندان 2 عدد سیب زمینی 3 ق غ سر پر نشاسته ذرت 3 ق غ آرد سوخاری 1 ق غ آرد سفید 1 عدد تخم مرغ(اگر تخم مرغ بزرگ بود فقط سفیده را استفاده کنید) نمک، فلفل سیاه روغن مایع برای سرخ کردن سیب زمینی را آب پز کنید و داخل ظرف بریزید و با چنگال له کنید. نشاسته، آرد سوخاری، آرد، نمک، فلفل سیاه و سفیده تخم مرغ را اضافه کرده هم بزنید. اگر شل بود کمی آرد اضافه کنید و اگر سفت بود زرده تخم مرغ را اضافه کنید. خمیر سیب زمینی را خوب ورز بدید و روی سطح صاف کاغد روغنی باز کنید و کمی آرد بپاشید  و خمیر سیب زمینی را روی کاغذ بذارید و مجدد کاغذ روغنی روی سیب زمینی بذارید و با وردنه به ضخامت 1 سانتی باز کنید. با قالب و یا لیوان برش بزنید و با نی چشماش و با قاشق شکل دهان رو دربیارین و در روغن داغ با حرارت متوسط سرخ کنید. تجربه ی  من اینه جای اردی که زیر میپاشید ارد سوخاری بریزید و جای ارد ساده هم یک ق ارد سوخاری یا ارد ذرت بزنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
شیرینی عالی وباکیفیت میخوایدحتما وزن کنیدموادرو. مواد لازم روغن لادن شماره ۵۰ 👈۱۸۰گرم (لوازم قنادیهادارن) ارد۲۸۰گرم ارد نخودچی۲۰گرم تخم مرغ ۱ عدد شیر ۲۰گرم پودر قند۷۰گرم وانیل به مقدار لازم کرمفیل ومارمالادبه مقدارلازم همه موادروبه جزکرمفیل ومارمالادباهم توی غذاسازیامخلوط کن ریخته ومیکس کنیدبعدبه اندازه قالبهای تارتتون از خمیربرداریدوتوی قالب پهن کنید زیادنازک وزیادضخیم نباشه من برای قالبهای کوچیک گلوله های 30 گرمی برداشتم. باکاغذ روغنی برشهایی کوچک وسط تارتتون بذارید ومقداری حبوبات خشک بریزید اینکار برای اینه که خمیرهنگام پخت پف نکنه وبگذارید توی فر ازقبل گرم شده درجه 180 به مدت 10 الی 13 دقیقه بعدازپخت وسردشدن باکرمفیل ومارمالاد پرکنید 🌸 میتونید به جای کرمفیل ومارمالاداز شکلات..گاناش.. پودینگ...و یاهر چیز دیگه ای که دلخواهتونه استفاده کنید 🌸من(پرچین)روغن کاملا جامدلادن رو بنماری آب کردم وگذاشتم یخچال تادوباره جامدبشه واونو استفاده کردم به همین خاطربه هرکدوم از آردها 10 گرم دیگه اضافه کردم🌸 دقت کنید👇👇 🌸اگرموادتون بعداز میکس خیلی چسبنده بودنیم ساعت بگذاریدداخل یخچال. 🌸تاکاملاسردنشده ازقالب درنیارید. 🌸 من طبق معمول همیشه بدون فروبافردستساز درست کردم شیرینیهامو وحدود 25 دقیقه زمان برد. 🌸 بااین مقدار مواد ۲۰ عدد تارت کوچیک درست شد. 🌸میتونیدتارتهارو درست کنید بعدازسردشدن فریز کنید وهر وقت خواستیدداخلشو با مواد دلخواهتون پرکنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
کیک هویج مواد لازم: ۶ تا تخم مرغ؛ زرده سفیده جدا شود شیر ۱/۴ پیمانه روغن مایع  نصف پیمانه شکر سفید ۱ و ۱/۲ پیمانه آرد ۲ پیمانه هویج خام رنده ریز شده ۲پیمانه بکینگ پودر ۱ ق م وانیل ۱/۲ ق چ دارچین ۱ ق م گردو نیمکوب نصف لیوان پیمانه در نظر گرفته شده لیوان دسته دار فرانسوی می باشد. طرز تهیه: اول فرتون رو روشن کنید با دمای‌ ۱۷۵. سفیده و زرده رو جدا کنید، سفیده رو توی ظرف جدا بریزید بذارید کنار. زرده‌ها و وانیل و دارچین رو ۲ دقیقه با همزن بزنید ۱ پیمانه از شکر رو آروم آروم بریزید توش و هم بزنید تا کرم رنگ و کش دار بشه. بعد روغن رو آروم بریزید در حالی‌ که همچنان هم میزنید. بعد شیر رو آروم بریزید و هم بزنید. یکی‌ دو دور هم بزنید و بعد هویج رنده شده را اضافه کرده و بذارید کنار. آرد رو با بکینگ پودر سه بار الک کنید و کم کم به مخلوط اضافه کنید و با لیسک هم بزنید. ظرف سفیده ها رو داخل ظرف بزرگتری که پر از یخه قرار بدید با همزن بزنید تا کمی‌ کف کنه. توجه کنید نباید کلا کف کنه، فقط کمی‌. بعد ۱/۲ پیمانه شکر رو آروم آروم اضافه کنید در حالی‌ که همچنان با همزن مشغول هم زدن هستید. شکر که تموم شد، دور همزن رو تند کنید و تا حدی بزنید که فرم بگیره و اگه ظرف رو برگردوندید تکون نخوره. دقّت کنید که سفیده رو زیاد تر از این حد نزنید. چون کیکتون خشک می‌شه و از گلو پایین نمیره. فکر نکنید اگه بیشتر بزنید کیکتون بیشتر پف می‌کنه. همینکه دیدید فرم گرفت بر عکسش‌ کنید کاسه رو. تکون نخورد آمادس. همزن رو بذارید کنار و لیسک یا کفگیر یا قاشق تخته ای رو بردارید و زرده رو از یه گوشه آروم آروم بریزید تو ظرف سفیده و دورانی آروم آروم هم بزنید و مخلوط کنید و مایه رو آروم آروم بریزید توی قالبی که فقط کفش و یک سانت از دیواره رو از قبل چرب کردیم. قالب رو بذارید توی فر طبقه وسط با درجه ۱۸۰ و به مدت ۴۵ دقیقه. بعد از ۴۰ دقیقه یه سیخ چوبی توی وسط کیک فرو کنید. اگه چیزی نچسبید کیکتون پخته. اگه چسبید دما رو ۵ درجه بیارید پایین بذارید ۵ تا ۱۰ دقیقه دیگه بپزه و دوباره امتحان کنید. بعد که پخت روی تور سیمی برگردونید و بذارید سرد شه. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
برنج ۳پیمانه هویج نیم کیلو پیاز ۲عدد متوسط روغن به میزان لازم زردچوبه به‌میزان لازم مواد گوشت: گوشت چرخکرده نیم کیلو پیاز ۱عدد درشت نمک،فلفل،زعفران به میزان‌لازم هویج را رنده ی درشت بزنید.پیاز داغ کرده و با روغن وکمی نمک و زعفران تفت بدهید .زرچوبه اضافه کنید حدود ۲قاشق سرخالی،و هویج رنده شده را داخلش تفت دهید. گوشت چرخکرده را با پیاز و نمک و زعفران قلقلی کنید و سرخ کرده ،وقتی برنج را آبکش کردید هویج و گوشت را لابلای پلو داده، و وقتی پلو دم کشید میتوانید روی پلو کره یا روغن حیوانی داغ شده بریزید، 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
یه فینگر فود جذاب و فوق‌العاده خوشمزه👌😋 مواد میانی دلخواهیه میتونید هر چیزی دوست دارید جایگزین کنید .... من یک عدد پیاز رو نگینی خرد کردم و با روغن و زرد چوبه تفت دادم تا سبک شد بهش گوشت چرخ کرده،فلفل دلمه ای،قارچ خرد شده اضافه کردم و تفت دادم در آخر ادویه پیتزا و فلفل‌ سیاه و کمی رب اضافه خوب که تفت خورد کنار بزارید تا خنک بشه بعد بهش پنیر پیتزا اضافه کنید.... جامبو شلز ها رو توی آب جوش بریزید و کمی نمک اضافه کنید و حدود ۱۰ الی ۱۳ دقیقه زمان بدید تا بپزه ولی له نشه بریزید روی آبکش و بزارید ابش بره .... طبق فیلم 👇👇👇پاستا رو با مواد مياني پر و با خلال فیکس کنید ... ۱ ساعت تو فریزر استراحت بدید 🛑من مستقیم مواد زدم و سرخ کردم استراحت ندادم بدید مواد بهتر به خورد جامبو میره جامبو ها رو اول توی آرد سفید کامل بغلتونید بعد بزنید توی تخم مرغ زده شده و در آخر توی پودر سوخاری غلط بدید و توی روغن داغ شناور سرخ کنید و با سس مورد علاقه سرو کنید .... خلال ها رو بعد از سرخ کردن میتونید جدا کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#فینگرفود #خوشمزه_های_ناب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕 #هنر_سرآشپزان_برتر
#پاناکوتا_وانیلی #خوشمزه_های_ناب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕 #هنر_سرآشپزان_برتر
مواد لازم : شیر :4 پیمانه که از قبل گرم کردیم و گذاشتیم به دمای محیط برسه شکر: دوسوم پیمانه یا صدو هفتاد گرم( البته بستکی به ذائقه تون داره که میتونید بیشر یا کمتر بریزید.) خامه: صبحانه یک بسته دویست گرمی وانیل :نصف قاشق مربا خوری اب یک چهارم پیمانه پودر ژلاتین 2 ق غ نشاسته گل نصف پیمانه ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد بریزید تا حالت اسفنجی بشه بعد روی بخار اب گذاشته و هم بزنید تا کاملا شفاف شود نشاسته را در شیر حل کنید خامه رو روی حرارت ملایم گذاشته تا آب بشه بعد شیر به دمای محیط رسیده که نشاسته داخلش حل کردیم به همراه شکر و وانیل اضافه کنید و مرتب با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه بعد از روی حرارت بردارید سپس ژلاتین حل شده را هم داخل مواد بریزید دسر را داخل قالب چرب شده بریزید و در یخچال قرار بدین تا ببنده و برای یک شب داخل یخچال گذاشته تا حسابی سفت بشه و بعد هم اطراف دسر رو با چاقو از قالب ازاد کنید و به راحتی دسر رو داخل ظرف سرو برگردونید پاناکوتای وانیلی با تزیین پودر بیسکوییت وپودر پسته وخرگوش دست ساز خودم با گامپیست ☺️ برای این قالب دستور را دوبرابر کردم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#دلمه_پلو #خوشمزه_های_ناب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕 #هنر_سرآشپزان_برتر
مواد لازم برای۴ نفر برنج   4  پیمانه لپه‎   ۱ پیمانه گوشت چرخ کرده   ۵۰۰ گرم کشمش پلویی   ۱ پیمانه سبزی معطر  ۵۰۰ گرم من فقط کشنیز زدم برگ مو    به مقدار لازم نمک و فلفل و زرد چوبه    به مقدار لازم طرز تهیه ۱- ابتدا برنج را خیس کرده و لپه را چند بار جوش داده و آب آنرا عوض کرده تا نفخش گرفته شود و باقلا را هم بهتره باقلا تازه باشه را جوشانده و داخل ابکش ریخته و کنار گذاشته. ۲- برگ های مو را با قیچی آشپزخانه تقریبا به قطر یه سانت چیده و داخل قابلمه آب جوش به مدت چند دقیقه میجوشانیم و آبکش کرده و کنار گذاشته تا کاملا خشک شود. ۳- گوشت چرخ کرده را با یه پیاز متوسط و با ادویه های دلخواه تفت داده و کشمش پلویی را که از قبل شسته و خشک شده به مواد گوشتی اضافه کرده و کمی تفت میدیم. ۴- برنج را آبکش کرده کف قابلمه را ته دیگ دلخواه گذاشته برنج را ریخته و بقیه مواد از جمله برگ های مو را لایه به لایه به همراه سبزی معطر خشک که شامل شوید، نعنا، کمی ریحان و ترخون... ریخته و به مدت 45 دقیقه زمان میدهیم که دم بکشه. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕