✍ تدابیری برای ورود به بهار
🌸 فصل طبی #بهار
🌱 زمانیکه پوشش و لباس مردم کمتر بشه و گلها شکوفه بزنن و آب و هوا ملایم بشه و پرندهها آواز بخونن..، یعنی بهار شده
⬅️ فصلی که مقوی قوا و قوهی مدبرهی بدن هست، برای خاصتاً خشک مزاجان سرد بهترین فصل هستش
✅ فصل خونسازی
📌 مطلبی که در این امر مهمه اینکه:
فضولات انباشته شدهی بدن در زمستان قصد خروج دارن و به صورت امراض مختلف خودشونو
بروز میدن
🔸 آلرژی یک نوع برون ریزی است و علاج آن اصلاح مزاج و پاکسازی بدن هست و حجامت
❇آیدی مشاوره کانال
@Tajabadi65
.
🌿 بهار، مزاج گرم و تر دارد،
یعنی طبیعت و بدن به
سمت گرمی و تری حرکت می کند
@kleidsalamti
🌱 بهار فصل پاکسازی بدن از مواد زائد جمع شده بر اثر مصرف مواد سنگین در فصل زمستان میباشد.
@kleidsalamti
🌿 باید مصرف خوردنی ها
و نوشیدنی های گرم و تر
(مانند #نان، #گوشت ها،
#برنج، مواد شیرین و شیرینی ها)
کاهش پیدا کند.
@kleidsalamti
🌱 در فصل بهار مصرف میوهها، شربتهای رو به خنکی (مانند شربت به لیمو، آبلیمو، سکنجبین رو به ترش، زرشک، انار، آلو و تمرهندی تازه) مفید است.
@kleidsalamti
🌱 خوردن #سبوس و در کل استفاده از #ملین ها و #اسهال خفیف، در بهار خوب است.
🌱استفاده از #خاکشیر در آب دمای اتاق یا کمی ولرم، #لینت_مزاج می دهد.
🌱همچنین میتوان #آلو یا #پودر_سبوس_گندم یا #برنج را در یک فنجان آب ریخت و در صورت #نفخ نداشتن #معده، صبح ناشتا یا نیم ساعت بعد از غذا از آن استفاده کرد
@kleidsalamti
🌱در فصل بهار مصرف گوشت #ماهی بیشتر توصیه شده، چون خنک و سبک است.
🌱همچنین #گوشت_پرندگان هم در این فصل بیشتر از #گوشت_قرمز توصیه شده است.
@kleidsalamti
🌱در اوایل بهار، تاکید بر ورود مواد به بدن نیست، بلکه بر خروج مواد زائد از بدن است. اینکه توصیه شده در فصل بهار از ملین استفاده شود، به همین دلیل است گفته شده افراد در بهار اگر عادت دارند و اذیت نمییشوند بهویژه کسانی که حالت #تهوع دارند، گاهی با تحریک گلو و ته حلق، #استفراغ کرده و محتویات #معده را بالا بیاورند (با تجویز پزشک)
@kleidsalamti
❌️پس بزرگترین مشکل جایی هست که اول عید که زمان خروج مواد زائد از بدن هست،ما بدن رو انباشته از خوراکی های پرکالری و پر حجم میکنیم
بعد میگیم چرا ریزش مو دارم،صورتم لک آورد،یبوست دارم،چاق شدم،تیروئیدم کمکار شده،کسل هستم،سردرد دارم......
@kleidsalamti
🌱در بهار باید کلا طعمهای شیرین کمتر مصرف شود و مصرف مواد ترش، آبکی و بی طعم افزایش یابد. با این کار بسیاری از موارد #آلرژی اوایل بهار یا اواخر زمستان، #جوش و #دمل های #بهار اتفاق نمی افتد.
@kleidsalamti
🍵خوردن آش #آلو، آش #سکنجبین، آش #انار، آش دوغ (آشهای رو به خنک)، آشهای حاوی آب یا عصاره #زرشک یا انار یا #سماق هم مفید است.
🍵محتویات این آشها به این صورت است که بیشتر حاوی #سبزیجات تازه و دارای مقداری #لپه و #برنج می باشند. میتوان گوشتهای لطیفی مثل بال یا گردن مرغ یا مختصری از گوشت چرخ کرده و قلیه شده بره در آن استفاده نمود. در نیم ساعت آخر پخت آش، یکی از موارد گفته شده (مثلا یک فنجان آبغوره، آب انار، آب زرشک، #سکنجبین ملس یا آب #لیمو) را می توان اضافه نمود
@kleidsalamti