#کیک_چای_زنجبیل
3تا تخم مرغ.
آرد 2,5پیمانه
بگینگپودر 1بسته(من اکثرا از بسته ای استفاده میکنم)
روغن نصف پیمانه
چای ۱و۳/۴پیمانه (چای دم شده وسرد شده غلیظ)
شکر ۱و,۱/۲پیمانه
وانیل کمی
زنجبیل وهر مغزی که دوست داشتین میتونید بریزین
تخم مرغها رو خوب هم میزنید تا کرم رنگ بشه بعد شکر رواضافه میکنیم دوباره هم میزنیم چای رو اضافه میکنیم مخلوط که شد روغن رو اضافه میکنیم. بعد ارد الک شده وبکینگ پودر و وانیل و زنجبیل اضافه میشه .در آخر هر مغزی که دوست دارید میتوانید اضافه کنید من کشمش زده بودم ولی چون بلافاصله از یخچال درآوردم قاطی کردم ته نشین شده اگه کشمش اضافه کردید حتما به آرد آغشته کنید بعد روکیک بریزید . کنجد هماختیاریه من روش پاشید ه بودم. بعد در آخر ته قالب وچرب کنید آرد بپاشید یا اینکه به جای آرد از کاغذ روغنی استفاده کنید فر روکه از قبل روشن کردین در دمای ۱۸۰_۲۰(چون دمای بعضی فرها فرق میکنه ) طبقه وسط میزارید تا بپزه .
نوش جان🌸🌺
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
گروه آشپزی خوشمزه های ناب
دورهمی سرآشپزهای باتجربه و تازه کار
هنرنمایی کدبانوهای باسلیقه
توی این گروه همه از تجربه هاشون و فوت و فن های آشپزی میگن
https://eitaa.com/joinchat/3937468777Cf69c520b13
کلی ایده آشپزی و غذاهای جدید و تزئینات متنوع و راحت هم هر روز توی گروه گذاشته میشه
#کیک_صبحانه
تخم مرغ…..۶ عدد
شکر…..۳/۴ پیمانه
ارد….۱ پیمانه و نیم
روغن….۳/۴ پیمانه
عسل….۱قاشق مربا خوری
پودر نارگیل…..۱قاشق غذا خوری
بکین پودر…..نصف قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
زرده و سفیده را جدا کنید.سفیده را با دور تند همزن بزنید بعد شکر کم کم بهش اضافه کنید.
زرده را با پودر نارگیل،یا شربت بار ،روغن و وانیل با همزن بزنید.تا حجمش دو برابر بشه.
بکین پودر به ارد اضافه کنید حتما الک کنید.به مواد زرده اضافه کنید.بعد سفیده را بریزد.با دور کند همزن بزنید.قالب چرب کنید ،حتما روغن جدا کنده بزنید مواد کیک داخلش بریزد.با فر از قبل گرم شده با درجه ۱۷۰ بمدت ۳۵ تا ۴۵ دقیقه قرار دهید.
حتما وسطای پخت کیک از فر خارج کنید با چاقو چرب شده برش بزنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#چاکلت_فراپاچینو
#نوشیدنی_کافیشاپی
مواد لازم :
شیر یک لیوان
شکلات چیپسی یک سوم لیوان
سس شکلات چهار ق غ
وانیل یک دوم ق چ
یخ مقداری
شکر مقداری
شکلات تخته ای مقداری
طرز تهیه:
همه مواد رو با هم مخلوط کنید و تو مخلوط کن بریزید و کاملا مخلوط کنید. در انتها فراپاچینو رو با خامه فرم گرفته یا بستنی دیزاین کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کرپ_رول_ژامبون_اسفناجی
تخم مرغ درشت 1 عدد
شیر 1/3 پیمانه
آرد سه صفر 1/3 پیمانه(40 گرم)
نمک و پودر سیر کمی
اسفناج خوردشده صدگرم
◀سایز تابه من حدودا 20×30 هست
◀تابه رو خیلی کم چرب کنید وگرنه کرپ برشته و خشک میشه و موقع رول کردن میشکنه
◀حرارت حتما ملایم باشه تا کرپ ضمن پخته شدن خشک و طلایی نشه
◀کرپ پخته شده حتما بین دونایلون خنک بشه تا خشک نشه
◀میتونید این #فینگرفود خوشمزه رو روز قبل از مهمانی بپزید و آماده کنید
◀میتونید به جای کالباس داخل کرپ رو با سالاد الویه یا سالاد مرغ پر کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#مینی_کیک_مرغ
#پیراشکی_میکری
🔺نکته ای که باید بگم اینه که خمیر این #پیراشکی های میکری نرم هست و تقریبا شبیه #کیک_مرغ یا گوشت باضخامت کمتر و برشته تر هست.
بریم سراغ طرز تهیه 👇
✅تخممرغ ۲عدد
آرد گندم۱پیمانه
روغن یک سوم لیوان
بکینگپودر یک ق غ سرپر
ماست چکیده نصف پیمانه
نمک و فلفل و ادویه های دلخواه به مقدار لازم
✅ابتدا مواد مرغ میانی دلخواه آمادهکنید کنار بزارید.
(من مرغ ریش شده رو پیازداغ و فلفل دلمه ای رب و ادویه دلخواه تفت دادم.)
✅تخم مرغونمک ٬فلفل روبا همزن آنقدربزنید تا کف کنه٬ بعد روغن و ماست اضافه کنید٬ و هم بزنید.
در آخر آرد وبکینگ پودر روبا هم ترکیب کنید الک کنید و به مواد اضافهکنید و هم بزنید.
✅صفحه ساندویچ ساز رو حسابی چرب کنید٬
وبعدیه لایهمواد بریزید٬ وسطش موادمرغ بریزید٬دوباره روی مواد خمیری بریزید تا روش بپوشونه.
✅درب دستگاه ببندید ۵الی۷دقیقه زمان زمان بدید تا بپزه و برشته بشه.
این زمان بستگی به مدل ساندویچ سازتون داره.
🔺نکته با این رسپی حدودا ده عدد پیراشکی میکری بدست میارید البته تعداد بسته به ضخامتی که برای پیراشکی در نظرمی گیرید متفاوته.
🔺نکته اگه این پیراشکی ها رو به مقدارزیاد درست می کنید برای جلوگیری از چسبیدن به دستگاه هربار صفحه ها رو به خوبی چرب کنید.
به همین راحتی 👌به همین خوشمزگی😊
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#قارچ_کبابی
شما می تونیبن با ادویه های مختلف که به قارچها میزنیین،طعم تند،باربیکیو،هیزمی،نمکی،کره ایی و هر طعم دیگه ایی که دوست دارین رو به سادگی داشته باشین👍🏼
فقط نکته ایی که هست ممکنه قارچها موقع به سیخ کشیدن ترک بخورن🤔
این مورد ی نکته ساده داره تا قارچها هنگام یه سیخ زدن و روی ذغال ترک نخورن👍🏼
#قارچ_کبابی🌶️🌶️
مواد لازم:
قارچ
روغن زیتون
پوره ی فلفل تند
نمک و فلفل، پودر سیر
آب لیمو ترش تازه
جعفری خورد شده
سس قرمز تند
طرز تهیه:
بعد از شستن، قارچها رو داخل یه کاسه بزرگ ریخته و آب لیمو ترش و روغن و سس تند و کمی جفری و پودر سیر رو روی قارچ ها می ریزیم و به مدت ۱ الی ۲ ساعت در یخچال قرار می دیم تا قارچ ها طعم دار بسن.
حالا قارچهای تند و ترش و به سیخ کشیده ،روی ذغال کباب میکنیم👍🏼
♦️علت ترک خوردن قارچ هنگام به سیخ کشیدن:
حتما برای شما هم اتفاق افتاده که هنگام به سیخ زدن قارچها میشکنن و ترک میخورن و از روی سیخ می افتن.
برای جلوگیری از ترک خوردن قارچها کافیست که کمی قارچها را با دست فشار بدین تا الیاف آن فشرده شده و از سمت ته آن به سیخ بزنین.
با این ترفند ساده، قارچهای شما مثل رستوران ها و کبابی ها، سالم و بدون ترک خواهد بود.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کراکر_الویه😍😍
#فینگرفود
سلام دوستان گلم این فینگرفود رو برای مهمونی،تولد.....درست کنید هم شیکه هم خوشمزه.
مواد الویه رو آماده کنید یه دونه بیسکویت ترد برداریداز مواد بزارین توش دوباره به بیسکویت دیگه هم روش بزارید و تزیین کنید. من گوجه گیلاسی نتونستم گیر بیارم ولی شما با گوجه گیلاسی وسبزی تزیین کنید طعمش عالیه......
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_تخته_ای_پنبه_ای
موادلازم:
تخم مرغ:5عدد
آرد:2 لیوان
شکر:1ونیم لیوان
شیر:نصف لیوان
روغن مایع:نصف لیوان
گلاب: نصف لیوان
بکینگ پودر:2ق چ
وانیل:نوک ق چ
طرزتهیه:
اول قالب رو چرب کنید یاکاغذ روغنی انداخته کنار بزارید
زرده وسفیده روجداکنید سفیده رو بزنید تافرم بگیره نیمی ازشکر رابه سفیده اضافه میکنیم میزنیم تاازظرف نریزه
زرده روبابقیه شکر و وانیل میزنیم تا حجیم وکشدار بشه شیرو روغن وگلاب رو اضافه میکنیم درحد مخلوط شدن هم میزنیم ..آرد وبکینگ پودر رو به مواد اضافه میکنیم وهم میزنیم تایکدست بشه بعدسفیده رو به آرومی اضافه میکنیم و فولد میکنیم وقتی همه مواد یکدست شد توی قالب میریزیم(من توی قالب25×25ریختم..توی قالب 20×30هم میتونید بریزید)
و در فرازقبل گرم شده بادمای180..فر برقی160 به مدت 45دقیقه میپزیم
این کیک بسیار لطیف وپنبه ایه وبینهایت خوشمزه حتما امتحان کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ژله_ویترینی
مواد لازم
ژله آلوئورا یک بسته
ژله پرتقال دوبسته
شیر یک لیوان
میوه دلخواه ب مقدار لازم
اگه از میوه دیگه ای استفاده کردین ژله رو هم با همون طعم انتخاب کنید
ژله آلوئورا رو با یک لیوان آب جوش مخلوط وبنماری کنید بزارید سرد بشه
ژله پرتقال رو هم با دو و نیم لیوان آب جوش مخلوط کنید و کنار بزارید تا حسابی خنک بشه
قالبو با دستمال کاغذی کمی چرب کنید وقتی ژله ها خنک شد کمی از ژله آلوئورا داخل قالب بریزید و بزارید یخچال تا نیم بند بشه بعد میوه مورد نظرو اروم روی ژله بچینید دوباره کمی ژله آلوئورا روی میوه ها بریزید تا فیکس بشه دوباره بزارید یخچال تا نیم بند بشه بعد نصف لیوان شیر یا بستنی ب ژله آلوئورا اضافه کنید "توجه کنید ژله باید خنک خنک بشه بستنی هم با آب شده باشه و هم دمای ژله باشه شیر هم همینطور" نصف لیوان شیر یا بستنی هم ب ژله پرتقال اضافه میکنیم
بعد قالبو از یخچال در میاریم ژله سفید میریزیم میزاریم یخچال نیم بند بشه بعد ژله پرتقال دوباره یخچال و دوباره ژله سفید و همینطور تا قالب پر بشه بعد چند ساعتی بزارید یخچال تا حسابی سفت بشه بعد با چاقوی خیس اطرافشو آزاد میکنیم و با دست ب سمت مرکز میکشیم وقتی مطمئن شدیم ک همه جاش آزاد شده بشقابو خیس میکنیم میزاریم روی ژله و برمیگردونیم نوش جونتون ❤️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
🔴 فـووووری
🩸تـرور خونین در سیستان و بلوچستان
سرهنگ فراجا تـرور شد و به شهادت رسید😓
⚫️بی رحما همسرشم کشتن😞😭😭 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3009020040C6cd9fd94d0
https://eitaa.com/joinchat/3009020040C6cd9fd94d0
🚨دستور فوری فرمانده کل فراجا ☝️🏻☝️🏻