🔴بیش از ۵۰ نفر در شهر والنسیا اسپانیا بر اثر باران شدید و سیل جان خود را از دست دادند
‼️رسانه های محلی و شبکه های اجتماعی تصاویری از عواقب این فاجعه را منتشر میکنند.
➖➖➖➖➖➖➖
♻️ کانال #بوسه_یهودا 👇 👇👇
┄┄┅═✧✺💠✺✧═┅┄
🆔 @kiss_of_judas
16.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 گزارشی جالب از آخوند جاسوس اسرائیل
از مجاهدین خلق تا ...
#پیشنهاد_دانلود
➖➖➖➖➖➖
➖
♻️ کانال #بوسه_یهودا 👇 👇👇
┄┄┅═✧✺💠✺✧═┅┄
🆔 @kiss_of_judas
📡 بوسه یهودا | Kiss Of Judas
✳️«مطالعهگر باشیم»
📝 ارعاب و تضعیف اقلیتهای مذهبی در سیاست خارجی #رژیم_صهیونیستی
▪️#علی_معروفی_آرانی، پژوهشگر حوزه صهیونیسم و یهودیت در یادداشتی که با عنوان «ارعاب، ضربه و تضعیف اقلیتهای مذهبی خاورمیانه در سیاست خارجی رژیم صهیونیستی» در اختیار #ایکنا قرار داده است نوشت:
▪️#اسرائیل که به جهت تصنعی بودنش در منطقه خاورمیانه، از بدو تأسیس گرفتار دغدغه بقا بود، پس از گذران چهار جنگ بزرگ پیروزمند در برابر دولتهای عربی، توانست اطمینان نسبی از امنیت مرزهایش را به دست آورد. همین حس تضمین بقا، زمینهای ایجاد کرد تا اسرائیل درگیر بحثهای عمیقتری شود که اهمیت آن فراتر از امنیت فیزیکی بود.
▪️نضجگیری ناامنی هستیشناختی اسرائیل در پرتو امنیت نسبی فیزیکی، با جدال بر سر حافظه ملی و تاریخنگاری #صهیونیسم آغاز شد. بازخوانی داستانهای روایت شده صهیونیسم که دیگر تجلی یک خاطره مشترک و متداوم و غیرمنقطع تاریخی نبود، فرد #یهودی را دچار فقدان احساس منسجمی نسبت به پیوستگی و ادامهدار بودن سرگذشت خویش کرد به نحوی که او اکنون، زمان را همچون رشتهای از لحظههای ناپیوسته درک میکند.
▪️در این میان آن چه بیش از همه صهیونیسم را دچار ناامنی هستیشناختی کرد، تردیدافکنی در بنیانهای دو اسطوره «#سرزمین_موعود» و «#قوم_برگزیده» بود که شیرازه هویت صهیونیسم محسوب میشود. در نتیجه رژیم صهیونیستی در مواجهه با ناامنی هستیشناختی، به سوی سیاست «#امنیتی_کردن» هویت، روی آورده است. (۱)
ادامه دارد...
♻️ کانال #بوسه_یهودا 👇 👇👇
┄┄┅═✧✺💠✺✧═┅┄
🆔 @kiss_of_judas
بوسه یهودا | Kiss Of Judas
📡 بوسه یهودا | Kiss Of Judas ✳️«مطالعهگر باشیم» 📝 ارعاب و تضعیف اقلیتهای مذ
▪️#فرهنگ_امنيتی #رژيم_صهيونيستی در درك فرصتها و تهديدها، اين رژيم را در صدر كشورهايی قرار داده است كه دغدغههای بالایی دارند.
▪️از اين رو، تفكر امنيت بر تمام برنامههای اين رژيم حاكم است. #اسرائيل به عنوان عضوی بيگانه و ادغام ناشدنی با محيط اطراف با ويژگیهايی به شدت #نژادپرستانه و #تجاوزكارانه، همواره درگير ملاحظات شديد امنيتی است.
▪️در اين محيط، رژيم صهيونيستی اقليتهای قومی-مذهبی موجود در منطقه را #عقبه_استراتژيك سياستهای امنيتی خود در برخورد با كشورهای مسلمان قلمداد میكند.
▪️رژيم صهيونيستی در چارچوب دكترين پيرامونی، طرح اتحاد با كشورها و اقليتهای قومی-مذهبی همسو را سرلوحه سياست خارجی خود قرار داده و پيوندهايی را با اقليتهای قومی-مذهبی منطقه برقرار كرده است.
▪️رژيم صهيونيستی در جنگ متولد شد و از زمان تأسيس اغلب با بيشتر همسايگان جنگ كرده است. به همين علت، حفظ امنيت ملی همواره در دستور كار اين رژيم بوده؛ بهگونهای كه تمام تصميمگيریها در همه ابعاد تحت تأثير اين عامل قرار داشته و بر آن غلبه كرده است.
▪️رهبران اسرائيل بر اين نكته واقفند كه به عنوان عنصری بيگانه و محاصره شده ميان دشمنانی بالقوه و بالفعل، همواره درگير ملاحظات امنيتی خاص هستند.
▪️امنيت جامعه به شدت نژادپرستانه و تجاوزكارانه و نيز غيرقابل ادغام با محيط اطراف، همواره دغدغه اصلی رژيم صهيونيستی بوده است.
♻️ کانال #بوسه_یهودا 👇 👇👇
┄┄┅═✧✺💠✺✧═┅┄
🆔 @kiss_of_judas
بوسه یهودا | Kiss Of Judas
▪️#فرهنگ_امنيتی #رژيم_صهيونيستی در درك فرصتها و تهديدها، اين رژيم را در صدر كشورهايی قرار داده است
▪️ماهيت سياست و حكومت در خاورميانه، تحليلگران را وادار به در نظر گرفتن نقش محوری دولتها میسازد. از اين رو، چارچوب نظری نوشتار حاضر، بیتأثير از مبانی #واقعگرايی_دولتمحور نيست؛ هر چند #واقعگرايی_کلاسیک در قالب نظريه #موازنه_فراگير تعديل میشود و تلفيق محيط امنيتی داخلی و خارجی دولتها را مدنظر دارد.
▪️با توجه به مطالعه موردی و بررسی سياست خارجی #رژيم_صهيونيستی براساس نظريه موازنه فراگير(۲) به نظر میرسد اين نظريه قابليت تبيين و پاسخگويی به پرسش چيستی سياست رژيم صهيونيستی را در قبال تحولات مناطق اقليتنشين كشورهای پيرامونی شامل #مناطق_دروزینشين #فلسطين، #سوريه و #لبنان، #مارونیهای_لبنان و #مناطق_كردنشين #عراق داشته باشد.
▪️موازنه فراگير را میتوان نظريهای در تبيين #سياست_خارجی دانست كه دولتها در راستای ايجاد توازن ميان چالشهای داخلی و خارجی با در نظر گرفتن فرصتها و تهديدهای موجود در اين دو محيط اعمال میكنند.
♻️ کانال #بوسه_یهودا 👇 👇👇
┄┄┅═✧✺💠✺✧═┅┄
🆔 @kiss_of_judas
بوسه یهودا | Kiss Of Judas
▪️ماهيت سياست و حكومت در خاورميانه، تحليلگران را وادار به در نظر گرفتن نقش محوری دولتها میسازد. از
▪️ماهيت #اشغالگری و #نژادپرستی رژيم صهيونيستی و درگيری مداوم آن با فلسطينیها و كشورهای همجوار و مجموعهای از عوامل داخلی مانند كوچك بودن سرزمين و اندك بودن جمعيت، اين رژيم را از عمق استراتژيك محروم كرده است.
▪️به موارد بالا بايد محيط امنيتی را نيز افزود. #رژيم_صهيونيستی در داخل با ناامنیهای مداوم، در منطقه با محاصره همسايگان و دولتهای ديگر و در سطح بينالملل با #فقدان_مشروعيت ناشی از نحوه شكلگيری و عملكرد جنگافروزانه و نژادپرستانه روبهروست. مجموعه اين عوامل درك و تصويری از تهديدها را برای رهبران رژيم صهيونيستی فراهم كرده است كه در آن هر چيزی را در معرض خطر میبينند.
▪️#بن_گوريون، اولين نخستوزير دولت يهود، #دکترین_پیرامون (۳) را مطرح کرد. براساس اين دكترين اسرائيل برای برقراری پيوند با منطقه پيرامونی بايد از فرصتهای موجود بهرهبرداری كند و مناسبات خود را با كشورهای غيرعرب منطقه مانند تركيه و ايران و اقليتهای قومی-مذهبی خاورميانه كه تحت فشار جهان عرباند، افزايش دهد.
▪️اين دكترين در شرايطی طرح شد كه #دولت_يهود مورد تحريم اكثر كشورهای #جهان_عرب بود و رژيم صهيونيستی صرفاً با كشورهايی معدود، آن هم بهصورت محرمانه رابطه داشت.
♻️ کانال #بوسه_یهودا 👇 👇👇
┄┄┅═✧✺💠✺✧═┅┄
🆔 @kiss_of_judas
بوسه یهودا | Kiss Of Judas
▪️ماهيت #اشغالگری و #نژادپرستی رژيم صهيونيستی و درگيری مداوم آن با فلسطينیها و كشورهای همجوار و مجم
▪️#سياست_خارجی اسرائيل براساس #دكترين_پيرامونی بر يك سيستم، هسته، محيط و حلقه بيرونی مبتنی بود.
▪️#اسرائيل برای شكست محاصره همسايگان عرب و خروج از انزوای سياسی و جلب حمايتهای سياسی، اقتصادی و نظامی ناگزير بود مدار اول يعنی حلقه دشمنان اسرائيل شامل #كشورهای_عربی را بگسلد و با كشورهای مدار دوم، يعنی #كشورهای_غيرعرب يا #غيرمسلمان و اقليتهای قومی-مذهبی و مدار سوم شامل #ابرقدرتها، #كشورهای_اروپايی و #جهان_سوم رابطه برقرار كند.
▪️كاركرد مهم ديگر دكترين پيرامونی ايجاد اين ذهنيت در #خاورميانه بهطور عربی نيست، بلكه اين منطقه متشكل از کلی در جهان بود كه خاورميانه صرفاً چند #مليت، چند #فرهنگ، چند #مذهب و چند #قوميت است. به اعتقاد #بن_گوريون، منطقهای عربی نيست و اكثريت ساكنان آن عرب نيستند.
♻️ کانال #بوسه_یهودا 👇 👇👇
┄┄┅═✧✺💠✺✧═┅┄
🆔 @kiss_of_judas
بوسه یهودا | Kiss Of Judas
▪️#سياست_خارجی اسرائيل براساس #دكترين_پيرامونی بر يك سيستم، هسته، محيط و حلقه بيرونی مبتنی بود. ▪️#
▪️در #خاورميانه منحصراً #غيرعربها؛ شامل #تركها، #ايرانیها و #اقليتهای_غيرعرب در #كشورهای_عربی از قبيل #يهودیها، #كردها و #مارونیها از اهميت يكسانی برخوردارند.
▪️از آنجا كه تعداد تركها و ايرانیها از ساكنان عرب خاورميانه بيشتر است، تماس با اينگونه گروههای بزرگ میتواند به دوستی با همسايگان نزديك #اسرائيل بيانجامد.
▪️جلوگيری از وحدت كشورهای عربی، بهويژه دولتهای هممرز اسرائيل، هدف مهمی است كه اسرائيل در تحقق آن میكوشد.
▪️#مصر، #سوريه، #لبنان، #اردن و در سطحی ديگر #عراق و كشورهای جنوب #خليج_فارس در هدف اين سياست جای میگيرند.
▪️تلاشهای اسرائيل برای گفتوگوی جداگانه با برخی از اين كشورها از يك سو، تعميق اختلافهای موجود در صفوف #اعراب را دامن میزند و از سوی ديگر، مانعی سر راه اتخاذ موضعی واحد از سوی آنان به حساب میآيد.
♻️ کانال #بوسه_یهودا 👇 👇👇
┄┄┅═✧✺💠✺✧═┅┄
🆔 @kiss_of_judas
بوسه یهودا | Kiss Of Judas
▪️در #خاورميانه منحصراً #غيرعربها؛ شامل #تركها، #ايرانیها و #اقليتهای_غيرعرب در #كشورهای_عربی از
▪️دكترين #بن_گوريون علاوه بر دولتهايی كه در محيط قرار گرفته بودند، اقليتهای موجود در حاشيه قومی دولتهای هستهای را نيز هدف قرار داد.
#اسرائيل با #تركيه، #ايران (قبل از پيروزی #انقلاب_اسلامی) و #اتيوپی روابط رسمی و آشكار برقرار كرد، اما برای برقراری ارتباط با اقليتهای قومی-مذهبی مخفيانه عمل میكرد.
▪️هدف اين سياست تبادل اطلاعات، ضربه، ارعاب و تضعيف كشورهای عرب در همسايگی دولتهايی غيرعرب پيرامون #خاورميانه بود. اسرائيل برای رسيدن به اين هدف به حمايت از اقليتهای ساكن كشورهای عربی پرداخت.
▪️پس از اعلام موجوديت #رژيم_صهيونيستی در سال ۱۹۴۸ اهداف استراتژيك #صهيونيسم برای دامن زدن به نهضتهای قومی-مذهبی به قوت خود باقی ماند و با افزايش قدرت سياسی و نظامی صهيونيسم، به شكلی آشكارتر تعقيب شد.
▪️پس از #جنگ_پنجم_ژوئن_۱۹۶۷ همراه با افزايش قدرت نظامی رژيم صهيونيستی و اشغال هرچه بيشتر سرزمينهای كشورهای عربی، اهداف اسرائيل برای بهرهبرداری از مسئله اقليتهای قومی-مذهبی در #كشورهای_اسلامی بیپرده پيگيری شد.
♻️ کانال #بوسه_یهودا 👇 👇👇
┄┄┅═✧✺💠✺✧═┅┄
🆔 @kiss_of_judas
بوسه یهودا | Kiss Of Judas
▪️دكترين #بن_گوريون علاوه بر دولتهايی كه در محيط قرار گرفته بودند، اقليتهای موجود در حاشيه قومی دو
▪️#اسرائيل راههای گوناگون از جمله بهرهبرداری از مسئله اقليتهای منطقه را در پيش گرفت كه امكان #فرسايش و #تجزيه #كشورهای_عربی را فراهم میكرد.
▪️#ديويد_گاما، نويسنده صهيونيست، در اثر خود با عنوان «كشمكش، چرا و تا كی؟» مینويسد: محوِر پيشنهاد مربوط به حل مشكل #خاورميانه بر اين اساس متكی است كه بايد #كشورهای_عربی موجود در شرق #اسرائيل به دو بخش تقسيم شوند: #سوريه و #لبنان در قسمت شمالی و #عراق، #اردن، #سعودی، #فلسطين (در صورت تأسيس) و ساير كشورهای عربی در قسمت جنوبی. اين دو بخش به وسيله نوار پهن ارضی از هم جدا و #نيروهای_غيرعرب در آن مستقر میشوند.
♻️ کانال #بوسه_یهودا 👇 👇👇
┄┄┅═✧✺💠✺✧═┅┄
🆔 @kiss_of_judas