اسپرينگ رول : مواد لازم
• کره : ۱۰۰ گرم
• گوشت چرخ کرده : ۴۰۰ گرم
• پیاز : ۱ عدد
• فلفل دلمه ای : ۱ عدد
• قارچ : ۱۵ عدد
• خمیر یوفکا : یک بسته
• پنیر پیتزا : ۲ پیمانه
دستور تهیه اسپرینگ رول گوشت
برای تهیه اسپرینگ رول گوشت ابتدا پیاز را ریز کنید و آن را درون مقداری روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود سپس گوشت چرخ کرده را به پیاز سرخ شده بیفزایید تا گوشت به خوبی تفت بخورد.
در مرحله بعدی ، قارچ را خرد كرده و درون ظرفی جداگانه کره را ذوب کنید و قارچ های خرد شده را درون کره تفت دهید سپس قارچ تفت خورده را به مخلوط گوشتی اضافه کنید.
فلفل دلمه ای را به صورت ریز خرد نمایید و به مواد بیفزایید سپس مقداری کمی آب درون مخلوط مواد بریزید و درب تابه را روی آن قرار دهید و اجازه دهید تا مواد گوشتی پخته شوند و اجازه دهید تا مواد سرد شود
در این مرحله از طرز پخت اسپرینگ رول گوشت خمیر یوفکا را آماده نمایید و مخلوط گوشتی را در وسط خمیر یوفکا بریزید سپس یک لایه پنیر پیتزا روی مخلوط گوشتی بریزید و خمیر یوفکا را بپیچید.
بعد از آماده کردن خمیر های یوفکا آن ها را درون روغن داغ سرخ نمایید همچنین می توانید اسپرینگ رول ها را درون سینی فر بچینید و سپس سینی را به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار دهید ، مواد داخلش سليقه اي هست ميتونيد از مرغ وسبزيجات هم استفاده كنيدكه اون وقت اسمش عوض ميشه واسپرينگ رول مرغ يا سبزيجات ميشه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
🌾ســـلام
🍃صبحتون پراز مهربانی خـدا
🌾وامروزتون پرازاتفاقهای
🍃خوب و شگفت انگیز
🌾امیدوارم سلامتی ،برکت
🍃بهروزی، زندگی آروووم
🌾خوشبختی و نگاه خـدا
🍃همیشه همراهتون باشه
┈••✾•🌾🌺🌾•✾••┈
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_باقلوا_مغزدار
مواد لازم کیک
تخم مرغ ۵ عدد
آرد ۳ پیمانه
روغن جامد ۱ پیمانه
پودر قند یک دوم پیمانه
بکینگ پودر ۱ قاشق سوپخوری
شیر ۱ پیمانه
ماست یک چهارم پیمانه
مواد میانی
گردوی خرد شده ۱ پیمانه
پودر دارچین ۱ قاشق مرباخوری
شکر یک دوم پیمانه
پودر هل یک قاشق چایخوری
مواد لازم جهت شهد
شکر ۲ پیمانه
آب یک پیمانه
زعفران کمی
گلاب یک چهارم پیمانه
مواد رو مال
یک زرده و یک قاشق شیر و کمی زعفران
**طرز تهیه؛
آرد و بکینگ پودر را سه الک کرده کنار بگذارید.
سفیده و زرده را از هم جدا کنید.
سفیدها را بزنید تا فرم بگیرد.
در ظرف مناسبی روغن و پودر قند را ریخته با همزن به مدت یک دقیقه بزنید.
سپس زردها را یکی یکی اضافه کرده و هر زرده را ۳۰ ثانیه با دور کند همزن بزنید.
ماست و شیر را به مواد اضافه کنید و ۳۰ ثانیه با دور کند همزن بزنید.
آرد و بیکینگ پودر را الک کرده را به مواد اضافه کنید و با دور کند همزن در حد ۳۰ ثانیه هم بزنید و به مواد اضافه کنید.
در آخر سفیده را اضافه کرده و با لیسک و به حالت دورانی هم بزنید تا یکدست شود در حد مخلوط شدن کافیست.
کف قالب را کمی چرب کرده کاغذ روغنی پهن کرده روی کاغذ را نیز چرب کنید.
نیمی از مایه کیک را در قالب بریزید و سپس مواد میانی را با هم مخلوط کنید روی مایه کیک یکدست پخش کنید و بعد بقیه مایه کیک را روی آن بریزید.
مواد رو مال را با هم مخلوط کرده و با برس روی مایه کیک بکشید.
مدت زمان پخت ۲۵ دقیقه درجه حرارت ۱۸۰ سانتیگراد و در طبقه وسط ، فر را یک ربع زودتر روشن کنید.
دو دقیقه آخر گریل را روشن کنید تا روی کیک طلایی شود.
تا کیک خنک شود شربت را آماده کنید شکر و آب را مخلوط کرده روی حرارت بگذارید تا زمانیکه شکر حل شود و آب شروع به جوشیدن کند آنرا از روی حرارت بردارید و گلاب و زعفران را اضافه کنید.
کیک را از فر خارج کرده بگذارید تا خنک شود بعد کاغذ روغنی را از آن جدا کنید و دوباره به قالب برگردانید.
به صورتی لوزی برش دهید و شربت داغ را روی کیک بریزید .
بهتر است اینکار را در دو یا سه مرحله انجام دهید تا کاملا جذب کیک شود.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
دسر عربی
پودرکرم کارامل ۳ بسته
شیر ۶ لیوان
خامه صبحانه ۲۰۰ گرم
پودر ژلاتین ۳ ق غداخوری
بیسکوییت پتی بور ۳ بسته (۶۰ عدد)
پودر نسکافه ۳ ق غذاخوری
پودر ژلاتین را با یک لیوان از مقدار شیر ذکر شده در مواد اولیه مخلوط میکنیم تا اسفنجی بشه و بعد روی حرارت کتری بنماری میکنیم و میزاریم تا خنک بشه..
شیر سرد ، پودر کارامل و پودر نسکافه رو با هم مخلوط میکنیم و میزاریم روی حرارت تا گرم بشه و مواد و شکر کاملا حل بشه.
بعد حرارت رو خاموش میکنیم و همونطور داغ موادمون رو میریزیم داخل مخلوط کن یا میکسر.
بیسکوییت خرد شده رو بهمراه خامه اضافه میکنیم و در آخر ژلاتین بنماری شده رو بهش اضافه میکنیم و داخل قالب چرب شده میریزیم و میزاریم یخچال تا خودشو بگیره..
بعد برش میگردونیم داخل ظرف سرو.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کلم_پلو_شیرازی
مواد لازم
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز یک عدد متوسط
ارد نخودچی
نمک فلفل قرمز زرد چوبه مقدار لازم
سبزی ( ریحان بیشتر شوید متوسط تره از شوید کمتر و ترخون از تره کمتر 😂چی گفتم ینی مثلا 200گرم ریحون شوید 100گرم تره 50گرم ترخون 25گرم )
برنج 3پیمانه
کلم قمری 500گرم
ی توضیح اول کار کلمپلو زعفران نداره
پیاز نداره
طبق کلیپ اول قلقلی هاش و درست میکنیم
داخل روغن تف میدیم بعد کلم هارو تف میدید
برنج و با کمی زردچوبه بپزید و ابکش کنید
هر تهدیگی دوست دارید بزارید
مواد لا ب لای برنج بریزید و کوه کنید و اب روغن اضافه کنید و دم بزارید
در اخر هم من یک قاشق چایخوری روعن کرمانشاهی ریختم
با سالاد شیرازی نوووووووووش جان کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#کیک_زردآلو
مواد لازم:
تخم مرغ 4 عدد🥚
آرد 2 پیمانه
شکر 1 پیمانه
ماست 1 پیمانه
روغن مایع 1 سوم پیمانه
کره 100 گرم
بکینگ پودر 1 ق غ
وانیل نصف ق چ
زرد آلو به مقدار لازم
پودر نارگیل سه ق غ (میتونید هم نریزین)
نشاسته ذرت دوق غ (که از آرد دوق غ کم کنید وبه جاش نشاسته ذرت بزنید)
📝طرز تهیه:
حتما از یه ساعت قبل مواد لازم رو توی دمای محیط بزارید...
شکر و وانیل و کره و روغن مایع را با دور متوسط همزن به مدت پنج دقیقه میزنیم تا کرم و کشدار شود، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم و هر کدام را سی ثانیه بادور تند هم زن میزنیم، ماست را افزوده و درحد مخلوط شدن میزنیم، آرد و بکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک میکنیم، به بقیه مواد اضافه میکنیم و سی ثانیه بادور کند هم زن میزنیم، ودر آخر هم زردآلو 6 عدد پوره کنید بریزید داخل مواد کیک وگودر نارگیل هم همین موقع اضافه کنید کف قالب را کاغذ روغنی میگذاریم ودیواره هارو چرب وآرد پاشی کنید مایه کیک را در قالب ۳۰*۲۰ (من در قالب گرد 23 ریختم)
کامل همه جای قالب پخش میکنیم، زرد آلوهای شسته و هسته گرفته و نصف کرده را روی مایه کیک میچینیم
🍑طریقه چیدن زردآلوها مهمه تا داخل کیک فرو نره وقتی زردآلوهارو ازوسط نصف کردین قسمت داخلی زردآلو باید روبه بالا باشه
، در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه میگذاریم. چک کنید باخلال دندان اگزنپخته بود ۵ دقیقه دیگه زمان بدین من چنددقیقه هم گریل رو روشن کردم تا روی کیک طلایی بشه
بعد از حنک شدن برش میزنیم و روی کیک کمی پودر قند میریزیم
🔴یک نکته🔴
کیک یه کوچولو که ازداغی افتاد روش پودر قند الک کنید اگر کیک کاملا سردبشه پودرقند بهش نمیچسبه
🍰برای برش کیک منتظرباشین کیک کامل خنک بشه
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#فینگر_کباب_ادویه_ای
مواد لازم:
گوشت چرخکرده کم چربی 500 گرم
پیاز رنده ریز و ابگرفته 2 عدد متوسط
کاری 1 ق چ
نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم
ریحون خشک؛نعناع خشک؛ترخون خشک از هر کدوم 1 ق چ
طرز تهیه:همه مواد رو حسابی با هم ورز میدیم و نیم ساعتی میزاریم یخچال بعد تو دست به شکل انگشتی فرم میدیم و توی روغن کم با حرارت ملایم سرخ میکنیم تا کاملا مغزپخت بشه بعدش با چلو زعفرونی و ریحون و دیگر مخلفات سرو میکنیم و لذت میبریم
این کباب عطر فوق العاده ای داره و حتی با نون هم خیلی عالی میشه😋
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر