#رول_گوشت_مرغ
برای تهیه این رولهای خوشمزه سینه مرغ رو نواری برش دادم بانمک فلفل زعفران وپودرسیر مزه دار کردم و چند ساعت بهش استراحت دادم ۲۵۰ گرم گوشت چرخ کرده رو با یه پیاز رنده شده وآب گرفته به همراه نمک فلفل سیاه سماق و ادویه ترکیب کردم و خوب ورز دادم اگه گوشتتون انسجام نداشت یه قاشق آرد نخودچی اضافه کنید و یک ساعت داخل یخچال استراحت بدید بعد از استراحت گوشت چرخ کرده رو قلقلی کنید و مرغهای نواری رو دور گوشت بچرخونید و بعد با خلال دندون فیکس کنید می تونید رولهارو داخل روغن سرخ کنید یا مثل من داخل فر ۱۸۰ درجه به مدت تقریبی ۳۰ دقیقه بپزید نوش جان❤
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
🌷زمان منتظر نمیماند
🌸امروز میرود و دور میشود
🌷هر روز را باید زندگی کرد
🌸بـه تـمامی..
سلام روز تون بخیر 💫
┈••✾•🍃🌺🍃•✾••┈
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
کیک گاتوشا(شکلاتی)
روغن مایع1پ
شکرریز1پ
شیر1/2پ
پودرکاکائو1/2پ
تخم مرغ2عدد
آردسفید1پ
بکینگ پودر2ق.چ
نمک یک پنس
وانیل مقداری
درصورت تمایل نسکافه1ق.س
البته اگه طعم تلخ نسکافه وکاکائورومیپسندید
طرزتهیه:
ابتداشیروشکررو با همزن چند دقیقه میزنیم تاشکرکاملأباشیرحل بشه بعدپودرکاکائو نسکافه وروغن مایع ورواضافه میکنیم واونقدرمیزنیم تاسس لطیف ویکدستی بشه تقریبأ4تا5ق.غ ازسس روبرمیداریم وکنارمیذاریم حالاتخم مرغاروباوانیل به بقیه سس شکلاتی اضاف میکنیم وخوب میزنیم آردو نمک وبکینگ روالک کرده وبه مایع اضافه میکنیم ودرحدمخلوط شدن میزنیم وتوقالب میریزیم وتوفر180درجه که ازقبل گرم شده قرارمیدیم وبه مدت25الی30دقیقه آماده میشه بعداز30 دقیقه باسیخ چوبی چک کنیداگه مغزپخت شده خارج کنیدنباید زیادبذارید چون خشک میشه این کیک بافت نرم ولطیفی داره وقتی خارج کردین بذارین از دمابیفته وخنک بشه بعدسس شکلاتی غلیظ رو روش بدین .
این کیک از دسته کیکای ترمحسوب میشه وکیکی هست که سسش از خودموادش درست میشه وبسیارطعم بی نظیری داره
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#بستنی_یخی
چه خوبه تو این هوا خودت بستنی میوه ایی یخی رو بتونی سه سوته و راحت و بسیار خوشمزه رو آماده کنی.
بستنی یخی با طالبی
ابتدا یک عدد طالبی متوسط را پوست کنده و قاچ کنید به همراه ۳قاشق غذا خوری شیر عسل و دو قاشق غذاخوری خامه را با هم میکس کرده و در قالب ریخته و بعد در فریزحدود ۸ساعت گذاشته تا یخ بزنه.
چون طالبی خودش آب داره نیازی نیست شیر یا آب اضافه کنید.
میتوانید به جای قالب از لیوان یکبار مصرف یا کپسول کاغذی کاپ کیک استفاده کنید.
در صورت تمایل می توانید به جای شیر عسل از شکر استفاده کنید و زیاد و کم بودن شیرینی بستگی به ذائقه خودتون داره.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
#رولت_خامه_ای
تخم مرغ ۴عدد
شکر نصف پیمانه
آرد سفید ۱ پیمانه
آب جوش ۴قاشق سوپخوری
عسل ۱قاشق غذاخوری
وانیل نوک قاشق چایخوری
بکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
خامه به مقدار دلخواه
ابتدا سفیده و زرده تخم مرغ ها را از هم جدا کنید سفیده ها را با دور تند همزن هم بزنید تا حجم سفیده ها دو برابر شود بعد ۲قاشق از شکر را به سفیده ها اضافه کنید و با همزن مخلوط کنید تا سفیده ها فرم بگیرن طوری باشه که وقتی ظرف رو برمیگردونید از ظرف نریزه. در ظرف دیگری زرده های تخم مرغ را به همراه وانیل و شکر رو با همزن مخلوط کنید بعد آب جوش را به همراه عسل را کم کم اضافه کنید و سریع هم بزنید تا کرم رنگ شود.
بعد آرد و بکینگ پودر را کم کم به مواد اضافه کنید و با لیسک به صورت دورانی مخلوط کنید و در انتها سفیده تخم مرغ رو در سه مرحله اضافه کنید و به آرامی مخلوط کنید تا یکدست شود و در سینی که از قبل کاغذ روغنی گذاشته ریخته و با کاردک یا پالت مواد را پخش کرده و در فر به مدت ده دقیقه با حرارت پایین و دو دقیقه گریل رو روشن کرده و بعد بلافاصله یه پارچه روی نان رولت گذاشته و اجازه میدهیم تاخنک شود و بعد از قالب جدا کرده و با همون پارچه یا حوله رول میکنیم نیم ساعت بهش زمان میدیم و بعد نان رولت را باز کرده و سطح آن را خامه فرم گرفته گذاشته و رول میکنیم وحدود یک ساعت در یخچال قرار داده و سرو میکنیم.
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر
رول سیب ودارچین
موادلازم
ارد ۳۰۰ گرم
خمیر مایه فوری ۵گرم
تخم مرغ ۱عدد
شیر ولرم دو سوم لیوان
شکر ۳ قاشق غذاخوری
روغن مایه دو فاشق س پ خ
مواد میانی
سیب رنده شده دو عدد
کره دو ق غ
شکر دو ق غ خ
پودر وارچین ۱ ق غ خ
سیب ها را رنده به همراه شکروکره ووادچین قرا دهید تا کاملا ابش کشیده شه
برای رومال ۱عدد زرده تخم مرغ و۱قاشق شیر ترکیب کنید
برای خمیر مواد خشک رو ترکیب کنیدبعد تخم مرغ وروغن وشیر را اضافه وورز دهید وخمیر را نیم ساعت استراحت ودهید بهد استراحت با وردنه به شکل مستطیل باز کنید مواد میانی رو به وسیله پالت پهن کنیدبهدوبه صورت نواری رول کنید فر از قبل گرم کنید طبقه وسط فر مدت پخت سی دقیقه دمای فر ۲۵۰
روی صفحه فر حتما یه کاسه اب قرار دهید تا رول ها خشک نشن بعد پخت دو دقیقه گریل بزنید بعد از فر در اوردید بلا فاصله باعسل وپودر پسته تزیین کنید
#خوشمزه_های_ناب👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f
🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
#هنر_سرآشپزان_برتر