eitaa logo
کلبه عاشقان صاحب الزمان رهنان 🍃
1.7هزار دنبال‌کننده
25.4هزار عکس
42.2هزار ویدیو
507 فایل
‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‎‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌ 🕋عضویت در کانال🕋 👇👇👇 @kolpee
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 ان شاء الله به زودی... ⏰اندکی صبر سحر نزدیک است 🤲🏻 •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هضم کردن نعمت خدا !!! ┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈ 🎙 •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈• •┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎙 حجت‌الاسلام رفیعی 💠 پنج‌ تا چیز که احترامش واجبه؟! 🔸کوتاه و شنیدنی «اَلَّلهُم‌عجِّل‌‌لِوَلیِڪَ‌‌الفرَج»🌤 🕊 🥀🕯 اَلٰا بِـذِڪْرِٱݪلّٰـهِ تَـطْـمَـئِـنُّ ٱلْـقُـلُـوبُ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
مقام عرشی حضرت‌زهرا_11.mp3
13.7M
(سلام‌الله علیها) ۱۱ ✨نزول حضرت جبرئیل علیه‌السلام، بر اول بانوی خلقت، تماماً برای شرح آینده‌ی تاریخ اسلام بوده ، اخباری که سراسر با درد و مصیبت و شکست همراه است! ✦ اما در این اخبار، تنها دو اتفاق بود، که آب خنکی بر شعله‌‌ی نگرانی‌های آخرالزمانیِ حضرت زهرا "س" شد! کدام دو اتفاق ؟ @zekrroozane
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
17.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
تهیه کرفس مجلسی و رستورانی😋😋 مواد لازم: ساقه کرفس: ۱ کیلوگرم برگ کرفس: ۱۲۵ گرم نعناع: ۱۲۵ گرم جعفری: ۲۵۰ گرم گوشت: ۵۰۰ گرم پیاز: ۲ عدد لیموعمانی: ۶ عدد رب گوجه فرنگی: ۱ قاشق غذاخوری آرد: ۱ قاشق غذاخوری پر نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آبغوره: به مقدار لازم طرز تهیه: لیموهای عمانی را داخل آب جوش خیس می کنیم. ساقه کرفس و به صورت نگینی درشت ریز می کنیم. نعناع، جعفری و برگ کرفس و با هم ریز می کنیم. ساقه کرفس و با کمی روغن و شعله زیاد تفت می دهیم و برمی داریم. مخلوط سبزی ها را با هم داخل تابه ریخته و بعد از کشیده شدن آب سبزیها، آنها را هم تفت می دهیم. پیاز ریز شده رو داخل روغن ریخته، پس از سبک شدن، گوشت را اضافه می کنیم، بعد تفت خوردن و تغییر رنگ گوشت، رب گوجه فرنگی، زردچوبه، فلفل و آرد اضافه و تفت می دهیم، ساقه کرفس و مخلوط سبزی ها را به همراه چند لیوان آب داخل غذا می ریزیم، بعد جوش آمدن درب قابلمه را قرار می دهیم و میزاریم خورشت با شعله کم بپزد. پوست و هسته لیموهای عمانی را می گیریم و به همراه نمک و آبغوره بعد از پختن گوشت و جا افتادن غذا داخل خورشت می ریزیم. نوش جان 😄😍 نکات: همانند قرمه سبزی با توجه به ذائقه می توانید لوبیاچیتی یا لوبیاقرمز به خورشت اضافه کنید. ریختن رب گوجه فرنگی داخل خورشت کرفس اختیاری هست. برای تلخ نشدن خورشت حتما پوست و هسته های لیموعمانی را بگیرید. آرد باعث لعاب بهتر خورشت می شود. .https://eitaa.com/joinchat/243466433Ce42b73046d
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‍ 💖الهی 🙏 🌸در این غروب زیبا 💖همه آرزوها تون براورده بشه 🌸روی غم نبینید 💖همه غصه هاتون به شادی 🌸همه دردهاتون درمان 💖 و الهی که 🌸همگی حاجت روابشید 💖غروبتون پر فروغ🙏 ✾࿐༅🍃♥️🍃༅࿐✾ https://eitaa.com/joinchat/841089202Cf096f8f383
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا