#کباب_بادمجان
.
این یه مدل غذا بود که در اصل اسمش کباب رول بادمجون هست ،با این تفاوت که من بجای گوشت چرخ کرده قرمز، از گوشت مرغ چرخ شده استفاده کردم.
.
دستور:
بادمجان رو به صورت حلقه حلقه به قطر یک سانتی متر، برش میدیم.
داخلشون رو خالی میکنیم طوریکه خیلی ضخیم نباشند.
فیله مرغ رو با پیاز چرخ میکنیم و با ادویه(زردچوبه،نمک،فلفل سیاه) و کمی زعفران دم کرده، مزه دار میکنیم.
.
داخل بادمجونهای حلقه شده و خالی شده رو با مرغ چرخ شده پر میکنیم و بعد هم خیلی آروم با سیخ چوبی،اونارو کنار هم قرار میدیم.
.
داخل ماهیتابه رژیمی،کمی روغن میریزیم و اجازه میدیم رول بادمجونمون،با شعله خیلی ملایم،به مدت یک ساعت دوطرفش بپزند.
.
ترکیب مرغ و بادمجون،میتونه یه ترکیب فوق العاده بشه😄👌🏼
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_شکلاتی
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کیک شکلاتی خوشمزه نگم از طعم و بافت بینظیرش👌🏼حتما امتحان کن دوست عزیزم میدونم که عاشقش میشی🥰🌱
#گاناش_شکلاتی
کیک شکلاتی🍫🍫
مواد لازم
سه عدد تخم مرغ
شیر۱ لیوان
روغن یک لیوان
شکر یک لیوان+۴ ق غ
ارد سفید قنادی۲ لیوان +۲ ق غ
بکینگ پود۱ ق غ
وانیل نوک ق چ
پودر کاکائو ۳ ق غ
نسکافه یک ق چ
✔سس شکلات
۱۵۰ گرم خامه
۱۰۰ گرم شکلات
خامه رو بزارین روی حرارت کم وقتی از اطراف شروع به حباب زدن کرد شکلات خرد شده رو اضافه کنید بعد از روی شعله بردارید و هم بزنید
_ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _ _
طرز تهیه
اول از همه تخم مرغ ،شکر ،وانیل رو هم بزنید تا کرم رنگ و کشدار بشه بعد شیر رو اضافه کنید هم بزنید وبعد روغن رو اضافه کنید ودر نهایت ارد وبکینگ پودر و پودر کاکائو و نسکافه الک شده را طی سه مرحله اضافه کنید وبا لیسک هم بزنید. سپس توی فر از قبل گرم شده به دمای۱۷۵دجه به مدت ۴۰ دقیقه بزارید بعد با سیخ تست کنید اگه تمیز در اومد کیکتون اماده هست.💓نوش جونتون
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
یک بسته پودر ژله با رنگ دلخواه رو با یک لیوان آب جوش کاملا حل کردم بعد به دو قسمت تقسیمش کردم که یکیش رو با یک لیوان فالوده نیمه یخ زده مخلوط کردم و داخل قالبم که کمی چربش کرده بودم ریختم و گذاشتم یخچال تا ببنده و قسمت دوم رو هم با نصف لیوان شیر مخلوط کردم که رنگ ژله کمی مات بشه و بعد از بستن لایه اول، دومی رو روش ریختم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#عدس_پلو_مجلسی
طرزتهیه
عدس رو از شب قبل خیس کنید و روز بعد با کمی نمک و اب بپزید فقط نزارید زیادی بپزه و له شه خب وقتی پختید بزارید کنار
برنج خیس شده رو داخل اب جوش بریزید کمی نمک و روغن بزنید و لحظه اخر که میخواید ابکش کنید عدس رو بریزید داخل برنج و ابکش کنید ته قابلمه رو هرچیزی دوست دارید به عنوان ته دیگ بزارید و یه لایه پلو عدس بزارید و بهش پودر دارچین بزنید لایه لایه به همین صورت و پلو رو دم کنید 😊
مخلفات روی پلو
✔مقداری گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده اب گرفته ،نمک ،فلفل،زردچوبه،پودر دارچین،و زعفران خوب ورز بدید و قلقلی کنید و حدود 1 ساعت بزارید داخل فریز تا خودش رو بگیره و زمان سرخ کردن دفرمه نشه
(میتونید از گوشت چرخ کرده تفت داده شده هم استفاده کنید و دیگه قلقلی نکنید)
✔کمی خرما رو هسته بگیرید طوری که شکل خرما حفظ بشه و داخل کمی کره تفت بدید😇
✔کمی کشمش رو خیس کنید حدود نیم ساعت بعد ابکش کنید وقتی کاملا اب کشمش کشیده شد داخل کمی کره تفت بدید زمان تفت کمی زعفران بزنید تا رنگ کشمش خوش رنگ شه😇
✔پیاز داغ چیپسی، پیاز رو خلالی کنید سعی کنید نازک و یکدست خلالی شه کمی اب رو داخل قابلمه ای بزارید جوش بیاد پیاز های خلالی رو به اب اضافه کنید کمی زرد چوبه بزنید و بزارید حدود 10 دقیقه داخل اب بجوشه، داخل تابه ای روغن نسبتا زیاد بریزید و با کفگیر پیاز ها رو از داخل اب بردارید و داخل روغن سرخ کنید مدام هم بزنید تا ترد و چیپسی و خوش رنگ شه زمان سرخ کردن کمی نمک به پیاز بزنید این کار باعث میشه تا زودتر پیاز ها سرخ و چیپسی بشه بعد هم روی دستمال حوله ای بریزید تا روغن اضافی پیاز گرفته شه
✔مقداری پسته خام خو دو لپه کنید و داخل کمی کره تفت بدید با شعله خیلی کم زود میسوزه
✔گردو هم به همین صورت به گردو کمی زعفران دم کرده اضافه کنید تا حالت کاراملی و خوش رنگ بگیره
✔کمی از پلو رو هم زعفرانی کنید همیشه قبل از اینکه پلو رو روغن بدید برای زعفرانی بردارید چون روغن مانع از رنگ دادن زعفران میشه
در اخر پلو رو در ظرف دلخواه سرو کنید و تمامی مخلفات رو به دلخواه روی پلو تزئین کنید
خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کنید 😉
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کاپ_کیک_کرمدار
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کاپ_کیک_کرمدار
✅مواد لازم کاپ کیک:
تخم مرغ ۲عدد
شکر ۸۰گ
روغن مایع ۸۵گ
عسل یا شربت بار ۱ق غ
وانیل ۱/۸ق چ
بکینگ پودر ۱/۲ق چ
شیر داغ ۲ق غ
آرد ۸۰گ
آرد سمولینا ۴۵گ 🔻درصورت در دسترس نبودن میتونید همون ارد سفید و جایگزین کنید به همین میزان.
🔻حتما فر ازقبل گرم باشه و قالبها طبقه وسط فر قرار بگیرن.
🔻دمای فر گازی ۱۸۵و برقی ۱۷۰مدت پخت تا روی کاپها طلایی بشه.زمان نمیدم چون هرکدوم قطعا از یک سایز و مدل قالب در دسترستون استفاده میکنید.
🔻اگر قالب کاپ کیک در دسترس ندارید و میخواین ازقالب ساده استفاده کنید پستی که قبلا گذاشتم با عنوان چه سایزقالبی نیاز دارم و بخونید تا کار و اصولی یاد بگیرید.
🔻برای شربت بار ۱پ شکر و با نصف پ اب بزارید رو حرارت و ۱ق چ ابلیمو اضافه کنید ازلحظه جوش ۲دقیقه بجوشه.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
نان شیرین پنبه ای خوشمزه و عالی :
یک و نیم ق غ پودر خمیر مایه و یک ق غ شکر رو با یک چهارم لیوان آب گرم میزاریم عمل بیاد ،یک عدد تخم مرغ رو با ۵ ق غ شکر و ۸۰ گرم روغن مایع و و دو ق غ خامه، یک ق غ پودر هل و کمی وانیل هم میزنیم بعد یک لیوان شیر ولرم بهش اضافه میکنیم بعد خمیر مایه عمل اومده بهش اضافه میکنیم و آرد الک شده کم کم اضافه میکنیم تا خمیر جمع بشه ورزش میدیم چسبندگیش رو با ورز میگیریم زیاد آرد نزنید بعد نون خشک میشه میزاریم استراحت کنه ۱ساعت و نیم بعد پفش رو میگیریم و ب هر شکلی دوست دارید حالت میدید و میزارید یه ربع دیگه استراحت کنه روش رو با زرده تخم مرغ و ۱ق م خامه ،۱ق م گلاب و زعفران دم کرده رو مال میکنیم وکنجد یا خرفه منم شکر پاشیدم روش ، میزاریم فر با حرارت ۱۸۰ درجه ۲۰ تا ۲۵ میپزیم خیلی خوشمزه و عالی میشه 😋😋😋🥰
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کوبیده مرغ
مخلوط سینه مرغ وران چرخ کرده ۵۰۰گرم
زرده تخم مرغ یک عدد
کره نرم شده تودمای محیط ۲۵ گرم
زعفران غلیظ یک دوم قاشق چایخوری
نمک وفلفل سیاه به میزان لازم
پیاز ۱عدد
مرغ رو همراه با پیاز چرخ کنید .اگه دوست داشتین میتونید یه حبه سیر هم بزنید.بهش زرده تخم مرغ وزعفران .نمک وفلفل.کره نرم شده روبزنید خوب مخلوط کنید ونیم ساعت بزارین یخچال بمونه .
بین یک نایلون باز شده رو میز که مرطوب کردید یک قاشق پر از مواد بریزید نایلون رو برگردونید وبا دست بهش شکل بدید ودر تابه چرب شده سرخ کنید .نوش جونتون❤️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پاناکوتا_ژله_توت_فرنگی
شیر .....یک لیوان ( ترجیحا سرد)
پودر ژلاتین .....۱قاشق غذا خوری
شکر .....نصف پیمانه
خامه.....۱۰۰ گرم
آب سرد .....یک چهارم لیوان
وانیل..... کمی
طرز تهیه:
در یک ظرف ژلاتین را روی آب سرد بپاشید و بعد آروم هم بزنید
حتما آب سرد باشه
حالا ظرف را روی بخار کتری بزارید تا ژلاتین کاملا در آب سرد حل و شفاف شه
.در ظرف دیگر شیر و شکر را با هم مخلوط و روی حرارت ملایم گذاشتم تا شکر حل شه
نمی خواهیم ک شیر بجوشه ، فقط در حدی ک شکر حل شه
بعد مخلوط ژلاتین ،خامه را اضافه کنید ، کمی هم وانیل بزنید و از روی حرارت بردارید
حالا پاناکوتای ما آمادست
ژله را هم طبق دستور روی پاکت درست کنید
فقط چندتا نکته را بگم ک :
اگر ژله شفاف می خواهید از آب سرد استفاده نکنید یا مقدار آب سرد را کمتر بریزید
و فقط از یک و نیم الی دو لیوان آب جوش استفاده کنید ، هر چه هم مقدار آبی ک استفاده می کنید کمتر باشه ژله شما سفتر میشه
من برای این جام هام از یک و نیم لیوان فقط آب جوش استفاده کردم
و حتما هم بزارید ژله خنک شه و بعد داخل جام ها بریزید
فرقی نمی کنه ک اول پاناکوتا را بریزید یا ژله ( بسته به سلیقه شما داره )
اگر می خواهید ژله شما مورب( کج ) باشه ، حتما جام ها را داخل ظرفی کج بزارید و حتما هم زیر و کنار جام ها ، دستمال پارچه ای بزارید تا جام ها سر نخوره و بعد قاشق قاشق ژله یا پاناکوتا را بریزید و بزارید یخچال تا ببنده و بعد بعدی را روش بریزید
در آخر هم روی دسر را با توت فرنگی یا خامه فرم گرفته تزیین کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#پيراشكی_گوشت
خمیر مایه 1 قاشق غذاخوری
شیر ولرم 1 پیمانه
شکر 1 قاشق غذا خوری
نمک 1 قاشق چایخوری
تخم مرغ 1 عدد
روغن مایع 3 قاشق غذاخوری پر
آرد 3 پیمانه ( تا جایی که خمیر بدست نچسبه)
ابتدا خمیر مایه و شیر ولرم وشکر را مخلوط کنید و ده دقیقه بزارید کنار تا عمل بیاد.روغن را باتخم مرغ و نمک مخلوط کنید با چنگال بزنید.
شیر عمل آمده را با روغن وتخم مرغ را مخلوط کنید و آرد را کم کم اضافه کنید
خمیر چسبنده است پس کم کم آرد اضافه کنید تا لطیف و یکدست بشه حالا خمیر را در کاسه ورز دهید ورز دادن و کوبیدن خمیر خیلی مهمه توی پف کردن خمیر خیلی تاثیر داره و بعد توی کاسه کمی چرب شده استراحت بدین حدود یک ساعت فقط بزارین جایی که نسبتا گرم باشه.
🌺مواد گوشتی👇
پیاز رو سرخ کنید گوشت چرخ کرده رو تف بدید و حالا هر ادویه که دوست دارید بریزید و فلفل دلمه ای و..... هر چیزی که دوست دارید میتونید اضافه کنید و بعد خاموش کنید.
کف سینی فرتونو یا چرب کنید یا از کاغذ روغنی استفاده کنید.
بعد خمیر رو روی میز کارتون پهن کنید با قالب مخصوص پیراشکی یا به صورت بافت در بیارید یا هر جور که مایلید آماده کنید شکل پیراشکی متفاوته و کاملا سلیقه ای هستش. وسطش مواد گوشتی بریزید و خمیر رو ببندید و بزارید ده تا یک ربع دوباره استراحت کنه.
برای رومال هم یک عدد زرده تخم مرغ با چنگال بزنید و با یک قاشق غذاخوری شیر مخلوط کنید و کمی زعفران اضافه کنید و رومال کنید .
حالا در فر از قبل گرم شده 180 درجه به مدت 20-30 دقیقه یا تا زمانیکه بپزه ( دما و زمان پخت با توجه به فرتون هم در نظر بگیرین)
میتونید پیراشکی هارو داخل ردغن داغ سرخ هم بکنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#آش_عباسعلی #کرمانشاه
گوشت گوسفند....،311 گرم
گندم پوست کند.....1/5 پیمانه
برنج ...،،،نصف پیمانه
عدس.....نصف پیمانه
نخود......نصف پیمانه
لوبیا چیتی.....نصف پیمانه
لوبیا سفید....،نصف پیمانه
پیاز درشت برای پیاز داغ .....5 عدد
سیر برای سیر داغ .....11 حبه
نعناع خشک برای نعناع داغ
نمک ، فلفل سیاه و قرمز و زردچوبه به میزان لازم
طرز تهیه:
ابتدا باید حبوبات را از یک روز قبل با آب گرم خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هم نفخ آن گرفته شود و هم زودتر پخته شوند. بعد حبوبات را با مقداری آب و کمی نمک بپزید. بهتر است عدس را جداگانه هم خیس دهید و هم بپزید چون زمان پخت عدس با سایر حبوبات فرق دارد.
برنج را هم از یکی دو ساعت ساعت قبل تر بشویید و خیس دهید.گندم را هم خیس دهید و بعد بپزید . در اواسط پخت گندم برنج را هم به آن اضافه کنید تا بپزند. گوشت را هم با یک عدد پیاز خرد شده و کمی فلفل و زردچوبه بپزید و در اواخر پخت کمی نمک به آن اضافه کنید تا مزه دار شود.بعد از پخته شدن استخوان هایش را جدا کنید و به صورت ریش ریش خرد کنید.
بعد از اینکه همه مواد پختنی جدا گانه پخته شدند آنها را در یک قابلمه بزرگ تر بریزید و کمی آب به آن اضافه کنید و روی حرارت ملایم شعله قرار دهید و کمی نمک و فلفل و زردچوبه هم به آنها اضافه کنید تا مواد کنار هم بجوشند و آش کم کم جا بیفتتد. طوری که دانه های برنج و گندم در آن پیدا نباشد.هر چند وقت یکبار هم آن را هم بزنید تا ته نگیرد.
بخاطر ریش ریش بودن گوشت در این آش ، این آش کشدار است. در اواخر پخت آش پیاز داغ را هم داخل آش بریزید فقط مقداری آز آن را نگه دارید تا با آن آش را هنگام سرو کردن تزیین کنید.بعد از اینکه آش چند جوش زد آن را از روی حرارت بردارید و روغن حیوانی را به آن اضافه کنید .اگر هم از طعم روغن حیوانی خوشتان نمی آید از روغن زیتون استفاده کنید.
نعناع و سیر را هم جدا گانه در کمی روغن تفت دهید و برای تزیین آش استفاده کنید. این آش هر چقد تند تر باشد خوشمزه تر است. در نهایت آش را در ظرف مورد نظر بریزید و با پیاز داغ و سیر داغ و نعناع داغ تزیین کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_نسکافه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_نسکافه
مواد لازم کیک ؛
آرد ۱۷۵ گرم
بکینگ پودر یک قاشق چایخوری
تخم مرغ ۶ عدد
روغن مایع دو قاشق غذا خوری
وانیل نصف قاشق چایخوری
نسکافه یک قاشق چایخوری
آبجوش ۲ قاشق غذاخوری
شکر ۱۵۰ گرم
زرده و سفیده تخم مرغ رو جدا کنید . سفیده ها رو با همزن بزنید تا کمی فرم بگیره بعد نیمی از شکر رو اضافه کنید و بزنید تا کاملا فرم بگیره .
زرده های تخم مرغ رو به همراه مابقی شکر و وانیل با همزن بزنید تا کاملا رنگش روشن و کشدار بشه، نسکافه رو با آبجوش مخلوط کنید و وقتی خنک شد به مخلوط زرده ها اضافه کنید، روغن مایع رو هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن با همزن بزنید .
سفیده ها و مواد خشک ( آرد و بکینگ پودر الک شده ) رو کم کم و به تناوب به مواد اضافه کنید ( ابتدا کمی سفیده اضافه و مخلوط کنید و سپس کمی از مواد خشک و به همین ترتیب ادامه بدید تا همه مواد تموم بشه و ترکیب مواد بشه ) زیاد هم نزنید که پف مواد نخوابه . مواد رو تو قالب ۲۳ سانت که کفش کاغذ روغنی گذاشتید بریزید و بزارید تو فر ۱۸۰ درجه تا وقتی کاملا پخته بشه.
برای فیلینگ:
یک کیلو گرم خامه قنادی
دو قاشق غذاخوری نسکافه
دو قاشق غذاخوری آب
آب و نسکافه رو باهم مخلوط کردم و قبل از اینکه خامه رو فرم بدم بهش اضافه کردم .
بعد هم شروع کردم به فرم دادن خامه تا وقتی کاملا فرم گرفت
برای فیلینگ هم حدود ۵۰ گرم خلال بادام تست کردم ( برای تست کردن مغز مورد نظرتون رو داخل تابه رو حرارت تفت بدید تا بو داده بشه )
✅خوب ببینید برای پودر کردن کیک رویه، شما میتونید کلا همین رسپی اصلی رو که سه لایه برش میزنید ، یک لایه رو پودر کنید واسه تزیین . یا میتونید اصلا تزیینش رو تغییر بدید و پودر کیک نزنید .
اما اگه میخواین مثل من کیک پودر شده به کیک بزنید من یه کیک دو تخم مرغی پختم و بعد از پخت و خنک شدن داخل غذاساز پودرش کردم .
رسپی کیک دو تخم مرغی 👇
تخم مرغ ۲ عدد
آرد نصف پیمانه + یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر نصف قاشق چایخوری
نسکافه یک قاشق چایخوری
روغن ۱/۸ پیمانه
آب ۱/۸ پیمانه
شکر نصف پیمانه
تخم مرغ و شکر رو بزنید حدود ۵ دقیقه تا حجم بگیره . بعد نسکافه رو به آب اضافه و مخلوط کنید و به مواد اضافه کنید . روغن مایع رو هم اضافه کنید و در حد مخلوط شدن هم بزنید .
آرد و بکینگ رو هم که الک کردید به مواد اضافه و با همزن دستی به آرومی مخلوط کنید .
داخل قالب ۱۷ تا ۲۰ سانت بپزید
فر ۱۸۰ درجه حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه میپزه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
#ﻣﻴﺮﺯاﻗﺎﺳﻤﻲ
ﺑﺎﺩﻣﺠﺎﻥ یک ﻛﻴﻠﻮ
ﮔﻮﺟﻪ ﻓﺮﻧﮕﻲ ﺩﻭﻳﺴﺖ ﭘﻨﺠﺎﻩ ﮔﺮﻡ
ﺳﻴﺮ ﭼﻬﺎﺭ ﺗﺎ ﭘﻨﺞ ﺗﺎ ﺩﻭﻧﻪ
ﺗﺨﻢ ﻣﺮﻍ ﺩﻭ ﻋﺪﺩ (که من نزدم)
ﻧﻤﻚ و ﻓﻠﻔﻞ و ﺯﺭﺩﭼﻮﺑﻪ ﺑﻪ ﻣﻘﺪاﺭ ﻻﺯﻡ
ﺭﻭﻏﻦ ﺑﻪ ﻣﻘﺪاﺭ ﻻﺯم
بادمجان ها را روی آتش کباب کنید ( تا حدی کباب کنید که بادمجان نرم شده و پوست آن بسوزد ) گوجه فرنگی ها را ﻫﻢ ﻛﺒﺎﺑﻲ ﻛﺮﺩﻩ پوست بگیرید و اﻳﻦ ﺩﻭ ﻣﻮاﺩ ﺭا ﺑﺎ ﻫﻢ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﺖ ﻛﻮﺏ ﻟﻪ ﻛﻨﻴﺪ ... ﺣﺎﻝ سیرها را نیز بکوبید تا له شوند یا رنده کنید,درون ماهیتابه روغن بریزید و سیرها را درون روغن روخ کنید سپس گوجه فرنگی و بادمجان های ﻛﻮﺑﻴﺪﻩ شده را اضافه نمائید ، کمی نمک و فلفل و زردچوبه بزنید و اجازه دهید با حرارت ملایم اب غذا کشیده شود و به روغن بیفتد. تخم مرغ این غذا یا باید جداگانه نیمرو شده و به آن اضافه شود و یا در مرکز ماهیتابه نیمرو آماده شده سپس به بقیه غذا مخلوط شود.
نکات قابل ذکر؛
اﮔﻪ ﺩﻭﺳﺖ ﺩاﺭﻳﻦ ﺑﺪﻭﻥ ﮔﻮﺟﻪ ﺑﺎﺷﻪ ﻣﻴﺘﻮﻧﻴﻦ ﮔﻮﺟﻪ ﺭﻭ ﺣﺬﻑ ﻛﻨﻴﻦ ﻭﺑﻠﻌﻜﺲ...
🥞🥠🥮🎂🍮🍰🧁🥧
🍩@tamerangincaman🍩
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
💟سوالی بود فقط در گروه رفع اشکال پاسخ گو هستم💟
🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀
#بنیه_میگو
#میگو_پفکی
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر