فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام ڪن به خورشید
سلام ڪن به زندگے
به برڪتِ فرصتِ دوباره بودنت
به حُرمتِ چشمانَت ڪه به زندگے باز شد
بیدار شو تا زیباییهایِ زندگے را ببینے
تو خود نقاشِ نقشِ زندگیت هستے
رنگهایت را انتخاب ڪن
و بومِ زندگیت را رنگ بزن
بیخیالِ آنانڪه رنگِ زندگیت را نمیپسندند
زندگے تو مال توست سهم توست آنگونه رنگش ڪن ڪه از درون شاد و راضے باشے
نه اینڪه فقط از بیرون شاد دیده شوی...
صبـح تـون رنـگ شـادی 🫧
@kodakan_city
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عید وصال است وصال خدا
محو شدن محو جمال خدا
خندهی شادی به لب روزهدار
آتش حسرت به دل روزهخوار
طاعات و عباداتتون قبول🌸
عید سعید فطر مبارک باد💖
•┈┈••✾•🪴🌸🪴•✾••┈┈•
@kodakan_city
13.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🙏🏻عذرخواهی کردی؟
وقتی والدین کلمه ایی به فرزندشان میگویند ذهن کودک مانند یک پرینتر عمل میکند و تصویر آن را مدام جلوی چشمش نگه میدارد به عنوان مثال وقتی میگویید «تو میتوانی» یا «تو فوق العاده ایی » کودک توانستن و فوق العاده بودن را در خود می بیند اما وقتی به کودک میگویید «تو چیزی نمیشوی » او چیزی نشدن و ناتوانی را خواهد دید 🫠
بنابراین حتی زمانی که والدین از فرزندشان عصبانی می شوند نباید برای خالی کردن عصبانیتشان چیزی بگویند که به قیمت آرام شدن خودشان شخصیت کودک را آتش بزنند .
شما باید حتی در هنگام عصبانیت سعی کنید جملاتی را طراحی کنید که با بیان آنها، نکات مثبت و درستی را به فرزندتان بیاموزید و در واقع از هر فرصی برای تربیت کودک استفاده کنید ☺️و کمک کنید که او حس خوبی به خود داشته باشد...
@kodakan_city
🌀 چگونه با فرزندان نوجوان صمیمی شوید؟
🔸جر و بحث را حذف کنید!
👈در این دوران بهتر است والدین درباره موضوعات بحث نکنند، زیرا جر و بحث اختلاف و نزاع میان فرزندان و والدین را تشدید می کند، البته به این معنا نیست که نوجوانمان را آزاد بگذاریم و اجازه دهیم هر کاری که می خواهد انجام دهد. در واقع این مساله که تا چه اندازه استقلال طلبی در دوران نوجوانی می تواند سبب درگیری و نزاع شود، به میزان نافرمانی و سرکشی فرزندان بستگی ندارد بلکه به عملکرد والدین و چگونگی اداره کردن این حس و آزادی طلبی از سوی والدین وابسته است.
👈پدر و مادری که دائم فرزند خود را کنترل می کنند و اجازه رشد حس استقلال و آزادی را در او نمی دهند، در واقع نوجوانی پرخاشگر و عصبانی را پرورش میدهند.
⬅️ یکی از بهترین راه های مؤثر برای جلوگیری یا کاهش جنگ و جدل در خانواده این است که برای نوجوانمان روشن کنیم چه انتظاراتی از آنان داریم. والدین باید خواسته های خود را برای فرزندشان مطرح و او را با ساختارها و قوانین منسجم خود آشنا کنند.
@kodakan_city
5.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
عیدتون مبارک🌸🌹
خداحافظ ماه مهربون
@kodakan_city
💕💕
برای جلوگیری از پوسیدگی دندان کودکان چه کاری میشه کرد؟
بهترین روش درمان پوسیدگی دندان کودکان عبارت است از:
- محدود کردن غذاهای اسیدی
- محدود کردن آبمیوهها مخصوصاً آبمیوههای اسیدی
- جایگزین کردن آب بجای آبمیوه، شیر یا شیر خشک
وقتی علائم پوسیدگی یا دندان درد کودکان آشکار شد، بهترین کار مراجعه به کلینیک دندانپزشکی کودکان است.
@kodakan_city
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💕💕
موقعیت
مامانی که بچه رو خوابونده و میخواد آروم و بی صدا اتاق و ترک کنه 😂😂😂
@kodakan_city
🔴 چرا نباید برای کودک به طور مداوم هدیه و اسباببازی بخریم؟!
🔺توقعات نامعقول: خرید مداوم هدیه میتواند انتظارات نامعقولی در کودک ایجاد کند، به طوری که او فکر کند همیشه باید چیزی دریافت کند. این امر میتواند احساس حقطلبی را در کودک پرورش دهد و توانایی او برای قدردانی از آنچه دارد را کاهش دهد.
🔺کاهش ارزشهای زندگی: تمرکز بیش از حد بر روی مادیات میتواند به کودک آموزش دهد که ارزشهای زندگی در اشیاء و داراییها نهفته است، نه در تجربیات، روابط و رشد شخصی.
🔺عدم توسعه خلاقیت: وقتی کودک به طور مداوم اسباببازیهای جدید دریافت میکند، ممکن است انگیزه برای خلاقیت و استفاده ابتکاری از منابع موجود را از دست بدهد. کودکان نیاز دارند تا با محدودیتها سروکار داشته باشند تا بتوانند راهحلهای خلاقانه پیدا کنند.
🔺افزایش حسادت و رقابت: اگر کودک مدام هدیه دریافت کند، ممکن است در میان خواهر و برادرها یا همسالان حسادت و رقابت ایجاد شود. این امر میتواند به روابط آسیب بزند و احساسات منفی را تقویت کند.
🔺عدم تحمل ناکامی: کودکانی که عادت به دریافت فوری هدیه و اسباببازی دارند، ممکن است در مواجهه با ناکامیها و چالشها دچار مشکل شوند. این میتواند توانایی آنها را برای مقابله با سختیها و مقاومت در برابر فشارها کاهش دهد.
@kodakan_city
کاری کنید که کودکتان حتی در اوج خشم و عصبانیت مطمئن باشد که شما به او توجه داشته و احساساتش را درک میکنید. اینکه او متوجه شود شما برای احساسات منقلب شدهاش تا این حد اهمیت میدهید ارزش زیادی دارد.
کودک در این شرایط به حضور فیزیکی شما نیاز دارد. هیچ گاه معجزه در آغوش گرفتن را دست کم نگیرید. او ثانیههایی بعد آرامتر شده و سیر و تا پیاز عصبانیتش را با شما درمیان میگذارد.
@kodakan_city
8.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با این بازی حافظه تصویری کودکتون رو تقویت کنید🤩
@kodakan_city