فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✨ خدایـا
🌙در این شب های
✨ زیبای بهاری
🌙 هرچه صفای دل
✨ سلامت تن
🌙 عشق پاک
✨ و اجابت دعاست
🌙 و هر آنچه که به بهترین
✨ بندگانت عطا میفرمایی
🌙به عزیزان و دوستانم عطا فرما🙏
✨شبتون پر از مهر خدا
✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐✾
🍃🌹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دعابراےطلب_خيرودفع_شر
🌹اميرمؤمنان علي(ع)فرمود:
هرڪہ به هنگام شب سه مرتبه بگويد:
🌷سُبْحَانَ اللهِ حِيْنَ تُمْسُونَ
وَحِيْنَ تُصْبِحُونَ،وَلَهُ الْحَمْدُ فِي الَّسمَاوَاتِ
وَالأرْضِ وَعَشِيَّاً وَحِيْنَ تُظْهِرُونَ. 🌷
هيچ خيرے را درآن شب از دست نمي دهدو همه #شرها از او دور مي گردند.وهرڪه همانند اين دعا را به هنگام #صبح بخواند،هيچ #خيرے را درآن روز از دست نمي دهد وهمه شرها از اودور مي گردند..
📚روضة الواعظين:ص328
#شبتون_بدورازدلتنگی✨💫
#آرامشمهمانلحظهلحظهزندگیتون✨💫
🍃🌹عضویت در کانال
👇👇👇
@kolpee
==== 🍃🌹🌸🍃
15.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شوید_پلو_با_دُم_گوساله 🍲 😋😍😋
▫️دم گوساله
▫️سیر فراوون
▫️پیاز فراوون
▫️زعفران
▫️چوب دارچین
▫️روغن
▫️نمک، فلفل سیاه، ، زرد چوبه
🔸اول پیاز هارو روی تابه با حرارت کم قرار بدید (ضخیم خرد کنید) یک مقدار که آب انداخت روغن و سیر هارو به همراه زرد چوبه اضافه کنید،چند لحظه بعد دم گوساله زعفرانی شده ، زرد چوبه،فلفل سیاه هم اضافه و بعد در ظرف رو بزارید با حرارت کم بزارید یک ساعت بگذره،بعد از یک ساعت، زعفران و آب جوش وچوب دارچین رو اضافه کنید بره برای ۴ تا ۵ ساعت پخت کامل...یادتون باشه نیم ساعت تا یک ساعت آخر نمک رو اضافه کنید...👌🍚برای شوید پلو هم برنجی که از قبل خیس کردید رو به آب جوش همراه با شوید و زرد چوبه برای عطر و رنگ اضافه کنید و آبکش کنید و بزارید برای دَم کشیدن
🥗🥘🌮🌭🍳🍢🍽🧂
.https://eitaa.com/joinchat/243466433Ce42b73046d
گروه فوت وفن آشپزی 👌
7.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فقط کافیه ماهی ۱۵ دقیقه نمک بزنید بذارین کنار بعد خوب بشورین🐡
مرحله بعد این چند ترکیب حتما داشته باش
آرد سفید یک قاشق غذاخوری همراه یک قاشق مرباخوری زردچوبه یک قاشق چایخوری ادویه ماهی یا ادویه کاری ویک قاشق چایخوری پودر سیر ونوک قاشق چایخوری فلفل سرخ و یک قاشق مرباخوری برگ شنبلیله که پودرش کردیم همه را ترکیب می کنیم بعد ماهی داخلش مغلتونیم البته اول ماهی 🐡با دستمال کاملا خشک کنید بعد داخل روغن داغ سرخ کنید😋
ترکیب بهشتی حشو هست همراه ماهی حتما داشته باشین که عطرش بی نظیره ومزه ماهی چند برابر میکنه
پیاز فراوان سرخ کنید بعد یه دسته گشنیز خورد شده همراه چند شاخه شنبلیله من شنبلیله خشک استفاده میکنم وبعد یه بوته سیر بکوبید اضاف کنید ونمک فلفل پودر لیمو عمانی وادویه وبعد ماهی بذارین روی حشو بعد چند دقیقه خاموش کنید عطر سبزی😍به خورد ماهی🐡می ره ومزش چند برابر میشه 😋
🥗🥘🌮🌭🍳🍢🍽🧂
.https://eitaa.com/joinchat/243466433Ce42b73046d
گروه فوت وفن آشپزی 👌