فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بدو بیا شنل قرمزی بکشیم😍
@kodakan_city
10.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🟢باهوش یا سختکوش؟
👈🏻 معمولاً پدر و مادرا وقتی میخوان از بچههاشون تعریف کنن، میگن: «چه بچهی باهوشی!»
ولی بهتره به جای تأکید روی هوش، روی تلاش و سختکوشی بچهها تمرکز کنین و بگین: «آفرین، چه بچهی سختکوشی!»
چرا؟ چون اگه دائم با لفظ «باهوش» از بچهها تعریف کنین، یه روز که تو یادگیری چیزی به مشکل بر بخورن، اعتماد به نفسشون داغون میشه. ولی اگه بگین «آفرین که انقدر سختکوشی»، وقتی با چالشی روبهرو بشن، بهجای اینکه جا بزنن، خیلی بیشتر تلاش میکنن.
@kodakan_city
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیشتر حواسمون به بچه ها باشه ...
#تربیت_فرزند
@kodakan_city
*مقایسه نکنید
خودتان الگو مرتب و منظمی شوید
خودتان دست به کتاب شوید
خودتان ورزش کنید
تا کودک را با کودک دیگری مقایسه نکنید زیرا این رفتار میتواند باعث تنفر کودک از خودش، آن کودک و از شما بشود، در حالی که شما خود میتوانید بهترین الگو برای کودک خود باشید بدون اینکه اشارهای به مسئله مورد نظرتان کرده باشید.
#تربیت_فرزندان_شاد
@kodakan_city
داد و فریاد کردن، تلاشهای تربیتی شما را نابود میکند
به یاد داشته باشید که کودکان به پدر و مادر بینقص و کامل نیازی ندارند، بلکه پدر و مادری میخواهند که به اندازه کافی خوب باشند. بنابراین، اصلا اشکالی ندارد که به جای داد و فریاد کردن، به فرزندتان بگویید که در حال حاضر با مشکلات زیادی درگیر هستید و به آرامش نیاز دارید. بیشتر والدین نسبت به بعضی از رفتارهای کودکان حساسیت بیشتری دارند، اما آنان نباید کنترل خودشان را در چنین شرایطی از دست بدهند.
توجه داشته باشید که شما بهعنوان پدر یا مادر باید وضعیت ذهنی خودتان را بشناسید و آگاه باشید که این وضعیت چطور بر شیوه فرزندپروری شما تاثیر میگذارد. بنابراین، ابتدا احساسات خودتان را شناسایی کنید و این احساسات را از واکنش انتخابیتان نسبت به رفتار نادرست و تحریککننده کودک جدا کنید.
@kodakan_city
#تربيت_کودک
از امروز مهارت #مدیریت_خشم را با فرزندانتان تمرین کنید:
تنفس عميق و سكوت در زمان خشم را به فرزندتان بياموزيد.
ترک موقعيت در زمان برخورد با افراد عصبانی را به فرزندتان بياموزيد.
معذرتخواهی در زمان مقصر بودن را به فرزندتان بياموزيد.
كودک و نوجوانی كه اين تكنيکها را بلد باشد و به كار ببرد، مهارت كنترل خشم را آموخته است.
هر تكنيك را بارها و بارها در حضور فرزندتان اجرا كنيد تا در وجود او نهادينه شود.
@kodakan_city
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نامِ زیبایِ پدر، با سیم و زر باید نوشت؛
خوب و عالی با عیاری معتبر باید نوشت
برکتِ نان و نمک، از همتِ والای اوست
این چنین گویم که نامش:
«تاجِ سر، باید نوشت...🤍✨»
خدایا شکرت🦋✨
.
.
@fara_mosbat
چگونه رفتار كنيم كودك احساس كند ديده شده و درك ميشود؟
نياز اضطراري كودكان ديده شدن است. براي همين كودكان دست به كارهاي عجيب غريب ميزنند حتي حاضرند كتك بخورند اما ديده شوند. به كودكان بايد بيشتر از بزرگسالان احترام گذاشت. به همين دليل كودكان اين اجازه را دارند كه حرف بزرگترها را قطع كنند. كار يا صحبتتان را قطع كنيد به چشمان فرزندتان نگاه كنيد، اكر عجله داريد از او بخواهيد صبر كند تا كارتان يا صحبتتان را تمام كنيد بعد با او صحبت ميكنيد و سر قولتان بمانيد.
هرگز به او نپريد كه بي ادب وسط حرف من نپر يا ساكت شو يا به اتاقت برو يا مگر نميبيني من سرم شلوغه! - احساسات كودك را نفي نكنيم: "اين ترس نداره" "بزرگ شدي گريه نكن" "انقدر غر نزن" - احساسات او را تاييد كرده بر زبان بياوريد؛ وقتي فرزندتان مي گويد "امروز كسي با من بازي نكرد" مادر مي گويد "حتما ناراحت شدي" و كودك احساس درك شدن و مرئي بودن مي كند، اما اگر بگويد "قرار نيست همه با تو بازي كنند" كودك احساس بدي خواهد داشت. - به فرزندتان حق انتخاب دهيد. هنگام لباس پوشيدن دو لباس به او داده تا انتخاب كند. - تعريف و تحسين نابجا هم به حرمت نفس كودك اسيب ميزند. به اندازه از موفقيت و كار فرزندتان تعريف كنيد. - هنگام انتقاد از كودك شخصيت او را زير سوال نبريد، از احساسات خودتان بگوييد. به جاي انكه بگوييد "پسر بدي هستي" بگوييد "اين كار تو مرا ناراحت كرد". - هنگام عصبانيت به حرمت نفس كودك احترام بگذاريد. - از فرزندتان انتظارات مناسب با سن او داشته باشيد. - با اشتباهات فرزندتان برخورد درست داشته باشيد. اشتباه كردن لازمه يادگيري و پيشرفت در كودكان است.
تمسخر، سرزنش، تهديد و تنبيه به يادگيري و حرمت كودك خدشه وارد ميكند. - كودكي كه به جاي ترس و واهمه از والدين خود، با ارزشها و معيارهاي منطقي اشنا ميشود حرمت نفسش افزايش خواهد داشت.
@kodakan_city
#قصه_شب
☘ موش تنبل و کلاغ دانا
یکی بود یکی نبود کپل بچه موشی بود که با برفی برادرش، پدر و مادرش در لانه شان در صحرا زندگی می کردند.
کپل خیلی تنبل بود و تمام مدت روی صندلی مخصوصش نشسته بود و از خوراکی هایی که آنها به لانه می آوردند می خورد و ایراد می گرفت: اینها چیه دیگه؟ یه چیز خوشمزه تر بیارید!
آن ها از دستش خسته شده بودند و هر چه اعتراض می کردند فایده ای نداشت. تا اینکه یک روز که کپل بیرون لانه در حال استراحت در آفتاب بود و بقیه داخل لانه بودند باد شدیدی وزید و او را به جای دوری برد.
وقتی کپل چشمانش را باز کرد خودش را کنار یک برکه دید. او خسته و گرسنه بود و حتی بلد نبود برود و برای خودش غذا پیدا کند.
کپل شروع به گریه کرد. کلاغی صدای او راشنید و از روی درخت پرسید: چرا گریه می کنی؟
کپل ماجرا را برای او تعریف کرد. کلاغ گفت: اگر همیشه منتظر باشی تا دیگران کارهایت را انجام دهند هیچ وقت چیزی یاد نخواهی گرفت.
کپل گفت: درست است. من قول می دهم تنبلی را کنار بگذارم.
کلاغ گفت: من هم تو را پیش خانواده ات می برم. کپل خوشحال شد و به همراه کلاغ به لانه اش برگشت و از آن روز تنبلی را فراموش کرد.
@kodakan_city
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💛آدم هـای مـهـربـان
⭐️زیادی را میشناسم که
💛هربار سفارش میکنند
⭐️مـراقـب خـودت باش
💛اما مـهـربان تر از آنان
⭐️خــــداونـدی اسـت که
💛میگویـد مـراقبت هستـم...
⭐️شبتون سرشار از آرامـش الهی
@kodakan_city