#پای_نارگیل_شکلاتی
تخم مرغ…..۲عدد
شکر…..۱/۲ پیمانه
روغن…..۱/۳ پیمانه
شیر…..۳/۴ پیمانه
ارد….۱پیمانه و نیم
پودر کاکائو…..۳قاشق سوپ خوری
بکین پودر….۱ و نیم قاشق چای خوری
رویه نارگیلی:
پودر نارگیل…..۱پیمانه و نیم
روغن…..۱/۲ پیمانه
سفیده تخم مرغ…..۴عدد
پودر قند….ا و نیم پیمانه
طرز تهیه:
کیک شکلاتی طبق دستورهای قبل درست کنید.کلیپش هست میتونید اونجا ببینید.😊
پودر قند الک کنید.به همراه پودر نارگیل و سفیده تخم مرغ مخلوط کنید.روغن بزارید داغ بشه.بعد کم کم به مواد اضافه کنید.حتما سریع هم بزنید تا سفیده پخته نشه.
داخل قالب پای کاغذ مخصوص بزارید.کیک داخلش بریزد حدود یک سوم.بعد مایع نارگیلی رو روش بریزد.
داخل فر از قبل گرم شده بمدت ۳۰ تا ۳۵ دقیقه قرار دهید.بعد روشو شربت بار یا عسل بزنید و با پودر پسته تزیین کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
قارچ شکم پر سوخاری
قارچ ها رو شسته ،پایه قارچ ها را جدا کرده و داخل قارچ ها رو خالی کرده و به مدت ۱۰ دقیقه میجوشانیم.
در ظرف دیگر پیاز رنده شده سرخ شده،سیر ۳
الی ۴ حبه سرخ شده،پایه خود قارچ ها که خرد
کردیم کمی جعفری ساطوری شده،ادویه،نمک و
فلفل و پاپریکا و پنیر پیتزا اضافه کرده و همه
مواد را مخلوط کرده ،سپس قارچ ها را با این
مواد پر کرده و هر دو قارچ را به کمک خلال
فیکس کرده و ابتدا داخل تخم مرغ زده شده و
بعد آرد سوخاری غلطانده و در روغن شناور سرخ
کرده ،قارچ ها را روی توری یا پد روغن گیر
گذاشته تا روغن اضافی خارج شود.
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
بستنی سنتی زعفرانی
موادلازم:
شیر پرچرب ارگانیک یا محلی ۴ لیوان (معادل ۱ کیلو)
شکر یک و یک سوم لیوان
نشاسته ذرت ۳/۵ قاشق غذاخوری
پودر ثعلب ۱ ق غ سرخالی
زعفران آب کرده ۱ قاشق غذاخوری
گلاب طبیعی یک سوم لیوان
وانیل نصف ق چ
نمک نوک ق چ
خامه قنادی نصف لیوان
طرز تهیه:
پودر ثعلب را همیشه با شکر مخلوط می کنیم و با قاشق ترکیب می کنیم (تا پودر ثعلب در شیر گلوله نشود) سپس نشاسته ذرت و نمک را به شکر اضافه میکنیم و مخلوط می کنیم.
مواد بالا را درون شیر ولرم میریزیم و با ویسک هم می زنیم
مواد را تا آنجا هم می زنیم که غلظت فرنی روان پیدا کند.
زعفران آب شده و گلاب را به شیر گرم افزوده و بعد از دو دور هم زدن برمیداریم تا کمی خنک شود مایع بستنی را در ظرف ریخته و یک شب در یخچال بماند . در ظرف را محکم نزارید که تبخیر مواد انجام بشه و عرق نکنه.
فردا صبح مواد را با همزن ۵ دقیقه بزنید تا هوادهی شود و حجم بگیره
حالا خامه فرم گرفته را در این مرحله اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه بعد مایع بستنی را داخل ظرف دربسته در فریزر بگذارید.
بعد از یکی دو ساعت که گذشت دوباره از فریزر خارج کرده و با همزن یا قاشق حسابی هوادهی میکنیم.
این مرحله را ۵ بار دیگه و هر ۴۵ دقیقه یکبار تکرار کنید در یخی نشدن بستنی خیلی موثره
بعد اخرین مرحله بستنی در فریزر یک شب بماند تا سفت شود.
✅نکته:
نمک نقش اساسی در یخ نزدن بستنی دارد.حتما در بستنی بریزید و از مواد اولیه حذف نشود.
❌❌تذکر: هوادهی بستنی بسیار مهم است و بافت بستنی را بهتر میکند و باعث میشود کریستالهای یخ در بستنی تشکیل نشود.
❌❌❌نکته: برای درست کردن بستنی زعفرانی کاکائویی و وانیلی
آن مقدار گلاب گفته شده دستور را اضافه نکنید بلکه:
مواد را به سه قسمت تقسیم کنید
به یک قسمت دو قاشق غذاخوری پودر کاکائو
و قسمت دیگر نصف قاشق چای خوری وانیل
و به قسمت سوم به زعفران دم شده و گلاب اضافه کنید.
مراحل سه لایه کردن بستنی
✅نکات یخی نشدن بستنی:
✔هوادهی را خوب انجام بدین.برای من در پایان ۶ بار هوادهی حجم بستنی دوبرابر شده بود .
✔ثعلب را از لوازم قنادی معتبر و تازه تهیه کنید اگه ثعلب درجه یک و تازه نباشد بستنی یخی شده و کشدار نمیشود
از ثعلب کهنه استفاده نشود.
✔بهترین شیر برای بستنی شیر 10% چربی هست و متاسفانه پرچرب ترین شیرهای پاستوریزه نمیتونن این چربی رو تامین کنن...و اگه شیر چرب نباشه بستنی حالت یخی پیدا میکنه...
🔴خامه قنادی چربی مناسب به بستنی میده و با هم زدن ،هوادهی انجام میشه ،درنتیجه بستنی شما حالت یخی پیدا نمیکنه،چربی خامه اجازه نمیده
مبتونید تا یک لیوان ام خامه قنادی بریزید.
✔شب بستنی رو درست کنید بزارید یخچال تا صبح
بعد فردا صبح اول مایع بستنی را با همزن ۵دقیقه خوب بزنید
بعد به ظرف استیل انتقال بدین وبگذارید فریز
بعد ۵۰دقیقه بیارین بیرون داخل ظرف همزن بریزید وحدود۲تا۳دقیقه خوب بزنید تا حجم بگیره.
دوباره بره فریز
سری دوم بعد ۴۰دقیقه دوباره بیارید بیرون و مثل قبل تکرار همزدن و انتقال به فدیزر
مرحله سوم بعد ۳۰ دقیقه هم همینطور
این مراحل تا۶بار تکرار شد و حجم مایع بستنی اولیه ام دوبرابر شد
هربار که میره فریزر نزارین دور ظرف یخ بزنه
🔴 اگر میخواهید داخل بستنی خامه های تکه تکه داشته باشید :
سینی مناسب که لبه دار باشد را انتخاب کنید و بر روی آن خامه صبحانه را با قطر ۲ تا ۳ میلیمتر با کف قاشق پهن کنید و سپس سینی را در داخل فریزر قرار بدهید تا خامه یخ بزند. بعد انرا تکه تکه کنید و بعد از مرحله آخر هوا دهی با بستنی ترکیب کنید
برای اینکه خامه بهتر در فریزر یخ بزند بهتر است از خامه کم چرب استفاده کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#سماق_پلو
گوشت چرخ کرده
پیاز رنده شده کمی آبگرفته
سماق ،نمک ، فلفل ، زردچوبه
یک قاشق آرد نخودچی
یک قاشق ریحون خشک در صورت تمایل
زعفران
همه رو با هم مخلوط کردم و حسابی ورز دادم و قلقلی کردم و یکساعت گذاشتم داخل یخچال
بعد از یکساعت داخل تابه سرخ کردم و کنار گذاشتم
برنج رو آبکش کردم، تهدیگ سیب زمینی رو ته قابلمه گذاشتم و یک لایه برنج ریختم و قلقلی ها رو
روی برنج گذاشتم و سماق هم روش پاشیدم
زعفران دم کشیده هم روی برنج لایه لایه ریختم
دوباره یک لایه برنج روی قلقلی ها ریختم و دوباره سماق پاشیدم و روی برنج چند تا کره نگینی گذاشتم و یکم هم آب ریختم دور برنج و دم گذاشتم خیلی خوشمزه میشه، با گوجه کبابی یا سرخ کرده عالی میشه اگه تاحالا امتحان نکردی حتما امتحان کن ✌️😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#جوجه_کباب
#جوجه_کباب_ایتالیایی
#جوجه_تابه_ای
#جوجه_ایتالیایی
1 عدد سینه مرغ
3 ق غ روغن زیتون
3 ق غ سرکه سیب
2 حبه سیر رنده شده
3 ق چ پونه کوهی یا آویشن
3 ق چ ریحان خشک یا تازه
کمی فلفل قرمز
3 ق غ پنیر موزارلا(من نریختم)
ابتدا تمام مواد رو با هم ترکیب کرده و بعد در غذاساز ریخته و میکس میکنیم تا به صورت یک سس سبز رنگ در بیاد...بعد تکه های مرغ رو به این مواد آغشته میکنیم و برای چند ساعت در یخچال استراحت میدیم تا مزه ی مواد به خورد جوجه ها بره...در این زمان میتونید جوجه های آماده رو در فر، باربیکیو و یا داخل تابه به صورت آبپز، بپزید.🌸من توی تابه درست کردم ویه کوچولو موقع پخت زعفرانم روش ریختم.😊
🌸برای پخت جوجه تابه ای حرارتو کم کنید ودر تابه رو نذارید چون آب میندازه ورنگ مرغ بد میشه.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر