#شیرینی_نان_پنجره ای
نشاسته گل نصف لیوان
شیر ۳چهارم لیوان
آرد ۱لیوان
تخم مرغ ۳عدد
وانیل شکری ۱بسته
نمک ۱پنس( مقداری که بین دو انگشت اشاره و شست باشد)
گلاب ۱چهارم لیوان
رنگ های خوراکی ژله ای در صورت تمایل از هر کدام چند قطره
پودر قند تقریبا نصف استکان
اول نشاسته و شیر و گلاب رو با همزن دستی در حد مخلوط شدن هم بزنین
بعد یکی یکی تخم مرغ هارو اضافه کرده و هم میزنیم.وانیل و نمک رو اضافه میکنیم و آخر سر آرد رو اضافه و هم میزنیم و مایع به دست اومده رو از صافی رد میکنیم
موادمون آمادس
من موادو ۳قسمت کردم و ریختم تو کاسه ها و بهشون رنگ خوراکی اضافه کردم و با قاشق های مجزا هم زدم
بعد ۳کاسه رو به کمک خواهرم همزمان ریختم تو کاسه بزرگتر
تابه کوچیکی رو انتخاب میکنیم وبه ارتفاع۲سانت توش روغن میریزیم و میزاریم رو شعله متوسط که گرم شه(نه داغ)
قالب رو ۱۰ثانیه میزاریم تو روغن که گرم شه و بعد میزنیم به مواد و میزاریم تو روغن که سرخ شه و قالبو ول کنه
نکته اینکه قالب اگه سرد باشه و کم تو روغن گرم گذاشته باشیم ،مواد ۳رنگمون بهش کم میچسبه و شیرینیا نازک و شکننده میشن
واگر قالبمون زیاد داغ شه تو روغن ،موقعی که قالبو میزنیم به موادمون مواد زود میپزه و از قالب جدا میشه و میریزه
پس ۱۰ثانیه قالب تو روغن بمونه کافیه
چندتا درست کنین قلق کار میاد دستتون😉
نکته دوم اینکه حتما از روغن سرخ کردنی استفاده کنین
شیرینی ها چند ثانیه ای میپزن، زیاد سرخ نکنین که رنگشون قهوه ای شه🥴
نکته سوم اینکه وسطای کار یه بار موادو با قاشق هم بزنین که ته نشین نشه مواد.
بعد از پخت هم شیرینی هارو به صورت برعکس رو دستمال بزارین که روغنشو بکشه
سعی کنین رو هم دیگه نچینینشون
آخر سر هم به مقدار دلخواه روشون پودر قند الک کنین
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پنینی_مرغ
فیله ی مرغ و با کره تفت بده
قارچ با کره تفت بده
فلفل دلمه ای با پیاز و کره تفت بده
و کل مواد باهم مخلوط کن و با نمک و آویشن و فلفل سیاه باهم مخلوط کن روش پنیر پیتزا بریز بزار آب بشه و بعد نان باگت داخلش سس بزن و مواد بریز داخلش و تووتابه کره زدم و ساندویچ ها رو چیدم داخلش و که کاملا ترد بشه
نوش جانتون😋😋
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#مینی_پنکیک
آرد یک لیوان ونیم
شير یک لیوان
روغن مايع يك سوم ليوان
شكر 4ق غ
وانیل کمی
تخم مرغ ١ عدد
بكينگ پودر یک ق چ
تخم مرغ و شكر وانیل را با همزن ميزنيم سپس شير و اضافه و باز هم با همزن دستي ميزنيم تا كاملا مخلوط بشن حالا ارد و بكينگ پودر الک شدە را اضافه ميكنيم و کمی هم ميزنيم
و در اخر روغن رو اضافه ميكنيم هم ميزنيم تا يكدست بشه
حتماباید تابه خوب و نچسب را انتخاب کنید و روی حرارت بزارين بعد از اين كه داغ شد یا درقیف یکبار مصرف بریزید یادتون باشه نباید داخل تابه روغن بریزیددر نهایت به صورت کوچیک داخل تابه بریزید وحرارت زير تابه رو کم کنید وقتي پنكيك ها شروع كردن به حباب زدن يني موقعش شده كه برگردونيد به كمك ليسك.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_بدون_فر
#کیک_تابه_ای
#کیک_شکلاتی
مواد لازم:
آرد 2/5لیوان
پودرکاکائو به مقدار لازم
شکر1/5لیوان
روغن1لیوان
شیر 1لیوان
تخم مرغ4 عدد
بیکینگ پودر 1قاشق مربا خوری
وانیل کمی
طرز تهیه:
ابتدا شکروتخم مرغ و وانیل و باهم مخلوط کرده وبا همزن زده تا کرمی رنگ وکشدار بشه ؛ روغن وشیر رو آضافه کرده ویه هم زده در حد مخلوط شدن بعد آردو بکینگ پودرو وپودر کاکائو رو مخلوط وسه بار الک کرده رو به مواد فوق بالا اضافه میکنیم در سه مرحله ویه هم میزنیم که در حد مخلوط شدن باشه (بطور دورانی) بعدکف قالب مورد نظرو چرب کرده ومایع وکیکو ریخته وچند ضربه اهسته به زمین زده تا اکسیژن مواد گرفته بشه بعد...مایع رو توی تابه با شعله کم بزارید حتما دمکنی روش بزارین به مدت 50دقیقه ...تا 30 دقیقه در کیک رو باز نکنید چون پف کیک میخوابه نوش جان.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#توپك_خرمايي
مواد لازم::::::
خرما٥٠٠گرم
روغن نصف پيمانه
گردو٢٠٠گرم
هل و دارچین(اختیاری)
،كنجد،پودر نارگيل(بمقدار لازم)
طرز تهييه:::::
اول هسته خرما رو ميگيريم بعد روغن گرم ميكنيم ،،بهش خرما و هل و دارچین رو اضافه ميكنيم با گوشت كوب ميكوبيمش بعد گردش ميكنيم داخلش گردو ميزاريم با کنجد و پودر نارگیل تزیینش میکنیم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ژله_خال_خالی
ژله آلوئه ورا ۱ بسته
بستنی وانیلی لیوانی ۱عدد
ژله ی هلو ۱ بسته(میتونید از هر رنگ ژله که دوست دارید استفاده کنید)
1- اول یک بسته ژله آلوئه ورا را با یک لیوان آب جوش کاملا حل کنید. حالا بزارید حدود یک ربع داخل آشپزخانه بمونه تا خنک شود. بستنی را هم بزارید داخل محیط آشپزخانه تا کمی هم دما شوند. وقتی کاملا خنک شد ۲ قاشق بستنی بهش اضافه کنید و خوب هم بزنید.
2- حالا مواد را داخل قالب چرب شده مستطیل ترجیحا ۲۵ در ۳۵ بریزید. باید قطر ژله از نیم تا یک سانت بیشتر نشود. سپس آن را بزارید یخچال تا کاملا سفت شود. (می توانید از سینی هم استفاده کنید).
3- در این فاصله یک بسته دیگه ژله با رنگ و طعم دلخواه با ۲ لیوان آبجوش حل کرده و کنار بزارید.
4- ژله سفید که کاملا سفت شده را با قالب کوچک گرد قالب بزنید و آن را دور تا دور قالب گل به صورت نامنظم و با فاصله بچینید.
5- ژله های دایره ای را به دیواره فشار بدید که هوا زیرش نباشد و خوب چسبیده باشد. (قالب باید کاملا خشک باشد).
6- حالا از ژله رنگی که درست کردید و خنک شده کمی داخل قالب بریزید. (در حدی که ژله های توپی ثابت بشن )این کار را به آرامی انجام دهید. سپس ژله را داخل بزارید تا کمی سفت شود سپس بقیه ژله رنگی را به آرامی بریزید و داخل یخچال گذاشته تا کمی سفت شود.
7- مابقی ژله سفید که اضافه موند را دوباره روی بخار کتری حرارت دهید تا ذوب شود، سپس بزارید خنک بشه و روی ژله بریزید. و دوباره بزارید یخچال. نوش جان.
#نکات
• می توانید روی ژله ها را با مروارید خوراکی،اکلیل خوراکی یا هر چیزی که دوس دارید تزیین کنید.
• برای اینکه دانه های ژله بهتر داخل آب جوش حل شوند می توانید آنها را روی بخار کتری بذارید و هم بزنید تا شفاف شوند.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر