#حلیم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
حلیم نذری
مواد لازم؛
گوشت گوسفندی ۱ کیلو گرم
قلم گاو ۶ عدد
گندم ۶ پیمانه سر پر
برنج نیم دانه ۱ پیمانه
شکر بستگی به ذائقه افراد داره
دارچین به مقدار کافی
فلفل سیاه به مقدارلازم
ادویه به میزان کافی
طرز تهیه؛
قلم رو داخل قابلمه ریخته به اندازه ای آب بریزید که روی قلم رو بپوشونه فلفل قرمز و زردچوبه و چوب دارچین ریختم با حرارت زیاد وقتی جوش اومد شعله رو کم کرده گذاشتم خوب جا بیفته
پیاز رو خورد کرده به همراه فلفل فراوون به گوشت اضافه کرده وقتی به جوش اومد حرارتو کم کردم تا خوب جا بیوفته بعد که پخت گذاشتم سرد شد با گوشت کوب کوبیدم تا ریش ریش بشه
گندم و برنجو از قبل خیس دادمو چند بار آبشو عوض کردم
بعد داخل قابلمه ای ریخته و آب بهش اضافه کردم و روی حرارت زیاد گذاشتم تا به جوش بیاد بعد حرارت روكم کردمواجازه دادم تا گندم و برنج پخته شه و به اصطلاح لعاب بندازه اگه هم زدین هر از گاهی هم بزنین چون ته میگیره چوب دارچین و فلفل سیاه و پودر دارچین رو هم بهش اضافه کردم تا عطر و بوی دارچین به خورد گندم بره
قلم رو داخل یه صافی ریخته تا استخوون ریز نداشته باشه
گوشت رو خلال خلال کردمو مغز قلم هارو در آوردم و به گندمی که پخته شده اضافه کردم و آب قلم رو هم ریختم توش
ادویه، و اگه خواستید خیلی کم میخک هم اضافه کنید البته میخک به دلخواهه
و بگذارید با حرارت خیلی خیلی ملایم ریز ریز بجوشه و قوام بیاد و گوشت داخل حلیم حالت کشدار پیدا کنه
اگه خیلی سفت شد کنار دستم آب گوشتی که از قبل پختم رو کم کم اضافه کردم تا به اون غلظتی که میخوام برسه یه پینج نمک هم زدم به حلیم
بعضی ها حلیم و با نمک یا آب نارنج و شکر میخورن اینم بستگی به ذائقه افراد داره ما شکر دوس داریم که در این مرحله مقداریرشکر هم اضافه کرده و زیر گازو خاموش کردم
من حلیم رو پر گوشت دوس دارم رنگ تیره حلیم بخاطر گوشت فراوون و دارچین و فلفلشه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_شکلاتی #کاپ_کیک_شکلاتی
آرد......250 گرم
شکر.......250 گرم
روغن........یک دوم پیمانه (دقت کنید توی این دستور لطفا کره جایگزین نکنید)
تخم مرغ.......چهار عدد
بکینگ پودر......یک و نیم قاشق چایخوری
شکلات تخته ای شیرین.......60 گرم
پودر کاکائو ......50 گرم
آب جوش......یک پیمانه
وانیل ......یک چهارم قاشق چایخوری
نمک .....یک پنسه
طرز تهیه:
ابتدا آب جوش و شکلات و پودر کاکائو را مخلوط کرده تا مواد کاملا با یکدیگر ترکیب شود، اگر بعد از هم زدن احساس کردید هنوز ترکیب نشد میتونید ظرف را داخل ماکرو به مدت 30 ثانیه گذاشته یا اینکه از روش بن ماری استفاده کنید. حالا روغن را اضافه میکنیم و بعد که از داغی افتاد زرده ها و وانیل رو اضافه میکنیم و بعد شکر، در تمام طول کار میتونید از همزن استفاده کنید، وقتی این مواد کاملا ترکیب شد، همزن را خاموش کرده و در ظرفی دیگر سفیده هارا با دور تند همزن میزنیم تا پفکی شده که وقتی ظرف را وارونه میکنید، سفیده ها برنگردد. حالا سفیده را داخل یخچال گذاشته . ارد و بیکن را مخلوط کرده و سه بار الک میکنیم و به مایع شکلاتی اضافه میکنیم ( با همزن ).حالا سفیده هارا در دو مرحله و با لیسک با مواد ترکیب میکنیم به آرامی و به صورت دورانی در مرحله آخر در فر از قبل گرم شده با دمای 180 و به مدت 45 دقیقه قرار میدیم .
مابین لایه های کیک و روی کیک هم گاناش زدم.
نوش جان
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
خورشت مرغ با آلو زرشک
شیرازی پلو
برای تهیه خورشت تکه های مرغ رو با زعفران مزه دار کردم بعد یک ساعت داخل تابه سرخ کردم بعد یه پیاز متوسط رو رنده کردم داخل تابه تفت دادم بهش نمک فلفل ادویه اضافه کردم یکم تفت دادم و بهش یه قاشق پر رب گوجه اضافه کردم و تفت دادم بعد از اینکه خامی رب گوجه گرفته شدیک ونیم لیوان آب اضافه کردم و تکه های مرغ رو داخلش گذاشتم واجازه دادم مرغ بپزه و خورشت جابیفته پنج دقیقه نهایی نصف فنجون آلو خیس شده رو به خورشت اضافه کردم و نصف فنجون زرشک رو با یه مقدار کره تفت دادم وبه همراه یه قاشق زعفران دم کرده به خورشت اضافه کردم من از زرشک تازه استفاده کردم شیرازی پلو هم تقریبا همون ته چین خودمونه منتها یه لایه بادمجون ورقه شده سرخ شده روی مرغ می چینیم و روش مابقی مواد ته چین رو می ریزیم برای ته چین من دوپیمانه برنج رو با دوتا تخم مرغ کامل دوقاشق ماست و دوقاشق گلاب و پنجاه گرم کره آب شده و زعفران ترکیب کردم کف قابلمه روغن ریختم نصف مواد ته چین رو داخل قابلمه ریختم روش سینه مرغ پخته و خرد شده ریختم روش بادمجون گذاشتم مجددا مواد ته چین کمی با ته قاشق فشرده کردم و دم گذاشتم نوش جان❤️
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#دسر_زعفرانی
#پاناکوتا_زعفرانی
شیر دو و نیم لیوان
شکر ۵۰ گرم
زعفران به میزان لازم
پودر ژلاتین ۳ ق غ
خامه قنادی ۱۰۰ گرم
گلاب 2 ق غ
وانیل 1/4 ق چ(من به جاش عصاره هل ریختم 😊)
اول پودر ژلاتین رو روی نصف پیمانه اب سرد میریزیم و بن ماری میکنیم .
شیر و شکر و زعفران رو توی ظرفی ریخته روی حرارت میذاریم تا شکر حل بشه .
خامه رو توی ظرف دیگری میریزیم و روی حرارت خیییلی کم میذاریم تا شل بشه .وقتی شیر جوش اومد از روی حرارت برمیداریم وانیل و گلاب رو اضافه میکنیم و میذاریم کمی خنک بشه بعد خامه رو میریزیم .دقت کنید اگه خامه رو به شیر داغ اضافه کنید میبره.و دراخر ژلاتین حل شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا یکنواخت بشه بعد توی قالب میریزیم و حدود 4_3ساعت توی یخچال میذاریم تا ببنده.
این دسر مزه بستنی سنتی میده 😋😋😋😋برا همین فکر کنم مورد پسند اکثریت واقع بشه.نوش جان❤️😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
برشتوک
آرد نخودچی ۱۵۰گرم حدود ۱ لیوان
پودر قند ۸۰ گرم (نصف لیوان)
روغن جامد یا کره ۱۰۰ گرم
هل آسیاب شده ۱ چ سر خالی
شکلات تخته ای حدود ۱۰۰ گرم
شکلات و به روش بن ماری (حرارت غیر مستقیم ) آب میکنیم
داخل قالب سیلیکونی کوچیک به اندازه یک سوم قالب رو با قاشق چایخوری از شکلات می ریزیم و میزاریم یخچال تا شکلات بسته بشه
تو این فاصله میریم سراغ درست کردن مواد برشتوک .
آرد نخودچی الک می کنیم روی حرارت ملایم قرار میدیم مدام هم میزنیم حدودا یه ربع .
حواستون باشه حرارت زیاد باشه آرد نخودچی بلافاصله میسوزه
بعد روغن جامد یا کره رو اضافه میکنیم ( من از مخلوط کره وروغن استفاده کردم )
مدام هم میزنیم و بعد مواد و از روی حرارت بر میداریم پودر قند و هل و اضافه میکنیم و خوب که مخلوط شدن
اونوقت قالب ها رو از یخچال در میاریم و از مواد روی شکلات می ریزیم
حتما مواد باید گرم باشه اگر سرد بشه دبگه به شکلات نمیچسبه .
به مدت یکی دو ساعت داخل بخچال میزاریم بعد براحتی از قالب در میاریم.
_قالب نیازی به چرب کردن نداره
من به مقدار از شکلات سفید استفاده کردم و بعد در آوردن از قالب قسمت شکلات و با رنگ طلایی رنگ کردم .
_ حتما اگر مواد برشتوک سرد شد دوباره روی حرارت ملایم بزارین گرم بشه بعد روی شکلات بریزید
_ با کره حدود دو هفته در ظرف بسته در جای خنک با کیفیت میمونه
با روغن جامد تا یکی دو ماه ماندگاری داره.
_با این مقدار مواد ۳۴عدد برشتوک تو این سایز شد
_اگر قالب ندارین اول مواد برشتوک رو درست کنید کف ظرف پیرکس و بعد روش شکلات بریزید بزارید یخچال بعد بسته شدن کمی تو دمای محیط بمونه و بعد با چاقو برش بدین
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
هر روز
که چشم میگشایی
یعنی قرار است که باشی
یعنی هنوز
فرصت داری تا زندگی کنی
و هر روز میتواند آغازی نو باشد
امروزتون پر از اتفاقهای قشنگ🌺
┈••✾•☘🌸☘•✾••┈
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_حلوا
آرد ۲ لیوان
ماست ۱ لیوان
روغن مایع ۱ لیوان
شکر ۱/۲ لیوان
تخم مرغ ۴ عدد
بکینگ پودر ۱ قم
پودر هل ۱ ق چ
#شربت_بار
شکر ۱ لیوان
آب ۱ لیوان
گلاب ۱/۳ لیوان
زعفران دم کرده ۲ قغ
هل ۱ عدد
طرز تهیه #شربت_بار :
ابتدا شربت را آماده میکنیم، شکر و آب را روی حرارت گذاشته تا به جوش آید بعد گلاب و زعفران و هل را افزوده و میگذاریم کمی با حرارت ملایم بجوشد.
شربت را از روی حرارت برداشته اجازه میدهیم خنک شود.
طرز تهیه کیک:
روغن و شکر را باهم مخلوط و ده دقیقه با همزن میزنیم. یکی از تخم مرغ ها را افزوده و دو دقیقه با دور تند همزن میزنیم.
تخم مرغ دوم و مجدد دو دقیقه،
همین کار را برای دو تخم مرغ دیگر تکرار میکنیم.
ماست و هل را با هم به مخلوط اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم.
آرد و بکینگ پودر را باهم مخلوط و دو بار الک میکنیم.
آرد را در سه مرحله به بقیه مواد می افزاییم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم.
تمام گلوله های آرد را باز کرده و مخلوط را یکدست میکنیم.
کف سینی مستطیل به ابعاد ۲۵*۳۵
را چرب کرده و کاغذ روغنی می اندازیم.
مایه کیک را در قالب ریخته و در فر ۱۸۰ درجه به مدت ۲۵ دقیقه میگذاریم...
چند دقیقه گریل را روشن کرده تا روی کیک طلایی شود.
بعد از پخت اجازه میدهیم کیک کامل سرد شود.
کیک را روی سینی برمیگردانیم، کاغذ روغنی را جدا میکنیم،مجدد به قالب برمیگردانیم.
روی کیک با چنگال چند سوراخ ایجاد میکنیم.
شربت را روی کیک ریخته و صبر میکنیم تا جذب کیک شود.
#حلوا_زعفرانی
#حلوا_کاکائویی
آرد سه لیوان
آب سه لیوان
شکر سه لیوان
روغن مایع ۱/۲ لیوان
روغن جامد ۱/۲ لیوان
زعفران به مقدار لازم
پودر کاکائو یک ق غ
گلاب دو ق غ
آب و شکر را روی حرارت میگذاریم تا چند جوش بزند سپس زعفران و گلاب را اضافه کرده مخلوط میکنیم و کنار میگذاریم.
آرد را الک کرده سپس کمی تفت میدهیم تا بوی خامی آن گرفته شود سپس هر دو روغن را اضافه کرده و آرد را با حرارت ملایم در آن سرخ میکنیم ( برای داشتن حلوای زغفرانی خوش رنگ آرد نباید تغییر رنگ بدهد)
۱/۳ از آرد سرخ شده را در ظرف دیگری ریخته و پود کاکائو را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و بعد ۱/۳ از شربت را اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا حلوا جمع شود.
بقیه شربت را به بقیه آرد تفت داده شده اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا حلوا جمع شود.
حلوای زعفرانی را همانطور گرم روی کیک یکدست پخش میکنیم و با پشت قاشقی که روغنی است روی حلوا را صاف میکنیم.
بعد از اینکه حلوا کاملا سرد شد با چاقو برش زده و روی برش ها با حلوای کاکائو شکوفه میزنیم.
روی کیک را با پودر پسته و کنجد تزیین میکنیم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کلم_پلو_شیرازی
کلم پلوی شیرازی با کلم پیچ
مواد لازم:
کلم پیچ یک عدد کوچک
گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم
پیاز ۲ عدد
آبغوره یا آبلیمو یا آب نارنج دو ق غ
برنج ۳ پیمانه
آرد نخودچی یک قاشق غذاخوری
سبزی ( شوید.ترخون.ریحان ) پاک شده ۲۰۰ گرم
طرز تهیه:
۱- داخل کاسه ای گوشت چرخ کرده ، یک عدد پیاز رنده شده ، ارد نخودچی ، مقداری نمک و فلفل را خوب مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند ( آب پیاز رنده شده را با دست بگیرید ).
۲- با دست از مواد کوفته بردارید و قلقلی های یک اندازه ای درست کنید و در روغن سرخ نمائید و کنار بگذارید.
۳- کلم را رشته ای خرد کنید شسته و داخل قابلمه بریزید و با مقداری نمک و روغن بپزید وقتی رنگش عوض شد زردچوبه بزنید در صورت تمایل کمی زعفران هم بزنید اخرش هم آبلیمو یا آبغوره یا آب نارنج اضافه کنید تفت بدید تا خوب نرم بشه.
۴- داخل ماهیتابه مقداری روغن بریزید و یک عدد پیاز را خرد کنید و در روغن تفت دهید تا نرم شود سپس کلم های پخته و گوشت قلقلی اضافه کنید. در صورت تمایل کمی دارچین گرد لیموعمانی و ادویه پلویی اضافه کنید.
۵- برنج را که از قبل خیس کردید داخل آب جوش ریخته اواخر جوش برنج سبزی خرد شده را اضافه کنید بعد ابکش کنید.
۶- قابلمه را روی حرارت قرار دهید ، ته قابلمه مقداری روغن بریزید و ته دیگ دلخواه تان را قرار دهید ( نان ، سیب زمینی و … ) ، مایه کلم ، گوشت های قلقلی و برنج را لایه لایه داخل قابلمه بریزید تا وقتی که مواد تمام شوند.
۷- حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند سپس یک چهارم لیوان اب را با مقداری روغن مخلوط کنید و روی برنج بریزید تا خوب دم بکشه.
اصل این غذا با کلم قمری درست میشه فصلش نبود من از کلم پیچ استفاده کردم.
نوش جان🌸
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
فرنچ تست
نان تست فرانسوی صبحانه ای لذیذ وپرطرفدار که خیلی سریع و ساده آماده میشه
دارچین یک قاشق چای خوری
شکر دو قاشق غذا خوری
تخم مرغ سه عدد
کره 50 گرم
روغن مایع کمی
شیر یک چهار پیمانه
وانیل کمی
نان تست
عسل برای تزیین
طرز تهیه:
در کاسه ای تخم مرغ ها را همراه شیر دارچین شکر و شیر مخلوط کنید بعد کره و روغن رو داخل تابه بریزید تا کره ذوب شود برش های نان تست رو داخل مخلوط تخم مرغ بزنید و داخل کره سرخ کنید و با عسل مربا شکلات آب شده یا میوه سرو کنید
نکته: سعی کنید فقط از کره برای سرخ کردن نان تست استفاده نکنید چون نان تست زود میسوزه واسه همین بهش روغن مایع اضافه کنید.
من نان تست ها رو با چند نوع کاتر برش دادم
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#باقالی_پلو_با_گوشت
گوشت ماهیچه تازه......2 عدد
پیاز.....2عدد
سیر.....1 حبه
دارچین ، نمک،فلفل،زردچوبه و زعفران دم کرده
برنج ......3 پیمانه
باقالی......به مقدار لازم
شوید تازه.....به مقدارلازم
طرز تهیه:
طرز تهیه باقالی پلو رو که همه دوستان بلد هستن.خب بریم سر اصل مطلب ، برای درست کردن ماهیچه خیلی نرم ، پیاز رو خرد می کنیم. با کمی کره تفت می دهیم تا کمی سبک بشه.ماهیچه ها رو روی پیاز ها گذاشته کمی زردچوبه و چوب دارچین به ماهیچه اضافه می کنیم.در ظرف را می زاریم( بدون اضافه کردن آب)روی شعله متوسط.تا خودش با آب خودش پخته شود.راستی بهش سیر هم اضافه کنید.صبر کنید تا حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم بگذره.هرز گاهی نگاهی بهش بکنید .اگه شعله گاز بالا هست حتما از شعله پخش کن استفاده کنید(.ماهیچه هاتون نسوزه بندازید گردن من😉) بعد از این مدت نمک و فلفل و زعفران دم کرده رو اضافه کنید.اگه دوست دارید ماهیچه تون آب دار باشه می تونید یک پیمانه آب داغ بهش اضافه کنید. کلا حدود 3 تا 4 ساعتی طول میکشه تا این ماهیچه ها تبدیل بشن به باقلوااا.😋 رب هم سلیقه ایه.می تونید حذفش کنید.فقط زعفرون بزنید.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#تافی_كاراملي
شیر عسلی......یک قوطی حدودا 400 گرم
گلوكز...... 130 گرم
شير...... 160 گرم
شكر......400 گرم
كره...... 60 گرم
وانيل...... یک چهارم قاشق چای خوری
طرز تهيه :
شير و شكر را مخلوط مي كنيم و روي حرارت قرار مي دهيم تا بجوش ايد. از لحظه جوش امدن، با شعله کم درب قابلمه را مي گذاريم و سه دقيقه مي جوشانيم ( از قابلمه بزرگ استفاده مي كنيم كه مواد هنگام جوشيدن سر ريز نشود). سپس گلوكز را اضافه مي كنيم و با مواد مخلوط مي كنيم و مرتب بهم مي زنيم تا مواد ته نگيرد. مواد را با حرارت متوسط مي جوشانيم تا به دمایش به 115 درجه برسد (برای من حدود 6 دقیقه طول کشید). سپس شير عسلی و كره را اضافه مي كنيم و مواد را مي جوشانيم تا به دمای 120 درجه برسد (برای من حدود 30 دقیقه طول کشید). باید دقیقا هم رنگ تافیهای من بشه. دما خیلی مهمه. سپس از روي حرارت برميداريم و وقتي که از حرارت اوليه آن كم شد، وانيل را اضافه مي كنيم و مخلوط مي كنيم.
مواد را داخل قالب هاي سيليكوني پر مي كنيم و در يخچال قرار مي دهيم تا كاملاً بسته شود سپس به راحتی از قالب خارج كرده و در ظرف مورد نظر مي چينيم.
تافیها را در ظرف دربسته نگه دارید. ماندگاری در دمای محیط 10 روز است و در یخچال یا فریزر مدت زمان زیادی میتوان آن را نگه داشت. اگه هنگام ریختن در قالب موادتون سفت شد، یکم روی حرارت بزارید تا دوباره نرم بشه.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_ژله
یک کیک به عنوان پایه درست کنید ک من کیک شیفون درست کردم.شما از هر کیکی ک دوست دارید میتونین به عنوان زیرساز استفاده کنید . و یا حتی از پودکیک آماده کمک بگیرید واسه لایه دوم یک بسته #پودر_ژله پرتقال رو در یک لیوان ابجوش حل کردم و بعد از اینکه کاملا خنک شد، یک لیوان خامه قنادی اب شده که هیچ یخی نداشته باشه بهش اضافه کردم و مخلوط کردم و بعد از اینکه کیک خنک شد روی اون ریختم و داخل یخچال گذاشتم تا نیم بند بشه و بعد به دلخواه میوه چیدم و چند دقیقه دیگه داخل یخچال قراردادم و بعد یک بسته پودر ژله کیوی رو تنها با یک لیوان ابجوش حل کردم و وقتی خنک شد روی لایه قبل ریختم و سه ساعت داخل یخچال گذاشتم و تاماااااام😍
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#سوپ_قارچ
قارچ.....۲۵۰ گرم
جو پرک....۱پیمانه
اب مرغ......۲لیوان
هویج.....۱عدد
پیاز.....۱عدد
ارد....۲قاشق
سیر.....۱حبه
کره.....۱قاشق
شیر.....۱لیوان
خامه....۳قاشق
جعفری،نمک،فلفل سفید
طرز تهیه:
ابتدا روغن و کره مخلوط کنید.بزارید کمی گرم بشه.پیاز بهش اضافه کنید.بزارید کمی طلایی بشه.سیر اضافه کنید تا عطر سیر بلند بشه.بعد قارچ اسلایس شده را بریزد.قارچ خوب تفت بدید تا ابش کشیده بشه.ارد اضافه کنید و تفت بدید.بعد اب مرغ اضافه کنید.(اگه اب مرغ در دسترس ندارید دوتا قرص مرغ داخل دو لیوان اب حل کنید و اضافه کنید)بزارید قارچ کمی بپزد.حدود دو ملاقه از مواد بردارید و با هر وسیله ای که دارید میکس کنید.مجدد به مواد اضافه کنید.بعد جو و هویج رنده شده اضافه کنید.حدود نیم ساعت بزارید بپزد.خامه به شیر اضافه کنید.به سوپ اضافه کنید.بعد جعفری خرد شده را بریزد.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#حلوا_سه_آرد
آرد سفید یک لیوان
آرد برنج دو سوم لیوان
آرد نخودچی یک چهارم لیوان
روغن مایع نصف لیوان
شکر یک و نیم لیوان
آب دو لیوان
گلاب نصف لیوان
پودر هل یک ق م
زعفران دمکرده دو ق غ
شکر و آب درون قابلمه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید .لزومی ندارد که شهد بجوشد همینکه شکر در آب حل شد کافیست و سپس حرارت را خاموش کنید .
سپس زعفران دمکرده و گلاب و پودر هل را به شهد اضافه کنید.
آرد سفید را درون تابه ای روی حرارت کم قرار دهید تا بوی خامی آرد گرفته شود و رنگ آن طلایی شود. حدو یک ربع زمان میبرد و سپس درون بشقابی الک کنید و کنار بگذارید .
آرد برنج و آرد نخودچی را با هم مخلوط و آنها را هم ده دقیقه تف دهید تا طلایی شود، فقط مواظب باشید چون آرد نخودچی زود میسوزد.
سپس آنها را هم الک و با آرد سفید مخلوط کنید.
آردها را به تابه برگردانده و روغن مایع را اضافه کنید و حدود دو دقیقه آردها را با روغن تف دهید و سپس شهد را به حلوا اضافه کنید و تند تند حلوا را هم بزنید تا حلوا وسط تابه جمع شود.
سپس حلوا را درون تابه به صورت گهواره ای تکان دهید تا به اصطلاح به روغن بیفتد.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر