eitaa logo
کانال کمیل 14
28 دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
5.2هزار ویدیو
640 فایل
اِنَّمـَا الْبـَصـيـرُ مـَنْ سـَمـِعَ فـَتـَفـَكَّرَ وَ نـَظـَرَ فـَاءَبـْصـَرَ وَانْتَفَعَ بِالْعِبَرِ، ثُمَّ سَلَكَ انسان با بصیرت کسی است که بشنود و خوب بينديشد و بنگرد و ببيند و از تجارب دنيا بهره گيرد، سپس در راه روشن حركت كند ادمین @ya_zahra3135
مشاهده در ایتا
دانلود
🌠🍁 🍁 🌀/« فقط برای خدا » ♻️موضوع: ابعاد شخصیتی و صفات فردی 🔸🖤🔹 🌺 آمد به خط . شب که شد، گفتیم لابد می‌رود یک جایی دور از هیاهوی رزمنده ها استراحت کند. کفش هایش را گذاشت زیر سرش، گوشه‌ی اتاق دراز کشید. خودمان خجالت کشیدیم، اتاق را خلوت کردیم که چند ساعت استراحت کند.
🌠🍁 🍁 🌀/« فقط برای خدا » ♻️موضوع: ابعاد شخصیتی و صفات فردی 🔸🖤🔹 🌺 ضد انقلاب شایعه کرده بودند، فرمانده لشکر از ترس یک تونل زیر خانه اش ساخته که بتواند فرار کند. خاک های جلوی خانه را دیده بودند. گفته بود زیر زمین را طوری بسازیم که بشود داخلش روضه خوانی برگزار کرد. خودش هم هر وقت می آمد آنجا، دست بنّا را می‌بوسید که دارد حسینیه می‌سازد.
🔴🍁 🍁 ❇️ مردم سالاری دینی(6) 💠 اهداف مردم سالاری دینی 🔹🌺🔸 🔻در اندیشه‌ی سیاسی شیعه در فضای فکری انقلاب اسلامی، برای اولین بار نوعی گذار از نظم سلطانی و نظام پادشاهی در عرصه‌ی نظام‌سازی صورت گرفته است. 🔹برای اولین بار (ره) بحث حکومت دینی و ولایت‌فقیه را در چارچوب نظم جدیدی مطرح کرده است که دیگر نظم سلطانی نیست بلکه نظم مردمی است؛ یعنی قرار است مناسبات سیاسی‌اجتماعی در این حکومت بر اساس خواست و رأی مردم شکل بگیرد. به ‌همین دلیل است که بین ولایت‌فقیه و جمهوریت یا نظمی که جمهور یا اکثر مردم در آن نقش دارند، نوعی سازگاری و همنشینی صورت می‌گیرد. 🔸از این رو، می‌توان گفت اولین و مهم‌ترین دستاوردی که به‌ وجود آمد این است که برای اولین ‌بار امکان ارائه‌ی الگویی از نظام سیاسی مردمی بر مبنای تفکر شیعه صورت گرفت. برای بازخوانی این دستاورد به نظر می‌رسد که از دو زاویه می‌توان به آن اشاره کرد. 1️⃣یک زاویه این است که گفته شود اسلام هم با مخالف نیست یا سعی در اثبات سازگاری اسلام با دموکراسی داشته باشیم؛ اما به نظر می‌رسد امام (ره) با تعابیری که داشته‌اند از زاویه‌ی دومی وارد بحث شده‌اند. در بعضی از فرمایشات ایشان چه قبل و چه بعد از انقلاب اسلامی می‌بینیم که ایشان وقتی بحث دموکراسی را مطرح می‌کنند، تعبیرشان این است که اسلام ذاتاً یک دین دموکرات یا مردم‌سالار است و ذاتاً با دموکراسی موافق است و دموکراسی اسلام، دموکراسی واقعی است. در واقع این نوع نگاه می‌خواهد بگوید که دموکراسی یک امر تلفیقی و ترکیبی نیست که ما آن را از غرب بگیریم و با بعضی از مؤلفه‌های اسلامی آشتی داده و سازگار کنیم و ترکیبی را به نام مردم‌سالاری دینی و دموکراسی اسلامی درست کنیم. بلکه دموکراسی یک حقیقت واحد و امری بسیط است و اسلام، دموکراسی خاصی را به رسمیت شناخته است و ما می‌توانیم از متون دینی، مدل و گونه‌ی خاصی از مردم‌سالاری را استخراج کنیم. 2️⃣اگر از زاویه‌ی دوم وارد بحث شویم، هدف اساسی در طرح مردم‌سالاری دینی این است که مدل و الگویی دموکراتیک و مردم‌سالار از اسلام و متون اسلامی استخراج شود و ظرفیت متون و آموزه‌های دینی برای استخراج یک الگوی بومی و اسلامی مردم‌سالار نشان داده شود. برای این مسئله هدفی هم در عرصه‌ی سیاست خارجی قابل تصور است و آن اینکه ما مردم‌سالاری دینی را در سطحی مورد بررسی قرار داده و مطرح کنیم که قابل رقابت با الگوهای دیگر دموکراسی و به‌طور خاص الگوی لیبرال دموکراسی در دنیا باشد.
💥 جوانان انقلابی جبهه مقاومت به خونخواهی شهید *سپهبدحاج قاسم سلیمانی ،ابومهدی المهندس و یاران شهیدشان* به پا خاسته اند . ♨️ برای پیوستن به پویش و *امضای طومار الکترونیکی* لینک زیر را لمس کنید: 👇👇👇 *Naslesoleimani.com* نشر بدهید امضاء طومار الکترونیکی بفرمایید
Photo from Dr.A.M
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹نظر امام خامنه ای درباره تاریخ شهادت حضرت زهرا(سلام الله علیها) ♦️حجت‌الاسلام ادیب یزدی در یکی از سخنرانی‌های خود گفت: یادم می‌آید یک روز در محضر رهبر عالی‌قدر انقلاب بودم یکی از آقایان سوال کرد: درباره شهادت حضرت فاطمه(س) بالاخره ۷۵ روز پس از رحلت صحیح است یا ۹۵ روز؟ ♦️رهبر عالی‌قدر پاسخ واقعا حکیمانه‌ای دادند و فرمودند: «برای شما چه فرقی می‌کند کدام‌یک صحیح باشد؛ خداوند خواست که مردم بیشتر به یاد مادر ما باشند و بیشتر برای مادر ما عزاداری و بیان فضایل ایشان را بکنند.»
🔴🍁 🍁 ❇️مردم سالاری دینی(7) 💠نگاه (ره) به مردم سالاری 🔸🌺🔹 🔻امام خمینی(ره) در نخستین مصاحبه خود در پاسخ به این پرسش که چه نوع حکومتی را جایگزین سلطنت حاکم در ایران خواهد کرد، سخن از جمهوری اسلامی می زدند. به این معنا است که؛ ضمن احترام کامل و لازم به آرا و جایگاه مردم در ساختار و ساختن نظام حکومت، محتوای حکومت، دینی و بر اساس قوانین و قواعد شرعی و دینی خواهد بود. 🔸جمهوری اسلامی که تا آن زمان مفهوم نسبتا گنگ و مبهم داشت، از آن زمان به بعد به صورت جدی در فلسفه سیاست و حقوق عرض اندام کرد و با تشکیل حکومتی با ساختار و فرم مردمی اما با درونمایه و محتوای دینی، مبحث تازه و داغ روز گردید و مورد توجه جهانیان – اعم از کشورهای اسلامی و غیر اسلامی- قرار گرفت. 🔹در امام خمینی(ره) به عنوان مجدد مكتب مردم سالاري ديني، شکل ژریم ها مهم نیست و آنچه مهم است محتوای آن می باشد و از همین جهت جمهوري اسلامي را مطرح ساختند و اظهار داشتند: «قبل از هر چيز ما به محتواي اجتماعي رژيم سياسي آينده خود دل بسته‌ايم.» 🔸«ايشان خواستار جمهوري اسلامي بودند. جمهوري، فرم و شكل حكومت را تشكيل مي‌دهد و اسلامي يعني محتواي آن فرم كه قوانين الهي است.» به باور امام خمینی، جمهوری بهترین شکل نظام است که می توان با این فرم محتوایی آن – دین اسلام- را تطبیق ساخت و اذعان داشت که جمهوری اسلامی نظیری در جهان سیاست ندارد. البته « بديهي است نشانه جمهوريت در آموزه جمهوري اسلامي معناي خاصي در مفصل‌بندي گفتماني امام خميني دارد كه از گفتمان مدرنيسم متفاوت است. غرب مدرن بر اساس آموزه‌هايي چون اومانيسم، سكولاريسم، عقلانيت خود بنياد و قرائت كلان پيشرفت، تفسيري از جمهوريت ارائه كرده است كه در آن تمامي مشروعيت نظام سياسي از قرارداد اجتماعي و خواسته‌هاي بشري نشأت گرفته و دين و آموزه‌هاي الهي در آن كاملا از عرصه سياسي كنار گذاشته شده‌اند. 🔺غرب با سيطره فكري و تمدني خويش و تحميل ديدگاه‌‌هاي خويش بر ديگران بويژه بر ملل جهان اسلام چنين وانمود كرده است كه معنا و مفهومي متفاوت براي جمهوريت وجود ندارد و تنها معناي صحيح آن، همان قرائت غربي آن است که با پیدایش نظریه جمهوری اسلامی بطلان آن ثابت شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
PTT-20201225-WA0029.opus
790K
قاسم فراهانی میزان اثرگذاری FATFبر روابط بانکی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
❁﷽❁ ❣️✨✨✨✨ ✨⭐️🍃 ✨🍂🌺 ✨ ⚫️ السَّلاَمُ عَلَيْكِ يَا فَاطِمَةُ بِنْتَ رَسُولِ اللَّهِ... افتاده ام بالين اين بستر به گريه خو كرده ام هر شب به چشم تر،به گريه ميخواست آرامم كند،اما بميرم مشغول شد با ديدنم مادر به گريه با بغض رفتم پشت در من را نبيند بغض ام مبدل شد كنار در به گريه ديگر مرا محكم نمي گيرد در آغوش اين را به خواهر گفت آن خواهر به گريه چند آيه از قرآن برايش نذر كردم افتاد با من سوره ي كوثر به گريه بابا رسيد و بازهم زانو بغل كرد گفتم نكن زانو بغل ديگر به گريه ما را در آغوشش گرفت و گفت با ما خيلي غريبم حضرت حيدر به گريه اين روزها كاري به جز گريه نداريم افتاده ام بالين اين بستر به گريه... ⚫️ التماس دعا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💢 ترسیم «خاورمیانه مطلوب» آمریکا توسط شورای آتلانتیک 🔻 اندیشکده شورای آتلانتیک در یادداشتی به دولت آتی آمریکا توصیه کرده به توافق برجام بازگردد. در عین حال که اضافه می‌کند گشایش دیپلماسی در قبال ایران باید آهسته، محتاطانه و با بدگمانی همراه باشد. 🔻 در این یادداشت دو مشکل اصلی در احیای برجام، اولاً نقص آن در عدم اعمال محدودیت بر برنامه‌های موشکی و منطقه‌ای ایران و ثانیاً تقویت گرایش‌های مقاومت‌جویانه در ایران پس از فشارهای آمریکا و به‌ویژه پس از ترور سردار سلیمانی و دکتر فخری‌زاده قلمداد شده است. 🔻 این مقاله با وجود اشاره به دشواری احیای برجام، این توافق را برای منافع منطقه‌ای آمریکا و اروپا در غرب آسیا ضروری می‌داند. همچنین معتقد است تداوم روند کنونی عادی‌سازی کشورهای عربی با رژیم صهیونیستی که از امارات و بحرین آغاز شده و به مراکش رسیده، دستاوردی برای کاهش تنش‌های امنیتی در این منطقه نخواهد داشت. 🔻 به نظر نویسنده، بایدن ضمن استقبال از روند عادی‌سازی باید تلاش کند این فرآیند بر مبنای راه‌حل دودولتی به پیش برود. بر این اساس که احتمالاً عادی‌سازی روابط عربستان با رژیم صهیونیستی منوط به پذیرش این راه‌حل از سوی تل‌آویو خواهد بود. 🔻 این یادداشت تداوم روند عادی‌سازی بر اساس اصلاحات داخلی و دموکراتیک در کشورهای عربی، توسعه روابط اقتصادی با رژیم صهیونیستی و کاهش تنش‌های مذهبی در منطقه را بنیانی برای «آینده راهبردی خاورمیانه» قلمداد می‌کند که در کنار احیای برجام و اعمال محدودیت برای ایران، مطلوبیت‌های منطقه‌ای غرب را تأمین خواهد کرد. 🔻 به نظر می‌رسد پیشنهاد این یادداشت مبنی بر تداوم و اصلاح دو توافق «برجام» و «ابراهیم» از سوی دولت بایدن، راهبردی برای واگذاری مسائل امنیتی منطقه به متحدان آمریکا و ایجاد نوعی از توازن قوای مطلوب غرب در منطقه باشد. هدف این راهبرد، ایجاد محدودیت استراتژیک برای ایران و حاشیه امن برای رژیم صهیونیستی خواهد بود.
🌀قسمت اول آیت الله سعیدی در دیدار با فرمانده سپاه قم: 🔹اقدامات صورت گرفته در مقابله با ویروس کرونا قابل تقدیر است/ مواسات با محوریت مساجد ادامه پیدا کند 🔸 تولیت آستان مقدس حضرت معصومه (س) با تقدیر از اقدامات صورت گرفته در خصوص کنترل بیماری کرونا و کمک‌های مؤمنانه، گفت: این همان چیزی است که ما از مساجد توقع داریم و باید این فعالیت‌ها همچنان ادامه داشته باشد. 👈سردار سید محمد شاهچراغی، فرمانده سپاه قم  با حضور در حرم مطهر کریمه اهل بیت (س) با آیت الله سعیدی، تولیت این آستان مقدس و امام جمعه قم دیدار و گفت‌وگو کرد. 👈آیت‌الله سعیدی در این دیدار با تقدیر از اقدامات صورت گرفته در خصوص کنترل بیماری کرونا و کمک‌های مؤمنانه، گفت: این همان چیزی است که ما از مساجد توقع داریم و باید این فعالیت‌ها همچنان ادامه داشته باشد. 👈وی با اشاره به سابقه تاریخی مساجد، گفت: یکی از کارکرد‌های مهم مساجد محوریت در کمک‌های مؤمنانه و حل مشکلات مردم است. 🔹تولیت آستان مقدس بانوی کرامت با اشاره به لزوم همکاری همه مجموعه‌ها در استان در زمینه حل مشکلات مردم، افزود: ما موظف هستیم رهنمود‌های مقام معظم رهبری دام ظله العالی را به ویژه در تحقق کمک‌های مومنانه و مواسات سرلوحه کار خویش قرار دهیم.
🌀 قسمت دوم 🔹در ابتدای این دیدار سردار شاهچراغی از طرح موفقیت آمیز قرارگاه شهید سلیمانی برای کمک‌رسانی به مردم در قالب مسجد محوری گزارشی ارائه کرد و گفت: ما قم را به نواحی مختلف تقسیم و با محوریت مساجد و ائمه جماعات کمک‌های مؤمنانه را با کمک نیرو‌های بسیج، سپاه و هلال احمر به نیازمندان اهدا کردیم. 🔸وی آموزش همگانی، رهگیری و مراقبت، پایش و نظارت، حمایت، قرنطینه خانگی و غیرخانگی بیماران را از جمله رسالت‌های قرارگاه شهید سلیمانی دانست و ادامه داد: قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا، کاهش میزان بستری و فوت ناشی از این ویروس و پوشش حمایتی خانواده‌های در معرض خطر و آسیب‌پذیر از مهمترین اهداف تشکیل قرارگاه شهید حاج قاسم سلیمانی است. 🔹فرمانده ارشد نظامی استان قم افزود: طبق فرمایش مقام معظم رهبری که بحث پیشگیری را مطرح فرمودند، شناسایی سریع بیماران و اقدامات ضروری برای قطع زنجیره انتقال ویروس کرونا انجام گرفت و بحمدالله توانستیم با تکیه بر ظرفیت نیرو‌های مردمی و مساجد با همکاری خوب کادر درمانی استان به این مهم دست پیدا کنیم.
✍️ چرا ایام اللهی همچون ۹دی و تشییع شهید سلیمانی را باید دائما برای مردم یادآوری نمود؟ 🔸«وَ لَقَدْ أَرْسَلْنا مُوسى بِآياتِنا أَنْ أَخْرِجْ قَوْمَكَ مِنَ الظُّلُماتِ إِلَى النُّورِ وَ ذَكِّرْهُمْ بِأَيَّامِ اللَّهِ إِنَّ فِي ذلِكَ لَآياتٍ لِكُلِّ صَبَّارٍ شَكُورٍ.»(ابراهیم/5) 🔰خداوند متعال در این آیه شریفه خطاب به جناب موسی (ع) می فرماید: ««ایام الله» را برای قومت یادآوری نما.» و منظور از «ایام الله»، ایامی است که بخاطر حوادث خاصی که در آن اتفاق افتاده،  امر خداوند و آیات و نشانه های بزرگی و اقتدار و سلطنت خداوند ظاهر و آشکار گردیده (ر.ک:المیزان؛ ج12، ص18) به عبارت دیگر، منظور از «ایام الله» روزهای خاصی است که در آن روزها دست قدرت و عزت الهی در جامعه ظهور و بروز بیشتری داشته و همگان به عینه دیدند و لمس کردند که اتفاقی(چه نزول نعمت و یا نزول عذاب) خارج از اسباب و علل مادی افتاده است. 🔰اصولاً باید گفت یکی از روش های تربیتی قرآن کریم، «تذکّر» و «یادآوری» است؛ و این روش، دقیقاً نقطه مقابل روش شیطان و جریان های شیطانی، همچون جریان نفاق است که یکی از کار ویژه هایشان را «انساء»(فراموشاندن) تعریف کرده اند: (مجادله: 19؛ انعام: 68، یوسف: 42، کهف: 63 ) در این میان، یکی از اموری که یاد خدا را در ذهن ها متبادر می کند، برخی حوادث عبرت آموزی است که در برخی ایام خاص در حیات یک جامعه به وقوع پیوسته است و مردم جامعه در آن ایام خاص، جلوه های رحمت یا غضب الهی را بطور ملموس درک نمودند.  از آنجا که انسان ها نوعا فراموشکار هستند، باید برخی وقایع خاص پیش آمده در جامعه که یاد خدا و سنت های الهی را به همراه دارد، همواره برای آنان یادآوری شود؛ چراکه این کار روحیه ای جدید در آنان برای ادامه مسیر ایجاد می نماید. 🔰قرآن کریم در آیات متعددی به یادآوری ایام الله در دوران هر پیامبری می پردازد؛ و این یادآوری ها آنقدر زیاد است که گویی تعمّدی برای بازگویی آن وجود دارد. برای مثال، در آیاتی که مربوط به داستان جنگ بدر در سوره مبارکه انفال آمده است، اشاره به عنایات خاص خداوند در جنگ بدر دارد که سپاه ۳۱۳ نفره اسلام در برابر سپاه هزار نفره دشمن با قاطعیت پیروز شد.(انفال/۷، ۹، ۱۱، ۲۶) یوم الله دیگر در قرآن کریم، ماجرای جنگ احزاب است:(احزاب/۹ و ۱۰) همچنین یکی از مواردی که خداوند قرآن کریم اصرار به یادآوری آنها دارد، شکست های عملکردی و گفتمانی منافقان است. در یک آیه سخن منافقان و بیماردلان در جنگ بدر یادآوری می شود: (انفال: 46) و در آیات دیگری، سخنان و کارشکنی های آنان در جنگ احزاب: (احزاب: 13-12). 🔰این یادآوری ها، علاوه بر کمک به تبیین بهتر گفتمان اسلام انقلابی، فواید متعددی دیگری هم برای عموم مردم جامعه اسلامی و هم برای خواص جامعه در پی دارد که به مبارزه با جریان نفاق کمک شایانی خواهد کرد. اولین فایده یادآوری ایام الله، افزایش وحدت در میان مردم است. 🔰فایده دیگر یادآوری ایام الله، افزایش اعتماد مردم به وعده های الهی، افزایش روحیه اعتماد به نفس و امید به آینده و افزایش روحیه مردم برای مقاومت در برابر سختی ها و در برابر دشمنان داخلی و خارجی است. 🔰همچنین علاوه بر ذلت دشمنان خارجی، رسوایی منافقین و فتنه گران داخلی نیز باید دائماً بازگو و یادآوری شود؛ چراکه منافقین وکفار همواره از این تذکر و یادآوری واهمه دارند و از آن فرار می کنند: 🔸"فَما لَهُمْ عَنِ التَّذْكِرَةِ مُعْرِضِينَ * كَأَنَّهُمْ حُمُرٌ مُسْتَنْفِرَةٌ * فَرَّتْ مِنْ قَسْوَرَةٍ؛ چرا آنها اينهمه از یادآوری گريزانند. همچون گورخرانى رميده  كه از شير فرار كرده اند!"(مدثر/۵۱-۴۹)
شماره تلفنِ مدیر امنیتی نامتعارف ♦️بامداد سیزدهم دی‌ماه 98، حاج قاسم سلیمانی و همراهانش، در فرودگاه بین‌المللی بغداد ترور شدند. آمریکا و اسرائیل، سال‌ها برای این جنایت بزرگ تدارک کرده بودند و حال آنکه سردار سلیمانی، بر خلاف همه مدیران امنیتی دنیا، زندگی عادی و رفت و آمد علنی داشت و آن روز هم به دعوت رسمی دولت عراق به بغداد سفر کرده بود. 🔹آیا ترور میهمان رسمی یک دولت نشانه قدرت تروریست‌های ‌اشغالگر است، یا سند درماندگی و دریوزگی؟ این نقشه، قطعا منفعلانه بود، چه اینکه حاج قاسم، نقشه نرم‌افزاری مقاومت و بیداری اسلامی را از چند دهه قبل، به درستی به اجرا گذاشته و زیر پای ‌اشغالگران آمریکایی- صهیونیستی را خالی کرده بود. این واقعیت، با ترور، برگشت‌پذیر نمی‌شود. ♦️قاعده زندگی متعارف امنیتی، پنهانکاری است. اما حاج قاسم، چند دهه در میانه میدان، عاشقانه و شهیدانه زیسته بود؛ سبکی از زندگی که در تناقض با روش زندگی یک مدیر ارشد امنیتی متعارف و یک فرمانده نظامی عالی‌رتبه به نظر می‌رسد. گویا اصرار داشت حقارت آمریکا و اسرائیل و سایر تروریست‌ها را به رخ بکشد؛ که آن گونه دل به دریای خطر می‌زد. 🔹خشونت، ذات جنگ است و جنگجوی متعارف را خشن بار می‌آورد اما جهاد، با همه جنگ‌ها فرق می‌کند؛ قاسم سلیمانی فرمانده مبارزه با ‌اشغال و تروریسم را تربیت می‌کند که برای صاحب‌خانه‌ سُنّی در جنوب ‌شرق سوریه نامه می‌نویسد و حلالیت می‌طلبد از اینکه از منزل او در عملیات آزادسازی بوکمال استفاده کرده است. ♦️حوصله می‌خواهد که در هنگامه جنگ، به همین بسنده نکنی و شماره منزل خود را هم زیر نامه بنویسی و از صاحب‌خانه بخواهی در صورت تمایل، برای جبران خسارت تماس بگیرد. کدام مدیر امنیتی متعارف، برای رضایت گرفتن شماره می‌گذارد؟ 🔹یا تا قم می‌رود و سراغ خانه یکایک علمای وارسته را می‌گیرد تا کفنش را امضا کنند؟ یا مخاطبان رزمنده‌اش را به اصرار به استشهاد می‌گیرد که آیا او را به عنوان مومن قبول دارند و حاضرند روز قیامت، همین را گواهی کنند؟! ♦️چه قدر خراب آباد! «سرباز قاسم سلیمانی»، سفارش امیر مومنان (ع) را به جان خریده بود که «أَحْيِ قَلْبَكَ بِالْمَوْعِظَهًْ وَ أَمِتْهُ بِالزَّهَادَهًْ وَ قَوِّهِ بِالْيَقِينِ وَ نَوِّرْهُ بِالْحِكْمَهًْ وَ ذَلله بِذِكْرِ الْمَوْتِ وَ قَرِّرْهُ بِالْفَنَاءِ...». 🔹یاد مرگ، گویا او را ویران کرده و از نو ساخته بود؛ که آذر 94 وقتی شایعه مجروحیت و شهادتش منتشر شد، به شبکه «‌الوقت» گفت «اینها چیزهایی است که دشت‌‌‌ها و کو‌ه‌‌ها را برای پیدا کردنش پیموده‌‌ام». ♦️کابوس مرگ وقتی شکست، انسان را نه فقط روئین‌تن، که عاشق می‌کند و نشاط کارهای دشوار را به او می‌بخشد. خط‌شکن می‌کند، تا جوّ وحشتی را که جباران برقرار می‌کنند، بشکند.‌ 🔹اشتیاق وقتی به نهایت رسید، انسان را بی‌قرار و بی‌پروا می‌کند؛ و چنین زیستنی را چه مناسبت با زندگی امنیتی متعارف؟! او عاشق بود و عاشق، شهره آفاق می‌شود. «عشق، بوی مُشک دارد، زان سبب رسوا بود- مُشک را کی چاره باشد از چنین رسوا شدن». ♦️حاج قاسم، دلباخته حضرت زهرا (سلام‌الله علیها) بود؛ محبوبه پرده‌نشین خدا و رسول او (ص) که ‌اشتیاق دفاع از مولا، او را به میانه میدان کشاند، تا جو تهدید و تحریف را بشکند. و اگر حضرت مادر، جان‌فشان باید، فرزندان را جز این نشاید. ♦️کدام مدیر امنیتی، هر سال در زمان و مکانی مشخص، مراسم می‌گیرد، چنانکه حاج قاسم در ایام فاطمیه می‌کرد؟ تهدید و ترساندن، ابزار مهم قدرت‌های مستکبر است و اگر این ترس در هم شکست، اصلی‌ترین سپر قدرت امنیتی آنها فرو ریخته است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
به پشت بام سحر، ایستاده ام سویت سلام صبح‌دمم را به کربلا بپذیر .. ❤️ از دور سلام ✋ 🌹اَلسَّلامُ عَلَيْكَ يا اَباعَبْدِاللَّهِ 🌹وَ عَلَى الاَْرْواحِ الَّتى حَلَّتْ بِفِناَّئِك 🌹عَلَيْكَ مِنّى سَلامُ اللَّهِ اَبَداً ما بَقيتُ 🌹وَ بَقِىَ اللَّيْلُ وَ النَّهارُ 🌹وَ لاجَعَلَهُ اللَّهُ آخِرَ الْعَهْدِ مِنّى لِزِيارَتِكُم °{اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلی اصحاب الحُسَین}° «حُبُّ الحُســـیـن هُویَّتُنا...» {🌷 صبحم به نام شما 🌷} صلی الله علیک یا ابا عبدالله الحسین ✋🏻
❣ 💞 اے دو چشمت سبب و علتِ پیدایش ... دیده بــگـشا ڪِ جھانـ آغـاز است 😍 🌸🍃
✍️چراغ اول از وصیت نامه ..:::🌺خداوندا! سپاس که ...🌺 :::.. جهت استفاده و ◾️سخاوتمندباشیدوانتشاردهید.◾️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
💠🍁 🍁 ❇️ مردم سالاری دینی(10) 💠مردم سالاری دینی و امنیت پایدار 🔸🌺🔹 🔻تامین امنیت از مهم ترین وظایف و کارویژه های نظام های سیاسی است که بدون آن هیچیک از برنامه ریزی ها و اقدامات حاکمیت مفید و موثر، یا دست کم پایدار نخواهد بود. به همین علت، امنیت به مثابه حقی همگانی در متون و اسناد معتبر حقوق بین الملل، از جمله ماده 22 اعلامیه جهانی حقوق بشر و ماده 9 میثاق بین المللی حقوق مدنی و سیاسی مورد تصریح و تا یکد قرار گرفته است. 🔸با وجود این، پایداری امنیت، دغدغه اصلی متفکران و مدیران جوامع انسانی در این روزگار است. اگرچه هنوز هم تعریف و مشخصه های امنیت پایدار به اجماع همگانی نرسیده است، به اجمال می توان گفت که عمومیت و همگانی بودن، برخورداری از پشتوانه حاکمیتی، قاطعیت، سرعت و استثناناپذیری در مجازات عوامل ناامنی، استوار شدن بر مبانی و انگیزه های اعتقادی، و بالاخره جامعیت مفهومی و گستردگی قلمرو پنج مشخصه امنیت پایدارند. 🔹مراجعه به منابع فقهی و حقوقی نشان می دهد در نظام مردم سالاری دینی : 1️⃣برخورداری از امنیت حق مسلم همگانی است. 2️⃣ایجاد و حفاظت از امنیت مردم وظیفه حکومت است. 3️⃣در قوانین جزایی و سیاست جنایی اسلام و ایران سخت ترین مجازاتها برای عوامل ناامنی در نظر گرفته شده است، فارغ از اینکه با چه انگیزه ای دست به این اقدام زده باشند؛ انگیزه ها سیاسی باشد، یا اقتصادی یا هر انگیزه دیگری. 4️⃣تامین امنیت به عنوان فریضه و عملی دینی پاس داشته می شود؛ به همان اندازه که برهم زنندگان امنیت مطرود و محکوم اند، ماموران و عوامل برقراری نظم و امنیت مجذوب و محبوب خواهند بود. 5️⃣امنیت دارای مفهومی وسیعتر از آن است که دنیای غرب درک میکند. 🔺«چکیده مقاله محسن اسماعیلی»
🇮🇷🍁 🍁 ✅بصیرت فاطمی، مقاومت علوی 💠واکنش های زخم خوردگان ۹ دی تاکنون؟ 🔻افراد و گروه هایی که با اسم رمز تقلب، تفرقه افکنی بین ملت و کودتا علیه نظام را دنبال می کردند تا خود به نوای قدرت برسند، با حضور حماسی مردم در ۹ دی ۸۸ به بن بست رسیدند، اما دست از تحرکات خود بر نداشتند. 🔹این جماعت با هجمه علیه رهبری، جابجایی واقعیات با دروغ، گسترش جریان تحریف و افزایش فشار اقتصادی بر مردم و اقشار ضعیف جامعه، جداسازی مردم از انقلاب و نظام را دنبال کردند. در این میان جریان انحراف نیز نهایت سوء استفاده را از شرایط موجود انجام داد. 🔺با گذشت ۱۱ سال از آن تاریخ، علیرغم هزینه های فراوانی که به ملت ایران تحمیل کردند و دشمنان ملت ایران را گستاخ‌تر کرده و زمینه ساز فشار حداکثری آنان شدند، امروز از موضع طلبکاری نظام و انقلاب اسلامی را به انحراف از اصول و اهداف متهم می‌کنند، در حالی که اگر نبود تفرقه افکنی ها و ناامن سازی ها و کد دادن های آنها به دشمنان ایران، آمریکا و غرب جرأت گستاخی علیه ملت ایران را پیدا نمی کردند. امروز واقعیت اثبات شده آن است که ایران به مسیر پیشرفت و قدرتمند شدن خود ادامه خواهد داد و باید به آنها گفت که: "عرض خود می برید و زحمت ما میدارید" 🇮🇷🍁 🍁
🌠🍁 🍁 💠سوال36: ❌جریان_تحریف چه زمانی بوجود می آید؟ 🎙کارشناس: 🔸🌹🔹 💢زمانیکه جریان تحریف در هماورد فیزیکی طرف مقابل کم آورده باشد، در جنگ روایتی دست به تحریف واقعیت های میدانی متناسب با اهداف خودشان می‌زنند. 🌐بازیگران جریان تحریف: ✔️بازیگران خارجی ✔️بازیگران داخلی(درونی) 🔳بازیگران درونی که بعد از انقلاب دستی بر قدرت داشتند به پنج گروه تحریف تقسیم می شوند. 🔻۱) افرادی که احساس می‌کنند منزلت و قدرت اولیه و ثابت خود را ندارند. (ترسیم غیر واقعی رویدادهای داخلی) 🔹 ۲) افرادی که با خود یا فرزندانشان برخورد قضایی شده است 🔸۳) افرادی از مسئولین که مرعوب دشمن و فضا هستند و صحنه را جور دیگر ترسیم می کنند(صلح امام حسن علیه السلام) 🔹۴) کسانی که از قبال انقلاب پول‌دار شده‌اند.(تخطئه مبارزه) 🔺۵) روشن‌فکر نماها: کسانی که از اول دستی بر قدرت نداشتند اما در لباس حکومت بودند و به جلگه روشن‌فکران پیوستند. ✅ دنبال تحریف چه چیزی هستند؟ الف) ریشه مشکلات(تقابل با نظام سلطه)‼️ ب) راه‌حل( با آمریکا)‼️ 💯مشکلات ما به خاطر نیست بلکه به خاطر بود. 💢 پیامدهایی که از گروه‌های پنج‌گانه و منصب دارن قدرت و تصمیم‌گیری بوجود می آيد، عبارت‌اند از: 🔻از بین رفتن 🔹خدشه‌دار شدن 🔸زیر سوال بردن 🔹خدشه به و کشور 🔺 🍁 🌠🍁