eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.3هزار عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
🍪@tamerangincaman🍪 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6 ماهی کیلکا پاک شده و شسته شده را با ادویه هایی مانند نمک ، فلفل ، دارچین ، زردچوبه ، پودر سیر ، پودر زنجبیل و آویشن مزه دار کردم و چند ساعت در یخچال استراحت دادم ، سپس سرخ کردم. 🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧 🍩@tamerangincaman🍩 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6 💟سوالی بود فقط در گروه رفع اشکال پاسخ گو هستم💟 🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀
آب پرتقال دولیوان شکریک لیوان وانیل نصف قاشق چایخوری نشاسته ذرت یاگندم یامخلوط هردو ۳ قاشق غذاخوری پودرنارگیل به میزان لازم ابتداپرتقال روفیله میکنیم بایدکاملا پوست های اطرفش روجداکنیدتاتلخ نشه بعدداخل میکسر ریخته وخوب میکس میکنیم بعدازصافی ردمیکنیم بهش شکرو نشاسته رواضافه کرده خوب هم میرنیم بعدروی حرارت ملایم میزاریم  تاغلیظ بشه ودرآخربهش وانیل رواضافه کرده وحرارت روخاموش میکنیم کف قالب رویکمی چرب میکنیم موادروداخل قالب میریزیم میزاریم داخل یخچال تاخودشوبگیره بعدداخل پودرنارگیل. میغلتونیم.... ✅من چون عجله داشتم پودر نارگیل نزدم چون باید داخل یخچال میزاشتم تارطوبت لوکوم گرفته بشه بعد ...... 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
نصف سینه مرغ رو با یک عدد پیاز بزرگ چهار قاچ ونمک وفلفل بپزید نزارید آبش کاملا بخار شه از آبش برای سوپ استفاده میکنیم سینه که پخته شد در بیارید وریش ریش کنید آبشو از صافی رد کنید عزیزانی که میگن شیر بریده میشه آب لیمو رو نباید داخل سوپ ریخت باعث میشه شیر بریده شه وحالت پنیری پیدا کنه آب لیمو رو موقع سرو بزنید جو پخته شده دو لیوان(من تو فریزیر داشتم) هویج نگینی دو عدد متوسط قارچ اسلایس شده حدود هشت عدد ذرت پخته شده یا کنسروی نصف لیوان کمی کمتر شیر حدود سه لیوان دسته دار فرانسه خامه صبحانه درصورت تمایل دو قاشق سوپ خوری جعفری خرد شده کمی لیموی ترش تازه موقع سرو هویج نگینی شده رو با یک قاشق روغن تفت بدید جو پخته رو اضافه کنید واب مرغ رو اضافه(آب مرغ نداشتید اشکال نداره آب بریزید)درشو بزارید تا نیم پز شه تو این فاصله قارچ اسلایس شده رو با یک قاشق کره تفت میدیم وقتی نیم پز شدن سینه مرغ ریش ریش شده وقارچ تفت داده شده بهش اضافه میکنیم نمک و فلفل سیاه وفلفل قرمز و ذرت هم اضافه میکنیم ودرشو میزاریم تا خوب پخته شه وقتی پخته شدن شیر داغ رو کم کم اضافه میکنیم مرتب میزنیم که بریده نشه جعفری آضافه میکنیم ده دقیقه دیگه بپزه کافیه سپس خامه رو با چند قاشق آب سوپ رقیق میکنیم وبه سوپ اضافه میکنیم بعد از اضافه کردن خامه چند جوش بزنه گاز رو خاموش کنید تو ظرف مورد نظر بریزید وبا لیمو ترش تازه نوووووش جان بفرمایید 😊 جو حتما شب خیس کنید تا بهتر بپزه ولعاب بده به مقدار کافی آب بریزید تا دوباره مجبور نشید آب بریزید شیر حتما داغ باشه وگرنه میبره آگه مواد به اندازه کافی بپزن لعاب میندازه بخصوص جو نیازی به آرد نیست آگه دیدید سوپتون خیلی رقیقه یک قاشق آرد رو با یه ذره کره تفت بدید وبه سوپ اضافه کنید موقعی که خواستی شیر اضافه کنید آرد هم اضاف کنید از جو پرک هم میتونید استفاده کنید آگه از جو پرک استفاده میکنید نیاز نیست خیس کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
𝓂: آموزش 🍕😍 یکی از خوشمزه ترین و راحت ترین غذاهاییه که میتونین درست کنین و بچه ها هم عاشقش میشن😋♥️ ‌ ‌ 📍مواد لازم: 🧅پیاز ۱ عدد 🥩گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم 🫑فلفل دلمه ۱ عدد 🍄قارچ ۲۰۰ گرم 🧂نمک و ادویه دلخواه (من اینا رو استفاده کردم: زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، ادویه فست فود، پاپریکا، پولبیبر، پودر دارچین و آویشن) ‌ 🌮نان لواش ۴ عدد 🧀پنیر پیتزا به میزان دلخواه ‌ ‌ 🔻موادی که استفاده میکنین به سلیقه خودتونه فقط نباید خیلی آبدار باشه، مثلا میتونین از مرغ، سوسیس یا انواع سبزیجات استفاده کنین. ‌ 🔻با این اندازه ها برای من ۱۲ تا لقمه شد. ‌ نوش جان😍♥️ ‌ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم : شیر یک لیتر 4 لیوان شکر یک لیوان ارد گندم 3ق غ نشاسته گندم پودری 4ق غ کره یا روغن حیوانی ( مارگارین) 25 گرم وانیل کمی بیسکویت پتی بور یک بسته یا هر بیسکویت به انتخاب خودتون🙏 همه مواد شیر + ارد + نشاسته + شکر رو با هم مخلوط روی حرارت میزاریم و مدام هم میزنیم تا صاف و یکدست شده و مثل فرنی بشه غلظتش بعد زیروشو خاموش  و کره و وانیل رو اضافه کرده هم میزنیم 👍 ته قالب مثل شکل پلاستیک  میندازیم و مایع رو اول یک ردیف بصورت یکنواخت ته قالب میریزیم و بعد بیسکویتها رو روی مایع چیده و باز از فرنی روی بیسکویتها اروم میریزم تا تمام شدن مایع ردیفها رو ادامه میدیم . و ردیف اخر ما حتما باید مایع شیر و نشاسته باشه لازمه بگم بیسکوییت و مرتب چیدنش تو نتیجه نهایی و شکل این خوشمزه تاثیر داره🙏🙏 اگر این دسر رو بخواییم اسلایسی تهیه کنیم ته قالب رو اول یه ردیف خیلی کم از مایع ریخته و یک ردیف بیسکویت یا لیدی فینگر چیده و بعد یه لا از مایع اماده شده و بعد دوباره یه ردیف لیدی فینگر یا بیسکوییت چیده و بقیه مایع رو میریزیم من از طعم ژلاتین تو دسر زیاد خوشم نمیاد ولی شما میتونین برا منظمتر شدن برشها 1ق م پودر ژلاتین بن ماری شده تو 1/3لیوان اب یا شیر رو همزمان بعد اضافه کردم کره و وانیل به دسر اضافه و خوب هم زده داخل قالب بریزین .. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
فرنی شکلاتی خوشمزه موادلازم شیر۳ پیمانه شکر۵قاشق غذاخوری پودرکاکائو تیره ۲تا قاشق غذاخوری آردبرنج ۳تا قاشق سرپر غذاخوری وانیل ۱/۴قاشق چایخوری گلاب به دلخواه ۲تا قاشق غ من چند تیکه شکلات تلخ هم ریختم توش😉 اول آردبرنج وپودرکاکائو رو مخلوط کنید توی یه کاسه . شیر را داخل قابلمه ریخته ومخلوط آردبرنج وپودر کاکائو رو به شیر سرد اضاف کرده وخوب مخلوط کنید وقابلمه رو روی حرارت قرار داده ومرتب هم میزنیم .شکر رو اضاف کنید ومرتب هم زده تا خوب مخلوط بشه وفرنی به غلظت مناسب برسه .۵ دقیقه آخر گلاب و وانیل رو اضافه کنید وبعد ۵ دقیقه از روی حرارت بردارید وداخل ظرف سرو بریزید وتزیین کنید .نوش جونتون نکته .باید مرتب هم زد تا به غلظت مناسب برسه ازش غافل نشید چون گلوله گلوله میشه . 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
طرز تهیه نون خامه ای فاطی ۰۰۰# لازم =ارد قنادی ۱پیمانه ..روغن مایع یا جامد یا کره ۵۰گرم ..اب ۱لیوان ..شکر ۱قاشق غذا خوری ...بکینگ پودر ۱قاشق چایخوری وانیل هم ۱قاشق چایخوری ...تخم مرغ ۴عدد ⏪ابتدا اب و روغن و شکرو باهم داخل قابلمه ریخته و روی شعله کم گاز میزاریم تاکره یا روغن اب بشه به محض اینکه اب خواست جوش بیاد اردو اضافه میکنیم وسریع شروع به هم زدن میکنیم دراین مرحله خمیری بدست میاد که مدام باید با یاشق خوب هم بزنید تااب اضافی اون بخار بشه موادم باقاشق خمیرو بازو بسته میکنیم به اصطلاح داغ میرنیم حدود ۸تا۱۰دقیقه بعد که خمیر یه گوشه ظرف جمع شد یعنی امادس می زاریم خنک بشه بعد تخم مرغ هارو به همراه وانیل و بکینگ پودر یکی یکی اضافه میکنیم باهمزن هم میزنیم تایه خمیر که حالت چسبناک داره درست میشه ...موادمون و داخل قیف باماسوره ام وان یا دی ۲میریزیم داخل سینی توستر یا فر که کاغذ روغنی انداختیم ماسوره میزنیم ازقبل هم فریاتوسترو ۱۵دقیقه روشن کنید بادمای ۲۲۰درجه توستر ۱۹۰فر به مدت ۳۰دقیقه داخل فر بادمای بالا پف که کردن یکم شعله بالارو بزنید تاگریل بشه اگه داخل توستر میپزید اول بادمای ۲۲۰درجه شعله بالا و پایین باهم به مدت ۱۰دقیقه تا پف کنن بعد شعله بالا رو خاموش کنید باهمون دما ۲۵ دقیقه بمونن تامغز پخت بشن💛🧡 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🍞🍞 مواد لازم:آرد نول ۵۰۰گرم.نمک ۸گرم.آب خنک۲۷۰-۳۰۰گرم.مخمر فوری ۱۰گرم.کره ۲۰ گرم.ایزی تست(بهبوددهنده) ۱۰گرم.شکر ۱۰گرم. طرز تهیه: آرد،نمک،مخمر،ایزی تست و شکر رو با هم مخلوط کرده آب را اضافه کنید.مقدار آب همیشه متغییره لطفا با احتیاط مصرف کنید ابتدا ۲۷۰ گرم را بریزید و ورز دهید.کره همدمای محیط نیز اضافه کرده و مجدد ورز دهید خمیر باید نرم و لطیف باشه در عین حال به دست نچسبه اگه لازم بود کم کم آب اضافه کنید.تا جایی خمیر رو ورز بدین که وقتی بازش می کنید خمیر پاره نشه.سپس چونه بگیرین و روی سطحی که کمی چربه استراحت بدین روش بپوشونید. وقتی خمیر حجیم شد اونو دو قسمت کنید و هر قسمت رو مجدد چونه بگیرین و با پوشش یه کاسه استراحت بدین تا مجدد خمیر حجم بگیره سپس هر چونه رو با دست باز کنید و بپیچین و داخل قالب لوف یا نون تست به اندازه ۱۰×۲۰ و ارتفاع ۱۰ سانت یا ۱۰×۲۲ ارتفاع ۸ قرار بدین.پیشنهاد میکنم قالب تفلون باشه اما اگه نیست قالب رو کمی چرب و آردپاشی کنید. در صورت تمایل روی خمیر آب اسپری کنید و کنجد بپاشید.روش بپوشونید و استراحت بدین تا حجم بگیره( تقریبا سه برابر) سپس در فری که از قبل با حرارت ۲۳۰ درجه سانتی گراد گرم شده همراه با بخار به مدت تقریبا ۳۵-۴۵ دقیقه قرار بدین و پس از بیرون آوردن از فر کمی صبر کنید و بعد از قالب بیرون بیارین و روی توری فلزی خنک کنید.وقتی نان کاملا خنک شد برش بزنید.اگه پس از خنک شدن چند ساعتی رو در نایلون نگهداری کنید بهتر میتونید برش بزنید. ایزی تست رو از فروشگاههای لوازم قنادی تهیه کنید. اگه می خواین نونتون به همین نرمی و سبکی و لطافت بشه لطفا مواد لازم را طبق دستور استفاده کنید.از تغییر مواد اطلاعی ندارم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
شیر ۴ لیوان بستنی وانیلی لیوانی ۱ عدد نشاسته گل ۵ ق غ شکر ۱۰ ق غ گلاب ۲ ق غ خامه صبحانه ۱ ق غ وانیل در صورت تمایل کمی ابتدا شیر ، شکر ، بستنی، خامه ، میریزیم تو قابلمه بعد نشاسته رو با‌گلاب و کمی از شیر مثل تو کلیپ مخلوط میکنیم تا روون بشه بعد بریزید داخل قابلمه ، بزارید روی گاز با شعله ملایم و هم بزنید تا گلوله نشه ، بعد که قوام اومد و غلیظ شد از روی گاز بردارید و بهش کمی وانیل بزنید ( در صورت تمایل) من نزدم. بعد برای این که فرنی تون شکلاتی بشه درون یه کاسه ای کمی پودر کاکائو بریزید و با کمی آب سرد مخلوط کنید ( در حد دو ق ) بعد کمی از مواد فرنی رو بریزید اگه زعفرونی خواستید، یکم از زعفرون رو بریزید تو یه کاسه و یک کوچولو آب جوش بهش اضافه کنید و بعد یکم از مواد فرنی رو بریزید و مخلوط کنید . من به ترتیب شکلاتی ریختم و گذاشتم کمی بست بعد سفید و زعفرونی حتما بزارید یخچال تا سرد بشه خییییییلی خوشمزه اس ، حتما امتحانش کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
//تن ماهی 1 قوطی. گشنیز300 گرم.شنبلیله 50 گرم.فلفل قرمز تند اندازه دلخواه. تمرهندی 1 بسته. نمک و زردچوبه وسیر روغن اندازه دلخواه.گشنیز و شنبلیله شسته شده و خرد کرده رو سرخ کردم . سیر را هم پوستشو گرفتم له کردم بعد  سبزی ها رو در  روغن سرخ کردم.  سیر له شده به سبزی  اضافه کردم و تفت دادم. نمک  فلفل و زردچوبه و2لیوان اب ریختم که پخته شه. تمر هندی روکه با اب خیس کرده بودم  با دست  چنگ زدم تا شیره اون خارج شه.بعد از صافی رد کردم وروی سبزی ریختم گذاشتم بپزه وجابیفته بطوری که به روغن افتاد اونوقت تن ماهی رو اضافه کردم و بعد از15 دقیقه که قل زد خورش را از روی حرارت برداشتم وکشیدم در ظرف 😋 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سینه مرغ چرخ شده رو با پیاز رنده شده و زعفران و نمک و فلفل خوب ورز داده تا یکدست بشه بعد یک نایلون فریزر که از وسط قیچی و بازش کردیم روی سینی پهن و چرب میکنیم و سینه مرغ رو روی نایلون پهن کرده و با دستمون که چرب کردیم یکدست و یک اندازش میکنیم مواد میانی شامل هویج خام نگینی ،زرشک،گردو خرد شده،جعفری ، فلفل دلمه ای و قارچ که همه رو باهم مخلوط کردیم رو یک ردیف روی  سینه مرغ  میریزیم و با نایلون رول میکنیم دوساعت داخل یخچال میذاریم تا خودشو بگیره بعد با  کره و روغن داخل تابه سرخ میکنیم که رولت از هم نپاشه برای سس رولت هم یک پیاز رو خلالی خرد و سرخ میکنیم دو ق غ خوری رب گوجه رو سرخ میکنیم و کمی پودر سیر و نمک و فلفل اضافه میکنیم با دو لیوان آب میریزیم روی رولت درب تابه رو میذاریم تا مغز پخت بشه وقتی به روغن بیفتد 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم نان تست بمقدار لازم مواد میانی اختیاری  طرز تهیه کناره های تست را با چاقو ببرید بعد با وردنه کمی نازکش کنید خیلی نکشید که پاره بشه چون نان تست لطیفه بعد از مواد میانی دو قاشق روش بریزید و کناره های نان تست رو با سفیده تخم مرغ یا آب مرطوب کنید و خیلی آروم بپیچید بعد گوشه های نان رو که سفیده زدید بهم فشار دهید تا بچسبد توی عکس نشان دادم وقتی همه رو به این صورت آماده کردید توی روغن سرخ کنید مواد داخل رو به دلخواه خودتون میتونید از سوسیس یا مرغ ریش شده و ترکیپ سبزیجاتی مثل جعفری، فلفل دلمه ای، ذرت ، کالباس و یا هر چیز دیگری که دوست دارید پر کنید قبل سرخکردن میتونید نانها رو اول توی تخم مرغ و بعد پودر سوخاری بغلتانید ولی من این کار رو نکردم فقط توی روغن داغ سرخ کردم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
. کیک_ساده_وانیلی سایز قالب بیست سانتی هست سه عدد تخم مرغ یک پیمانه شکر آرد دو پیمانه روغن نصف پیمانه شیر نصف پیمانه وانیل یک چهارم ق چ بکینگ پودر دو ق م آرد و بکینگ پودر رو سه بار الک میکنم فر رو روی صدو هشتاد درجه روشن میکنم تخم مرغ +وانیل+ شکر رو با همزن میزنم تا حجیم و کشدار بشه بعد بهش روغن و شیر رو اضافه میکنم و چند ثانیه میزنم تا یکدست بشه در اخر آرد رو اضافه میکنم و با همون پره ی همزن هم میزنم تا خوب مخلوط بشه و در اخر میریزم توی قالب و میزارم تو فر همیشه دوسوم از قالبتون رو‌ مواد پرکنید . 🔴نکات 1)این کیک سبک رسپی رو من همیشه تو قالب های میان تهی معمولا درست میکنم چون حالت عصرونه ای میشه و راحت هم برش میشه و توی این قالب ها کیک های اسفنجی رو میپزم ولی برای نشون دادن به شما مخصوصا پفش آپ این قالب پختم پس سلیقه ای هست هر طور دوست دارید  بپزید ۲)همون‌طور که گفتم میتونید طبق همین دستور به هر مدل در بیارید پودر کاکائو بزنید (از آرد اصلی کم میشه) ،هر نوع آبمیوه ای بزنید، حتی نسکافه ، گلاب زعفرون ،رنده ی هویج ، سیب، و........ هر چیززززی میشه ۳)میتونید این کیک رو هم تابه ای درست کنید هم بدون فر که با بخار آب چه بدون اون خودمم چند بار به سبک های مختلف درست کردم حتی تابه ای که توی پیج هست کیک های با ارتفاع زیاد مسلما احتیاج به زمان پخت بیشتری نسبت به بقیه دارن قالب های میان تهی زمان پختشون کمترازقالب های این مدلی هست من کمی تمشک و توی ارد غلتوندم و با مایه کیک مخلوط کردم ریختم تو قالب...برای سس هم تمشک و شکر و کمی اب لبو و یه قاشق نشاسته مخلوط کردم گذاشتم روی حرارت تا غلیظ شد بعد از خنک شدن کیک سس ولرم ریختم روش 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕