🍆 کال کباب
کال کباب یه غذای شمالیه، که خیلی ها عاشقشن!
مواد لازم برای دو تا سه نفر:
بادمجان 8 عدد
سیر 10 حبه متوسط(تندی سیر باید مشخص باشه دلی اگه دوست ندارین کمش کنین)
سبزی معطر نعنا، گشنیز و سبزیهای معطر شمالی چچاق، خالواش
اگه نداشتین از سبزیهای معطر دیگه استفاده کنین، ولی چچاق
فوق العادش می کنه
گردو آسیاب شده دوسوم بادمجان کوبیده شده یه کم بیشتر
آب انار ترش 5 تا 6 ق غ سرپر
رب انار+ آلوچه(رب گوجه سبز یا مثل اون) سه ق غ سرپر
ادویه شامل نمک، کمی فلفل سیاه، پودر گلپر
🍆طرز تهیه:
بادمجونارو کباب می کنیم، من اینکارو رو اجاق گاز انجام دادم، ولی اگه کسی شرایطشو داره رو آتیش درست کنه یا رو شعله مستقیم عالی می شه(حتما باید کباب شن، خوشمزه گیش به همینه)
با صبر و حوصله کبابشون کنین تا همه جاش بپزه
بعدپوست بادمجونارو می گیرینو تخماشو دور میریزین(نباید تخم داشته باشه) بادجونای پاک شدهرو با گوشت کوب یا بیفتک کوب می کوبیم(بادمجونا نباید بیش از اندازه له شن، باید به صورت رشته های بادمجون قابل مشاهده باشن، خود شمالیا این کارو با سنگو نمکیار انجام می دن؛ اگه با غذا ساز میکس کنین، له میشن)
بعد گردوی آسیاب شده رو بهش اضافه می کنیم بعد سیرو سبزی رب انارو آب انار و در آخر ادویه.
همه رو باهم خوب مخلوط می کنیم و می چشیم بسته به ذائقه خودتون می تونین دوباره بعضی از مواد رو دوباره بهش اضافه کنین
کال کباب آماده ست، در ظرف مورد نظر می کشینش روش آب انار میدین تا رطوبتشو حفظ کنه و از نعنا خشک یا سبزی معطر دیگه به همراه گلپر روش می پاشیمو تزئینش می کنیم.
🍆راز متفاوت شدن کال کباب:
کباب کردن بادمجون، آب انار، سبزی چوچاق
کال کباب رو می تونین به محض آماده شدن میل کنین (من اینطوری می پسندم)
خیلی ها هم سرد سرو می کنن، ولی به نظر من سفت میشه
حتما درست کنین، به زحمتش می ارزه🌹
نوش جون❤️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
موس بلوبری
شیر یک پیمانه
پنیر ماسکار پونه یک بسته ۲۰۰ گرمی
خامه قنادی ( نیازی به فرم دادن نداره به صورت همون یخ زده میتونید استفاده کنید ) ۳۵۰ گرم
بلوبری ۵۰ گرم ( میتونیدبه جای بلوبری چون میوه گرونی هست از نصف بسته پودر ژله بلوبری استفاده کنید )
پودر ژلاتین ۲ ق غ ( به همراه نصف لیوان اب بنماری کنید)
اسانس وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
شکر ۵۰ گرم ( قابل حذف )
ابتدا شیر و خامه قنادی رو میذاریم توی دمای محیط تا هم دما شن ( خامه قنادی کاملا یخش باز بشه ) بعد خامه وشیر رو روی حرارت قرار میدیم پودر ژله و شکر رو هم از همون ابتدا اضافه میکنیم مدام هم میزنیم وقتی کاملا این سه تا باهم یکدست شدن حرارت رو خاموش میکنیم و اجازه میدیم مخلوطمون کاملا خنک بشه
پنیر رو در کاسه همزن میریزیم و هم میزنیم با دور تند به مدت ۵ دقیقه تا نرم بشه ( اینجا میوه بلوبری روکه توی غذاساز میکس کرده بودم و بهش اضافه کردم) وبا همزن یکمی دیگه هم زدم تا مخلوط شن در اخر مخلوط شیر و خامه و ژله که دیگه کاملا خنک شده بود و اضافه کردم و در اخر ژلاتین بن ماری شده رو اضافه کردم ( باید کاملا از حرارت افتاده باشه ) با همزن دور کند هم میزنیم تا یکدست بشه
مقداری از مایه دسر رو داخل لیوان ها ریختم گذاشتم فریزر حدود بیست دقیقه بعد از فریزر خارج کردم
مابقی مایه دسر رو بهش دانه چیا ( یک ق غ ) ( میتونید از تخم شربتی هم استفاده کنید ) به همراه دو قطره رنگ خوراکی اضافه کردم و روی لایه قبلی ریختم نیم ساعت دیگه داخل فریزر گذاشتم سپس از فریزر به یخچال منتقل میکنید ( تو این نیم ساعت اماده میشه میتونید سرو کنید )
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
#ژله_رنده_ای
برای ژله رنده ای ابتدا دو بسته پودر ژله آلبالو را با سه لیوان آب جوش مخلوط و بن ماری کردم. در ظرف مناسبی ریخته و در یخچال گذاشتم تا کاملا ببندد.
یک لیوان شیر پر چرب را با یک قاشق غذاخوری پودر ژلاتین و یک یک قاشق غذاخوری سر پر شکر ابتدا مخلوط کردم تا ژلاتین حالت اسفنجی پیدا کنید سپس آنرا بن ماری کردم تا کاملا حل شود.
شیر را کنار گذاشتم تا سرد شود.
وقتی ژله آلبالو بست آنرا را با رنده درشت ، رنده کردم.
قالب ماهی را چرب کردم و با ژله های رنده شده داخل آنرا پر کردم سپس از مخلوط شیر و ژلاتین کم کم روی ژله ها ریختم و با قاشق کمی هم زدم بعد در یخچال گذاشتم.
برای ژله آبی زیر ماهی هر بسته پودر ژله آبی یا بلوبری را با یک لیوان آب جوش بن ماری کرده و سپس برای اینکه رنگ مات به خود بگیرد بعد از اینکه کاملا خنک شد نصف لیوان شیر که قبلا در دمای محیط گذاشته بودم اضافه کرده و کاملا مخلوط کردم تا یک دست شود.
برای ژله آبی من از قالب ۲۵ در ۳۵ استفاده کردم و بعد از اینکه ژله آبی بست آنرا از قالب برگردانده و ماهی را روی آن قرار دادم.
🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧
🍩@tamerangincaman🍩
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
💟سوالی بود فقط در گروه رفع اشکال پاسخ گو هستم💟
🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀
#شیر_برنج
مواد لازم
هل (آسیاب شده) ۱/۲ قاشق مربا خوری
شکر ۲ پیمانه
شیر 4.5 لیتر
برنج ۱ پیمانه
گلاب به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- ابتدا برنج را تمیز بشویید.
۲- آب روی برنج را خالی کنید و شیر را به آن بیفزایید. مخلوط برنج و شیر را روی حرارت ملایم بپزید.
۳- بعد از اینکه برنج کاملاً پخت و له شد،هل آسیاب شده و شکر را به آن اضافه کنید و مواد را مرتب هم بزنید تا ته نگیرد.
۴- بعد از اینکه شیر برنج کاملاً جا افتاد،گلاب را اضافه کنید و بعد از ۵دقیقه قابلمه را از روی حرارت بردارید و در ظرف بکشید. روی شیربرنج را نیز با سیاهدانه تزیین کنید.
سایر نکات
اگر شیر برنج را برای دسر میخواهید آن را بسیار غلیظ کنید و اجازه دهید آب آن کاملا برود ،سپس داخل قالب ریخته و داخل یخچال بگذارید تا سفت شود
حتما برای تهیه این شیر برنج از برنج ایرانی و مرغوب استفاده کنید
در کشور هند، شیربرنج را در میهمانی ها یا برای نذر تهیه می کنند.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کنگر کباب
کنگرو پاک کردم همونجوری درسته اب پز کردم نمکم تو ابش ریختم یک ربع که پخت ابکش کردم خنک که شد با کف دست فشار دادم ابش کاملا بره و یکم نازک بشه تو یه ظرف چن تا تخم مرغو بانمک زردچوبه مخلوط کردم و زدم قشنگ تا تخم مرغ قشنگ مخلوط بشه تو یه بشقابم دوقاشق ارد یکم تفت دادم بوی خامیش بره ریختم کنگرارو تو ارد زدم لازم نیس لایش زخیم باشه همینکه یکم ارد روش بیوفته کافی بعد زدم داخل تخم مرغ تو تابه روغن ریختم و زرد چوبه یکم گرم شد کنگرارو چیدم داخلش باشعله کم گذاشتم قشنگ سرخ بشن
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
مواد لازم کیک کره ای گردویی با سس کارامل
تخم مرغ۳ عدد
شیر½ پیمانه
کره½ پیمانه (۱۰۰ گرم)
شکر½ و ⅛ پیمانه
آرد۱ و ¼ پیمانه
بکینگ پودر½ قاشق غذاخوری
گردوی خرد شده½ پیمانه
وانیل نوک قاشق چایخوری
کشمش پلویی۳ قاشق غذاخوری
نمک۱ پنس
پودر کاکائو (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری
طرز تهیه کیک گردویی
ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با روغن جدا کننده یا کاغذ روغنی پوشش داده و کنار می گذاریم.
در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک با هم ترکیب می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کره هم دمای محیط را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن مخلوط می کنیم.
ترکیب کره و شکر را حدود ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا سبک شود، سپس زرده های تخم مرغ را به همراه شیر اضافه می کنیم و چند دقیقه هم می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند، سپس ترکیب آرد را در دو مرحله اضافه می کنیم.
هنگام اضافه کردن آرد، مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. پس از اینکه مایه کیک یکدست شد، گردوی خرد شده را به همراه کشمش درون آرد می غلطانیم تا به خوبی آردی شوند، سپس به مایه کیک اضافه می کنیم.
در این مرحله سفیده های تخم مرغ را درون یک ظرف جداگانه با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا فرم بگیرند، سپس در سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک از یک سمت مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند.
حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم و دو مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند، سپس در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک بپزد. زمان پخت این کیک حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه می باشد.
پس از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را با سیخ چوبی یا خلال دندان تست می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته بود از فر خارج می کنیم. در نهایت کیک را از پس از خنک شدن از قالب خارج کرده و با سس کارامل پوشش میدهیم در ظرف مورد نظرمان به صورت دلخواه برش می زنیم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
سوپ گشنیز
مواد لازم :
گشنیز ۱۰۰ گرم
جو پوست کنده ۱۵۰ گرم
هویج ۱ عدد
سیر ۲ حبه
ماست ۵۰۰ گرم
آرد ۱ قاشق غذاخوری
آب مرغ ۲ لیوان
روغن مایع به میزان لازم
فلفل سیاه به میزان لازم
نمک به میزان لازم
✍ طرز تهیه :
بهتر است جو پوست کنده را از قبل بخیسانیم تا راحت تر پخته شود. برای این منظور حداقل باید جو را چند ساعت بخیسانیم. پس از خیساندن جو آن را آبکشی می کنیم و به همراه چند لیوان آب و ۱ قاشق مرباخوری روغن مایع در یک قابلمه روی حرارت ملایم می گذاریم تا جو بپزد و لعاب بیاندازد. ۱ ساعت بعد هویج را رنده می کنیم و به همراه مقداری نمک و آب مرغ به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مواد بپزند. ابتدا حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم می کنیم. در این مرحله سیر را رنده می کنیم و به همراه ماست و آرد خوب در یک قابلمه با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در مرحله بعد سوپ را از روی حرارت بر میداریم و کم کم به قابلمه حاوی ماست اضافه می کنیم تا ماست کم کم گرم شود. پس از اینکه تمام مواد را با هم مخلوط کردیم قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم. در این مرحله باید سوپ را مداوم هم بزنیم تا شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه سوپ شروع به جوشیدن کرد گشنیز را ساطوری می کنیم و به آن اضافه می کنیم بعد چند جوش زدن آماده سرو هست
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
#کیك_شيره_توت
تخم مرغ درشت۳عدد
شیره ی توت ۱لیوان
آرد ۲ و ۲/۳ لیوان
نمک نوک قاشق چایخوری
وانیل ۱/۳قاشق چایخوری
روغن مایع ۱لیوان
ماست ۴تا۵ قاشق غذا خوری
بکینگ پودر دوقاشق چایخوری پُر
زرده و سفیده تخم مرغ ها رو از هم جدا میکنیم. سفیده را با همزن برقی زده تا حجمش دو برابر شده و پفکی شود. زرده ها رو با وانیل سه چهار دقیقه بزنین.شیره ی توت رو اضافه کنین و باز هم بزنین تا پف کنه. روغن و ماست رو هم اضافه کنین و باز هم کمی هم بزنین. آرد و بکینگ پودر و نمک رو سه بار الک کنین و کم کم به موادتون اضافه کنین و در آخر سفیده ها را کم کم اضافه کنید.【توی این مرحله فقط و فقط از همزن دستی یا لیسه برای مخلوط کردن موادتون استفاده کنین】.
مواد رو داخل قالبتون که با روغن کاملا چرب و آردپاشی کردین بریزین و داخل فری که از قبل یک ربع گرم شده طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت بپزین. بعد از این زمان با خلال دندون چک کنین و اگر از مواد کیک چیزی به خلال نچسبید...کیک آماده س. در غیر این صورت باز هم کمی زمان بدین تا کیک پخته بشه.
شیرینی این کیک ملایمه ولی اگر شیرین تر دوست دارین می تونین شکر اضافه کنین ولی به نظر من بعد از پخت و موقع سرو روی کیک و برش ها از خود شیره توت استفاده کنین هم خوشمزه تره و هم یک حالت مرطوب به کیکتون میده.
میتونین شیره انگور یا خرما رو هم جایگزین شیره توت کنین.
🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧
🍩@tamerangincaman🍩
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
💟سوالی بود فقط در گروه رفع اشکال پاسخ گو هستم💟
🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا
#مربا_پوست_پرتقال🍊
مواد لازم
پوست پرتقال 200 گرم
آبلیمو 1 قاشق سوپخوری
شکر 500 گرم
آب 2 لیوان
طرز تهیه
برای درست کردن مربای پوست پرتقال باید بعد از جدا کردن پرتقال از پوست ، قسمت سفیدی پوست را جدا کنید و پوست پرتقال را به صورت خلالی خرد کنید.
سپس برای اینکه تلخی پوست پرتقال گرفته شود و کمی هم پخته شوند آن را 3 مرتبه و هر دفعه به مدت 15 دقیقه داخل آب در حال جوش قرار دهید و بعد آبکش کنید.
در این فاصله شکر را با مقدار آب لازم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و شهدش قوام بیاید.بعد پوست پرتقال های آماده شده را به همراه 1 قاشق سوپخوری آبلیمو داخل شهد قوام گرفته شده بریزید. تا نیم ساعت همه مواد با هم بر روی حرارت بپزند.
سپس از روی حرارت بردارید و به جای گذاشتن در قابلمه از یک دستمال پارچه ای بر روی قابلمه استفاده کنید و اجازه دهید تا به مدت یک روز تمام در دمای اتاق بماند و بعد در ظرف مورد نظر بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_برگردان_موز
مواد کارامل
شکر ۱۲۰گرم
کره دو ق غ
مواد کیک:
موز بزرگ ۳عدد
ارد ۳۰۰گرم
کره ۱۶۰گرم
موز دوعدد بزرگ
ماست ۳/۴پیمانه
بکینگ پودر ۱/۵قاشق چ
شکر ۱۵۰گرم
برای کارامل ۱۲۰ گرم شکر روتو قالبی که میخواین کیک و داخلش بپزین بریزید وروی حرارت خییییلی کم بزارید تا کاملا حل بشه بعد به هیچ وجه هم نزنید
وقتی شکر ذوب شد دو قاشق کره رواضافه سریع هم بزنید وقتی قشنگ مخلوط شد از رو حرارت بردارید
موز رو از وسط به سه قسمت تقسیم کنید
و بچینید ته قالب
حالا بریم سراغ مواد کیک
شکر و کره ووانیل را ده دقیقه خوب بزنید تا سفید بشه بعد دونه دونه تخم مرغ هارو اضافه کنید
و هرکدامکه اضافه کردید یک دقیقه بزنید
سپس ماست را اضافه کرده و در اخر ارد و بکینگ پودر اضافه کنید و خوب با لیسک مخلوط کنید و روی موز ها بریزید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰بمدت ۴۵دقیقه بعد این مدت با خلال تست کنید اگر پخت از فر دربیارید و دورشو با چاقو ازادکنید وداخل ظرف مورد نظرتون برگردونید.
امیدوارم درست کنید ولذت ببرید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کوکو ماکارونی
ماکارونی طرح دار نصف بسته (۲۵۰ گرم)
فلفل دلمه ای نصف عدد
قارچ چند عدد
تخم مرغ ۴ عدد
گوشت مرغ یک تا دو تکه
نخود فرنگی ۲ تا ۳ ق غ
هویج یک عدد
آویشن و پودر سیر مقداری
نمک و فلفل
پنیر پیتزا
ماکارونی رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم مرغ رو گذاشتم بپزه و بعد از پخت خرد و تکه و ریش ریش کردم . می تونین داخلش چیزی نریزین و یا حتی سوسیس یا کالباس بریزین یه پیاز رو ریز خرد کردم و تفت دادم . گوشت مرغ رو اضافه کردم به دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده ، نخودفرنگی پخته شده که من به جاش سیب زمینی نگینی سرخ شده زدم ،هویج پخته شده خرد شده ریختم و نمک و فلفل و پودر آویشن و پودر سیر هم داخل مواد ریختم وبعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم تخم مرغ ها رو داخل ظرفی کمی زدم و نمک و فلفل اضافه کردم ماکارونی و مواد مرغ و سبزیجات رو ریختم و به دلخواه یه کم پنیر پیتزا اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم روی گاز یه تابه قرار دادم و کمی روغن ریختم و مواد کوکو رو داخلش ریختم و پهن کردم باز هم یه کم به دلخواه پنیر پیتزا روش ریختم و گذاشتم با حرارت کم سرخ بشه وقتی سرخ شد یه طرفش برگردوندم تا اون طرف دیگه اش هم سرخ بشه می تونین حتی توی فر بزارین و بپزین
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#تیرامیسو
تیرامیسو را میشه فقط با لیدی فینگر درست کرد یا با کیک. همه جورش خوشمزه هست. در اینجا من هم از کیک استفاده کردم و هم از لیدی فینگر.
اول یک کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی در یک پیرکس یا قالب مستطیل ۲۳ در ۳۲ سانتی درست کنید. من به مواد کیک مقدار ۲ تا ۳ ق غ قهوه اکسپرسو غلیظ اضافه کردم. وقتی کیکخنک شد. ۲۰۰ گرم خامه، ۱/۴ لیوان شکر، ۲ ق مرباخوری پودر کاکائو و 2 ق غ قهوه غلیظ را خوب زده تا خودش را بگیرد. سپس ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپون به این مواد اضافه کرده و با نصف این مواد یک لایه روی کیک پخش کنید. لیدی فینگر ها را در قهوه زده و مثل عکس و با فاصله روی لایه خامه قرار دهید و با بقیه مواد خامه ایی روی آنها را بپوشانید. کیک را پلاستیک کشیده و در یخچال تمام شب قرار دهید. سپس روی آن را به طور دلخواه تزیین کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر