eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.8هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
9.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
سینه مرغ…..۱عدد سیر….۲حبه کره…..۲۵ گرم نمک….۱قاشق چای خوری فلفل سیاه….نصف قاشق چای خوری ادویه پولبیبر…..نصف قاشق چای خوری پودر گوجه…..۱قاشق چای خوری پودر پیاز……۱قاشق چای خوری زردچوبه…..ا قاشق چای خوری سس فرانسوی،فلفل دلمه ای،پیاز قرمز،فیله گوجه…..به مقدار لازم نان لواش طرز تهیه: ابتدا کره داخل تابه بریزد.بزارید کامل گرم بشه.بعد سبنه مرغ خرد شده را اضافه کنید.کمی تفت بدید تا تغییر رنگ بده.سیر خرد شده را اضافه کنید تا عطر سیر بلند بشه.بعد ادویه ها را اضافه کنید.حدود یک دقیقه ادویه ها را تفت بدید.مواد را از روی حرارت بردارید.روی نان لواش کمی سس دلخواه بزنید.مواد ساندویج روش بزارید.دو طرف نون جمع کنید و رول کنید.بهتون پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
. کلم پلو رو میشه به روشای مختلف درست کرد،و شهرای مختلف مثل شیراز،اصفهان و.... هرکدوم روش خودشونو دارند. . کلم مورد استفاده هم بیشتر،سلیقه ایه. و من از کلم برگ برای پختش استفاده کردم. . . کلم رو خلالی خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم و کمی که سبک شد، زرد چوبه و نمک اضافه میکنیم تا طعم بگیره و در آخر آبغوره بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم کمی آبش کشیده بشه. . . گوشت چرخ کرده رو به همراه پیازی که آبش رو کاملا گرفتیم،و آرد نخودچی و نمک و ادویه،ورز میدیم و قلقلی میکنیم و سرخشون میکنیم. . برنج رو آبکش میکنیم و سبزی پلویی رو که از قبل خرد کردیم،بهش اضافه میکنیم و لابه لاش،کلم هارو هم میریزیم و روی برنج هم،گوشت قلقلی هارو که از قبل سرخشون کردیم،اضافه می کنیم تا دم بکشه و تمام☺️ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
ارد۵۰۰گرم روغن جامد۵۰گرم روغن صاف ۵۰گرم روغن مایع ۵۰گرم درصورتی که خمیر لطیف نبود. خمیر مایه فوری۱۰گرم شیر ولرم یا اب ولرم ۲۰۰میلی گرم برای به عمل اومدن خمیر مایه تخم مرغ۱عدد شکر۵۰گرم موادمیانی کلوچه فومن کره ۴۰گرم شکر۱پ گردو پودرشده۱/۵ پ ارد نصف پ دارچین۳ق س سرپر جوز هندی کمی روغن مایع تا حدی که خمیری بشه ارد راالک کرده خمیر مایه به عمل امده را اضافه میکنیم.با لیسک باهم مخلوط میکنیم. روغن جامد وصاف را۳۰ثانیه در ماکروفر میگذاریم تا اب بشه نباید اصلا گرما داشته باشه. تخم مرغ و شکر را باهم مخلوط میکنیم  روغن ها رو به مواد تخم مرغی مون اضافه میکنیم ارد کم کم اضافه کرده با لیسک هم میزنیم بعد در دستگاه خمیر گیر ریخته بمدت ۵دقیقه میزنیم.یا با دست ورز بدید اگر لطیف نبود روغن مایع رو بریزید ورز بدید بعد چندین بار خمیر رو به میز بکوبید. کاسه ای را چرب کرده خمیرا داخل کاسه میریزیم روی خمیر رو سلفون کشیده بمدت۱۰ دقیقه استراحت میدهیم تاخمیر مون حجم بگیره. بعد خمیر را ۶۰تا۷۰گرمی چانه کرده ۱۰ دقیقه دیگر استراحت میدهیم. سطح میز را ارد پاشی میکنیم خمیر را یکدست باز میکنیم از مواد میانی داخل خمیر قرار میدهیم.به ارامی دوباره چانه کرده و قسمتی از خمیر که درز دارد را زیر قرار میدهیم یکربع دریخچال قرار میدهیم بعد مهر کلوچه را اول داخل ارد میزنیم بعد روی خمیر فشار میدهیم.وسط خمیر را با چاقو چاک داده کناره خمیر را نیز سوزن زده که پف اضافه نداشته باشه.در سینی که کمی چرب شده با فاصله میچینیم.دو عدد زرده تخم مرغ را باکمی زعفران و کمی وانیل میزنیم روی کلوچه هارا رومال میکنیم.بعد روش کنجد وسیاه دانه میپاشیم. با دما ۲۰۰درجه با فری که ازقبل بمدت یکربع گرم شده و یه کاسه اب گرم داخلش قرار داده میگذاریم.باید رنگ کلوچه ها تغییرکنه.تقریبا بین ۱۵تا۱۷دقیقه طول میکشه.نشانه پخت کلوچه تغییر رنگش هست واینکه وقتی باانگشت بهش ضربه میزنید راحت از سینی جدا بشه.اگر رنگ کلوچه باب دل تون نبود ۲دقیقه گریل بزنید. این خمیر بسیار نرم ولطیف هستش اصلا اصلا بهش ارد اصافه نزنید. برای مواد میانی هم کره را اب کنید با بقیه مواد مخلوط کنید.برای بهتر شدن خمیر را گلوله کنید.اگر خشک بود کمی روغن مایع یا گلاب بریزید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
روش پخت ذرت هم سلیقه ایه میتونید ذرت ها رو با ترکیب کره آویشن نمک و فلفل با فرچه رومال کنید روش فویل بکشید تقریبا ۱۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید بعد با سس دلخواهتون نوش جان کنید یا ذرت هارو بخار پز کنید یا اینکه ذرت رو با یه لیوان شیر و ۲۵ گرم کره نمک و فلفل آویشن بپزید بعد از پخت با سس قارچ یا هرسسی که دوست داشتید سرو کنید یا حتی می تونید ذرت رو کباب کنید کلا واسه پختنشون دستتون بازه😊 من برای سس ذرت ۲۵ گرم کره رو روی حرارت کم گذاشتم سه تا قارچ رو ورقه کردم به کره اضافه کردم و کمی تفت دادم نمک و فلفل آویشن اضافه کردم بعد دوقاشق سس مایونز اضافه کردم بعد از اینکه ترکیب شدن یه فنجون پنیر پیتزا اضافه کردم وقتی پنیر کش اومد سس آمادست نوش جان❤ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
کته ربی با کباب تابه ای برای تهیه کباب تابه ای گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز متوسط رنده شده و آب گرفته ترکیب کردم بهش نمک فلفل پودرسیر کمی سماق وادویه اضافه کردم و ورز دادم اگه انسجام نداشت گوشتتون کمی آرد سوخاری یا آرد نخودچی بهش اضافه کنید گوشت رو دوساعت داخل یخچال استراحت دادم تا گوشت خوب با ادویه ها مزه دار بشه بعد از دوساعت داخل تابه سرخ کردم و با فرچه آغشته شده به زعفران و کره کبابها رو رومال کردم برای تهیه کته ربی یه پیاز رو نگینی خرد کردم و  تفت دادم وقتی خوب سبک شد بهش زردچوبه نمک و فلفل اضافه کردم و دوقاشق رب گوجه اضافه کردم و خوب تفت دادم بعد به قابلمه آب اضافه کردم و برنج رو اضافه کردم وقتی آب کته کشیده شد کته رو دم گذاشتم و با کباب تابه ای سرو کردم نوش جان❤ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲
. ✅مواد لازم كوكي شرت برد پسته و بادام كره به دماي محيط رسيده 1 پيمانه (227گرم) شكر يك دوم پيمانه نشاسته ذرت 1/4 پيمانه (جايگزينش ارد كنيد) آرد 2 پيمانه نمك يه پنس پسته يك پيمانه گلاب 1/4 ق چ بادام پرك يك پيمانه وانيل 1/4 ق چ يك عدد سفيده تخم مرغ رو مال مطابق فيلم؛ شكر و كره رو زده تا مخلوط بشه ارد،نمك،نشاسته ذرت رو مخلوط كنيد و كم كم به كره اضافه كنيد . خمير اماده شده رو دو قسمت كنيد. يك قسمت رو نصف گردو و وانيل بزنيد. قسمت ديگه رو نصف پسته خرد شده و گلاب و يك ق چ پودر گل رز (مگه ميشه پسته باشه گلاب نباشه 🥰) روي سلفون خمير رو بصورت استوانه رول كنيد و مثل سوسيس وبا پسته و گردو کاور کنید و بذاريد شب تا صبح داخل فریزر بمونه استراحت كنه . کوکی هارو بعده یک شب موندن درفریزر خارج کنید وبا چاقوی تیز برش بزنید وبچینید داخل فری که ازقبل گرم شده بادرجه ۱۸۰ به مدت ۱۲ دقیقه پخت کنه تازمانی که اطرافش کمی طلایی بشه . . ✅دومدل کوکی رو بالا بهتون گفتم . ✳دومدل دیگه👇👇👇👇 میتونید مواد بالارو ۲برابر کنید وبه چهار قسمت خمیرو تقسیم کنید . 🔷️دومدلشو بالا گفتم چیا میتونید قاطی کنید واما دومدل دیگه👇👇 . به یه قسمت میتونید فندق خرد شده اضافه کنید طبق کوکی های قبل ویه قسمت دیگه خمیرو میتونید پرک و وانیل اضافه کنید. . پس میتونید با این مدل خمیر ۴نوع کوکی لذیذ درست کنید🥰 . میتونید برای تزیین روش از پرک،بادام،گردو،گل رز استفاده کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲