eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
سیب زمینی کبابی و رژیمی به همراه کلم بروکلی و سس خوشمزه😋😋 😊 و اما طرز پخت 😉 ۵۰۰ گرم سیب زمینی رو نصف کرده داخل آب جوش یک ربع میجوشونینم و آبکش کرده و خشک میکنیم.روی سیب زمینی ها روغن اسپری کرده ونمک و فلفل میریزیم و در فر ۲۰۰ درجه حدودا ۲۰ دقیقه الی نیم ساعت میزاریم تا کاملا برشته و پخته بشه (برای پخت تست کنین،فر ها متفاوته) ۲۰۰گرم کلم بروکلی که پخته شده (در آب یا ماکروفر) داریم. ۲۵۰ میلی شیر رو با یک قاشق نشاسته مخلوط میکنیمو روی شعله میزاریم.۱۲۵ گرم پنیر کممبر رو به تیکه های کوچک برش زده و به مخلوط شیر اضافه میکنیم.اجازه میدیم سس جا بیفته و البته نمک و فلفل و پودر سیر رو فراموش نکنیم و به کلم بروکلی اضافه میکنیم. خوشمزه ی ما آماده شده 😍نوش جان 👌👌 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
👇👇👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6 از ژله ها با رنگ های مختلف درست کردم برای هربسته ژله یک و نیم لیوان آب جوش کافیه داخل ظرف های مناسب ریختم و گذاشتم یخجال تا ببندند وقتی خودشو گرفت حبه قندی برش زدم گذاشتم کنار یک بسته ژله آلوورا را با یک لیوان آب جوش خوب مخلوط کردم وقتی کانلا سرد شده یه بستنی لیوانی آب شده رو بهش اضافه کردم و خوب مخلوط کردم تا یکدست بشه وقتی کاملا سرد و هم دما با محیط شد حبه قندارو ریختم توش..... نکته؛ برای اینکه ژله راحتر از ظرف جدا بشه و قالبی در بیاد ظرف شیشه ای رو یه آب بزن بعد بذار تو فریزر نیم ساعت بمونه یا اینکه ژله رو هم یه کمی غلیظتر بگیر مثلا یه لیوان آب گرم نصف لیوان آب سرد.....بعد ژله رو بریز توش موقعی که میخوای برگردونی دور تادورشو با چاقو جدا کن ۳۰ ثانیه هم بذار رو آب گرم راحت بر میگرده. 🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧 🍩@tamerangincaman🍩 https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
٤ ليوان شير رو با١٠ الي ١٢عدد خرمامن از خرما خشك استفاده كردم(مونده به سايز و جنس خرما،اكر بزرگ و خيلي شيرين و آتشي بودن همون ١٠عدد يا كمتر همون ٧،٨ تا بزنيد)(خرما حالت اسيدي داره اگر زياد باشه و باعث ميشه دسر نبنده،)⭕️پس خواهشا دقت كنيد،،،و ٤،٥عدد گردو ميكس كنيد،با دو ق گلاب،حالا سه ق غ آرد رو با سه غ ق كره تفت بديد تا خاميش بره و كمي كرم رنگ بشه،دو ليوان شير اضافه كنيد همراه ١٠ ق غ شكر (ختما بچشيد و به شيرين بودنش دقتكنيد)تا كم و زياد نشه چون شيريني خود خرماكافي نيست و هم بزنيد تا بجوشه، در آخر يك بسته خامه صبحانه ٢٠٠ گرمي رو بزنيد تا باز بشه به مواد اضافه كنيد ونوك ق وانيل بزنيد و زير اجاق رو خاموش كنيد تا از داغي بيفته،سه ق غ پودر ژلاتين رو روي سه ق آب سرد بريزيدتا اسفنجي بشه،بعد هم شير خرما رو به اين مواد اضافه كنيد و بعد مخلوط شدن ،ژلاتين رو اضافه كنيد و قالب رو چرب كنيد و داخل قالب ريخته و در يخچال به مدت ٧الي ٨ ساعت بگذاريد تا كاملا ببنده..در آخر كنارهاي قالب رو با كارد آزاد كنيد و ته قالب رو دو سه ثانيه داخل آب گرم فرو كنيد و به ظرف مورد نظر برگردونيد .. خيلي دسر خوشمزه اي هست حتما درست كنيد و لذت ببريد😍🤗😋 ⭕️⭕️✅من به ازاي هر دو ليوان شير يك ق غ ژلاتين زدم،،اما الان كيفيت ژلاتين ها اومده پايين،،شما ٦ ق غ ژلاتين بزنيد و مطمئن شويد كه حتما ژله ميگيره،،بعد از من شكايت نكنيد كه چرا دسرم نبسته‼️‼️⁉️⁉️⭕️ ✅نكته:من يك ق غ هم نوتلا زدم،اگر در دسترس نبود،شكلات صبحانه يا همون شكلات تخته اي بزنيد،داخل مواد شير گرم بريزيد تا با دماي شير گرم باز بشه و مخلوط مواد بشه،طعمش رو بي نظير مي كنه😍😍👌👌 ✅ليوان اندازه گيري من،ليوان دسته دار فرانسوي هست كلا اين دسر ٦ ليوان شير لازم داره،٤ليوان با خرما ميكس ميشه و ٢ليوان با آرد تفت داده ميشه.... 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
سالاد مرغ ماستی موادلازم: مرغ خرد شده (من از 2 باگت استفاده کردم می توانید از قسمت مورد نظر خود استفاده کنید) 2 قاشق غذاخوری روغن زیتون 2 قاشق چایخوری آویشن 1 قاشق چایخوری فلفل قرمز قرمز 1 قاشق چایخوری نمک 2 لیوان ماست 2 قاشق غذاخوری سس مایونز نصف آب لیمو 7-8 خیارشور 2 هویج کوچک کاهو ذرت طرز تهیه: اول از همه مرغ های خود را به ظرفی که روغن زیتون ریختیم میریزیم و می پزیم. نزدیک به پخت ادویه و نمک اضافه می کنیم و کمی تفت می دهیم. در یک کاسه جداگانه, اضافه کردن ماست, سس مایونز و لیمو و خیارشور  را که خرد کرده ایم به ماست اضافه کرده و دوباره مخلوط می کنیم. سپس  هویج و کاهو  را خرد کرده ایم در ظرفی قرار می دهیم. ذرت را اضافه کرده و مخلوط ماست را روی آنها بریزید. در نهایت مرغ خود را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. سالاد خوشمزه ی ما آماده ی سرو است😇 نوش جان😘 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
. این یه مدل غذا بود که در اصل اسمش کباب رول بادمجون هست ،با این تفاوت که من بجای گوشت چرخ کرده قرمز، از گوشت مرغ چرخ شده استفاده کردم. . دستور: بادمجان رو به صورت حلقه حلقه به قطر یک سانتی متر، برش میدیم. داخلشون رو خالی میکنیم طوریکه خیلی ضخیم نباشند. فیله مرغ رو با پیاز چرخ میکنیم و با ادویه(زردچوبه،نمک،فلفل سیاه) و کمی زعفران دم کرده، مزه دار میکنیم. . داخل بادمجونهای حلقه شده و خالی شده رو با مرغ چرخ شده پر میکنیم و بعد هم خیلی آروم با سیخ چوبی،اونارو کنار هم قرار میدیم. . داخل ماهیتابه رژیمی،کمی روغن میریزیم و اجازه میدیم رول بادمجونمون،با شعله خیلی ملایم،به مدت یک ساعت دوطرفش بپزند. . ترکیب مرغ و بادمجون،میتونه یه ترکیب فوق العاده بشه😄👌🏼 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
کیک شکلاتی خوشمزه نگم از طعم و بافت بینظیرش👌🏼حتما امتحان کن دوست عزیزم میدونم که عاشقش میشی🥰🌱 کیک شکلاتی🍫🍫 مواد لازم سه عدد تخم مرغ شیر۱ لیوان روغن یک لیوان شکر یک لیوان+۴ ق غ ارد سفید قنادی۲ لیوان +۲ ق غ بکینگ پود۱ ق غ وانیل نوک ق چ پودر کاکائو ۳ ق غ نسکافه یک ق چ ✔سس شکلات ۱۵۰ گرم خامه ۱۰۰ گرم شکلات خامه رو بزارین روی حرارت کم وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کرد شکلات خرد شده رو اضافه کنید بعد از روی شعله بردارید و هم بزنید _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ طرز تهیه اول از همه تخم مرغ ،شکر ،وانیل رو  هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد شیر رو اضافه کنید هم بزنید وبعد روغن رو اضافه کنید ودر نهایت ارد وبکینگ پودر و پودر کاکائو و نسکافه الک شده را طی سه مرحله اضافه کنید وبا لیسک هم بزنید. سپس  توی فر از قبل گرم شده به دمای۱۷۵دجه به مدت ۴۰ دقیقه  بزارید بعد  با سیخ تست کنید اگه تمیز در اومد کیکتون اماده هست.💓نوش جونتون 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
یک بسته پودر ژله با رنگ دلخواه رو با یک لیوان آب جوش کاملا حل کردم بعد به دو قسمت تقسیمش کردم که یکیش رو با یک لیوان فالوده نیمه یخ زده مخلوط کردم و داخل قالبم که کمی چربش کرده بودم ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده و قسمت دوم رو هم با نصف لیوان شیر مخلوط کردم که رنگ ژله کمی مات بشه و بعد از بستن لایه اول، دومی رو روش ریختم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
طرزتهیه عدس رو از شب قبل خیس کنید و روز بعد با کمی نمک و اب بپزید فقط نزارید زیادی بپزه و له شه خب وقتی پختید بزارید کنار برنج خیس شده رو داخل اب جوش بریزید کمی نمک و روغن بزنید و لحظه اخر که میخواید ابکش کنید عدس رو بریزید داخل برنج و ابکش کنید ته قابلمه رو هرچیزی دوست دارید به عنوان ته دیگ بزارید و یه لایه پلو عدس بزارید و بهش پودر دارچین بزنید لایه لایه به همین صورت و پلو رو دم کنید 😊 مخلفات روی پلو ✔مقداری گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده اب گرفته ،نمک ،فلفل،زردچوبه،پودر دارچین،و زعفران خوب ورز بدید و قلقلی کنید و حدود 1 ساعت بزارید داخل فریز تا خودش رو بگیره و زمان سرخ کردن دفرمه نشه (میتونید از گوشت چرخ کرده تفت داده شده هم استفاده کنید و دیگه قلقلی نکنید) ✔کمی خرما رو هسته بگیرید طوری که شکل خرما حفظ بشه و داخل کمی کره تفت بدید😇 ✔کمی کشمش رو خیس کنید حدود نیم ساعت بعد ابکش کنید وقتی کاملا اب کشمش کشیده شد داخل کمی کره تفت بدید زمان تفت کمی زعفران بزنید تا رنگ کشمش خوش رنگ شه😇 ✔پیاز داغ چیپسی، پیاز رو خلالی کنید سعی کنید نازک و یکدست خلالی شه کمی اب رو داخل قابلمه ای بزارید جوش بیاد پیاز های خلالی رو به اب اضافه کنید کمی زرد چوبه بزنید و بزارید حدود 10 دقیقه داخل اب بجوشه، داخل تابه ای روغن نسبتا زیاد بریزید و با کفگیر پیاز ها رو از داخل اب بردارید و داخل روغن سرخ کنید مدام هم بزنید تا ترد و چیپسی و خوش رنگ شه زمان سرخ کردن کمی نمک به پیاز بزنید این کار باعث میشه تا زودتر پیاز ها سرخ و چیپسی بشه بعد هم روی دستمال حوله ای بریزید تا روغن اضافی پیاز گرفته شه ✔مقداری پسته خام خو دو لپه کنید و داخل کمی کره تفت بدید با شعله خیلی کم زود میسوزه ✔گردو هم به همین صورت به گردو کمی زعفران دم کرده اضافه کنید تا حالت کاراملی و خوش رنگ بگیره ✔کمی از پلو  رو هم زعفرانی کنید همیشه قبل از اینکه پلو رو روغن بدید برای زعفرانی بردارید چون روغن مانع از رنگ دادن زعفران میشه در اخر پلو رو در ظرف دلخواه سرو کنید و تمامی مخلفات رو به دلخواه روی پلو تزئین کنید خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کنید 😉 نوش جان 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
✅مواد لازم کاپ کیک: تخم مرغ ۲عدد شکر ۸۰گ روغن مایع ۸۵گ عسل یا شربت بار ۱ق غ وانیل ۱/۸ق چ بکینگ پودر ۱/۲ق چ شیر داغ ۲ق غ آرد ۸۰گ آرد سمولینا ۴۵گ 🔻درصورت در دسترس نبودن میتونید همون ارد سفید و جایگزین کنید به همین میزان. 🔻حتما فر ازقبل گرم باشه و قالبها طبقه وسط فر قرار بگیرن. 🔻دمای فر گازی ۱۸۵و برقی ۱۷۰مدت پخت تا روی کاپها طلایی بشه.زمان نمیدم چون هرکدوم قطعا از یک سایز و مدل قالب در دسترستون استفاده میکنید. 🔻اگر قالب کاپ کیک در دسترس ندارید و میخواین ازقالب ساده استفاده کنید پستی که قبلا گذاشتم با عنوان چه سایزقالبی نیاز دارم و بخونید تا کار و اصولی یاد بگیرید. 🔻برای شربت بار ۱پ شکر و با نصف پ اب بزارید رو حرارت و ۱ق چ ابلیمو اضافه کنید ازلحظه جوش ۲دقیقه بجوشه. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
نان شیرین پنبه ای خوشمزه و عالی  : یک و نیم ق غ پودر خمیر مایه و یک ق غ شکر رو با یک چهارم لیوان آب گرم میزاریم عمل بیاد ،یک عدد تخم مرغ رو با ۵ ق غ شکر و ۸۰ گرم روغن مایع و و دو ق غ خامه، یک ق غ پودر هل و کمی وانیل هم میزنیم‌ بعد یک لیوان شیر ولرم بهش اضافه میکنیم بعد خمیر مایه عمل اومده بهش اضافه میکنیم و آرد الک شده کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه ورزش میدیم چسبندگیش رو با ورز میگیریم زیاد آرد نزنید بعد نون خشک میشه میزاریم استراحت کنه ۱ساعت و نیم بعد پفش رو میگیریم و ب هر شکلی دوست دارید حالت میدید و میزارید یه ربع دیگه استراحت کنه روش رو با زرده تخم مرغ و ۱ق م خامه ،۱ق م گلاب و زعفران دم کرده رو مال میکنیم وکنجد یا خرفه منم شکر پاشیدم روش ، میزاریم فر با حرارت ۱۸۰ درجه ۲۰ تا ۲۵ میپزیم خیلی خوشمزه و عالی میشه 😋😋😋🥰 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
‌کوبیده مرغ مخلوط سینه مرغ وران چرخ کرده ۵۰۰گرم زرده تخم مرغ یک عدد کره نرم شده تودمای محیط ۲۵ گرم زعفران غلیظ یک دوم قاشق چایخوری نمک وفلفل سیاه به میزان لازم پیاز ۱عدد مرغ رو همراه با پیاز چرخ کنید .اگه دوست داشتین میتونید یه حبه سیر هم بزنید.بهش زرده تخم مرغ وزعفران .نمک وفلفل.کره نرم شده روبزنید خوب مخلوط کنید ونیم ساعت بزارین یخچال بمونه . بین یک نایلون باز شده رو میز که مرطوب کردید یک قاشق پر از مواد بریزید نایلون رو برگردونید وبا دست بهش شکل بدید ودر تابه چرب شده سرخ کنید .نوش جونتون❤️ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
شیر .....یک لیوان ( ترجیحا سرد) پودر ژلاتین .....۱قاشق غذا خوری شکر .....نصف پیمانه خامه.....۱۰۰ گرم آب سرد .....یک چهارم لیوان وانیل..... کمی طرز تهیه: در یک ظرف ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و بعد آروم هم بزنید حتما آب سرد باشه حالا ظرف را روی بخار کتری بزارید تا ژلاتین کاملا در آب سرد حل و شفاف شه .در ظرف دیگر شیر و شکر را با هم مخلوط و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر حل شه نمی خواهیم ک شیر بجوشه ، فقط در حدی ک شکر حل شه بعد مخلوط ژلاتین ،خامه را اضافه کنید ، کمی هم وانیل بزنید و از روی حرارت بردارید حالا پاناکوتای ما آمادست ژله را هم طبق دستور روی پاکت درست کنید فقط چندتا نکته را بگم ک : اگر ژله شفاف می خواهید از آب سرد استفاده نکنید یا مقدار آب سرد را کمتر بریزید و فقط از یک و نیم الی دو لیوان آب جوش استفاده کنید ، هر چه هم مقدار آبی ک استفاده می کنید کمتر باشه ژله شما سفتر میشه من برای این جام هام از یک و نیم لیوان فقط آب جوش استفاده کردم و حتما هم بزارید ژله خنک شه و بعد داخل جام ها بریزید فرقی نمی کنه ک اول پاناکوتا را بریزید یا ژله ( بسته به سلیقه شما داره ) اگر می خواهید ژله شما مورب( کج ) باشه ، حتما جام ها را داخل ظرفی کج بزارید و حتما هم زیر و کنار جام ها ، دستمال پارچه ای بزارید تا جام ها سر نخوره و بعد قاشق قاشق ژله یا پاناکوتا را بریزید و بزارید یخچال تا ببنده و بعد بعدی را روش بریزید در آخر هم روی دسر را با توت فرنگی یا خامه فرم گرفته تزیین کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری شیر ولرم 1 پیمانه شکر 1 قاشق غذا خوری نمک 1 قاشق چایخوری تخم مرغ 1 عدد روغن مایع 3 قاشق غذاخوری پر آرد 3 پیمانه ( تا جایی که خمیر بدست نچسبه) ابتدا خمیر مایه و شیر ولرم وشکر را مخلوط کنید و ده دقیقه بزارید کنار تا عمل بیاد.روغن را باتخم مرغ و نمک مخلوط کنید با چنگال بزنید. شیر عمل آمده را با روغن وتخم مرغ را مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید خمیر چسبنده است پس کم کم آرد اضافه کنید تا لطیف و  یکدست بشه حالا خمیر را در کاسه ورز دهید ورز دادن و کوبیدن خمیر خیلی مهمه توی پف کردن خمیر خیلی تاثیر داره و بعد توی کاسه کمی چرب شده استراحت بدین حدود یک ساعت فقط بزارین جایی که نسبتا گرم باشه. 🌺مواد گوشتی👇 پیاز رو سرخ کنید گوشت چرخ کرده رو تف بدید و حالا هر ادویه که دوست دارید بریزید و فلفل دلمه ای و..... هر چیزی که دوست دارید میتونید اضافه کنید و بعد خاموش کنید. کف سینی  فرتونو یا چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید. بعد خمیر رو روی میز کارتون پهن کنید با قالب مخصوص پیراشکی یا به صورت بافت در بیارید  یا هر جور که مایلید آماده کنید شکل پیراشکی متفاوته و کاملا سلیقه ای هستش.  وسطش مواد گوشتی بریزید و خمیر رو ببندید و بزارید ده تا یک ربع دوباره استراحت کنه. برای رومال هم یک عدد زرده تخم مرغ با چنگال بزنید و با یک قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید و کمی زعفران اضافه کنید و رومال کنید . حالا در فر از قبل گرم شده 180 درجه به مدت 20-30 دقیقه یا تا زمانیکه بپزه ( دما و زمان پخت با توجه به فرتون هم در نظر بگیرین) میتونید پیراشکی هارو  داخل ردغن داغ سرخ هم بکنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕