🔴امام جعفرصادق (عليهالسلام) فرمودند:اُغزوا تُوَرِّثوا ابناءَكُم مَجداً.
♦️در جبهههاي نبرد با دشمن همواره آماده و در راه خدا جهاد نمائيد كه شرف و افتخار را بعد از خود براي فرزندانتان به يادگار خواهيد گذاشت.
📚 وسائل، ج ۱۱، ص ۹.
⚫️روبه شش گوشه ترین قبله ی عالم هر صبح
⚫️بردن نام حسین بن علی میچسبد
⚫️ الْسَلاٰمُ عَلَيْكَ يَا أبا عَبْدِ اللهِ وعلَى الأرواحِ الّتي حَلّتْ بِفِنائِكَ ، عَلَيْكَ مِنِّي سَلامُ اللهِ أبَداً مَا بَقِيتُ وَبَقِيَ الليْلُ وَالنَّهارُ ، وَلا جَعَلَهُ اللهُ آخِرَ العَهْدِ مِنِّي لِزِيَارَتِكُمْ ،السَّلام عَلَى الحُسَيْن ، وَعَلَى عَليِّ بْنِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أوْلادِ الحُسَيْنِ ، وَعَلَى أصْحابِ الحُسَينِ.
⚫️التماس دعا
#سلام_مولا_جانم ✋❤
#صبحت_بخیر_آقای_مهربانم 💚🕊
🌼 چه شودکه نازنینا ، رُخ خودبه ما نمائی
🌷 به تبسّمی ،نگاهی ،گرهی ز دل گشائی
🌷 به کدام واژه جویم صفت لطیف عشقت
🌼 که تو پاک ترازآنی که درون واژه آئی
🕊 الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَ الْفَـرَج 🕊
#صبحتون_مهدوی 🌤🌼🍃
#التماس_دعای_فرج 🤲💚
🔰 گستره کارهای شهیدسلیمانی شگفتآور است و در آینده آشکار خواهد شد
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در آئین تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس:
🔹️ دفاع مقدس سرمایه های انسانی ما را ارتقا داد. خوشبختانه از عناصر حاضر در دفاع مقدس افراد بیشماری بعدها، امروز، دیروز و انشاءالله در آینده در بخش های مختلف گوناگون کشور مشغول خدمتگزاری بودند و هستند که یک نمونه اش شهید عزیز ما بود شهید سلیمانی که در عرصه دیپلماسی و بین المللی و در منطقه یک فعالیت شگفت آوری داشت. واقعا هنوز ملت عزیز ایران از گستره کار شهید سلیمانی مطلع نیستند. یک چیزهایی آگاهند اما ریزه کاریهای کار او خیلی بیش از این حرفهاست. که حالا شاید ان شاءالله در آینده به تدریج آشکار بشود.
این یک سرمایه انسانی بود که در جنگ درست شد یعنی پایه گذاری امثال قاسم سلیمانی ها در جنگ و در دوران دفاع مقدس گذاشته شد. ۹۹/۶/۳۱
#نشست_بصیرتی
#ثامن
#تبیین
رهبر انقلاب اسلامی:
باید آنچه را که حقیقت است گفت؛ تحریف امر جدی و خطر بزرگی است و دست #تحریف وجود دارد.
۹۹/۶/۳۱
ملتی که قهرمانان بزرگ داشته باشد و قهرمانانش را درست بشناسد، هیچگاه زیر با ظلم و زور نخواهد رفت. حربهی همیشگی مستکبران، در درجهی اول از بین بردن قهرمانان ملتهاست تا از این طریق اعتماد به نفس آن ملت را نابود و سپس آن ملت را مستعمره کند. برای این منظور از دو روش استفاده میکنند:
۱. ممنوع کردن نام و یاد و فضایل قهرمانان. که البته تجربهی تاریخی نشان داده که این روش نتیجهی معکوس میدهد.
۲. #تحریف شخصیتِ قهرمانان.
آری مستکبران، از روش دوم نتیجهی دلخواه خود را گرفته و خواهند گرفت. آنجا که #تحریف آمد، به راحتی ارزشها را میتوان لگدکوب کرد.
بنیعباس زمانی توانستند به نام دین و به کام دنیای پلید خود، حکمرانی کنند که شخصیت اهلبیت پیغمبر را تحریف کردند و مردم را از ایشان جدا کردند.
کسانی توان مخالفت با خمینیکبیر را داشتند که با تحریف شخصیت اهلبیت"علیهمالسلام" تلقین کنند که خمینیکبیر در خط امامان شیعه نیست. یا با تحریف امام، چنین وانمود کنند.
و کسانی توانایی مخالفت با خامنهای عزیز را خواهند داشت که شخصیت امام را تحریف کنند و القاء کنند که خط این دو با یکدیگر متفاوت است و آقا در خط امام نیست، یا با تحریفِ آقا، چنین وانمود کنند.
و امروز آقا، همچنان خطر تحریف را متذکر شدند.
بدانید آنکه بخواهد به نان و نوایی برسد، سراغ تحریف دفاع مقدس و شهداء هم خواهد آمد. شهدا بزرگترین قهرمانان این ملت هستند، با شهداء راه را گم نخواهیم کرد.
نگذاریم شهدایمان را #تحریف کنند.
#نششت_بصیرتی
#ثامن
🔰 در دفاع مقدس نقش پشت جبهه به قدر جبهه اهمیت داشت
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در آئین تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس:
🔹️ این مدل ابتکاری از حضور مردم در دفاع مقدس همیشه میتواند مطرح باشد. امروز هم میتوانیم ما اگر همت بکنیم با نگاه درست به مردم و مسائل نگاه بکنیم میتوانیم از این مدل استفاده بکنیم. البته بحث جنگ یک بحث است، بحث #اقتصاد یک بحث دیگری است. صاحبان فکر و اندیشه میتوانند به این به چشم یک ابزار اقتدار ملی نگاه کنند. آن وقت نقش پشت جبهه به قدر جبهه اهمیت پیدا میکرد در این مدل چون همه که نمیتوانند تفنگ دست بگیرند؛ بعضیها پشت جبهه میتواند نقش بیافرینند. از کمکهای مالی تا رسیدگی به مجروحان تا بدرقه باشکوه شهیدان؛ بنده بارها گفتم اگر از شهدا یک چنین تکریم و احترامی نمیشد شوق شهادت این چنین نمیشد.
یکی ازموارد افتخارآمیز پشت جبهه، همین ماندن مردم اهالی شهرها بود. در شهر ماندند با این که شهر محل تهاجم شدید پیوسته دشمن بود. ۹۹/۶/۳۱
#نشست_بصیرتی
#ثامن
🔰 دفاع مقدس، یکی از عقلانیترین حرکات ملت ایران بود
🔻 رهبر انقلاب، صبح امروز در آئین تجلیل از پیشکسوتان دفاع مقدس:
🔹️ دفاع مقدس یکی از عقلانی ترین حوادث ملت ایران بود. بعضیها با استناد به یک خطای یک جمعی، مجموعه دفاع مقدس را متهم میکنند به بی تدبیری. مطلقا این طوری نیست. دفاع مقدس از اول کار، نشان دهنده عقلانیت در این عرصه بود. آن روز ارتش یک سازمان سنتی جاافتاده موجود در کشور بود و سپاه یک عنصر جوان تازه به میدان آمده انقلابی؛ اینها باید با هم کار کنند و این آسان نبود. خیلی کار بزرگی بود از این عاقلانه تر و مدبرانه تر چه کاری میشود پیدا کرد. بعد انتخاب تاکتیکهای ابتکاری و شجاعانه که این تاکتیک ها واقعا فوق العاده بود.
🔹️ حتی قبول #قطعنامه هم در پایان کار در آن شرایط که امام از آن تعبیر کردند به نوشیدن جام زهر، این هم مدبرانه بود در آن مقطع مدبرانه بود باید انجام میگرفت. اگر مدبرانه نبود اگر عاقلانه نبود امام انجام نمیداد. ما از نزدیک شاهد بودیم و میدیدم که چه دارد می گذرد. کار بسیار عاقلانه بود. بنابراین از اول تا آخر مسئله دفاع مقدس یک پدیده عقلایی و یکی از عقلانی ترین حرکات ملت ایران بود. و تحریفها را در این باره باید مراقب بود. ۹۹/۶/۳۱
#نشست_بصیرتی
#ثامن
✅عصر بود که از شناسایی اومد. انگار با خاک حمام کرده بود!
از غذا پرسید؛ نداشتیم!
یکی از بچهها تندی رفت از شهر چند سیخ کوبیده گرفت. کوبیدهها رو که دید، گفت:
"این چیه؟" بشقاب رو زد کنار و گفت: "هر چی بسیجیها خوردن از همون بیار. نیست؟ نون خشک بیار!"
👈کاش مسئولان اقتصادی امروز، ذرهای از شرافت فرماندهان دفاع مقدس رو به ارث برده بودن...
#شهید_حسن_باقری
@rahrovan6
✍️امیرالمؤمنین عليه السلام:
اگر پنج خصلت نبود، همه مردم جزوِ صالحان مى شدند:
قانع بودن به نادانى،
آزمندى به دنيا،
بخل ورزى به زيادى،
رياكارى در عمل،
و خودرأی بودن
📚المواعظ العدديّة، صفحه 263
#احادیث
┄┅┅┅┅❀┅┅┅┅┄
🌐 www.serajnet.org
🆔 @serajnet
❇️مهترین نکات رهبر انقلاب سخنرانی "رهبر انقلاب" در مراسم هفته دفاع مقدس
◾️ دفاع مقدس
🔹صدام را با استفاده از جاهطلبی هایش جلو انداخته بودند ولی طرف اصلی جنگ تحمیلی صرفا صدام نبود؛ آمریکا، شوروی، ناتو و کشورهای اروپایی بودند
🔹بعضی شبهه مطرح میکنند که ایران پیروز جنگ بود یا در جنگ شکست خورد. همه توانشان را در مقابل جمهوری اسلامی قرار دهند آخرش هم هیچ غلطی نتوانستند انجام دهند پیروزی از این بزرگتر؟
🔹در جنگ های یکی دو قرن اخیر ایران همواره شکست خورده حتی در جنگ های بین الملل اول و دوم که ایران اعلام بیطرفی کرد اشغال شد
🔸هیچکس در جنگ بیکار نمیماند نه نوجوان ۸ ساله نه پیرمرد ۸۰ ساله/حتی دختر بچهها هم بیکار نمیماند و جای خود را پیدا میکردند
🔹قبول قطعنامه که امام از آن به عنوان جام زهر یاد کردند، مدبرانه بود
◾️کرونا و اربعین
🔸بعضیها ارزیابی مناسبی از کرونا ندارند. روزی 150 هموطن از دست میرود. آیا این چیز کمی است؟فرض کنید دو روز یک بار یک هواپیمای ۳۰۰ نفره سقوط کند؟
🔹مسئولین در قضیه کرونا دارند خودشان را فدا میکنند/ ما مردم باید به وظایف خودمان عمل کنیم
🔹رفتن به اربعین فقط باید با نظر ستاد ملی کرونا باشد و تا الان هم گفتند نه نباید برویم
🔸این که بروند لب مرز و عرض ارادت کنند، خیر. داخل منزل هم می شود عرض ارادت کرد.
♻️ پذیرش قطعنامه مدبرانه و عاقلانه اما تحمیل قطعنامه، غیر مسئولانه بود
🔰 حمید رسایی: با اینکه رهبر انقلاب امروز از خطر تحریف دفاع مقدس سخن گفتند اما سخنان ایشان تمام نشده، تحریف معناییاش آغاز شد. برخی کانالها و رسانههای قلم به مزد، سخنان رهبر انقلاب درباره عاقلانه و مدبرانه بودن پذیرش قطعنامه ۵۹۸ از سوی امام خمینی (ره) را آغاز یک عقبنشینی در برابر فشارهای آمریکا قلمداد کردند.
برخی رسانهها اما این جمله را توجیه رفتار تحمیل کنندگان قطعنامه در آن روز دانستند که عناصر اصلی و شاخص آن، هاشمی رفسنجانی، روحانی و میرحسین موسوی بودند. اینکه نیت این افراد چه بود، مجال طرحش اینجا نیست اما قطعا چنین برداشتی از سوی برخی رسانهها از سخنان رهبر انقلاب، اشتباه است. چرا ؟
🔹 ۱ / رهبر انقلاب درباره عملیاتهای مختلف و تاکتیکهای بکار رفته در جنگ هشت ساله سخن گفتند و همه آنها را مدبرانه وعاقلانه توصیف کردند، سپس تاکید میکنند حتی #قبول_قطعنامه که امام از آن به #جام_زهر یاد میکند، در آن مقطع، کار مدبرانه و عاقلانهای بود.
🔹 ۲ / آیا رهبر انقلاب، مسیر رساندن امام به جام زهر را عاقلانه و مدبرانه دانستند یا وقتی مسئولان وقت کشور، شرایطی بوجود آوردند که امام خمینی (ره) چارهای جز پذیرش قطعنامه نداشت، اصل این تصمیم را در آن زمان، مدبرانه و عاقلانه میدانند. وقتی اکثر مسئولان ان روز کشور، جنگ را جدی نگرفته بودند، امام چه میتوانست بکند؟
🔹 ۳ / چرا امام گفت جام زهر و نگفت داروی تلخ! تعبیر "زهر" برای جایی بکار میرود که گوینده، میخواهد به مخاطبش بفهماند مایل به انجامش نبوده اما چارهای نداشته. سئوال این است چه کسانی امام را مجبور کردند تا در آن زمان، این تصمیم مدبرانه وعاقلانه را بگیرد.
🔹 ۴ / در واقع باید پرسید: فرماندهان و مسئولانی که دستورات و توصیههای امام حسن (ع) را رها و کار سپاه و کشور را زمین گذاشتند و ایشان را مجبور به توافق با معاویه کردند، کار مدبرانه و عاقلانهای کردند؟ خیر، اقدامشان غیر مسئولانه و در صورت تعمدانه بودن، خائنانه هم بود.
آیا امام مجتبی (ع) که در آن زمان، سپاه منسجمی نداشت تا در برابر معاویه بایستد و طبعا مجبور به صلح با آن ملعون شد، کار مدبرانه و عاقلانهای کرد؟ بله، امام اقدامی عاقلانه و مدبرانه انجام دادند، مانند اقدامی که پدر بزرگوارشان در صفین مجبور به انجامش شدند.
پس صورت مسأله را درست بفهمیم، همین
#پذیرش_قطعنامه_مدبرانه_و_عاقلانه
#تحمیل_قطعنامه_غیرمسئولانه
#قطعنانه_598
"حمید رسایی"
🔴 #تحلیـل| نکاتی مهم در مورد رزمایش قفقاز ۲۰۲۰
🔻 #زمانـه| مانور تمرینی بزرگ #قفقاز۲۰۲۰ در مرزهای جنوبی روسیه با حضور ۶ کشور چین، روسیه، ایران، پاکستان، بلاروس و ارمنستان در زمین، هوا و دریا حال برگزاری است...
🔻این رزمایش از چند جهت اهمیت دارد:
1️⃣ تمام اعضای حاظر در رزمایش قفقاز ۲۰۲۰ با غرب و ایالات متحده هرکدام به نوعی چالش دارند...
2️⃣ اکثر کشورهای شرکت کننده در این تمرین از قدرت های نظامی شرق هستند...
3️⃣ همراه شدن جمهوری اسلامی با قدرت هایی مانند چین و روسیه در یک تمرین نظامی در سطح راهبردی ، نشانه ناامیدی این نظام سیاسی در مقطع زمانی کنونی از بلوک غرب، و سوق یافتن بیشتر آن به سمت شرق بوده و پیغام آن برای دولت های غربی و احیانا متخاصم کاملا واضح و آشکار است...
4️⃣ برخی تحلیلگران اعتقاد دارند این #رزمایش نشان می دهد بین کشورهایی مانند ایران، چین، روسیه، پاکستان و ارمنستان پیمان نظامی-امنیتی اعلام نشده وجود دارد..
5️⃣ زمان برگزاری این رزمایش نیز بسیار قابل تامل است؛ در آستانه انتخابات آمریکا که احتمال ماجراجویی از سوی رئیس جمهور ریسک پذیر آن برای ایجاد شوک در جهت بهبود وضعیتش میان افکار عمومی در رقابت با دموکرات ها جدی تر شده ، این مانور بین المللی پیام آمادگی و اتحاد نظامی و در نتیجه بازدارندگی قدرت های بلوک شرق و متحدان آن برای واکنش در مقابل تهدیدات نظامی ایالات متحده علیه هر کدام از اعضا را صادر می کند...
6️⃣ راه یافتن ایران و پاکستان به عنوان ۲ کشور قدرتمند نظامی جهان اسلام که طی سالهای اخیر بیش از گذشته به بلوک شرق نزدیک شده و در خصوص بسیاری از چالش های عرصه بین الملل نظریات مشترک دارند، بسیار مهم و راهبردی ارزیابی می شود؛ بالاخص که پاکستان علی رغم رابطه نزدیک با سعودی، در جنگ یمن و برقراری رابطه با اسرائیل با اعراب حاشیه خلیج فارس همراه نشد و طرف ایران ایستاد. این کشور سلاح اتمی دارد، متحد راهبردی چین است و دشمن هند...
7️⃣ کشورهای آذربایجان و گرجستان هم که در سالهای گذشته از بلوک شرق فاصله گرفته و به غرب نزدیک شده اند، در رزمایشی که نامش "قفقاز" است به بازی گرفته نشدند؛ ایران، ارمنستان و روسیه به شدت از نفوذ پیمان آتلانتیک شمالی در این باریکه( قفقاز ) نگراناند و آن را تهدیدی برای امنیت ملی خود میپندارند. گرجستان عضو ناظر ناتو و آذربایجان رابطه نزدیکی با کشورهای عضو این پیمان نظامی دارد...
🔻 درنهایت باید گفت در بحبوحه بحران کرونا که دنیا را به خود درگیر کرده ، برگزاری یک تمرین نظامی در این سطح جای تامل جدی داشته و حاکی از احساس خطر کشورهای حاضر در رزمایش در رابطه با رفتارهای ناتو علی الخصوص در منطقه قفقاز و آسیای میانه دارد...
یادمان نرود پیمان آتلانتیک شمالی تمایل شدیدی برای حرکت به سمت شرق دارد و بلاروس، ارمنستان، ایران و پاکستان کشورهای خط مقدم در برابر آن به شمار می روند..
🖌
16.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️ویژه هفته دفاع مقدس
✅ #موشن_گرافیک/ همه بودند_همه_هستیم
❌موضوع: پرچم سفید/ نقش پزشکان و پرستاران در دفاع مقدس
#نشستهای_بصیرتی
#شهیدکمالی
#ثامن
♐️راه صحیح برخورد با مکانیسم ماشه چیست؟/ ایران هم مکانیسم ماشه هستهای را فعال کند.
🔹مقدمه: مکانیسم ماشه در تعریفی یک خطی، فعال کردن سازوکاری است که آمریکا توانسته در برجام تحمیل کند. براساس این سازوکار، در شرایطی که گزارش تخطی ایران از تعهدات برجام به شورای امنیت ارسال شود، در صورت عدم صدور قطعنامه تمدید تعلیق تحریمها، همه تحریمهای گذشته بصورت خودکار بازخواهد گشت.
البته باید یادآور شد که درباره شرایط فعال شدن این مکانیسم و این که آیا اساسا آمریکا بعد از خروج از برجام، چنین امکانی دارد یا نه، بحث و جدلهای سیاسی و حقوقی در جریان است.
اما نتیجه هرچه که باشد، نکته قطعی این است که آمریکا قصد دارد با اعلام بازگشت تحریمهای پیش از برجام و تلاش برای لغو قطعنامه 2231، مانع رفع تحریم تسلیحاتی کشورمان شود.
🔺اما برخورد صحیح در برابر اجرای «اسنپ بک» چیست؟
🔹 برخی نخبگان سیاسی و حتی نمایندگان مجلس تنها گزینه "خروج" را مطرح میکنند؛ خروج از برجام، یا خروج از انپیتی!
🔹 شاید در نگاه اول، هریک از این گزینهها، تلافی خوبی تلقی شود، اما باید در نظر داشت که عرصه سیاست و روابط بین الملل، عرصه انتقام و حرکت بدون محاسبه نیست.
🔹 مهمترین عارضه خروج ایران از برجام یا انپیتی، همراهی کشورهای اروپایی با آمریکا خواهد بود. در شرایطی که آمریکا به تنهایی در یک طرف و سایر کشورهای عضو برجام و شورای امنیت در سوی دیگر قرار گرفتهاند، حرکت اشتباه ایران در خروج از معاهدهای بین المللی نظیر انپیتی یا توافق برجام، اروپا و حتی چین و روسیه را به همراهی با آمریکا تحریک میکند.
🔹 در واقع خروج از برجام در این مرحله را باید تصمیم "بد"، و خروج از انپیتی را اقدام "بدتر" نامید که در هر دو صورت، جمهوری اسلامی متضرر خواهد شد.
🔹 سیاست کلان نظام جمهوری اسلامی تا کنون بر باقی ماندن در برجام تا آخرین لحظه بوده است، که اگر غیر از این بود، همزمان با خروج آمریکا از برجام، ایران میتوانست با استدلال عمل متقابل که در آن زمان مشروعیت نیز داشت، فورا از برجام خارج شود.
🔹 اما راهبرد نظام این بود و هست که اگر همه طرفهای غربی نیز نقض عهد کردند، جمهوری اسلامی تا آخرین لحظه بر سر عهد خود باقی بماند و در تاریخ سیاست جهان بدعهدی غرب و پایبندی ایران به آنچه امضا میکند، ثابت شود.
🔹 بهترین روش برخورد با اجرای مکانیسم ماشه و اصولا هرگونه افزایش فشار بر ایران، بسیار ساده است که پیش از این به عنوان گامهای کاهش تعهدات ترسیم شده است.
🔹 اگر همان گامهای تهیه شده پس از خروج آمریکا از برجام و ناتوانی اروپا در جبران این خروج، به درستی و جدیت (نه به صورت نمایشی و مینیاتوری) انجام شده بود، شاید معادلات به گونهای دیگر رقم میخورد.
🔹اما همین امروز هم دیر نشده است و ایران این ظرفیت و توان فنی را دارد که در مدت زمان کوتاهی، مکانیسم ماشه در برنامه هستهای را اعمال کند و فعالیتهای صلحآمیز هستهای را که در قالب برجام و برای حسن نیت بطور موقت متوقف کرده بود،مجددا با توان بیشتر ادامه دهد.
🔹بازگشت به غنی سازی 20 درصد و بیش از آن، فعالسازی سایتهای غنیسازی که در قالب برجام فعالیتهای آن به حداقل رسیده یا تعطیل شده بود، و توسعه ماشینهای نسل جدید و ... همگی گامهایی است که قبلا در نهادهای عالی نظام و سازمان انرژی اتمی برنامهریزی شده و صرفا به یک اراده سیاسی نیاز دارد.
🔹یادمان باشد که امروز دولت روحانی، دولت جمهوری اسلامی است که در برابر تمامی نظام سلطه باید ایستادگی کند و همه توان داخل و نیروهای نظام و قوای کشور برای تقویت این دولت در سال پایانی خود بسیج شوند تا بهترین تصمیم ممکن گرفته شود.
🔹امروز روز تسویه حساب سالهای گذشته و به محاکمه کشاندن دولت نیست و باید در ماههای پیش رو تمام توان را بر رویارویی با فشار حداکثری دشمن در عرصههای مختلف متمرکز کرد.
🔹به امید اینکه دولت هم قدر این فرصت اندک باقی مانده را بداند.