eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2هزار عکس
8.8هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
  مواد لازم: تخم مرغ 4 عدد🥚 آرد 2 پیمانه شکر 1 پیمانه ماست 1 پیمانه روغن مایع 1 سوم پیمانه کره 100 گرم بکینگ پودر 1 ق غ وانیل نصف ق چ زرد آلو به مقدار لازم پودر نارگیل سه ق غ  (میتونید   هم نریزین) نشاسته ذرت دوق غ (که از آرد دوق غ کم کنید وبه جاش  نشاسته ذرت بزنید) 📝طرز تهیه: حتما از یه ساعت قبل مواد لازم رو توی دمای محیط بزارید... شکر و وانیل و کره و روغن مایع را با دور متوسط همزن به مدت پنج دقیقه میزنیم تا کرم و کشدار شود، تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه میکنیم و هر کدام را سی ثانیه بادور تند هم زن میزنیم، ماست را افزوده و درحد مخلوط شدن میزنیم، آرد و بکینگ پودر را مخلوط و سه بار الک میکنیم، به بقیه مواد اضافه میکنیم و سی ثانیه بادور کند هم زن میزنیم،  ودر آخر هم زردآلو 6 عدد پوره کنید بریزید داخل مواد کیک وگودر نارگیل هم همین موقع اضافه کنید   کف قالب را کاغذ روغنی میگذاریم ودیواره هارو چرب وآرد پاشی کنید مایه کیک را در قالب ۳۰*۲۰ (من در قالب گرد 23 ریختم)   کامل همه جای قالب پخش میکنیم، زرد آلوهای شسته و هسته گرفته و نصف کرده را روی مایه کیک میچینیم 🍑طریقه چیدن زردآلوها مهمه تا داخل کیک فرو نره وقتی زردآلوهارو ازوسط نصف کردین قسمت داخلی زردآلو باید روبه بالا باشه ، در فر 180 درجه به مدت 45 دقیقه میگذاریم. چک کنید باخلال دندان اگزنپخته بود ۵ دقیقه دیگه زمان بدین من چنددقیقه هم گریل رو روشن کردم تا روی کیک طلایی بشه بعد از حنک شدن برش میزنیم و روی کیک کمی پودر قند میریزیم 🔴یک نکته🔴 کیک یه کوچولو که ازداغی افتاد روش پودر قند الک کنید اگر کیک کاملا سردبشه پودرقند بهش نمیچسبه 🍰برای برش کیک منتظرباشین کیک کامل خنک بشه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم: گوشت چرخکرده کم چربی   500 گرم پیاز رنده ریز و ابگرفته          2 عدد متوسط کاری        1 ق چ نمک و فلفل و زردچوبه به میزان لازم ریحون خشک؛نعناع خشک؛ترخون خشک از هر کدوم    1 ق چ طرز تهیه:همه مواد رو حسابی با هم ورز میدیم و نیم ساعتی میزاریم یخچال بعد تو دست به شکل انگشتی فرم میدیم و توی روغن کم با حرارت ملایم سرخ میکنیم تا کاملا مغزپخت بشه  بعدش با چلو زعفرونی و ریحون و دیگر مخلفات سرو میکنیم و لذت میبریم این کباب عطر فوق العاده ای داره و حتی با نون هم خیلی عالی میشه😋  👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
شیر پرچرب 2 و 1/2 پیمانه نشاسته ذرت 2 و 1/2 قاشق غذاخوری ◀نشاسته ذرت پودر سفید رنگ و نرمی هست که از لوازم قنادی میتونید تهیه کنید پودر کاکائو 1/4 پیمانه نمک 1 پنس شکر 2/3 پیمانه(من کمتر ریختم) شکلات تخته ای 50 گرم وانیل 1/4 قاشق چایخوری بیسکوئیت(ویفر یا پتی بور) و میوه خورد شده به میزان دلخواه . ابتدا 1 لیوان از شیر را در شیرجوش بریزید و نشاسته ذرت را در آن حل کرده سپس بقیه شیر را اضافه کنید. پودر کاکائو +شکر و نمک را هم اضافه و روی حرارت ملایم هم بزنید تا به غلظت فرنی برسد و به جوش بیاید. وقتی جوش آمد یک دقیقه دیگر هم بزنید و بعد حرارت را کاملا کم کرده و شکلات خورد شده را اضافه و هم بزنید تا شکلات ذوب شود. در انتها وانیل را اضافه و از روی حرارت بردارید. 1/3 لیوانها را از مایه شکلاتی پر کنید. روی آن میوه تکه شده و بیسکوئیت خورد شده بریزید و دوباره با مایه شکلاتی بپوشانید. لیوانها را حداقل برای 2 تا 3 ساعت در یخچال قرار دهید. میتوانید روی لیوانها را با خامه فرم گرفته و میوه تزئین و سرو کنید. ◀به جای بیسکوییت از کیک تکه تکه میتوانید استفاده کنید. ◀به جای توت فرنگی از موز یا آناناس میتوان استفاده کرد البته در نظر داشته باشید که موز بین دسر سریع سیاه و لزج میشه و باید زودتر مصرف بشه. ◀◀◀این میزان برای 4 عدد لیوان پایه دار مناسب هست. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
❣زمان منتظر نمی‌ماند ❣امروز می‌رود و دور می‌شود ❣هر روز را باید زندگی کرد ❣بـه تـمامی... ان شاءالله امــروز برای تک تک دوستانم همون روزی بشه که آرزوشـو دارند پراز خیـر و برکت 🍃 پراز دلخوشی 🍃 پراز موفقیت 🍃 پراز محبت خدا در زندگی 🍃 💫سلام 💫صــبحــتــون پــر امــیــد ┈••✾•🪴🌻🪴•✾••┈ 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
برای ۴ نفر: نخود: ۱۲۰ گرم لوبیا سفید: ۱۲۰ گرم گوشت گوسفندی: ۴۰۰ گرم (گردن یا دنده یا حتی ماهیچه) دنبه گوسفندی: ۳۰ گرم گوجه: ۷ الی ۸ عدد متوسط پیاز: ۲ عدد ادویه مرحله اول (قبل پخت): -زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری -سماق: نصف قاشق چای‌خوری -فلفل سیاه: نصف قاشق چای‌خوری -پاپریکا: نصف قاشق چای‌خوری ادویه مرحله دوم (کوبیدن با دنبه) -زردچوبه: نصف قاشق چای‌خوری -زیره:۱/۴قاشق چای‌خوری (یا بیشتر) پودر مرزه: دو ق چ رب : دو ق غ سیب زمینی: ۲ عدد نخود و لوبیا رو دوازده ساعت داخل آب قرار بدید تا کامل خیس بشه، بعد اونهارو با گوشت، دنبه، پوره گوجه و پیاز، ادویه مرحله اول و دو لیوان آب بذارید تا دو ساعت و نیم (روی حرارت نسبتا کم) بپزه. رب رو تفت بدین و دنبه هارو خارج کنید و با ادویه مرحله دو اونهارو بکوبید و به آبگوشت اضافه کنید. سیب‌زمینی و حدود دو لیوان آبجوش رو اضافه کنید و اینبار یک ساعت دیگه اجازه بدید تا بپزه. در نهایت، استخون‌هارو از ظرف پخت خارج کنید، آبگوشت رو داخل کاسه بریزید (یک مقدار رو نگه دارید تا گوشت‌کوبیده خیلی خشک نشه) و بقیه مواد رو حسابی با گوشت‌کوب بکوبید و نوش جان کنید. مدت زمان پخت: سه ساعت و نیم. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
یک پیمانه آرد سبوسدار پودر قند یک قاشق غذاخوری پر  روغن و کره دو قاشق غذاخوری از هر کدوم  نوتلا یه قاشق غذا خوری  شکلات تخته ای تلخ یک قاشق غذا خوری آرد رو تف می دهیم مخلوط روغن و کره رو بعد از اینکه رنگ آرد برگشت بهش اضافه می کنیم و کمی تف می دهیم .بعد شعله رو خانوش می کنیم و پودر قند رو بهش اضافه می کنیم در این حالت یه خمیر سفت باید داشته باشیم اگه خیلی سفت بود کمی روغن و اگر شل بود کمی آرد تف داده شده بهش اضافه می کنیم در آخر هم نوتلا و شکلات دارک بن ماری شده رو بهش اضافه می کنیم و در قالب های سیلیکونی یا بشقاب می ریزیم و می زاریم توی فریزر به مدت یک ساعت تا ببنده .اگه توی بشقاب ریختیم می تونیم بصورت لوز برش بزنیم. این حلوا رو می تونید با نوتلا خالی درست کنید که رنگش روشن تر میشه .یا با شکلات تنها 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم آرد فانتزی ۵۰۰ گرم شیر پر چرب ۲۶۰ گرم آب ۵۰ تا ۶۰ گرم مایه خمیر ۶ گرم نمک ۸ گرم شکر ۶۵ گرم روغن مایع ۵۰ گرم یک عدد تخم مرغ کامل و کمی وانیل برای رومال کنجد به مقدار لازم طرز تهیه شیر به دمای محیط رسیده رو با نوک ق از شکر و مایه خمیر به مدت ده دقیقه فعال کنید، به ترکیب آرد و نمک و شکر اضافه اش کنید و سپس آب و روغن مایع رو اضافه کنید و به مدت ده تا پانزده دقیقه ورز دهید تا خمیر یکدست و کاملا نرمی داشته باشید(اگر خمیرتون نرم نبود دو تا سه ق آب اضافه کنید اگر خیلی چسبنده بود نهایتا دو ق آرد اضافه کنید) خمیرو در کاسه ی چرب شده نیم ساعت استراحت دهید و سپس طبق کلیپ تا بزنید و دوباره نیم ساعت دیگه استراحت دهید(در دمای محیط)، خمیرو به سه قسمت مساوی تقسیم و چانه کنید(هر کدام حدود ۲۵۰ گرم) و روشونو چرب کنید و با کیسه بپوشونید و ۵ دقیقه استراحت دهید و سپس چانه هارو پهن کنید(خیلی نازکش نکنید)و روی کاغذ روغنی یا ورق نسوز بگذارید در سینی فر و روشونو با کیسه ی چرب بپوشونید و ۳۵ دقیقه دوباره استراحت دهید و سپس یک عدد تخم مرغ با کمی وانیل ‌که خوب با چنگال زدید به آرومی رومال کنید و روی خمیر طرح بندازید و کنجد بپاشید ، فرو از قبل با دمای ۲۲۰ تا ۲۳۰ درجه داغ داغ کنید(حداقل ۳۰ تا ۴۵ دقیقه) ، و به مدت ۱۰ دقیقه تا روی نان ها سرخ شود بپزید.در فرهای گازی اگر تا ده دقیقه رنگ نگرفت یک دقیقه گریل روشن کنید. اگر نان زیاد در فر بماند خشک می شود.خمیر این نان هرچقدر نرم و لطیف تر باشد کیفیت نان بهتر خواهد شد. *می تونید مقدار نمکش رو کمی کمتر بریزید ، ولی بهتره شکرشو بیشتر نکنید.
کله گنجشکی این مقدار مواد برای ۴ نفره به همراه برنج گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم گوجه فرنگی ۳ عدد رب گوجه ۱ قاشق پیاز دو ۲ عدد بزرگ نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم آب جوش ۲ لیوان ، به اندازه‌ای که خورشتمون تو نیم ساعت آماده بشه و زیاد آبکی نباشه زعفران کمی به دلخواه 🌺اصل این غذا باید سیب زمینی نگینی هم داخلش بزاریم ولی من حذفش کردم و در کنارش سرخ کرده گذاشتم که خیلی خوشمزه تر و مجلسی تر شد🌺 خوب اول گوشت چرخ و فلفل سیاه و نمک و یک عدد پیاز که رنده کردیم و آبشو گرفتیم رو خوب با هم ورز میدیم و به اندازه گردو برمی‌داریم و داخل دستمون قلقلی می‌کنیم و داخل تابه با روغن داغ و شعله ملایم سرخ می‌کنیم ، بعد داخل قابلمه‌ای دیگه ی دونه پیاز بزرگ ریز خورد میکنیم و سرخ میکنیم و فلفل و زردچوبه بهش اضافه ی کم تفت میدیم و گوجه فرنگی رو که رنده کردیم به همراه رب گوجه بهش اضافه و خوب سرخشون میکنیم بعد از اینکه سرخ شدن آب جوش ریخته گوشت‌های قلقلی رو اضافه و درشو می‌بندیم حدود نیم ساعت تا جابیفته و ده دقیقه آخر بهش نمک اضافه میکنیم . 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕