eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
9.2هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
سینه مرغ.....۲ عدد هویج......۲عدد قارچ....۱بسته کوچک نخود.....۱پیمانه خامه.....۱پیمانه اب مرغ......۱لیوان رب.....۱قاشق سیر.....۲حبه نمک و فلفل و پاپریکا طرز تهیه: ابتدا سینه مرغ کمی خرد کرده.بهتره دو تا سه قسمت بشه.با پیاز و نمک و فلفل و لیمو مزه دار کنید.بزارید دو ساعت بمونه.بعد مرغ داخل روغن و کره تفت دهید.بزارید کمی سرخ بشه.مرغ از ظرف خارج کنید.هویج خرد کنید ،داخل همون تابه حدود ۱ تا ۲ دقیقه تفت بدید.قارچ اضافه کنید.بزاریدقارچ کاراملی بشه.بعد سیر و رب اضافه کنید.نخود و اب مرغ و خامه اضافه کنید.(اگه اب مرغ ندارید می تونید از عصاره مرغ داخل یک لیوان اب استفاده کنید)ادویه اضافه کنید.مرغ اضافه کنید،اجازه بدید تا مرغ بپزه و سس غلیظ بشه.این مرغ خوشمزه را هم با برنج و هم با پوره سیب زمینی می تونید سرو کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
کوبیده داخل فر گوشت چرخ کرده (ترجیحا قلوه گاه گوسفندی) نمک و فلفل به میزان لازم پیاز رنده شده آب گرفته یک عدد متوسط زرده تخم مرغ (در صورت نیاز ) زعفران ساییده یک ق چ خ برای تهیه کباب اگه گوشت قلوه گاه نداشتید از ترکیب گوشت گوسفندی و دنبه چرخ شده استفاده کنید بعد یه پیاز رو رنده کرده و  آبش رو  بگیرید  و به گوشت اضافه کنید نمک و فلفل زعفران  بزنید و گوشت رو خوب ورز بدید طوری که گوشت به صورت کامل از ظرف به راحتی جدا بشه بعد داخل یخچال استراحت بدید من از کباب زن معمولی واسه کباب هام استفاده کردم وداخل فر ۲۰۰ درجه به مدت بیست دقیقه قرار دادم روش رو با ترکیب زعفران وکره رومال کردم کباب خشک نشه و با پلو سرو کردم شما می تونید این کباب رو روی منقل کباب کنید اگر احساس کردید گوشت انسجام نداره بهش زرده تخم مرغ بزنید نوش جان
پودر ژله ۱ بسته با هر طعمی دلخواه پودر ژله آلوورا یا هر طعمی ۱بسته بستنی وانیلی ۱ عدد لیوانی رنگ خوراکی به میزان لازم ساقه ترخون یا کرفس ژله رنگی را آماده کرده داخل قالب میریزیم‌ تا ببندد. :برای این گل ژله الوورا را با یک لیوان اب جوش حل و بنماری میکنیم..بعد از اینکه خنک شد بستنی اب شده و ب دمای محیط رسیده رو بهش اضافه و خوب هم میزنیم..داخل یک سینی رو چرب و یا سلفون میکشیم و چرب میکنیم و ژله رو داخلش میریزیم و میزاریم تا ببنده..بعد ی گلبرگ با کاغذ روغنی درست میکنیم و روی ژله بسته شده میندازیم و برش میزنیم ( من بدون الگو دراوردم) بعد به ترتیب روی دسر میزاریم و وسطشو با رنگ خوراکی رنگ میکنیم..و ساقه ترخون یا کرفس را وسطش به عنوان پرچم گل میذاریم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
نان تست...... 1 بسته سینه مرغ...... 2 عدد ️ سس مایونز....... 1 لیوان ️ماست خامه ای ......1/2 لیوان گردو خرد شده .....1 لیوان جعفری خرد شده...... 1 لیوان ️پیازچه خرد شده .....1 لیوان خیار شور ریز خرد شده....... 1/2 لیوان ️نمک و فلفل...... مقدار لازم  طرز تهیه : سینه های مرغ را بپزید و ریش ریش کنید و به همراه  ، پیازچه خرد شده ، ماست خامه ای ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، خیارشور ، نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و خوب مخلوط کنید. حاشیه های تیره رنگ نان تست را جدا کنید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید. پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود ، پس از این مدت از یخچال خارج کرده و با جعفری خرد شده ، مرغ پخته ، گوجه فرنگی گیلاسی ، ذرت ، هویج و هر چیزی که دوست دارید تزئین و سرو کنید. نکته ها : مقدار موادی که استفاده میکنید بستگی به سلیقه خودتان دارد ، میتوانید بعضی مواد را کمتر و بعضی ها را بیشتر کنید اما دقت کنید که غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد ؛ استفاده از تخم مرغ سلیقه ای میباشد. من مابین لایه ها یه لایه ژامبون و پنیر ورقه ای گذاشتم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
آدمهاے بزرگ قامتشان بلندتر نیست... خانـہ شان بزرگتر نیست... ثروتشان هم بیشتر نیست... آنها قلبــ❤️ـــے بزرگ و نگاهے مهربان دارند... سلام صبح زیباتون بخیر🌞 ┈••✾•🍃🌼🍃•✾••┈ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
رولت خامه ای مواد لازم تخم مرغ درشت ۴ عدد آرد یک پیمانه شکر ۱/۲پیمانه بکینگ پودر ۱قاشق چ وانیل ۱/۴قاشق چ آبجوش ۳قاشق سوپخوری ابتدا زرده وسفیده رو جدا کردم .سفیده رو با دوقاشق شکر میزنیم تا فرم بگیره. زرده رو همراه با بقیه شکر وانیل تو ظرف دیگه زده تا کرم رنگ بشه آب جوش رو درحال زدن اضافه کردم وخوب زدم تا کشدار وروشن شد. آرد وبکینگ پودر رو روش الک کردم کمی هم زدم با لیسک بعد سفیده فرم گرفته رو اضافه کردم وکمی با لیسک مخلوط کردم ودر نهایت با همزن برقی یک دور زدم تا یکدست بشه . تو قالب ۳۰ در۴۰ کاغذ انداختم ومواد رو با کمک پالت تو قالب پخش کردم وتو فر ۲۲۰ درجه به مدت ۸تا۱۰ دقیقه گذاشتم سر ۸ دقیقه چک کنید اگه لازم بود ۲دقیقه بیشتر بزارید. بعد پخت رو کاغذ بزرگتر از سینی پودر شکر الک کنید رولت رو برگردونید رو ش وآروم رول کنید .بعد با خلمه داخلش کشیدم وروش رو هم با ماسوره شکوفه به صورت تنه درخت تزیین کردم .برگ ها دست ساز وفوندانت رنگ هم خودم زدم به فوندانت سفید . 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
دمی عدس وکلم شیرازی//...گوشت کنجه ۴۰۰گرم.عدس 1پیمانه .برنج 3پیمانه..سبزی( تره.شود.جعفری.ریحون. ترخون اندازه دلخواه)کلم قمری مربع ریزشده.1ونیم پیمانه.../// گوشت باپیاز تفت دادم کاری. نمک. زرچوبه.فلفل.پودر سیراضافه کردم. گذاشتم پخت.. برنج که ازقبل خیس کرده بودم شستم باآبگوشت وروغن در قابلمه ریختم سبزی خردشده وعدس وکلم وسیرتازه( تو فریز داشتم )اضافه کردم  گذاشتم روحرارت.آب برنج که تمام شد گوشت رو وسط اون گذاشتم و دم دادم. تو کلم خالی کردم  برنج ریختم  با گوست  گوجه فرنگی دور کلم تزئین کردم 😋😋 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
 شیر...... نصف پیمانه  تخم مرغ...... ۲عدد  آرد ......۱پیمانه  شکر....... نصف پیمانه  روغن .......نصف پیمانه وانیل...... نوک قاشق  بکینگ پودر ......۱قاشق مرباخوری پنیر ماسکارپونه.....۲۵۰ گرم خامه فرم گرفته.....۲۵۰ گرم شیر.....۱/۲ پیمانه ژلاتین....۱ و نیم قاشق غذا خوری پودر پسته.....۲۰۰ گرم پودر قند.....۱قاشق خلال پسته.....به مقدار لازم طرز تهیه: ابتدا شروع به درست کردن کیک میشیم.زرده و سفیده را جدا کنید.سفیده با دور تند همزن بزنید تا سفت بشه.زرده با وانیل و شکر بزنید تا کرم رنگ بشه.شیر و روغن اضافه کنید.هر کدوم حدود یک دقیقه بزنید.بکین پودر به ارداضافه کنید.به مواد اضافه کنید و دورانی هم بزنید.سپس سفیده فرم گرفته را اضافه کنید.داخل قالب کاغذ بندازید،مواد کیک بریزد.داخل فر از قبل گرم شده با درجه۱۸۰ بمدت نیم ساعت قرار دهید. کیک از قالب خارج کنید.بزارید خنک بشه. ژلاتین روی شیر سرد بریزد.روی بخار کتری قرار بدید.تا صاف و یکدست بشه.پنیر ماسکارپونه یا خامه ای با پودر قند بزنید.سپس خامه فرم گرفته را بریزد.بعد پسته پودر شده را اضافه کنید.در صورت دلخواه رنگ خوراکی بزنید.در انتها ژلاتین بن ماری شده را بریزد.مواد روی کیک بریزد.داخل یخچال بزارید،تا نیم بند بشه.روشو با خلال پسته و گل تزئین کنید.مجدد داخل یخچال بزارید تا سفت بشه. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕