eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم کیک کره ای  گردویی با سس کارامل تخم مرغ۳ عدد شیر½ پیمانه کره½ پیمانه (۱۰۰ گرم) شکر½ و ⅛ پیمانه آرد۱ و ¼ پیمانه بکینگ پودر½ قاشق غذاخوری گردوی خرد شده½ پیمانه وانیل نوک قاشق چایخوری کشمش پلویی۳ قاشق غذاخوری نمک۱ پنس پودر کاکائو (اختیاری)۱ قاشق غذاخوری طرز تهیه کیک گردویی ابتدا فر را با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد روشن می کنیم و اجازه می دهیم به خوبی گرم شود. در ادامه قالب مورد نظرمان را با روغن جدا کننده یا کاغذ روغنی پوشش داده و کنار می گذاریم. در این مرحله آرد را به همراه بکینگ پودر و نمک با هم ترکیب می کنیم، سپس دو مرتبه الک می کنیم و کنار می گذاریم. در ادامه کره هم دمای محیط را به همراه شکر داخل یک کاسه مناسب می ریزیم و با همزن مخلوط می کنیم. ترکیب کره و شکر را حدود ۵ دقیقه مخلوط می کنیم تا سبک شود، سپس زرده های تخم مرغ را به همراه شیر اضافه می کنیم و چند دقیقه هم می زنیم تا با دیگر مواد یکدست شوند، سپس ترکیب آرد را در دو مرحله اضافه می کنیم. هنگام اضافه کردن آرد، مواد را با لیسک مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. پس از اینکه مایه کیک یکدست شد، گردوی خرد شده را به همراه کشمش درون آرد می غلطانیم تا به خوبی آردی شوند، سپس به مایه کیک اضافه می کنیم. در این مرحله سفیده های تخم مرغ را درون یک ظرف جداگانه با دور تند همزن مخلوط می کنیم تا فرم بگیرند، سپس در سه مرحله به مایه کیک اضافه کرده و با لیسک از یک سمت مخلوط می کنیم تا مواد یکدست شوند. حالا مایه کیک را درون قالب می ریزیم و دو مرتبه محکم روی سطح کار می کوبیم تا حباب های موجود در مایه کیک از بین بروند، سپس در طبقه وسط فر قرار می دهیم تا کیک بپزد. زمان پخت این کیک حدود ۴۰ تا ۵۰ دقیقه می باشد. پس از گذشت ۴۰ دقیقه کیک را با سیخ چوبی یا خلال دندان تست می کنیم و در صورتی که به طور کامل پخته بود از فر خارج می کنیم. در نهایت کیک را از پس از خنک شدن از قالب خارج کرده و با سس کارامل پوشش میدهیم در ظرف مورد نظرمان به صورت دلخواه برش می زنیم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سوپ گشنیز مواد لازم : گشنیز ۱۰۰ گرم جو پوست کنده ۱۵۰ گرم هویج ۱ عدد سیر ۲ حبه ماست ۵۰۰ گرم آرد ۱ قاشق غذاخوری آب مرغ ۲ لیوان روغن مایع به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم نمک به میزان لازم ✍ طرز تهیه : بهتر است جو پوست کنده را از قبل بخیسانیم تا راحت تر پخته شود. برای این منظور حداقل باید جو را چند ساعت بخیسانیم. پس از خیساندن جو آن را آبکشی می کنیم و به همراه چند لیوان آب و ۱ قاشق مرباخوری روغن مایع در یک قابلمه روی حرارت ملایم می گذاریم تا جو بپزد و لعاب بیاندازد. ۱ ساعت بعد هویج را رنده می کنیم و به همراه مقداری نمک و آب مرغ به قابلمه اضافه می کنیم و درب قابلمه را می گذاریم تا مواد بپزند. ابتدا حرارت زیر قابلمه را زیاد می کنیم تا آب داخل قابلمه به جوش بیاید سپس حرارت را ملایم می کنیم. در این مرحله سیر را رنده می کنیم و به همراه ماست و آرد خوب در یک قابلمه با هم مخلوط می کنیم تا یکدست شوند. در مرحله بعد سوپ را از روی حرارت بر میداریم و کم کم به قابلمه حاوی ماست اضافه می کنیم تا ماست کم کم گرم شود. پس از اینکه تمام مواد را با هم مخلوط کردیم قابلمه را روی حرارت بسیار ملایم قرار می دهیم. در این مرحله باید سوپ را مداوم هم بزنیم تا شروع به جوشیدن کند. پس از اینکه سوپ شروع به جوشیدن کرد گشنیز را ساطوری می کنیم و به آن اضافه می کنیم  بعد چند جوش زدن آماده سرو هست 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
تخم مرغ درشت۳عدد شیره ی توت ۱لیوان آرد ۲ و ۲/۳ لیوان نمک نوک قاشق چایخوری وانیل ۱/۳قاشق چایخوری روغن مایع ۱لیوان ماست ۴تا۵ قاشق غذا خوری بکینگ پودر دوقاشق چایخوری پُر زرده و سفیده تخم مرغ ها رو از هم جدا میکنیم. سفیده را با همزن برقی زده تا حجمش دو برابر شده و پفکی شود. زرده ها رو با وانیل سه چهار دقیقه بزنین.شیره ی توت رو اضافه کنین و باز هم بزنین تا پف کنه. روغن و ماست رو هم اضافه کنین و باز هم کمی هم بزنین. آرد و بکینگ پودر و نمک رو سه بار الک کنین و کم کم به موادتون اضافه کنین و در آخر سفیده ها را کم کم اضافه کنید.【توی این مرحله فقط و فقط از همزن دستی یا لیسه برای مخلوط کردن موادتون استفاده کنین】. مواد رو داخل قالبتون که با روغن کاملا چرب و آردپاشی کردین بریزین و داخل فری که از قبل یک ربع گرم شده طبقه وسط با دمای ۱۸۰ درجه به مدت یک ساعت بپزین. بعد از این زمان با خلال دندون چک کنین و اگر از مواد کیک چیزی به خلال نچسبید...کیک آماده س. در غیر این صورت باز هم کمی زمان بدین تا کیک پخته بشه. شیرینی این کیک ملایمه ولی اگر شیرین تر دوست دارین می تونین شکر اضافه کنین ولی به نظر من بعد از پخت و موقع سرو روی کیک و برش ها از خود شیره توت استفاده کنین هم خوشمزه تره و هم یک حالت مرطوب به کیکتون میده. میتونین  شیره انگور یا خرما رو هم جایگزین شیره توت کنین. 🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧 🍩@tamerangincaman🍩 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6 💟سوالی بود فقط در گروه رفع اشکال پاسخ گو هستم💟 🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا
🍊 مواد لازم پوست پرتقال  200 گرم آبلیمو 1 قاشق سوپخوری شکر  500 گرم آب   2 لیوان طرز تهیه برای درست کردن مربای پوست پرتقال باید بعد از جدا کردن پرتقال از پوست ، قسمت سفیدی پوست را جدا کنید و پوست پرتقال را به صورت خلالی خرد کنید. سپس برای اینکه تلخی پوست پرتقال گرفته شود  و کمی هم پخته شوند آن را 3 مرتبه و هر دفعه به مدت 15 دقیقه داخل آب در حال جوش قرار دهید و بعد آبکش کنید.   در این فاصله شکر را با مقدار آب لازم مخلوط کنید و روی حرارت قرار دهید تا شکر حل شود و شهدش قوام بیاید.بعد پوست پرتقال های آماده شده را به همراه 1 قاشق سوپخوری آبلیمو داخل شهد قوام گرفته شده بریزید. تا نیم ساعت همه مواد با هم بر روی حرارت بپزند. سپس از روی حرارت بردارید و به جای گذاشتن در قابلمه از یک دستمال پارچه ای بر روی قابلمه  استفاده کنید و اجازه دهید تا به مدت یک روز تمام در دمای اتاق بماند و بعد در ظرف مورد نظر بریزید و در داخل یخچال نگهداری کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد کارامل شکر ۱۲۰گرم کره دو ق غ مواد کیک: موز بزرگ ۳عدد ارد ۳۰۰گرم کره ۱۶۰گرم موز دو‌عدد بزرگ ماست ۳/۴پیمانه بکینگ پودر ۱/۵قاشق چ شکر ۱۵۰گرم برای کارامل ۱۲۰  گرم شکر رو‌تو قالبی که میخواین کیک و داخلش  بپزین بریزید و‌روی حرارت خییییلی کم بزارید تا کاملا حل بشه بعد به هیچ وجه هم نزنید وقتی شکر ذوب شد دو قاشق کره رو‌اضافه سریع هم بزنید وقتی قشنگ مخلوط شد از رو حرارت بردارید موز رو از وسط به سه قسمت تقسیم کنید و بچینید ته قالب حالا بریم سراغ مواد کیک شکر و کره و‌وانیل را ده دقیقه خوب بزنید تا سفید بشه بعد دونه دونه تخم مرغ هارو اضافه کنید و هرکدام‌که اضافه کردید یک دقیقه بزنید سپس ماست را اضافه کرده و در اخر ارد و بکینگ پودر اضافه کنید و خوب با لیسک مخلوط کنید و روی موز ها بریزید و بزارید داخل فر از قبل گرم شده با درجه ۱۸۰بمدت ۴۵دقیقه بعد این مدت با خلال تست کنید اگر پخت از فر دربیارید و دورشو با چاقو ازاد‌کنید و‌داخل ظرف مورد نظرتون برگردونید. امیدوارم درست کنید و‌لذت ببرید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
کوکو ماکارونی ماکارونی طرح دار نصف بسته (۲۵۰ گرم) فلفل دلمه ای نصف عدد قارچ چند عدد تخم مرغ ۴ عدد گوشت مرغ یک تا دو تکه نخود فرنگی ۲ تا ۳ ق غ هویج یک عدد آویشن و پودر سیر مقداری نمک و فلفل پنیر پیتزا ماکارونی رو داخل آب جوش ریختم و گذاشتم بپزه و بعد آبکش کردم مرغ رو گذاشتم بپزه و بعد از پخت خرد و تکه و ریش ریش کردم . می تونین داخلش چیزی نریزین و یا حتی سوسیس یا کالباس بریزین یه پیاز رو ریز خرد کردم و تفت دادم . گوشت مرغ رو اضافه کردم به دلخواه فلفل دلمه ای خرد شده ، نخودفرنگی پخته شده که من به جاش سیب زمینی نگینی سرخ شده زدم ،هویج پخته شده خرد شده ریختم و نمک و فلفل و پودر آویشن و پودر سیر هم داخل مواد ریختم وبعد از کمی تفت دادن از حرارت برداشتم تخم مرغ ها رو داخل ظرفی کمی زدم و نمک و فلفل اضافه کردم ماکارونی و مواد مرغ و سبزیجات رو ریختم و به دلخواه یه کم پنیر پیتزا اضافه کردم و مواد رو مخلوط کردم روی گاز یه تابه قرار دادم و کمی روغن ریختم و مواد کوکو رو داخلش ریختم و پهن کردم باز هم یه کم به دلخواه پنیر پیتزا روش ریختم و گذاشتم با حرارت کم سرخ بشه وقتی سرخ شد یه طرفش برگردوندم تا اون طرف دیگه اش هم سرخ بشه می تونین حتی توی فر بزارین و بپزین 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#تیرامیسو #خوشمزه_های_ناب👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕 #هنر_سرآشپزان_برتر
تیرامیسو را میشه فقط با لیدی فینگر درست کرد یا با کیک. همه جورش خوشمزه هست. در اینجا من هم از کیک استفاده کردم و هم از لیدی فینگر. اول یک‌ کیک اسفنجی ۴ تخم مرغی در یک پیرکس یا قالب مستطیل ۲۳ در ۳۲ سانتی درست کنید. من به مواد‌ کیک مقدار ۲ تا ۳ ق غ قهوه اکسپرسو غلیظ اضافه کردم. وقتی کیک‌خنک شد. ۲۰۰ گرم خامه، ۱/۴ لیوان شکر، ۲ ق مرباخوری پودر کاکائو و 2 ق غ قهوه غلیظ را خوب زده تا خودش را بگیرد. سپس ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپون به این مواد اضافه کرده و با نصف این مواد یک لایه روی کیک پخش کنید. لیدی فینگر ها را در قهوه زده و مثل عکس و با فاصله روی لایه خامه قرار دهید و با بقیه مواد خامه ایی روی آنها را بپوشانید. کیک را پلاستیک کشیده و در یخچال تمام شب قرار دهید. سپس روی آن را به طور دلخواه تزیین کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
طرز تهیه کلوچه فومن فاطی ::: لازم برای خمیر کلوچه⬅️شکر ۳قاشق غذا خوری ..نمک نصف قاشق چایخوری ..مایه خمیر ۱قاشق غذا خوری ..شیر ولرم نصف لیوان ..کره یا روغن جامد ۷۰گرم ..ارد ۲لیوان و نیم ..تخم مرغ ۱عدد ⏪ابتدا شکرو شیرولرم و مایه خمیرو نمک و باهم خوب هم میزنیم تاشکر حل بشه سپس روغن و اضافه کرده هم میزنیم و بعد ازآن تخم مرغ و خوب هم میرنیم وقتی خوب مخلوط شدن اردو کم کم اضافه میکنیم و خمیری که به دست میادنباید حالت چسبندگی داشته باشه اگه دیدین چسبندس نصف لیوان یاکمترهم بهش ارد اضافه کنید خمیرو سلفون بکشید بزارید تا عمل بیاد ......حالا موادلازم برای داخل کلوچه ⬅️شکر دانه ریز یا پودر شکر ۱لیوان ..روغن مایع یا کره ۳قاشق ..پودر هل ۱قاشق چایخوری ..پودر دارچین ۱قاشق چایخوری ...ارد ۱لیوان ..جوهر هل چند قطره ...گردو اختیاریه نصف لیوان ...⏪برامواد میانی کلوچه ابتدا ارد و حدود ۱۵دقیقه باشعله ملایم تفت بدین بعد روغ مایع رو اضافه کنید شکرو هل و دارچین و پودر قند هم اضافه کنید گردوهارو اسیاب کرده اضافه کنید خوب هم بزنید تاحالت چسبندگی پیدا کنن ..بعد از۱ساعت که خمیر استراحت کرد پفشو میگیریم به چندتا چونه ۸۰گرمی تبدیلش میکنیم هرچونه رو کمی باز کرده مواد میانی و داخل کلوچه قراررمیدیم سپس دوباره بصورت چونه درمیاریم وباوردنه به قطر نیم سانت کمی بیشتر پهن میکنیم بامهر مخصوص کلوچه فومن روی کلوچه هارو تزیین میکنیم و با۱عدد تخم مرغ که هم زدیم ازحالت لختگی دراومده و ۳قاشق زعفران دم کشیده و ۲قاشق شیر رومال میکنیم کمی تخم خرفه یا کنجد روشون میپاشیم باچاقو چندتا سوراخ ریز روی کلوچ ها ایجاد میکنیم بادمای ۲۰۰ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
ابتدا مرغ رو نمک و زعفرون زدم گذاشتم یخچال بعد دوساعتی تو قابلمه کمی کره ریختم و دو طرف مرغ رو سرخ کردم با شعله رو به بالا که آب نندازه بعد یه پیاز بزرگ رو حلقه کردم و یه هویج هم تیکه کردم و چند حبه سیر کمی پودر زنجبیل پاپریکا و ادویه مرغ زدم وبا نصف لیوان آب و شعله کم گذاشتم بپزه در  آخر هم یه تیکه کره اضافه کردم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
کیک خرمای بدون آرد و شکر مواد لازم؛ خرمای بدون دانه ۱۶۰ گرم شیر ۲۰۰ گرم جوی دوسر ۲۵۰ گرم روغن مایع ۸۰ گرم تخم مرغ دو عدد بکینگ پودر ۲ ق م وانیل چند قطره دارچین نصف تا یک قاشق  م برای روی کیک؛ گردو ،بادام ،،خرمای نگینی شده ، جو دو سر به میزان لازم و .... طرز تهیه ؛ برای تهیه کیک خرمای بدون آرد ابتدا جو دوسر پرک رو با غذاساز کاملاً آردش کنید و کنار بگذارید. دانه های خرما رو جدا کنید در صورتی که دوست داشتین پوستش هم بگیرید و بعد شیر داغ رو بهش اضافه کنید ۲۰ دقیقه کنار بگذارید و با بلندر میکس کنید و کاملاً با هم ترکیب کنید از این مرحله به بعد تخم مرغ و وانیل رو به میکس بالا اضافه کنید یک دقیقه دستی هم بزنید و روغن مایع را اضافه کنید یکدست کنید و در آخر پودر دارچین، بکینگ پودر و آرد جو رو اضافه کنید دستی هم بزنید داخل قالب ۲۵ سانت کاغذ روغنی دار خمیر کیک رو بریزید روی کیک را با انواع آجیل میتونی تزیین کنید حتماً با دست کمی فشار بدید و بعد در فر از قبل گرم شده بگذارید پس از اینکه کیک خنک شد به راحتی آن را از قالب جدا کنید و کاغذ روغنی و ازش جدا کنید و در ظرف سرو قرار دهید. *پیشنهاد میکنم کارامل  روی کیک بریزید و سرو کنید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🍪@tamerangincaman🍪 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6 الویه را آماده کردم و در یخچال قرار دادم. یک عدد نان باگت را از یکطرف با چاقو بریدم ، نان را کاملا باز کردم با وردنه روی نان را صاف کردم کمی سس مایونز روی نان کشیدم سپس مایع الویه را روی سطح آن پخش کردم. به آرامی و با دقت نان را رول کردم. با سلفون نان رول شده را بستم، به مدت یک ساعت در یخچال قرار دادم بعد با چاقو اره ای برش ها ۱/۵ تا ۲ سانت زدم. 🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧 🍩@tamerangincaman🍩 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6 🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀
سبزی کوکو.....۳۰۰گرم تخم مرغ......۴عدد نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و پودر سیر .....به مقدار لازم زرشک .....به میزان دلخواه گردو خرد شده..... به میزان دلخواه کره یا روغن مایع.....نصف پیمانه یا ۵۰ گرم طرز تهیه: سبزی کوکوی خرد شده رو داخل ظرفی ریخته بعد تخم مرغ ها رو اضافه کنید. سعی کنید به محض اینکه تخم مرغ رو روی سبزی شکستین قبل از اینکه با سبزی مخلوط کنید کمی با قاشق بافتش رو بهم بریزید و بعد با سبزی مخلوط کنید. اینکار باعث میشه بوی تخم مرغ از بین بره. بعد نمک، فلفل، زردچوبه و پودر سیر رو همراه با گردوی خرد شده ، زرشک و روغن (کره آب شده) به مخلوط سبزی و تخم مرغ اضافه کنید و کمی هم بزنید تا مخلوط یکدست بشه. بعد کف و دیواره های ظرف مورد نظرتون رو کمی چرب کنید و مایه کوکو رو داخل ظرف ریخته و روی ظرف رو با فویل بپوشونیدو بذارین به مدت ۲۰ -۲۵ دقیقه داخل سولاردوم (یا مایکرویو یا فر)بمدت ۲۰-۲۵ دقیقه بپزد. بعد فویل رو برداشته بذارید چند دقیقه با گریل بالا روی کوکو کمی سرخ بشه. من چون می خواستم حالت باشه،داخل دستگاه ساندویچ ساز ریختم.عکسشو قبلا هایلایت کردم.فقط کمی چرب کردم.از مواد یه قاشق داخل هر خونه ریختم.گذاشتم حدود ۵ دقیقه موند.نون تست قالب زدم از کوکو روی نون گذاشتم.روشو گوجه گیلاسی و هویج گذاشتم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سیب زمینی......4 عدد خیار شور......4 عدد ژامبون.....200 گرم سس مایونز.....3 قاشق نمک و فلفل جعفری_کلم قرمز_هویج....به مقدار لازم طرز تهیه: سیب زمینی رو بپزید.تا داغ هست یا رنده کنید یا با پشت قاشق له کنید.خیار شور ریز خرد کنید .ژامبون هم ریز خرد کنید.می تونید بجای ژامبون مرغ خرد شده بریزد.نمک و فلفل و سس را اضافه کنید.بزارید داخل یخچال دوساعت استراحت کنه.بعد از مواد به اندازه یه نارنگی کوچک بردارید و تو دست گرد کنید.داخل جهفری و کلم و هویج به دلخواه بغلطونید.دوباره داخل یخچال بزارید.اینم یه خوشمزه و رنگی رنگی😊😊 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🍪@tamerangincaman🍪 👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6 مواد داخل سمبوسه شامل گوشت چرخ کرده, پیاز داغ, قارچ,فلفل دلمه,تره خرد شده و پنیر پیتزا می باشد. بعد از اینکه مواد گوشتی را داخل نان مخصوص سمبوسه پیچیدم, کف سینی فر را چرب کردم سمبوسه ها را در آن چیده و با برس روی آن ها را هم روغنی کردم. در طبقه یک سوم پایین فر قرار داده با حرارت ۱۹۰ قرار دادم حدود ۴۵,دقیقه آماده شد ده دقیقه آخر گریل را روشن کردم تا روی سمبوسه ها هم طلایی شود. یکبار دیگر هم وسط زمان گفته شده روی سمبوسه ها با برس روغن کشیدم تا خشک نشود. همچنین سینی فر را چند بار چرخاندم تا به همه جای سینی حرارت یکسان بخورد. 🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧 🍩@tamerangincaman🍩 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6 💟سوالی بود فقط در گروه رفع اشکال پاسخ گو هستم💟 🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀
مواد لازم: دو عدد کنسرو تن ماهی که از قبل جوشانده اید بیست دقیقه و سرد شده روغنش رو بگیرید حتما سس مایونز به مقدار کافی من پنج قاشق غ پر زدم نمک به میزان لازم فلفل سیاه به میزان لازم جعفری خرد شده دو ق غ پر پیازچه من یه دسته از این آماده ها ریختم خرد کردم و ریختم خیارشور ریز شده یه پیاله پر کاسه ماست خوری پر پر ریختم ساقه کرفس ریز ریز خرد شده یک مشت ورق کاهو تعدادی نان تست به مقدار لازم من سه نان استفاده کردم حالا طرز تهیه این خوشمزه: تمام موادی رو کا در بالا داریم با هم مخلوط کنید بجز ورق کاهی و نان تست😁 نان تست رو از وسط نصف کنید شکل مثلث بشه یه ورق کاهی بذارید روش و سپس مواد رو بگذارید و باز نان تست بگذارید و نیم ساعتی بذارید یخچال 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕