#چیز_کیک_کارامل
بیسکویت پتی بور شکلاتی یا کیک شکلاتی یک بسته
پنیر ماسکار پونه یک بسته
خامه صبحانه پاکتی یک بسته
پودر قند به مقدار دلخواه
پودر کرم کارامل نصف بسته
شیر نصف لیوان
نسکافه ۱ق غ
اول بیسکویتها رو داخل غذا ساز خرد کنید وبه اندازه یک قاشق سر پر ته لیوان مورد نظرتون بریزید.
پنیر وخامه وپودر قند رو با همزن بزنید تا حسابی مخلوط بشه.نصف بسته پودر کرم کارامل رو با نصف لیوان شیر بجوشونید و بزاریدخنک بشه وبه مایع پنیری اضافه کنید
ی ق غ نسکافه رو هم با آب باز کنید و اضاف کنید
روی بیسکویتها از مواد پنیری بریزید و بزارید یخچال تا ببنده.
روی مواد پنیری میتونید نوتلا یا شکلات ابشده بریزید و در یخچال بزارید و نوش جان کنید.
🌸حتما از پنیر ماسکارپونه توی دسر ها استفاده کنید چون پنیر های دیگه بخاطر نمکی که دارن قطعا طعم اصلی دسر رو تغییر میدن.
🌸با این مقدار مواد همین چهار لیوان دسر رو میتونید داشته باشید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کشک_بادمجان
.
.
موادی که لازم داریم برای حدود پنج تا شش نفر:
پنج تا شش عدد بادمجان متوسط
شش تا هفت عدد گردو
دو عدد پیاز
پنج تا شش حبه سیر
کشک به میزان دلخواه (مقدارش سلیقه ای هست)
نعناع،زردچوبه،فلفل سیاه کمی
خب اول بادمجونا رو سرخ میکنیم و میذاریم روی کاغذروغنی،تا روغن اضافیش گرفته بشه.
بعد ازون،
بادمجونا رو با گوشتکوب دستی،
میکوبیم.
پیاز رو ریز خورد میکنیم،و تفت میدیم
بعد سیر خورد شده رو اضافه و کمی تفت ک خورد،
نعناع و زرچوبه و فلفل سیاه رو اضافه میکنیم.
با شعله کم،حدود دو دقیقه کافیه،چون ممکنه نعناع بسوزه.
بعدش بادمجونارو اضافه و هم میزنیم.
کمی بعد،
گردو و کشکی که بانیم لیوان آب،رقیق کردیم،
بهش اضافه میکنیم؛
و سر قابلمه رو میذاریم و اجازه میدیم حدودنیم ساعت تا چهل دقیقه با شعله کم،
جا بیوفته.در آخر هم مزه میکنیم اگر نمکش کم بود،
کمی هم نمک بهش اضافه میکنیم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دسر_پان_اسپانیا
#دسر_پان
#توت_فرنگی 🍓🍓🍓
#موز_گردو 🍌🍌🍌
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۱/۵ پیمانه
شیر یک لیتر (چهار لیوان)
آرد ۱/۲ پیمانه
آرد نشاسته گندم یا ذرت ۲ قاشق س
گردو خرد شده ۱/۲ پیمانه
وانیل ۱/۲ قاشق چ
بیسکویت بتی پور ۳ بسته
خامه ۱۵۰ گرم
موز و توت فرنگی بهمقدار لازم
طرز تهیه:
تخم مرغ و شکر را با همزن برقی بزنید تا کرمی و کش دار شود.
آرد ها را درون قابلمه ای مناسب باهم مخلوط کم کم شیر اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه.
مخلوط تخم مرغ و شکر را نیز به شیر اضافه کنید. این مواد را در حال هم زدن روی شعله ملایم قرار دهید تا غلیظ شود.در آخر وانیل و خامه را اضافه کنید.
دسر پان اسپانیا را می توان با افزودن پودر کاکائو قهوه ای درست کرد به این شکل که مواد را قبل از گذاشتن روی گاز نصف کنیم داخل دو تا قابلمه می ریزیم یکی را ۳ قاشق سوپخوری پودرکاکائو می زنیم و اون یکی سفید می ماند . (من پودر کاکائو اضافه نکردم) ته ظرف یک ردیف بیسکویت پتی بور می چینیم مایه قهوه ای یا سفید را بصورت ولرم می ریزیم بعد گردوی خرد شده و موز حلقه شده رو میچینیم و دوباره بیسکویت می چینیم، گردو میپاشیم و موز میچینیم و روی بیسکویت و گردو، کرم به رنگ دیگر را اضافه می کنیم و ادامه میدیم تا مواد تموم بشه روی آن را تزئین می کنیم.
من بصورت تک نفره این دسر و درست کردم و دیواره ظرف را توت فرنگی و موز اسلایس شده چیدم روش هم بیسکوییت پودر شده ریختم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#جوجه_چینی 😍
مواد لازم
فیله ی مرغ ۵۰۰ گرم
دلستر ساده(کلاسیک)یک پیمانه
پودر سیر به مقدار لازم در صورت دلخواه
نمک و فلفل به مقدار لازم
روغن سه قاشق غذاخوری
پکینگ پودر ۲ قاشق غذا خوری
نشاسته ی ذرت ۰/۲۵ پیمانه
سفیده ی تخم مرغ ۲ عدد
لیمو ترش یک عدد
زعفران به مقدار لازم
یک عدد پیاز برای مرینت
#جوجه_چینی
طرز تهیه
ابتدا فیله ی مرغ را به صورت نواری برش داده و با نمک و فلفل و پودر سیر و آب لیموی تازه و یک عدد پیاز خورد شده یا آب پیاز و مقداری زعفران مزه دار میکنیم و به مدت دو ساعت داخل یخچال میذاریم تا مزه دار بشه.
سپس سفیده ی تخم مرغ نمک و فلفل و روغن را با هم خوب مخلوط میکنیم و سپس دلستر رو اضافه میکنیم.در صورت دلخواه مقداری زعفران هم به مواد اضافه میکنیم سپس آرد، نشاسته ی ذرت و پکینگ پودر الک شده رو به مواد اضافه میکنیم.غلظت مواد در آخر به اندازه ی غلظت حلیم باید باشه اگه رقیق بود آرد و اگه سفت بود کمی دلستر اضافه میکنیم.
فیله های مرغ را به مواد آغشته میکنیم و در روغن داغ و فراوان سرخ میکنیم شعله نه کم باشه نه خیلی زیاد ،در صورت کم بودن مواد رویه از مرغ جدا میشه و داخل روغن متلاشی میشه در صورت خیلی زیاد بودن شعله مرغ مغز پخت نمیشه.
من پیاز هم با همین مواد سوخاری کردم 😉
درست کنید و لذت ببرید.
#سس_تارتار
۵ عدد خیار شور رو رنده کرده به همراه مقداری جعفری و گشنیز خرد شده خشک یا تازه و ۳ قاشق سس مایونز و نمک و فلفل با هم مخلوط کرده و داخل یخچال میذاریم.
سپس از یخچال بیرون آورده و در کنار جوجه چینی های خوشمزه نوش جان کنید.این سس در کنار سوخاری ها و سرخ کردنی های و....عالی و خوشمزه میشه .درست کنید و نهایت لذت رو ببرید 😋😉😋😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#ساندویج_فوری
سینه مرغ…..۱عدد
سیر….۲حبه
کره…..۲۵ گرم
نمک….۱قاشق چای خوری
فلفل سیاه….نصف قاشق چای خوری
ادویه پولبیبر…..نصف قاشق چای خوری
پودر گوجه…..۱قاشق چای خوری
پودر پیاز……۱قاشق چای خوری
زردچوبه…..ا قاشق چای خوری
سس فرانسوی،فلفل دلمه ای،پیاز قرمز،فیله گوجه…..به مقدار لازم
نان لواش
طرز تهیه:
ابتدا کره داخل تابه بریزد.بزارید کامل گرم بشه.بعد سبنه مرغ خرد شده را اضافه کنید.کمی تفت بدید تا تغییر رنگ بده.سیر خرد شده را اضافه کنید تا عطر سیر بلند بشه.بعد ادویه ها را اضافه کنید.حدود یک دقیقه ادویه ها را تفت بدید.مواد را از روی حرارت بردارید.روی نان لواش کمی سس دلخواه بزنید.مواد ساندویج روش بزارید.دو طرف نون جمع کنید و رول کنید.بهتون پیشنهاد می کنم حتما امتحان کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
.
کلم پلو رو میشه به روشای مختلف درست کرد،و
شهرای مختلف مثل شیراز،اصفهان و....
هرکدوم روش خودشونو دارند.
.
کلم مورد استفاده هم بیشتر،سلیقه ایه.
و من از کلم برگ برای پختش استفاده کردم.
.
.
کلم رو خلالی خرد میکنیم و با کمی روغن تفت میدیم و کمی که سبک شد، زرد چوبه و نمک اضافه میکنیم تا طعم بگیره و در آخر آبغوره بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم کمی آبش کشیده بشه.
.
.
گوشت چرخ کرده رو به همراه پیازی که آبش رو کاملا گرفتیم،و آرد نخودچی و نمک و ادویه،ورز میدیم و قلقلی میکنیم و سرخشون میکنیم.
.
برنج رو آبکش میکنیم و سبزی پلویی رو که از قبل خرد کردیم،بهش اضافه میکنیم و لابه لاش،کلم هارو هم میریزیم و روی برنج هم،گوشت قلقلی هارو که از قبل سرخشون کردیم،اضافه می کنیم تا دم بکشه و تمام☺️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کلوچه_فومن
ارد۵۰۰گرم
روغن جامد۵۰گرم
روغن صاف ۵۰گرم
روغن مایع ۵۰گرم درصورتی که خمیر لطیف نبود.
خمیر مایه فوری۱۰گرم
شیر ولرم یا اب ولرم ۲۰۰میلی گرم برای به عمل اومدن خمیر مایه
تخم مرغ۱عدد
شکر۵۰گرم
موادمیانی کلوچه فومن
کره ۴۰گرم
شکر۱پ
گردو پودرشده۱/۵ پ
ارد نصف پ
دارچین۳ق س سرپر
جوز هندی کمی
روغن مایع تا حدی که خمیری بشه
ارد راالک کرده خمیر مایه به عمل امده را اضافه میکنیم.با لیسک باهم مخلوط میکنیم.
روغن جامد وصاف را۳۰ثانیه در ماکروفر میگذاریم تا اب بشه نباید اصلا گرما داشته باشه.
تخم مرغ و شکر را باهم مخلوط میکنیم روغن ها رو به مواد تخم مرغی مون اضافه میکنیم ارد کم کم اضافه کرده با لیسک هم میزنیم بعد در دستگاه خمیر گیر ریخته بمدت ۵دقیقه میزنیم.یا با دست ورز بدید اگر لطیف نبود روغن مایع رو بریزید ورز بدید بعد چندین بار خمیر رو به میز بکوبید.
کاسه ای را چرب کرده خمیرا داخل کاسه میریزیم روی خمیر رو سلفون کشیده بمدت۱۰ دقیقه استراحت میدهیم تاخمیر مون حجم بگیره.
بعد خمیر را ۶۰تا۷۰گرمی چانه کرده ۱۰ دقیقه دیگر استراحت میدهیم.
سطح میز را ارد پاشی میکنیم خمیر را یکدست باز میکنیم از مواد میانی داخل خمیر قرار میدهیم.به ارامی دوباره چانه کرده و قسمتی از خمیر که درز دارد را زیر قرار میدهیم یکربع دریخچال قرار میدهیم بعد مهر کلوچه را اول داخل ارد میزنیم بعد روی خمیر فشار میدهیم.وسط خمیر را با چاقو چاک داده کناره خمیر را نیز سوزن زده که پف اضافه نداشته باشه.در سینی که کمی چرب شده با فاصله میچینیم.دو عدد زرده تخم مرغ را باکمی زعفران و کمی وانیل میزنیم روی کلوچه هارا رومال میکنیم.بعد روش کنجد وسیاه دانه میپاشیم.
با دما ۲۰۰درجه با فری که ازقبل بمدت یکربع گرم شده و یه کاسه اب گرم داخلش قرار داده میگذاریم.باید رنگ کلوچه ها تغییرکنه.تقریبا بین ۱۵تا۱۷دقیقه طول میکشه.نشانه پخت کلوچه تغییر رنگش هست واینکه وقتی باانگشت بهش ضربه میزنید راحت از سینی جدا بشه.اگر رنگ کلوچه باب دل تون نبود ۲دقیقه گریل بزنید.
این خمیر بسیار نرم ولطیف هستش اصلا اصلا بهش ارد اصافه نزنید.
برای مواد میانی هم کره را اب کنید با بقیه مواد مخلوط کنید.برای بهتر شدن خمیر را گلوله کنید.اگر خشک بود کمی روغن مایع یا گلاب بریزید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
روش پخت ذرت هم سلیقه ایه میتونید ذرت ها رو با ترکیب کره آویشن نمک و فلفل با فرچه رومال کنید روش فویل بکشید تقریبا ۱۵ دقیقه داخل فر ۱۸۰ درجه بزارید بعد با سس دلخواهتون نوش جان کنید یا ذرت هارو بخار پز کنید یا اینکه ذرت رو با یه لیوان شیر و ۲۵ گرم کره نمک و فلفل آویشن بپزید بعد از پخت با سس قارچ یا هرسسی که دوست داشتید سرو کنید یا حتی می تونید ذرت رو کباب کنید کلا واسه پختنشون دستتون بازه😊 من برای سس ذرت ۲۵ گرم کره رو روی حرارت کم گذاشتم سه تا قارچ رو ورقه کردم به کره اضافه کردم و کمی تفت دادم نمک و فلفل آویشن اضافه کردم بعد دوقاشق سس مایونز اضافه کردم بعد از اینکه ترکیب شدن یه فنجون پنیر پیتزا اضافه کردم وقتی پنیر کش اومد سس آمادست نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کته ربی با کباب تابه ای
برای تهیه کباب تابه ای گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز متوسط رنده شده و آب گرفته ترکیب کردم بهش نمک فلفل پودرسیر کمی سماق وادویه اضافه کردم و ورز دادم اگه انسجام نداشت گوشتتون کمی آرد سوخاری یا آرد نخودچی بهش اضافه کنید گوشت رو دوساعت داخل یخچال استراحت دادم تا گوشت خوب با ادویه ها مزه دار بشه بعد از دوساعت داخل تابه سرخ کردم و با فرچه آغشته شده به زعفران و کره کبابها رو رومال کردم برای تهیه کته ربی یه پیاز رو نگینی خرد کردم و تفت دادم وقتی خوب سبک شد بهش زردچوبه نمک و فلفل اضافه کردم و دوقاشق رب گوجه اضافه کردم و خوب تفت دادم بعد به قابلمه آب اضافه کردم و برنج رو اضافه کردم وقتی آب کته کشیده شد کته رو دم گذاشتم و با کباب تابه ای سرو کردم نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کوکی_پسته_بادام
.
✅مواد لازم كوكي شرت برد پسته و بادام
كره به دماي محيط رسيده 1 پيمانه (227گرم)
شكر يك دوم پيمانه
نشاسته ذرت 1/4 پيمانه (جايگزينش ارد كنيد)
آرد 2 پيمانه
نمك يه پنس
پسته يك پيمانه
گلاب 1/4 ق چ
بادام پرك يك پيمانه
وانيل 1/4 ق چ
يك عدد سفيده تخم مرغ رو مال
مطابق فيلم؛
شكر و كره رو زده تا مخلوط بشه
ارد،نمك،نشاسته ذرت رو مخلوط كنيد و كم كم به كره اضافه كنيد .
خمير اماده شده رو دو قسمت كنيد.
يك قسمت رو نصف گردو و وانيل بزنيد.
قسمت ديگه رو نصف پسته خرد شده و گلاب و يك ق چ پودر گل رز (مگه ميشه پسته باشه گلاب نباشه 🥰)
روي سلفون خمير رو بصورت استوانه رول كنيد و مثل سوسيس وبا پسته و گردو کاور کنید و بذاريد شب تا صبح داخل فریزر بمونه استراحت كنه .
کوکی هارو بعده یک شب موندن درفریزر خارج کنید وبا چاقوی تیز برش بزنید
وبچینید داخل فری که ازقبل گرم شده
بادرجه ۱۸۰ به مدت ۱۲ دقیقه پخت کنه تازمانی که اطرافش کمی طلایی بشه
.
.
✅دومدل کوکی رو بالا بهتون گفتم
.
✳دومدل دیگه👇👇👇👇
میتونید مواد بالارو ۲برابر کنید وبه چهار قسمت خمیرو تقسیم کنید
.
🔷️دومدلشو بالا گفتم چیا میتونید قاطی کنید واما دومدل دیگه👇👇
.
به یه قسمت میتونید فندق خرد شده اضافه کنید طبق کوکی های قبل
ویه قسمت دیگه خمیرو میتونید پرک و وانیل اضافه کنید.
.
پس میتونید با این مدل خمیر ۴نوع کوکی لذیذ درست کنید🥰
.
میتونید برای تزیین روش از پرک،بادام،گردو،گل رز استفاده کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کرانچی_مرغ_کنجدی
برای دو نفر صد و پنجاه گرم سینه مرغ رو باریک و خلالی برش میدم و با نمک ، فلفل ، زعفرون ، پودر پاپریکا ، کمی آبلیمو ، کمی خامه یا ماست و پودر سیر مخلوط و حداقل یکی دو ساعت توی یخچال استراحت میدم تا خوب مزه مواد به خورد هم برن . بعد تکه های مزه دار شده مرغ رو اول توی آرد سفید و بعد تخم مرغ زده شده و نهایت کنجد غلطونده و داخل روغن داغ با حرارت متوسط سرخ میکنم تا مغز پخت و سرخ بشن . برای مزه دار کردن مرغ از سس سویا یا سس باربیکیو هم میتونین استفاده کنین که عالیه ولی حواستون باشه که سس سویا ، شوری خاص خودش رو داره .
نوش جونتون عزیزانم 😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
با خودمون تکرار کنیم:
میشه بدون توهین، اظهار مخالفت کرد
میشه بدون تحقیر، ابراز وجود کرد
میشه بدون تخریب، جایگاه پیدا کرد
میشه بدون حسادت، به دست آورد
🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
#تزئین_برنج
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دسر_دنت
دنت توت فرنگی ۲عدد
پودر ژله توت فرنگی یک بسته
پودر ژلاتين ۲ ق غ
ابتداپودر ژله را با يک و نیم ليوان ابجوش بن ماری ميكنيم واجازه ميدهيم تا خنک شود.
نصف ليوان آبسرد راز روی پودر ژلاتین میریزیم تا حالت خميری پيدا كند بعد بن ماری ميكنيم و ميگذاريم تا سرد شود ژله و ژلاتين را که خنک شدن به دنت اضافه ميكنيم و ماملا مخلوط میکنیم و داخل قالب چربشده ميريزيم سه ساعت درون يخچال قرار ميدهيم تا ببندد براحتی از قالب جدا ميشود.
🌺من برای این قالبم مواد را دو برابر کردم.
🌺 این دسر بخاطر دنت و پودر ژله شیرینی خودش رو داره ولی اگه دوست داشتید شیرینتر بشه میتونید چند قاشق شکر به پودر ژله هنگام بنماری کردن اضافه کنید.
🌺میتونید از پودر ژله با طعم های مختلف استفاده کنید وطعم دنت رو هم طبق پودرژله تون انتخاب کنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر