مصوبه ۹۷۷ شورای عالی آموزش و پرورش تحت عنوان "شرایط ارائه خدمات آموزشی ویژه درخصوص بیماریهای فراگیر" همه فعالیتهایی که باید در سال تحصیلی انجام شود را مشخص کرده است.
ساکی ادامه داد: براساس این مصوبه در شرایطی که امکان حضور فیزیکی دانشآموزان وجود دارد با اخذ مجوز از ستاد کرونا آن منطقه، امتحانات به صورت حضوری برگزار میشود.
وی با بیان اینکه در شرایطی که امکان حضور میسر نیست امتحانات همه پایهها به جز نهم و دوازدهم غیرحضوری خواهد بود افزود: امتحانات این دو پایه در هر شرایطی حضوری است.
رئیس مرکز سنجش و پایش کیفیت آموزشی عنوان کرد در پایه نهم سوالات به صورت استانی و حذفیات کتب درسی از سوی سازمان پژوهش مشخص شده است برای این پایه امتحانات به صورت مدرسه ای است که با رعایت فاصلههای اجتماعی و پروتکل بهداشتی برگزار میشود.
وی اظهار کرد برای دانشآموزان شاخه فنی و حرفه ای و کاردانش تا ۱۵ مرداد فرصت وجود دارد تا آموزش و ارزشیابی آن انجام شود. امتحانات از ۲۷ اردیبهشت آغاز میشود و تا ۲۴ خرداد ادامه دارد.
🗳 دوستای درسخون و باهوشت رو به کانال دعوت کن 🤓👇
─┅═ঊঈ🍃🍂🍁🍃ঊঈ═┅─
@klase1_12/3
کلاس اول تا دوازدهم
📘📕📙📗📙📙📕📗📘📗
📗📙📘📕📘📗📙📙📕📗
🔖نمونه
💥 فصل ۱۲
📚#علوم
پایه #هفتم
قسمت دوم
8 . بعضی از انواع قند های مرکب را نام ببرید و در موردشان مختصراً توضیح دهید .
نشاسته : این کربوهیدرات خوراکی در گیاهان ساخته می شود و در خوراکی هایی مثل برنج ، سیب زمینی ، غلات و گندم وجود
دارد . نشاسته از ترکیب شدن گلوکز ها با هم به وجود می آید .
سلولُز : این کربوهیدرات گیاهی است و در همه ی غذاهای گیاهی وجود دارد . میوه ها و سبزی ها مقدار زیادی سلولز دارند .
سلولز نیز از ترکیب شدن گلوگزها تشکیل می شود .
گلیکوژن : به کربوهیدرات های حیوانی یا قند جانوری معروف است که در سلول های ماهیچه ای بدن مخصوصاً کبد یافت می
شود . گیکوژن نیز از گلوکز ساخته شده است .
نکته : نشاسته ، سلولز و گلیکوژن همه از گلوکز ساخته شده اند ولی آن چه باعث تفاوت آن ها می شود ، تعداد گلوکز ها و
چگونگی پیوند بین آن هاست .
تهیه و تنظیم : فریبرز طاهری جزوه علوم تجربی پایه هفتم فصل 57
نکته : برای شناسایی نشاسته در مواد می توانیم از محلول یُد استفاده کنیم . در صورت اضافه شدن محلول ید به ماده ای ، اگر در آن ماده نشاسته وجود داشته باشد ، محلول ید به رنگ آب تیره در خواهد آمد .
9- نشاسته چگونه و در کجا ساخته می شود ؟ گیاهان در فتوسنتز ، ابتدا قندی به نام گلوکز می سازند ، سپس با وصل کردن
مولکول های گلوکز به هم ، نشاسته می سازند .
🗳 دوستای درسخون و باهوشت رو به کانال دعوت کن 🤓👇
─┅═ঊঈ🍃🍂🍁🍃ঊঈ═┅─
@klase1_12/3
کلاس اول تا دوازدهم
📘📕📙📗📙📙📕📗📘📗
📗📙📘📕📘📗📙📙📕📗
🔖نمونه سوال
💥فصل ۱۲
📚#علوم
پایه #هفتم
قسمت سوم
10 . چرا به سلولز کربوهیدرات های بدون انرژی می گویند ؟ بدن ما نمی تواند از انرژی سلولز استفاده کند زیرا مواد تجزیه
کننده آن در بدن وجود ندارد . اما خوردن غذاهایی که سلولز دارند به سلامتی ما کمک می کند .به عنوان مثال باعث دفع
آسان تر مواد از بدن می شود .
نکته : گرچه آنزیم لازم برای تجزیه سلولز در بدن وجود ندارد ، اما باکتری های ) مفید ( دستگاه گوارش می توانند با تجزیه
سلولز باعت آزاد شدن انرژی آن و در نتیجه استفاده خودشان و همچنین بدن ما از آن انرژی شوند .
11 . برخی از فواید لیپیدها در بدن را بنویسید. 1. چربی ها در ساخته شدن غشای سلول ها به کار می روند. 2. بافت چربی که
نوعی بافت پیوندی است، دورتادور اندام های داخل بدن را می پوشانند و آنها را از آسیب و ضربه حفظ می کند. 3. چربی ها در
تامین انرژی بدن نیز موثر هستند .
نکته : چربی در سلول های بافت چربی ذخیره می شود .
نکته : مقدار انرژی ای که یک گرم چربی تولید می کند ، تقریباً دو برابر انرژی حاصل از یک گرم کربوهیدرات است .
12 . مهمترین مضرات چربی های اضافه در بدن را بنویسید . خطر رسوب در رگ ها و تنگ شدن آن ها و در نتیجه ایجاد
بیماری فشار خون و سکته قلبی را افزایش می دهند . باعث چاقی و بیماری های مختلف ناشی از آن می شوند . دور
بعضی از اندام های بدن بیش از اندازه جمع می شوند و باعث می شوند آن اندام ها نتوانند به خوبی کارشان را انجام دهند .
13 . چربی ها به چند نوع تقسیم می شوند و هر نوع معمولاً به چه حالتی وجود دارد ؟ چربی ها دو نوع گیاهی و جانوری دارند
چربی های گیاهی در دمای معمولی مایع اند ، در حالی که چربی های جانوری در این دما معمولاً جامد اند .
🗳 دوستای درسخون و باهوشت رو به کانال دعوت کن 🤓👇
─┅═ঊঈ🍃🍂🍁🍃ঊঈ═┅─
@klase1_12/3
کلاس اول تا دوازدهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🦋⚡️🦋⚡️🦋⚡️🦋⚡️🦋⚡️🦋
💥 دعای روز چهاردهم ماه رمضان
🌸بسم الله الرّحمن الرّحیم🌸
اللهمّ لا تؤاخِذْنی فیهِ بالعَثراتِ واقِلْنی فیهِ من الخَطایا والهَفَواتِ ولا تَجْعَلْنی فیه غَرَضاً للبلایا والآفاتِ بِعِزّتِکَ یا عزّ المسْلمین.
خدایا در این روز مرا به لغزشهایم مواخذه مفرما و عذر خبط و خطاهایم را بپذیر و مرا هدف تیر بلاها و آفتها قرار مده به حق عزّتت ای عزّت بخش مسلمانان
🗳 دوستای درسخون و باهوشت رو به کانال دعوت کن 🤓👇
─┅═ঊঈ🍃🍂🍁🍃ঊঈ═┅─
https://eitaa.com/klase1_12/3
کلاس اول تا دوازدهم
📘📕📙📗📙📙📕📗📘📗
📗📙📘📕📘📗📙📙📕📗
🔖نمونه سوال
💥فصل ۱۲
📚#علوم
پایه #هفتم
قسمت چهارم
14 . چرا پزشکان توصیه می کنند از چربی های جامد کمتر استفاده شود ؟ زیرا احتمال رسوب چربی های جامد در
رگ ها بیشتر از چربی های مایع اند .
15 . بعضی از منابع چربی های گیاهی و جانوری را نام ببرید . چربی های جانوری مثل : گوشت ، تخم مرغ ، پنیر ، کره و
لبنیات چربی های گیاهی مثل : دانه های روغنی همانند آفتابگردان ، زیتون ، بادام و گردو
نکته : استفاده از چربی های گیاهی مثل روغن زیتون و روغن گردو برای سلامت بدن مناسب تر است .
نکته : شتر با چربی ای که در کوهانش ذخیره شده است ، می تواند چندین روز بدون آب و غذا در بیابان زنده بماند .
16 . لزوم استفاده از پروتئین ها در غذای روزانه چیست ؟ ) یا چرا در غذاهایی که می خوریم باید به مقدار کافی پروتئین وجود
داشته باشد ؟ ( بدن برای ساخت بافت ماهیچه ای که در اکثر دستگاه های بدن وجود دارد نیاز به پروتئین دارد . پروتئین ها برای ساخته شدن سلول ها و بافت های دیگر نیز به کار می روند .
17 . برخی از منابع غذایی حاوی پروتئین را نام ببرید . پروتین های جانوری مثل گوشت ، شیر و فرآورده هایش و تخم مرغ پروتئین های گیاهی مانند حبوبات نظیر نخود ، لوبیا و عدس و همچنین سویا
نکته : غذاهای گیاهی هم مانند غذاهای جانوری منبع پروتئین هستند اما به مقدار بسیارکم تر .
🗳 دوستای درسخون و باهوشت رو به کانال دعوت کن 🤓👇
─┅═ঊঈ🍃🍂🍁🍃ঊঈ═┅─
@klase1_12/3
کلاس اول تا دوازدهم
📘📕📙📗📙📙📕📗📘📗
📗📙📘📕📘📗📙📙📕📗
🔸 #برنامه_ریزی 📲📑
🔸 #مشاوره_تحصیلی 👥
💥 از کلاس اول ابتدایی تا دوازدهم و دانشگاه 🤓🎒
💥 برای #پیشرفت از همین امروز شروع کنید 👏👏😍💪
✔️ در ایتا و سروش👇
👨🏫 @yamahdiir
📘📗📙📕📘📙📘📙📘📗
📘📗📙📗📘📕📘📗📘📙
🔖نمونه سوال
💥 فصل ۱۲
📚#علوم
پایه #هفتم
قسمت پنجم
18 . واحد های سازنده پروتئین ها چه نام دارند ؟ همه پروتئین ها از مولکول هایی به نام آمینو اسید ساخته شده اند .
19 . دلیل ایجاد پروتئین های مختلف چیست ؟ گوناگونی نوع، تعداد و ترتیب آمینو اسیدها باعث ایجاد پروتئین های مختلف می
شود.
نکته : تمام پروتئین ها از 21 نوع آمینواسید به وجود می آیند که 66 نوع آن ها را بدن می سازد و 9 نوع دیگر باید به وسیله یغذاهایی مثل شیر ، گوشت ، تخم مرغ ، نخودو لوبیا و سویا دریافت شوند.
21 . به چه آمینواسیدهایی آمینواسیدهای ضروری گفته می شود ؟ به آمینواسیدهایی که بدن ما نمی تواند آنها را بسازد و باید
آنها را به طور آماده و از طریق غذاهایی که می خوریم به دست بیاوریم ، آمینواسیدهای ضروری گفته می شود .
نکته : بیشتر پروتئین های گیاهی یک یا همه ی آمینواسیدهای ضروری را ندارند .
نکته : شیر و تخم مرغ منبع غنی از آمینواسیدهای ضروری هستند .
نکته : پروتئین ها کارکرد های گوناگونی دارند . به عنوان مثال پروتیئن موجود در پر پرندگان ، تار عنکبوت و مو از جمله
پروتئین های ساختاری هستند و یا پادتن ها که در مبارزه ی بدن با عوامل بیماری زا حضور دارند ، از جمله پروتئین های
دفاعی می باشند .
21 . بدن ما به چه مقدار ویتامین نیاز دارد ؟ و نقش ویتامین ها در بدن چیست ؟ گرچه بدن ما به مقدار کمی ویتامین نیاز دارد ،
اما کمبود آن ها رشد و عملکرد مناسب دستگاه های بدنمان را با مشکل مواجه می کند . گاهی مواقع نیز به علت کمبود ویتامین ، بیمار می شویم .
🗳 دوستای درسخون و باهوشت رو به کانال دعوت کن 🤓👇
─┅═ঊঈ🍃🍂🍁🍃ঊঈ═┅─
@klase1_12/3
کلاس اول تا دوازدهم
📘📗📙📕📘📙📘📙📘📗
📘📗📙📗📘📕📘📗📘📙
🔖نمونه سوال
💥 فصل ۱۲
📚#علوم
پایه #هفتم
قسمت ششم
22 . ویتامین ها به چند گروه کلی تقسیم می شوند ؟ ویتامین ها را به دو گروه کلی محلول در آب )شامل ویتامین های B و C )
و محلول در چربی ) شامل ویتامین های A ، D ، E و K ( تقسیم می کنند .
نکته : ویتامین های محلول در آب در بدن ذخیره نمی شوند و مقدار اضافی آن ها از طریق دفع ادرار دفع می شود .
23 . اهمیت و نقش انواع ویتامین ها را ذکر کنید و برخی ازمنابع غذایی آن ها را بنویسید .
تهیه و تنظیم : فریبرز طاهری جزوه علوم تجربی پایه هفتم فصل .
ویتامین نقش و اهمیت برخی از منابع غذایی
A سلامت چشم و بینایی به ویژه در نور کم هویج ، گوجه فرنگی ، شیر و فرآورده هایش ، جگر
B در پیشگیری از کم خونی و ریزش مو گوشت ، تخم مرغ ، لبنیات ، نان و غلات
C سلامت پوست و لثه
میوه ها و سبزیجات خصوصاً مرکبات ، گوجه فرنگی و گل کلم
D افزایش جذب و مصرف کلسیم و فسفر ماهی ، تخم مرغ ، شیر و فرآورده هایش
E جلوگیری از تجزیه چربی ها و تحلیل ماهیچه ها روغن های گیاهی ، جوانه گندم و آجیل
K کمک به فرایند انعقاد خون ) لخته شدن خون ( سبزی ها ، چای و گوشت
نکته : اگر هنگام مسواک زدن از لثه های شما خون می آید شاید به اندازه کافی ویتامین C به بدنتان نمی رسد .
نکته : هویج و گوجه فرنگی ، ویتامین A ندارند ، اما ماده ای دارند که در بدن به ویتامین A تبدیل می شود .
نکته : اگر ویتامین D بدن به اندازه کافی نباشد ، استخوان ها نمی توانند به مقدار کافی کلسیم جذب کنند و نرم می شوند و حتی شاید تغییر شکل نیز بدهند .
🗳 دوستای درسخون و باهوشت رو به کانال دعوت کن 🤓👇
─┅═ঊঈ🍃🍂🍁🍃ঊঈ═┅─
@klase1_12/3
کلاس اول تا دوازدهم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🤣⚽️🤣⚽️🤣⚽️🤣⚽️🤣⚽️🤣
گُم کردن توپ وسط بازی! 😂🤪
⚽️«طارق همام» کاپیتان نیروی هوایی عراق در بازی شب گذشته این تیم حرکت عجیبی انجام داد که به عنوان حرکت کمدی هفته از سوی AFC انتخاب شد.
💥 #خنده_کلاس 😂
🤣⚽️🤣⚽️🤣⚽️🤣⚽️🤣⚽️🤣
🗳 دوستای درسخون و باهوشت رو به کانال دعوت کن 🤓👇
─┅═ঊঈ🍃🍂🍁🍃ঊঈ═┅─
https://eitaa.com/klase1_12/3
کلاس اول تا دوازدهم