eitaa logo
رایحه ی احکام «تخصصی»
36.2هزار دنبال‌کننده
8.9هزار عکس
4.1هزار ویدیو
126 فایل
امـام خـمـيـنــی ره : راه مــاآن روزتمـام میشـودکه هــمـه احـکام اسـلام جـاری شـود«صـحـیفـه» سؤالات شرعی 👇 https://eitaa.com/36182/54383 ارتباط بامدیریت👈 @khosravi11253 تبلیغات ارزان👇 https://eitaa.com/mmmm1253/304
مشاهده در ایتا
دانلود
📚اعضای حرام حیوانات حلال گوشت 🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺🔺 ⚠️لینک کانال رایحه ی احکام http://eitaa.com/joinchat/2371223552Ca5be77fd53 ⚠️ همراه منتشر کنید
🥩 اعضای حیوانات 🥩 🍗 مواردی از که خوردن آن جایز نیست:❌ 👇👇👇 1. خون؛ 2. آلت نری؛ 3. آلت مادگی «فَرْج»؛ 4. بچه‌دان (رحم)؛ 5. غُدَد که آن را «دُشوِل» مى‌گویند؛ 6. بیضه، که آن را «دنبلان» مى‌گویند؛ 7. غدّه ای که در مغز - به شکل نخود - است؛ 8. مغز حرام که در میان ستون فقرات است (نخاع)؛ 9. پى که در دو طرف تیرۀ پشت است(عِلباوان)؛ 10. زَهره‌ دان ()؛ 11. سِپُرز ()؛ 12. مثانه؛ 13. سیاهی چشم؛ 14. چیزى که در میان سُم است(ذاتُ الاَشاجِع)؛ 🔰 توجه: «مدفوع»، است و اعضای حرامی که گذشت، اگر در باشد، بنا بر احتیاط واجب است. 💮🦋💮🦋💮🦋💮🦋💮🦋 🆗 لطفا به بگذارید👇 ╭─═ঊঈ🔻🔻ঊঈ═─╮ http://eitaa.com/joinchat/2371223552Ca5be77fd53 ╰─═ঊঈ🔺🔺ঊঈ═─╯
💢 خوردنی های 1️⃣. خوردن غذایی که نجس است حرام است اما اگر شک دارد که نجس شده یا نه، خوردن آن اشکال ندارد. (1) 2️⃣. خوردن گوشت حیوانات حرام گوشت مانند خرگوش، خرچنگ، حیوان داخل صدف و ماهی که جزو ماهیان پولکدار نباشد و همچنین خوردن بعضی از قسمتهای حیوانات حلال گوشت نیز مانند دنبلان و نخاع حرام است. (2) 3️⃣. خوردن هر مایعی که مست کننده می باشد حرام است، و در آن فرقی بین این نیست که کم باشد یا زیاد و فرقی ندارد مست بشود یا نه. (3) 4️⃣. خوردن مال غصبی و مالی که از راه حرام بدست آمده مثل مال دزدی یا مالی که از راه قمار و مانند آن بدست آمده است؛ در این مورد انسان نیز مدیون است و باید مالی را که استفاده کرده جبران کند و به صاحبش برگرداند. (4) 🔻منابع: (1) رساله مراجع تقلید، م 145 (2) تحریرالوسیله، کتاب الاطعمه و الاشربه، م 1 و م 2 و م 5 و م 27 (3) تحریرالوسیله، کتاب الاطعمه و الاشربه، خوراکی های غیر حیوان، م 15 و م 16 ؛ (4) رساله مراجع تقلید، م ٢٥٤٨ 📎 📎  ------------------ 🔴 به بذارید👇 ╭═⊰🍂🍀🍂⊱━╮ http://eitaa.com/joinchat/2371223552Ca5be77fd53 ╰═⊰🍂🍀🍂⊱━╯
💢 حکم خون باقیمانده در گوشت 💠 سوال: آیا خوردن خون باقی مانده در گوشت حیوان ذبح شده، حلال است؟ ✍🏻 پاسخ: اگر پس از ذبح، به صورت طبیعی از حیوان خون خارج شود، خونی که داخل بدن باقی می‌ماند گرچه نجس نیست، ولی خوردن آن حرام است، مگر آنکه هنگام پخت در غذا مستهلک شود یا به صورتی در گوشت باشد، که جزء آن محسوب شود. 🔺 بخش استفتائات پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری 📎 📎  〰〰〰〰〰〰〰〰〰 🆗 به بگذارید👇 ╭═⊰🍂🌺◾️🍂⊱━╮ eitaa.com/joinchat/2371223552Ca5be77fd53 ╰═⊰🍂🌺◾️🍂⊱━╯ ✔️ ✔️
📚 حکم ماهی مرده در تور 💠 سؤال: آیا خوردن ماهی ای که در تور یا میله ماهیگیری، داخل آب می میرد، حلال است؟ ✅ جواب: اگر ماهی پولک دار باشد، حلال است. --------------- 📚 منبع: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری ━━━━━━━⊰◇⊱━━━━━━━ ♥⃢ ☘فقط به بگذارید👇 ╭═⊰♥⃢ ☘♥⃢ ☘⊱━╮ eitaa.com/joinchat/2371223552Ca5be77fd53 ╰═⊰♥⃢ ☘♥⃢ ☘⊱━╯ 
💠حکم جوشاندن و سرخ کردن مواد غذایی 🍇 اگر غذایی را با انگور و آب انگور پخت کنند خوردنش حرام است مگر اینکه دو سوم آب انگور هنگام پخت كم شود در این صورت حلال می‌شود. 🌺✍️ همه مراجع بجز مکارم و بهجت: جوشاندن و سرخ کردن آن، اشکال ندارد. 🌸✍️ آیت الله بهجت: بنابر احتياط واجب، نجس و خوردن آن جايز نيست. 🌼✍️ آیت الله مکارم: مويز و كشمش اگر در غذا بجوشد و آب به داخل آن نفوذ كند و آب داخلش نيز بجوشد حرام مى‏شود ولی سرخ كردن و دم كردن در برنج و امثال آن مانعى ندارد. سرخ کردن خرما اشکال ندارد. و جوشاندن خرما اگر آب آن در غذا مستهلك شود مانعى ندارد ولی اگر زیاد باشد و مستهلک نشود نمیتوان آن را خورد. : جوشاندن و سرخ کردن بقیه مواد غذایی مانند: غوره، آبغوره، سرکه، زرشک، جو، جو‌پرک، شیره انگور، شیره خرما، شیره توت و ... اشکال ندارد. 📚 توضیح المسائل مراجع م 113 و 114، آقا رساله آموزشی ج 1 درس 8 📎 📎 📎 〰〰〰〰〰〰〰 🔴فقط به بگذارید👇 ╭═⊰🍂🌺🌸🍂⊱━╮ http://eitaa.com/joinchat/2371223552Ca5be77fd53 ╰═⊰🍂🌺🌸🍂⊱━╯
🔷 نهى از خوردن غذاى نجس ❓ اگر انسان ببيند كسى چيز نجسى را مى خورد، آيا لازم است به او بگويد؟ ✍️ پاسخ: همه مراجع : خير، لازم نيست به او بگويد. 🔺 توضیح المسائل مراجع، م 144؛ وحید، توضیح المسائل، م 144، نوری، توضیح المسائل، م143 📎 📎 ╭─═ঊঈ🌼ঊঈ═─╮ @khosravi1253 👈عضویت ╰─═ঊঈ🌼ঊঈ═─╯
📚 حکم استفاده از ژلاتین حیوانی 💠 سؤال: آیا استفاده از ژلاتین حیوانی جایز است؟ ✅ جواب: حلال یا حرام بودن ژلاتین بستگی به موادی دارد که از آن تهیه می‌شود. اگر از استخوان حيوان‌ حلال گوشت که ذبح شرعى نشده‌ تهیه شود، چنانچه ظاهر استخوان را قبل از تبديل به ژلاتين تطهير کنند، پاک و حلال است، اما ژلاتين تهيه شده از پوست حيوان حلال گوشت که ذبح شرعى نشده یا از اجزای حیوان حرام گوشت، حرام است. در هر حال، اگر ندانيد ژلاتینی که مى‌خواهيد مصرف کنید از قسم حلال است یا حرام، خوردن آن اشکال ندارد. ------------------- 📚 پی نوشت: پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری ------------------ ╭─═ঊঈ🌼ঊঈ═─╮ @khosravi1253 👈عضویت ╰─═ঊঈ🌼ঊঈ═─╯