eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
9.7هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۶ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم : شیر دو لیوان نشاسته ذرت دو ق غ سر خالی نشاسته گل دو ق غ سر خالی خامه صبحانه یک بسته شکر شش ق غ پودر کاکائو دو ق غ سر پر شکلات تخته ای 50گرم وانیل نصف ق چ طرز تهیه: ابتدا داخل شیر سرد نشاسته ذرت و نشاسته گل رو میریزیم و با قاشق هم میزنیم تا کامل نشاسته ها در شیر سرد حل بشه بعد شکر رو بهش اضافه میکنیم و روی حرارت میذاریم و مرتب هم میزنیم وقتی شیر داغ شد پودر کاکائو و شکلات تخته ای را به موادمون  اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا به غلظت فرنی برسه و چند جوش بزنه(که بستنی طعم نشاسته نگیره) بعد دو سه دقیقه از روی حرارت مواد رو بر میداریم وخامه و وانیل رو بهش اضافه میکنیم و به هم میزنیم تا کاملا مواد با هم مخلوط بشه بعد داخل قالب چوب بستنی میذاریم مواد رو داخلش میریزیم و به مدت پنج الی شش ساعت یا یک شبانه روز داخل فریزر میذاریم تا سفت بشه.‌ ‌👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
شیر ولرم  دو سوم پیمانه تخم مرغ  سه عدد آرد  یک پیمانه روغن مایع  نصف پیمانه نشاسته ذرت  نصف پیمانه شکر  نصف پیمانه بکینگ پودر  دو قاشق چایخوری وانیل  یک چهارم قاشق چایخوری سفیده ی تخم مرغ رو از زرده جدا میکنید وحسابی میزنید تا فرم بگیره . زرده رو با شکر ،وانیل خوب بزنید تا کشدار وکرمی بشه ،بعد شیر وروغن رو اضافه ومخلوط کنید بعد ارد الک شده و نشاسته رو اضافه وخوب مخلوط کنید،اخر کار سفیده رو اضافه واروم به صورت دورانی از یه طرف شروع به مخلوط کردن کنید. تابه نچسب رو گرم‌کنید وبا ملاقه از مواد پنکیک داخل تابه بریزید وقتی که روش حباب زد برگردونید واحازه بدیدطرف دیگه هم بپزه. تابه احتیاج به چرب کردن نداره. پنکیک همیشه یه سمتش خوشرنگتر میشه. حرارت باید متوسط و ملایم باشه. این پنکیک پف می‌کنه وبافت فوق العاده نرمی داره. آخر کار با شکلات ذوب شده یا سس کارامل یا عسل ومیوه تزیین کنید. ‌👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
خمیر دلخواه (میتونید خمیر جادویی درست کنید) 🌸مواد میانی🌸 2 عدد بادمجان 1 عدد پیاز 1 ق غ رب گوجه نمک و فلفل 1 عدد زرده تخم مرغ و کنجد برای رومال ابتداخمیر درست کردم. میتونید خمیر جادویی هم درست کنید یا هر خمیر دلخواه دیگه ای من این خمیرو خیلی دوست دارم عالی وراحت و خوش پخته قبلاچندین بار دستورشوگذاشتم👌😊 بادمجان ها را پوست کنده و خرد کنید و نمک بزنید و در سبد بگذارید تا زهرآب آن خارج شود.و در غذا ساز یا مخلو ط کن بریزید تا کاملا خرد شود.یا می توانید رنده کنید.پیاز را خرد کنید و در روغن سرخ کنید تا سبک شود بادمجان را هم اضافه کنید و تفت دهید گوجه فرنگی را هم خرد کنید و بریزید. نمک و فلفل و رب را هم ریخته و بگذارید آرام آرام بپزد. حالا خمیر را با وردنه باز کنید و با کاتر دایره یا لیوان قالب بزنید و یک قاشق از مواد داخل آن بگذارید. و مانند عکس ببندید و در سینی فر بگذارید روی آن زرده تخم مرغ مالیده و کنجد بپاشید. و در فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم به مدت بیست دقیقه بپزید ‌👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
آردنخودچی ۲۵۰ گرم آردگندم ۷۵ گرم کره ذوب شده ۱۰۰ گرم روغن جامد ۶ ای ۸ قاشق کنجد تست شده ۱/۲پیمانه یا کمتر پودرقند یک پیمانه (لیوان دسته دار فرانسوی) پودرهل یک قاشق مرباخوری گردوخرد شده و خلال پسته برای تزئین آردها را مخلوط و الک کنید سپس روی حرارت ملایم حدود نیم ساعت تفت دهید کم کم کره ذوب شده و روغن را اضافه خوب مخلوط کنید بسته به آرد شما ممکن است مقدار روغن بین ۶ تا ۸ قاشق متغیر باشد کره و روغن در حدی باشد که کامل  با کل آرد مخلوط شود ده دقیقه با روغن تفت میدهیم سپس کنجد تست شده را فقط در حد مخلوط شدن به مواد اضافه و از روی حرارت برمیداریم هل و پودر قند را اضافه میکنیم و خوب مخلوط کرده قالب را کمی چرب کرده و بعد در قالب یا سینی با پشت قاشق به قطر ۱ تا ا و نیم سانت پهن کنید صاف کنید و خلال پسته و گردو بدلخواه بپاشید کمی با پشت قاشق فشار داده و یک ساعت داخل فریزر بگذارید سپس حلوا را بدلخواه برش زده و سرو کنید نوش جان ❤ ‌👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
ته چین مرغ مواد لازم ته چین برنج    3 الی 4 پیمانه زرده تخم مرغ     ۲ عدد  من یه کامل و یه زرده استفاده کردم ماست سفت و شیرین وبدون اب    یک لیوان فرانسه دسته دار زعفرون دم کرده غلیظ    نمک  وفلفل  وزردچوبه   به میزان لازم سینه مرغ     پخته و ریش شده زرشک    نصف لیوان پیاز متوسط     2 عدد سرخ شده کره پاستوریزه  طرز تهیه اول سینه مرغ رو به تیکه های کوچک خرد کنید سپس با کمی روغن ونوک قاشق چای خوری زردچوبه نمک کمی فلفل ویه دونه پیاز تفت بدین و بعد یک لیوان اب بریزید وزعفرون هم کمی بریزید بزارین بپزد اب که تقریبا تمام شد زیرش رو خاموش کنید کمی زرشک هم بریزید وبزارین از حرارت بیفته بعد در ظرفی ماست سفت رو با نصف زعفرون وکمی فلفل سیاه خوب بزنید تا صاف بشه وبعد برنج رو دراب جوش بریزید وقتی جوشید باید کمی زودتر از برنج معمولی که درست میکنین بردارین وابکش میکنیم سپس برنج رو با مخلوط ماست مخلوط میکنیم و داخل قابلمه کمی روغن وکره ریخته و برنج رو میریزیم وبعد با پشت قاشق کمی فشار میدهیم تا فشرده بشه وبه هم بچسبه بعد مرغهارو روی برنج میریزیم وبقیه برنج رو روش ریخته وباقی مانده کره و کمی روغن رو روش میدهیم وروی حرارت میگذاریم تا دم بکشه باید زیر حرارت خیلی ملایم باشه  من تو قالب مخصوص ته چین ریختم و در فر گذاشتم وبه مدت 40 الی 45 دقیقه زمان میبره تا دم بکشه وبعد از دم کشیدن برنج به شکل دلخواه تزیین کنید نکته حتما از برنج ایرانی استفاده کنین ‌👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕