eitaa logo
آشپزی خوشمزه های ناب
7.7هزار دنبال‌کننده
2.2هزار عکس
8.5هزار ویدیو
0 فایل
﷽ تا پیاز داغت آماده بشه من بهت میگم چی درست کنی 😉😊😉 نااااااب ترین خوشمزه ها رو همینجا میتونی پیدا کنی 🤩😋🤭 #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
مواد لازم جهت خمير : شير ١ ليوان،مايه خمير ٣ قاشق مرباخوري ، شكر ٤ قاشق مرباخوري ( كه يك ق م از ٤ قاشق براي عمل آمدن مايه خمير استفاده ميشود )نمك ١ قاشق مرباخوري، ارد به اندازه اي كه خمير درست شود(٣ ليوان و از ان به بعد را با احتياط اضافه كنيد كه خمير سفت نشود )تخم مرغ ١ عدد، روغن مايع ٦ قاشق غذاخوري مواد مياني كه من استفاده كردم شامل گوشت پخته ريش ريش ، پياز داغ خلالي،فلفل دلمه زرد و قرمز گريل شده ، لوبيا كپسولي و پنير موزارلا و پنير ورقه اي ( مواد مياني را ميتوانيد به دلخواه خودتان استفاده كنيد ) روش تهيه خمير : ابتدا شير ولرم و مايه خمير و ١ ق م شكر را با هم مخلوط كنيد و بگذاريد عمل كند تخم مرغ ونمك و ٣ ق م شكر و روغن را با هم مخلوط كنيد تا صاف شود .كمي ارد روي مايه خمير عمل امده بپاشيد و خيلي كم به هم بزنيد و روي مخلوط تخم مرغي بريزيد در اخر ارد را كم كم اضافه كرده و خمير گيري كنيد و روي خمير را با نايلون پوشانده و در جاي نسبتا گرم به مدت ٢ ساعت بگذاريدتا خمير اماده شود . تهيه مواد مياني :گوشت را با ادويه زردچوبه كمي فلفل ،زيره دارچين پودر ليمو و نمك اب پز كنيد،پياز را خلال كرده سرخ كنيد و روغن ان را بگيريد ، فلفل دلمه اي ها را نواري بريده و گريل كنيد ،لوبيا را از قبل بپزيد از خمير عمل امده يك چانه به اندازه پرتقال درشت برداريد وبا وردنه به شكل دايره و اندازه يك بشقاب باز كنيد وسط خمير را مطابق عكس با پيتزا بر برش بزنيد روي خمير را تا قبل از برش ها ي وسط سس گوجه فرنگي بماليد بعد گوشت ريش ريش را بچينيد و بعد پياز داغ و فلفل دلمه و لوبيا و بعد پنير رنده شده و در اخر پنير ورقه اي و سپس وسط خمير را روي مواد ميكشيم (كمي نوك انگشتتان را مرطوب كنيد كه نوك تيز خمير به لبه بچسبد در اخر يك زرده تخم مرغ را با يك ق م شير مخلوط كرده و رو مال كنيد و به دلخواه كنجد بپاشيد درجه حرارت ١٨٠ مدت پخت ٢٠ تا ٣٠ دقيقه نكته  ( من گوشت ريش ريش شده را كمي در ماهيتابه با يك قاشق روغن تفت دادم كه بوي گوشت اب پز نداشته باشد ) در ضمن خمير را روي كاغذ روغني باز كنيد كه براي در سيني گذاشتن ،با همان كاغذ روغني جابه جا كنيد ) اين مقدار  خمير براي ٤ نفر ميباشد . 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
🍫 😋 ▫️شیر : ۲ لیوان ▫️آرد سفید : نصف لیوان ▫️نشاسته : ۱ قاشق غذاخوری ▫️شکر : نصف لیوان ▫️پودر کاکائو : ۱ قاشق غذاخوری ▫️شکلات تخته ای : نصف فنجان ▫️خامه صبحانه : نصف یک عدد ▫️وانیل : نصف قاشق چایخوری 🔸 شیر،آرد،نشاسته و شکر را داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت بزارید مرتب هم بزنید تا به غلظت فرنی برسه وقتی به جوش امد وانیل، شکلات تخته ای،پودر کاکائو را بهش اضافه کنید حرارت را خاموش کنید خامه صبحانه را اضافه کنید و خوب با همزن دستی هم بزنید تا یکدست بشه بمدت ۲ ساعت داخل یخچال بزارید بعد به سلیقه خودتون تزیین کنید 🍥🍡🍥🍡🍥🍡 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
💠 نکات مهم در تهیه حلوا 👇🏻 🔹از آرد نان سنگک استفاده نمایید . 🔹اگر در حین تفت دادن حلوا تکه تکه شد شربت آن کم است و حلوا خشک است کمی شربت اضافه کنید. 🔹اگر حلوا در قابلمه منسجم نبود میزان شربت اضافه شده زیاد است و باید حلوا را روی حرارت بگذارید و مجددا حرارت دهید تا کمی آب اضافی آن تبخیر شود. 🔹برای جلوگیری از شل شدن حلوا شربت را یکباره اضافه نکنید و در چند مرتبه این کار را انجام دهید. چنانچه حلوای شل را حرارت دهید کمی از کیفیت آن کاسته خواهد شد. 🔹چنانچه می خواهید حلوای شما طعم دارچین داشته باشد می توانید 1 قاشق سوپخوری دارچین به شربت اضافه نمایید 🔹چنانچه می خواهید حلوای کاکائو داشته باشید از میزان آرد دستور 20 گرم کم کنید و با 20 گرم کاکائو جایگزین نمایید. 🔹بهتر است از قاشق چوبی در هم زدن حلوا و شربت آن استفاده نمایید. 🔹آرد حلوا را با ملایمت و حوصله سرخ کنید تا نسوزد چون آرد سوخته باعث تلخ شدن حلوا می شود. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم: خمیر یوفکا: یک بسته پنیر ماسکارپونه: یک بسته  ۲۵۰  گرم تخم مرغ:  2  عدد کره: صد گرم پودر پسته یک پیمانه پودر گردو یک پیمانه وانیل ارد دو قاشق غذاخوری ✅مواد لازم شربت: شکر دو پیمانه اب یک پیمانه ابتداشربت رواماده میکنیم در قابلمه ایی شکر و اب رو بزارید بجوشه بعد در اخر دوسه عدد هل بندازید داخلش و خاموش کنید بزارید خنک بشود. پودر پسته گردو ومقداری از شیره و کره ذوب شده راباهم مخلوط تا مثل خمیر در بیاد. بعد پنیر شکر تخم مرغ وانیل و ارد را در زیر میکسر قرار میدهیم خوب مخلوط بشود یک خامه بدست میاد . 🌹بعد هرورقه ایی رو باز کنید روش کره اب شده بریزید بعد ورقه دوم رو بزارید روش. 🌹حدودا ۴ الی ۵ تا یوفکا روی هم. بعد بصورت مساوی به شکل مربع برش بدهید.هر کدوم از مربع ها رو که چهار یا پنج لایه شدند را داخل قالب مافین قراردهیدازمغزیجات روباقاشق داخلش بریزید بعد مایه خامه رو روش بریزید در فرازقبل گرم شده دردمای ۱۸۰ درجه به مدت  ۲۰ الی ۲۵ دقیقه قرار بدهید بعد از فر در اوردید روی قسمت خامه مجددا از مواد مغزی جات قرار بدهید 🌹و در اخر از شربت سرد شده روی باقلواهایی که از داغیش افتاده بریزید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
قالب مورد استفاده ما : 24 سانتی متر . ✅مواد لازم : 440 گرم ارد قنادی 225 میلی لیتر آب/شیر (من از شیر استفاده کردم) 145 گرم شیر تغلیظ شده یا شیرعسلی 7 گرم پودر خمیر مایه 4 گرم نمک 37 گرم کره 💥 شیر  و شیر تغلیظ شده شیرین را با هم مخلوط کنید...سپس مایه خمیر را اضافه کنید،خوب مخلوط کنید...آرد را اضافه کنید... ورز دهید نمک و کره را اضافه کنید. ورز  بدهید روی خمیر رو بپوشانید و  30 دقیقه استراحت دهید. خمیر را 60 گرم به  14 عدد تقسیم کنید. 💥پنج عدد خمیر رو به اندازه تصویر باز کنید مابین هر کدوم کره ذوب شده بزنید و طبق تصویر برش بزنید و داخل قالبتون کاغذ روغنی پهن کنید و 5 تا خمیر رو وسط قالب بگذارید و یکی یکی از وسط خمیرهاتون که برش خوردند روی خمیر برگردونید. 💥8 خمیر دیگر را طبق تصویر با چاقو یا برش زن برش بدهید و دور تا دور قالبتون بچینید . 💥یک عدد باقی مانده رو به دو قسمت تقسیم کنید و طبق اسلاید اخر بشکل گلبرگ در بیاورید و روی نان تون بزارید. نحوه انجام آن را به اسلاید عکس ببینید. طبق تصویر شکل بدهید . با حرارت 180 به مدت 25-30 دقیقه بپزید... هر فر را تنظیم کنید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
۱بسته رشته کادایف عربی ۱بسته بيسکوئيت پتی بور وانیلی کره ۷۰ گرم شیرعسل نصف قوطی (کم کم اضافه بشه) وانیل ۱۵ قطره حتما مایع باشه شکلات شیری ۲۰۰گرم شکلات صبحانه ۲ ق غ مغز بادام یا فندق یا مروارید شکلات یا کرمفیل برای تزئین رشته و بيسکوئيت  رو داخل غذاساز تا جای ممکن پودر کنید بعد کره ذوب شده و شیرعسلی اضافه کنید  در حدی شیر عسل اضافه بشه که مواد توی دست فشرده کنید از هم باز نشه داخل قالب مستطیل یا قالبهای سیلیکونی خوب مواد رو فشرده کنید و با یه وسیله مثل گوشت کوب خوب فشرده کنید شکلات رو ذوب کنید  شکلات صبحانه رو بهش اضافه کنید و روی اسلایس بریزید  صاف کنید و ضربه بزنید تا حباب نگیره  وقتی خودشو گرفت با کارد غیر اره ای برش بزنید با قیف از کرمفیل شکوفه بزنید و مغز یا مروارید بزارید. اگه تو قالب شکلات بود میتونید همون لحظه که شکلات ریختید یدونه مغز بزارید. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
نان تست یک بسته گوشت چرخ شده ۳۰۰ گرم (ژامبون یا سوسیس جایگزین گوشت) پنیر پیتزا بمقدار لازم.تقریبا برای هر تکه نان دو قاشق سر پر فلفل دلمه یک عدد گوجه فرنگی دو عدد قارچ یک بسته روی هر تکه یک عدد قارچ ورقه شده کافیه. اول روی نان سس کچاب میریزیم. بعد گوشت بعد فلفل دلمه و گوجه بعد پنیر روی پنیر چند برش قارچ بزارید . و در اخر یکمقدار مواد را فشار بدید تا منسجم بشه. برای چهار گوشه نان ها حتما پنیر بزارید تا گوشه نان ها هنگام پخت خشک نشه. من در تستر با درجه ۱۶۰ بمدت ده دقیقه پختم. در فر ۱۸۰ بمدت ۱۵ دقیقه . در فر دست ساز تازمانی که پنیر اب بشه. اگر روی اجاق میپزید مواد را حتما تفت بدید 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
😍 hajehsan🇦🇫 کدبانو هاااا دستاشون بالااااا اونایی که میخوان این بامیه تردو جذاب و درست کنن 🤌 مواد لازم آرد 1 لیوان فرانسوی بکینک پودر 1 ق چ وانیل 1/4 ق چ روغن مایع 3 ق غ آب 1 لیوان فرانسوی شربت بار یا 1 ق غ ابتدا شربت بار را درست کنید و بزارید هم دمای محیط بشه داخل ظرفی آب ،روغن،وانیل،شربت بار را بریزید و بزارید روی حرارت ملایم تا بجوش آمد آرد از قبل الک شده را که با بکینگ پودر الک کردین و بریزید و سریع با لیسک تند تند هم بزنید تا خمیر یکدست و لطیفی بشه و وسط ظرف جمع بشه سپس بزارید تا خمیر از داغی بیفته وکمی با دست ورز بدین اگر خمیر خشک بود کمی دست تونو چرب کنید و خمیر و لول کنید وبرش های ۴سانتی بزنید وستط شو با دو انگشت فشار بدین مثل پاپیون بشه ولبه هاش و با چنگال فشار بدین سپس روغن روی حرارت ملایم بزارید تا داغ بشه بعد بامیه ها رو سرخ کنید و بلا فاصله داخل شربت هم دمای محیط بریزید بعد از یک دقیقه از شربت خارج کنید و با گل ،پودر نارگیل یا پودر پسته تزیین کنید پیمانه ارد را زیاد سر پر نکنید چون خمیر خشک میشه 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
نان مخصوص تبریز....یدونه تخم مرغ کامل و یدونه سفیده تخم مرغ رو حسابی همزده و نصف لیوان ماست و هفت قاشق روغن مایع (یا صد گرم کره نرم آب شده)ریخته و خوب مخلوط میکنیم و یک سوم لیوان شکر و یه پنس نمک و یه قاشق پر خمیرمایه (توضیح کامل میدم پایبن) و نصف لیوان آب ولرم ریخته و حسابی همزده و بعد کم کم  آرد را آروم آروم اضافه میکنیم و ورز میدیم (آرد با احتیاط بریزین چون  زیادی آرد باعث سفت شدن خمیر میشه) حداقل به مدت ده دقیقه ورز بدین (با کف دست ورز بدین ،چنگ نزنید) سپس خمیر را داخل ظرفمون که  کمی چرب کردیم قرار میدیم و روش سلفون کشیده و به مدت یک الی یک و نیم ساعت تو محیط اشپزخونه استراحت میدیم تا خمیرمون حجمش دو برابر بشه و بعد پف خمیر رو میگیریم و داخل سینی فرمون که کاغذرپغنی پهن کردیم و کمی چرب کردیم، خمیر رو قرار میدیم و پهن میگنیم و روی نون  رو به دلخواه با نوارهایی از همون خمیر مدل داده و مجدد روی خمیر رو با نایلون پوشونده و بمدت نیم ساعت مجدد استراحت میدیم و بعد رومال زده( مخلوط زرده تخم مرغ و کمی وانیل و یه قاشق روغن مایع ) و با پودرپسته و نارگیل و گردو و کنجد تزیین کرده و داخل فری که از قبل روشن کردیم، دمای دویست درجه بمدت سی الی چهل دقیقه قرار میدیم تا نون بپزه و روش طلایی بشه و بعد از فر خارج کرده، وقتی خنک شد روی آن با فرچه عسل رقیق شده میمالیم و نوشجان... اگه شیرین تر دوست داشتید شکر تا نصف لیوام بریزید... خمیر مایه من ،مارک ترکیه هست و فوری هست و بصورت خشک ب موادم اضافه میکنم...اگه از خمیرمایه های دیگه استفاده مبکنید ،خمیر مایه رو با آب ولرم که تو دستور هست مخلوط و ده دقیقه استراحت میدیم تا عمل بیاد وپف کنه و بعد ب موادمون اضافه میکنیم.... 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
کیک وانیلی بدون فر😋مواد لازم: آرد٢ليوان شكر١ليوان آب یاشیر١/٣ليوان روغن يه ليوان تخم مرغ٤عدد بكينگ پودر٢قاشق مرباخوري وانيل نوك قاشق چايخوري طرز تهیه😍👇 کف قابلمه ۲۳cmچرب کرده دو لایه کاغذ روغنی انداخته همراه دم کنی و شعله پخش کن میزاریم ده دقیقه روی گاز تا گرم بشه 🥚تخم مرغ و همراه وانیل و شکر هم میزنیم تا حجیم بشه دور گیری یادتون نره!!که کیک بو تخم مرغ نگیره !!بعد آب یاشیر و روغن اضافه میکنیم ✅بعد مخلوط آرد و بکینگ پودر الک شده رو طی چند مرحله اضافه میکنیم و به آرومی در یک جهت هم میزنیم 🥧مواد و میریزیم داخل قابلمه ی گرم شده بعد ۴۵ دقیقه باسیخ چوبی باچنگال چک میکنیم اگه مواد نچسبید پخت کامل شده. (نکته!!✅تو فاصله ی پخت اصلا در قابلمه بازنشه.،مثل برنج دم گذاشتن،(۲ ثانیه زیر شعله زیاد بعدسرشعله متوسط )وقتی ازپف کیک مطمعن شدی بزارقابلمه یکم خنک شه سرشو کامل برندار بعد راحت کیک خارج میشه ،نوش جانتون😋 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕
مواد لازم(حدود ۱۵ عدد کلوچه) دو عدد تخم مرغ یک لیوان فرانسوی پودر شکر(شکر را آسیاب کنید) نصف لیوان روغن مایع سه لیوان آرد سفید الک شده یک قاشق مربا خوری پودر هل 🔴تاجایی که امکان دارد خودتان هل را آسیاب کنید تا عطر خوبی داشته باشد. نصف قاشق چای خوری وانیل یک قاشق غذاخوری بکینگ پودر سه قاشق غ خ سر پر ماست کنجد پوست کنده به اندازه لازم طرز پخت: تخم مرغ ها را با وانیل و پودر شکر سه دقیقه با همزن برقی بزنید تا سفید و پفی بشوند. سپس ماست و بکینگ پودر را مخلوط کرده تا پف کند و به مواد اضافه کنید.یک دور هم بزنید و پودر هل و روغن را اضافه کنید.یک دور هم بزنید و آرد را اضافه کرده و حسابی هم بزنید و با دست ورز دهید. 🔴خمیر این کلوچه باید به دست بچسبد.سه لیوان آرد کاملا کافی می باشد. خمیر را داخل ظرف در بسته بگذارید و نیم ساعت داخل فریزر قرار دهید. فر یا توستر خود را روی درجه ۱۸۰ بگذارید. کف سینی فر را کمی چرب کنید و کاغذ روغنی بیندازید. دستتان را کمی چرب کنید و از خمیر اندازه یک نارنگی کوچک برداشته کف دستتان گرد کنید و کمی فشار دهید تا کمی پهن شود. داخل کنجد بغلطانید و کف قالب با فاصله بچینید. کلوچه ها را به مدت 20 دقیقه داخل فر بپزید.اجازه دهید طلایی شوند. 🎀این کلوچه عطر بی نظیری دارد و بسیار پوک و سبک است.🎀 🔴🔴حتما داخل نایلون و ظرف در بسته در محیط آشپزخانه نگهداری شود. به هیچ وجه داخل یخچال نگذارید چون سفت میشوند. 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1618346271C4f16a7c53f 🍩🎂🍛🥗🌮🍤🍟🍕