🌼سـ🙂✋ـلام
#کیک_سیب
تخم مرغ 3 عدد
شکر 1 لیوان
ماست شیرین 1 لیوان
وانیل مقداری
آرد الک شده 3 لیوان
روغن نصف لیوان کمتر
بگین پودر 1 ق غ
خلال بادام مقداری
سیب 2 عدد
مارمالاد زردالو یا هر مارمالادی که دوست دارید
مقداری برای روی کیک
قالب من ارتفاعش 3/5 سانت و طول قالب 30 و عرضش 20 سانت و جنشم آلومینیومی بود
کف قالب رو کاغذ روغنی گذاشته و دیواره های قالب رو با برس چرب کنید من کاغذ روغنی رو دورتا دور گذاشته بودم
تخم مرغ وانیل را با همزن میزنیم بعد شکر را بهش اضافه میکنیم بمدت 7 دقیقه هم بزنید تا رنگش کرم و کشدار بشه بعد روغن را ریخته و در حد مخلوط شدن میزنیم بعدم ماست رو بهش اضافه میکنیم کمی هم زده تا مواد با هم ترکیب بشن
و در اینجا دیگه از همزن برقی استفاده نمیکنیم
چون میخوایم آرد و بگین پودری که 3 بار قبلا الک کردیم رو توی 3 مرحله به مایه کیک اضافه کنید البته بصورت دورانی هم بزنید تا پف مایه کم نشه انوقت کیکتون خوب پف نمیکنه
حالا 2 عدد سیب را پوست بکنید و بصورت حلقه که وسطش رو سوراخ کردید کنار بگذارید برای روی کیک
حالا مایه کیک را توی قالب بریزید و سیبهای حلقه شده را روش بچینید و مقداری هم خلال بادام توش بپاشید
فر را که از 15 دقیقه قبل روشن کردید قالب کیک را داخل فر بگذارید بمدت 45 دقیقه البته
دمای فرها با هم فرق میکنه بعد 40 دقیقه خودتان چک کنید اگر نپخته بود بهش بازم زمان بدید تا بپزد
و در آخر وقتی کیک از داغی افتاد روی کیک را با برس مارمالاد زده تا خوشرنگ و براق بشه
این کیک فوق العاده پوک و عاالی بود و
همینطور پفش محشر شده بود اگرطبق همین دستور اجرا کنید ی کیک خوشمزه و لذیذ با طعم
عاااااااااییییییی خواهید داشت
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
.
#خورش_خلال_کرمانشاهی:
گوشت قرمز ۵۰۰ گرم، خلال بادام 200 گرم، زرشک سیاه یک پیمانه،رب سه قاشق غذا خوری سر پر، پیاز یک عدد درشت
ادویه جات به میزان لازم(زردچوبه،فلفل سیاه،نمک،چوب دارچین)
برای این خورش خوشمزه من از شب قبل خلال بادامم رو گذاشتم داخل آب خیس بخوره و دو قاشق غذاخوری زعفران دم کرده هم ریختم داخلش،روز بعد حدود دو ساعت جدا گذاشتم بپزه بعد رفتم سراغ گوشتها که ریز خردشون کرده بودم (باید ریز تر از خورش های دیگه باشه)با یه مقدار آب گذاشتمش رو شعله گاز حدود پنج دقیقه بعد اون آب رو ریختم تاضایعات گوشت از بین بره و رنگ خورشتم شفاف بشه،بعدگوشت رو کنار گذاشتم و داخل همون قابلمه یک عدد پیاز درشت رو بصورت نگینی ریز کردم و با یه مقدار روغن تفت دادم تا جایی که پیازها سبک و شیشه ای شدن بعد گوشت رو اضافه کردم و به میزان لازم زردچوبه و فلفل اضافه کردم و تفت دادم سه قاشق سر پر رب بهش اضافه کردم بعد که حسابی تفت خوردن و رب هم کاملا رنگ باز کرد در نهایت تا نصفه قابلمه بهش آب جوشیده اضافه کردم و ۴ عدد لیمو و ۲ تکه بزرگ چوب دارچین هم انداختم داخلش و در قابلمه رو گذاشتم ده دقیقه بعد هم خلال بادام رو که جدا گذاشته بودم بپزه رو بهش اضافه کردم و چند ساعتی گذاشتم خورشم بپزه تا موقعی که گوشت ها حسابی ترد و نرم بشن در اواخر پخت هم سه قاشق زعفران دم کرده و دو قاشق گلاب و نمک هم به خورشت اضافه کردم و ده دقیقه آخر هم قبل از اینکه بخوام شعله رو خاموش کنم زرشک سیاه رو با یه مقدار روغن حیوانی تفت دادم و به خورش اضافه کردم.
نکته:خلال بادام هرچقدر هم بپزه له یا شکسته نمیشه به همین دلیل من به خاطر اینکه سفتیش زیاد زیر دندون احساس نشه به صورت جدا هم یه مقدار میزارم بپزه و در همون ابتدای کار به خورشتم اضافه میکنم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
هدایت شده از آشپزی در دل طبیعت🏕️
#کیک_هویج_گردو_دارچین
هویج رنده ریز سه عدد (حدود یک لیوان ، بدون اینکه هویج های رنده شده را فشرده کنید)
گردو پوره شده نصف لیوان
دارچین یک قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۴ عدد
آرد دو لیوان
شکر یک لیوان
شیر یک سوم لیوان
روغن نصف لیوان
بکینگ پودر یک قاشق مرباخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
آرد و بکینگ پودر و دارچین را الک کنید.
تخم مرغ ،شکر و وانیل را با دور متوسط همزن بین پنج تا هفت دقیقه بزنید تا زمانیکه حجیم ، کرم رنگ و کشدار شود.
روغن و شیر را به ترتیب اضافه کرده و در حد مخلوط شدن هم بزنید.
آرد را کم کم اضافه کنید و با لیسک به آرامی و دورانی در یک جهت با مواد مخلوط کنید.
گردو و هویج رنده شده را نیز اضافه کرده و حد مخلوط شدن هم بزنید.
قالب را کمی چرب کنید سپس داخل قالب را آردپاشی کنید و با تکاندن ظرف آرد اضافه آنرا بگیرید مواد را داخل قالب بریزید و یکی دو بار آنرا به طرف زمین ضربه بزنید.
فر از یک ربع قبل روشن باشد.
قالب در طبقه وسط به مدت ۴۰ دقیقه با دمای ۱۷۵ قرار بگیرد.
به دلیل دمای متفاوت فر ها بعد از ۳۵ دقیقه با سیخ چوبی تست کنید.
🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪🍪
🍪@tamerangincaman🍪
https://eitaa.com/joinchat/786366716C9c3bf1cda6
💟سوالی بود فقط در گروه رفع اشکال پاسخ گو هستم💟
🎀اگر از این رسپی استفاده کردی ، کانال رو برای یک نفر فوروارد کن لطفا🎀
خورش بامیه
اول از همه پیاز رو کمی تفت بدید بهش دو حبه سیر خرد شده اضافه کنید و بعد گوشت تفت بدید گوشت بهتره با استخوان باشه که خورش چرب و چیلی بشه بعد نوبت اضافه کردن لپه است کمی تفت میدم همراه زردچوبه و فلفل و ادویه خورش آب جوش بهش اضافه میکنم و میگذارم دوساعت تا کامل بپزه بعد رب رو تفت دادم و بهش اضافه کردم
حالا توی تابه بامیه ها رو همراه کمی روغن و نمک و آبلیمو تفت بده و به خورش اضافه کن
یکساعت بمونه کافیه و خورشت ما آماده است
همین قدر لذیذ و خوشمزه
نکته☺️ساقه ی بامیه رو از ته نگیرید که لزج نشه
نکته😊بامیه رو حتما تفت بدید با آبلیمو هم بوی بد اون از بین میره هم باعث میشه بامیه ها توی خورش سالم بمونه و ظاهرش رو از دست نده
پ.ن ما خودمون بامیه رو بدون لپه میپزیم ولی این سبک مال مردم جنوب کشور و خوبیش اینه که بچه ها بامیه دوست نداشتن لپه ها رو خوردن
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
پاناکوتا_قهوه
موادلازم:
شیر: 2/5 پیمانه
خامه: 200 گرم
شکر: 1/2 پیمانه
قهوه: 1 قاشق غذا خوری
پودر ژلاتین: 2/5 قاشق غذاخوری
وانیل: نوک قاشق چای خوری
طرزتهیه:
ابتداپودر ژلاتین را درنصف فنجان آب سرد بنماری کرده ,سپس قهوه و شکر را در شیر ریخته و روی حرارت گذاشته تا ولرم شود و شکر در آن حل شود.
بعد وانیل و ژلاتین بنماری شده را افزوده و حرارت را خاموش کنید.
حالا خامه را اضافه کنید و خوب مواد را مخلوط کرده تا خامه حل شود من از مخلوط کن استفاده کردم.
مواد را درون قالب ریخته و در یخچال گذاشته تا ببندد.
این دسر فوق العاده خوشمزه است.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
داخلِ نون باگت و خالی میکنیم. بعد یه تخم مرغ هم زده میریزیم داخلش ،روش هم کمی سوسیس یا بیکن اضافه میکنیم. در اخر فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا و جعفری خرد شده اضافه میکنیم. ( میتونید مواد دلخواهتون رو به این ترکیب اضافه کنید،اما این ترکیب عالیه 😍)
خیلی خوشمزه میشه حتما امتحان کن.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر