eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
3.3هزار عکس
12.7هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c
مشاهده در ایتا
دانلود
🥙 ۴تاسیب زمینی متوسط آب پز کردم بعد ۳۰۰ گرم قارچ ریز خرد کردم و با یک قاشق آبلیمو تفت دادم تاآبش کشیده شد توی یک کاسه سیب زمینی پخته رنده شده،۱دونه پیاز متوسط رنده شده آب گرفته شده، ۱ دونه هویج کوچولوی رنده شده.قارچ تفت خورده_۳ ق غ جعفری خردشده نمک و فلفل و پودر سیر،دوتا تخم مرغ و ۱ قاشق غ آرد سفید مخلوط کردم و سرخ کردم حتما درست کنید و لذتش رو ببرید 👌 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مدرن مواد لازم سیب‌ زمینی پخته شده 4 عدد کره 50 گرم پنیر رنده شده 50 گرم تخم‌ مرغ کوچک 4 عدد خامه ساده 4 قاشق سوپخوری اسفناج به مقدار لازم گوجه فرنگی گیلاسی به مقدار لازم ساقه پیازچه تازه خرد شده به مقدار لازم میوه به مقدار لازم طرز تهیه فر را با دمای 450 درجه‌ی فارنهایت(230 درجه‌ی سانتی‌گراد) یا شماره‌ی 8 گاز روشن کنید.ابتدا برشی از بالای سیب‌زمینی‌ها را برداشته و بوسیله‌ی اسکوپ و یا با هر وسیله‌ی دیگری مقداری از داخل سیب‌زمینی‌ها را خارج کرده و پس از پوره کردن در کاسه‌ای بریزید و به میزان لازم از مقدار کره را آب کرده و به پوره اضافه کنید و پنیر رنده شده را بیافزائید. گرمای سیب‌زمینی پوره شده پنیر را شل می‌کند و با هم زدن، مواد به راحتی با هم مخلوط می‌شوند، سپس داخل سیب‌زمینی‌های کمی خالی شده را با مایه‌ی به دست آمده پوشش دهید، به طوری که کاملاً سطح داخلی سیب‌زمینی‌ها با مایه آستر شده و کاملاً مایه به داخل سیب‌زمینی‌ها پِرِس شود و به اندازه‌ی یک تخم‌مرغ کوچک، حفره‌ای در وسط آن پدید آید و سپس داخل هر حفره‌ی ایجاد شده را با یک عدد تخم‌مرغ پُر کنید. بعد روی هر سفیده‌ی تخم‌مرغ را با یک قاشق سوپخوری از خامه پوشش دهید. پس از آماده کردن همه‌ی سیب‌زمینی‌ها، آن‌ها را داخل ظرف مناسب مخصوص داخل فر بچینید و سپس ظرف را در طبقه‌ی وسط فر گرم شده برای 8 تا 10 دقیقه و یا تا زمانی که تخم‌مرغ‌ها بسته شوند، بگذارید. سیب‌زمینی‌های آماده شده را از فر خارج کرده و به ظرف سرو منتقل کنید، برگی از اسفناج یا برگ چغندر را کنار آن گذاشته و گوجه گیلاسی‌های نیمه شده را روی برگ سبز بگذارید، ساقه‌ی خرد شده‌ی سبز پیازچه را روی تخم‌مرغ‌های بسته شده پاشیده و صبحانه‌ی مدرن را به صورت داغ همراه با میوه‌ی خرد شده سرو کنید. نکته: 1-در صورت تمایل می‌توانید ابتدا سیب‌زمینی‌های شسته و خشک شده را با کمی از کره‌ی فوق چرب کرده و داخل فویل بپیچید و در فر گرم شده با حرارت 400 درجه‌ی فارنهایت(200 درجه‌ی سانتی‌گراد) یا شماره‌ی 6 گاز برای 60 یا 75 دقیقه بپزید و سپس صبحانه را تهیه کنید. 2-میوه‌های مورد علاقه و هماهنگ را می‌توانید، پس از برش دادن به شکل زیبائی در ظرف سرو بچینید، با خامه‌ی شیرین شده یا با خامه‌ی عسلی منقش کرده و همراه صبحانه سرو کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🔴مواد لازم: مرغ: 400 گرم برنج: 2 پيمانه پیاز: 3 عدد (دايره بريده شده) فلفل دلمه ای: 2 عدد زعفران: 2 قاشق غذاخورى سیب زمینی: 2 عدد فلفل قرمز: 2 عدد پوره گوجه فرنگی: ٣٠٠ گرم جعفرى خرد شده: ١/٣ ليوان سیر رنده شده: 1 حبه میخک: ٢ عدد هل: ٣ عدد برگ بو: 2 عدد زردچوبه: 1 قاشق چایخوری زیره سبز: 1 قاشق چایخوری مخلوط ادویه مرغ یا 7 ادویه: 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه: 1 قاشق چایخوری نمک: ١ و ١/٥ قاشق چایخوری 🔴دستورالعمل: تكنيك اصلى اين غذا اين هست كه مواد هم نخورند و فشار لايه هاى بالا به مواد پايين باعث بشه كه مواد ميانى به صورت خوب و نرم پخته شود! اگر مثل من قابلمه خيلى كوچكى داريد پس مرغ را مثل  بعد از سيبزمينى ها اضافه كنيد! ولى اگر قابلمه جا دار داريد و براى تعداد زيادى اين غذا را درست ميكنيد مرغ و ادويه را بلافاصله بعد از لايه هاى فلفل دلمه اى اضافه كنيد! در مرحله ى آخر كه پوره گوجه فرنگى و جعفرى خرد شده را اضافه كرديد، در قابلمه را ببنديد و بگذاريد به مدت ٤٥ دقيقه در دماى متوسط مرغ بپزد! بعد برنج شسته شده را اضافه ميكنيد (هم نزنيد) و بگذاريد تا آب مرغ خوب به خورد برنج بره و برنج كاملا بپزه و بعد نوش جان!❤️😘 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
بهمراه باترکریم نسکافه ای برای باترکریم نسکافه ای: 250 گرم کره نرم 140 گرم شکر 2 تخم مرغ 2 زرده تخم مرغ 10 گرم نسکافه 1 قاشق غذاخوری آب وانیل 300 گرم بیسکوییت کاکائویی (مثلا پتی بور) 1 پیمانه شیر 2 قاشق چایخوری نسکافه کره رو با همزن بزنین تا خامه ای شه، نسکافه رو داخل آب حل کنید و داخل قابلمه بریزید و شکر رو اضافه کنین و بجوشونین، هم نزنین.تخم مرغ ها و زرده هارو بزنین با همزن تا پفی شن، بعد که شیره درست شد، همزن رو درجه پایین بزارین و همونجور که دارین تخم مرغ هارو هم میزنین، به آرامی شیره رو داخلش بریزین و به زدن ادامه بدین تا مخلوط به دمای اتاق برسه، بعد کره رو اضافه کنین و به زدن ادامه بدین، تا فرم بگیره. سپس در یخچال 15 دقیقه بزارین تا سرد شه.بیشتر نزارین چون خیلی سفت میشه. نسکافه رو داخل شیر حل کنید، و بیسکوییت هارو یکی یکی خیس کنین، یک لایه بچینین و روش باترکریم بمالین بعد اینجور ادامه بدین تا بیسکوییت ها تموم شه.سپس اطرافشو با باترکریم بپوشونین و با قهوه و فندق یا گردو خرد شده تزیین کنید.بهتره یک شب در یخچال بمونه بعد سرو کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
تخم مرغ....۳عدد ارد....۱پیمانه شیر....۲/۳پیمانه روغن....۳قاشق غذاخوری آب سرد....۲/۳پیمانه طرز تهیه: ابتدا ارد داخل ظرفی بریزد.تخم مرغ ها رو بهش اضافه کنید.شیر و روغن و یک پنس نمک اضافه می کنیم.مواد را با همزن دستی بزنید.اب را کم کم بریزد.مواد نسبتا رقیقی درست میشه.حدود نیم ساعت داخل یخچال استراحت بدید.کف تابه تفلونی رو چرب کنید.یک ملاقه از مواد داخلش بریزد.یکم تابه رو بچرخونید تا صاف و یکدست بشه.وقتی که حباب زد،زیر و رو می کنیم.همه مواد رو دونه دونه درست می کنیم.داخل بشقاب بزارید .روشو حتما پلاستیک بکشید تا خشک نشه. سپس دونه دونه برداشته مواد دلخواه داخلش بریزد.و به شکل پلیسه جمع کنید و خلال بزنید.من داخل کرپ ریختم.شما هم به سلیقه خودتون هر چی دوست دارید بریزد. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🌸برای داشتن کیفیت بهترحتماازترازواستفاده کنید🌸 آردنان فانتزی  500   گرم آب ولرم 250   میلی لیتر خمیر مایه  8  گرم بهبود دهنده  5  گرم نمک  7   گرم شکر  8  گرم روغن مایع یا کره  30  طرز تهیه همه مواد خشک رو با هم مخلوط کنید. وبعداب وروغن رو اضافه کنید موادرو خوب مخلوط کنید حسابی وبعد روی میز کار ارد کمی ارد بریزید ده دقیقه ورز دهید می تونید از همزن هم استفاده کنید . خمیر رو در کاسه چرب شده به مدت نیم تا 1ساعت قرار دهید تا حجم خمیر دوبرابر شود بعد پف خمیر رو می گیریم چونه های 60گرمی برای نون گرد و 80 گرمی برای باگت  می گیریم  داخل سینی فر می چینیم وروشون ارد الک می کنیم وبا پارچه می پوشانیم برای استراحت دوم 40   تا  50 دقیقه وقتی حجم گرفتن کمی اب اسپری می کنیم وداخل فر 200درجه که از قبل گرم شده به مدت 20 تا 25 دقیقه بپزد. ازفرکه خارج کردیدبانایلون تمیزوپارچه بپوشونیدیه نیمساعتی بمونه بعدبرش بزنیدباهرچی دوست داشتیدمیل کنید👌 🌸من طبق معمول همیشه بدون فربافردستسازخونگی پختم 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕