روغن بدست آمده با روش #پرس سرد بهترین روغن برای مصرف خوراکی می باشد. در این روش روغن با فشار مکانیکی روی دانه ها و میوه های روغنی از آنها استخراج شده و دمای روغن استحصالی نباید بیشتر از 120 درجه فارنهایت (49 درجه سانتی گراد) باشد.
روغن بدست آمده با روش فشار سرد دارای طعم و عطر مطبوع بوده و تمام ارزش تغذیه ای آن حفظ می گردد.
#پرس سرد، بهترین راهکار درمیان روشهای مختلف روغنکشی است، در این روش از هیچگونه ترکیب شیمیایی استفاده نمیشود.
مقدار آنتی اکسیدان و ویتامینهای طبیعی موجود در روغن تولید شده به روش #پرس سرد خیلی بیشتر از آنتی اکسیدان و ویتامینهای روغنی است که با دیگر روشها تولید شده است.
در روش روغن گیری به روش پرس گرم ، به دلیل وجود حرارت بالا ، روغن خروجی به دست آمده دمای بالایی دارد و این امر سبب می شود که روغن اصتحصال شده ،بیشتر خواص خود را از دست بدهد ولی در روش پرس سرد دمای روغن کمتر از 45 درجه می باشد که خواص و فواید روغن به خوبی حفظ می شود. روغن گیری کلدپرس فشردن دانه بدون حرارت است که روغن حاصله عاری از هر گونه افزودنی و یا نگهدارندههای شیمیایی است که در قدیم به روش عصاری معروف بوده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
روش های تشخیص روغن های کلد پرس
اما یه خبر خوبم دارم برای 10نفر مراجعه کننده ی اول برای دریافت این #روغن بادام شیرین💯خالص دارم
تا اخرهمین امشب فرصت دارین کلمه ی روغن رو به ایدی زیر ارسال کنید
تاازتخفیف عالی این محصول ارزشمند برخورداربشین💛
@Tajabadi65