eitaa logo
کلبه عاشقان صاحب الزمان رهنان 🍃
1.7هزار دنبال‌کننده
25.4هزار عکس
42.1هزار ویدیو
506 فایل
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌ 🕋عضویت در کانال🕋 👇👇👇 @kolpee
مشاهده در ایتا
دانلود
بامیه سبز یک کیلو سیر پنج حبه فلفل سبز سیصدگرم سرکه، نمک و فلفل ، ادویه ترشی دلخواه ، برگ نعنا و ترخون خرد کرده. طرز تهیه : سبزی دلخواه رو پاک کرده و شسته خشک و خرد کنین .این ترشی بدون سبزی هم درست میشه . . نمک ید دار برای شور و ترشی مناسب نیست .از نمک معمولی استفاده کنید . سر بامیه ها را به قاعده جدا کرده و و می شوییم و با کمی آب نمک و یک چهارم پیمانه سرکه می گذاریم ، نیم پخت بشه و بعد خنک میکنیم . سیر رو هم رنده یا ریز ریز خرد می کنیم . فلفل ها را هم می شوییم و ریز خرد می کنیم . مواد آماده شده را با هم مخلوط کرده و نمک و می زنیم و در شیشه ای میریزیم اگرسرکه اش کم شد باز کمی سرکه به آن اضافه میکنیم . بعد از دو هفته دیگر ترشی آماده است . . معمولا سر بامیه ها رو از ته جدا نمیکنیم و قسمتی از آن را می گذاریم بماند تا بامیه بعد از رسیدن متلاشی نشود ، هم برای ترشی و هم برای خورش . استریل_کردن_شیشه_ها ظرف ترشی رو توی فر صدو هشتاد درجه حدود ده دقیقه بذارین تا استریل بشه . یا داخل آب در حال جوش داخل قابلمه ای قرار بدین ‌🥗🥘🌮🌭🍳🍢🍽🧂 .https://eitaa.com/joinchat/243466433Ce42b73046d گروه فوت وفن آشپزی 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
23.88M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تمام نکات یه خورشت بادمجون خوشمزه مواد لازم: گوشت گوسفندی استخوان دار ۲۵۰ گرم بادمجان ۳-۴ عدد قلمی و مشکی کوچک پیاز ۱ عدد بزرگ رب گوجه ۱/۵ قاشق غذاخوری غوره مقداری پیاز داغ نمک،فلفل قرمز و سیاه،زردچوبه،زیره،پودرپیاز،پاپریکا چوب دارچین هل و زعفران ❌ نکات خورشت بادمجان 🍆آب خورشت بادمجان باید کم باشه تا یه آب گوشت خوشمزه داشته باشین نه یک آب بی طعم 🍆بادمجان ها رو بعد از پوست گرفتن نمک بزنید و اجازه بدید در آفتاب به مدت دو ساعت باشه تا تلخابش بیرون بیاد 🍆گوشت گوسفندی با مقداری استخوان بهترین انتخاب گوشت برای خورشت هست 🍆زعفران و هل عطر این غذا رو بینظیر میکنه 🍆ادویه هایی که نوشتم رو حتما استفاده کنید 🍆از چوب دارچین به جای پودر دارچین استفاده کنید 🍆غوره رو هم بهتره در آفتاب بزارید تا تغییر رنگ بده و بعد اضافه کنید طعمش عالی میشه 🍆جا افتادن خورشت باید در حدی باشه مه بادمجان ها له نشن برای جلوگیری از اینکار سر بادمجان رو نمیزنیم هم مجلسی میشه هم باعث میشه بادمجون تو خورشت گم و له نشه 🍆پیاز داغ آخر روی خورشت اصلا فراموش نشه ‌🥗🥘🌮🌭🍳🍢🍽🧂 .https://eitaa.com/joinchat/243466433Ce42b73046d گروه فوت وفن آشپزی 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
• صبحونه و عصرونه معرکه تر ازاین نداریم😍 ۲۰۰ گرم کدو حلوایی و یک عدد سیب قرمز رو رنده کنید. دو عدد تخم مرغ یک سوم پیمانه شکر کمی وانیل اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست بشه. یک دوم پیمانه شیر یک پیمانه و دو قاشق غذاخوری آرد رو به همراه یک دوم قاشق چایخوری بکینگ پودر اضافه و یکدست کنید. داخل تابه مقداری روغن بریزید یک ملاقه از مواد بریزید و درتابه رو ببندید. یک طرف که برشته شد برگردونید تا طرف دیگه هم برشته بشه. طعم این پنکیک فوق العادست حتما درست کنید که بچه ها عاشقش میشن🤤 ‌🥗🥘🌮🌭🍳🍢🍽🧂 .https://eitaa.com/joinchat/243466433Ce42b73046d گروه فوت وفن آشپزی 👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
▪️امام عصر فرمود: به شيعيان و دوستان ما بگوييد كه خدا را قسم دهند به حقّ عمّه‏‌ام حضرت زينب سلام الله علیها تا فرج مرا نزديک گرداند. 🎵 روایت هشتم: مجلسِ دارالاماره کوفه (قسمت1)...🌱