eitaa logo
کنفرانسهای مفید
26 دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
698 ویدیو
51 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃 با هدردادن غذا در حقیقت حجم زیادی آب هم اسراف می‌شود. 🌹❄️ به گزارش «مؤسسه منابع جهانی»، ۲۴ درصد از آب استفاده‌شده برای کشاورزی به دلیل هدردادن غذا اسراف می‌شود. این مقدار برابر با ۴۵ ترلیون گالن، معادل ۱۷۰ ترلیون لیتر است. 🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 ۱. هوشمندانه خرید کنید 🌹❄️ بسیاری از مردم عادت دارند مواد غذایی را بیشتر از نیاز خود خریداری کنند. 🌹❄️ درحالی‌که خرید انبوه و یکباره، راحت‌تر و به‌صرفه‌تر به‌نظر می‌رسد اما تحقیقات نشان داده است که این روش موجب افزایش خرید مواد غذایی اضافه می‌شود. 🌹❄️ برای جلوگیری از خرید مواد غذایی اضافه سعی کنید به‌جای خرید هفتگی، در بازه‌های زمانی کوتاه‌تر به فروشگاه‌های مواد غذایی مراجعه کنید. با این کار خرید مواد غذایی غیرضروری را کاهش می‌دهید. 🌹❄️ سعی کنید پیش از مراجعه‌ به فروشگاه، همه‌ی مواد غذایی باقی‌مانده از خرید قبلی را مصرف کنید تا آنها را را بی‌دلیل دور نریزید. 🌹❄️ همچنین بهتر است قبل از رفتن به مرکز خرید فهرستی از نیازهای خود تهیه کنید و فقط به قصد خرید آنها به فروشگاه بروید. این کار باعث می‌شود خریدهای بی‌دلیل کمتری انجام بدهید و از هدررفتن مواد غذایی جلوگیری کنید. 🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 ۲. مواد غذایی را به‌شکل درست نگهداری کنید. 🌹❄️ اگر برای نگهداری مواد غذایی تمهیدات مناسبی نداشته باشید، دورریز غذاهای شما بسیار زیاد خواهد شد. 🌹❄️ بنابه گزارش مرکز تحقیقات شورای حفاظت منابع طبیعی ، دوسوم میزان هدررفتن غذا به دلیل فساد مواد غذایی است. بسیاری از مردم با نحوه‌ی ذخیره‌سازی میوه‌ها و سبزیجات آشنا نیستند که این امر موجب فاسدشدن زودرس و عدم امکان استفاده از مواد غذایی خریداری‌شده می‌شود. 🌹❄️ برای مثال سیب‌زمینی، گوجه‌فرنگی، سیر، خیار و پیاز باید در دمای اتاق نگه‌ داشته شوند و هرگز نباید آنها را منجمد کرد. 🌹❄️ جداسازی خوراکی‌هایی که گاز اتیلن تولید می‌کنند روش مناسبی برای جلوگیری از فاسدشدن سریع مواد غذایی است. اتیلن سرعت رسیدن و کامل‌شدن فرایند رشد میوه را افزایش می‌دهد که درنهایت منجربه فاسدشدن میوه می‌شود. 🌹❄️ مواد غذایی‌ای که درحال رسیدن از خود گاز اتیلن آزاد می‌کنند عبارتند از: موز؛ آووکادو؛ گوجه‌فرنگی؛ طالبی؛ هلو؛ گلابی؛ پیازچه. 🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
چهار ویژگی #غذای_کامل
هدایت شده از کنفرانسهای مفید
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 ۳. نحوه‌ی حفظ و نگهداری مواد غذایی را یاد بگیرید 🌹❄️ اگر فکر می‌کنید تخمیرکردن و ترشی‌انداختن مواد غذایی به‌تازگی باب شده‌اند جالب است بدانید که این روش‌های نگهداری از هزاران سال پیش به‌کار گرفته می‌شده است؛ 🌹❄️ برای مثال روش‌ ترشی‌انداختن با نمک یا سرکه از ۲۴۰۰ سال قبل از میلاد رواج داشته است. 🌹❄️ ترشی‌‌انداختن، خشک‌کردن، تهیه‌ی کنسرو، تخمیر، انجماد و … همگی روش‌هایی هستند که می‌توانید برای طولانی‌ترشدن مهلت استفاده از غذا به‌کار ببرید و درنتیجه تولید زباله را کاهش بدهید. 🌹❄️ بیشتر روش‌های نگهداری، ساده و چه‌بسا سرگرم‌کننده هستند. این روش‌ها نه‌تنها اثرات کربنی را کاهش می‌دهند، بلکه پول شما را نیز ذخیره می‌کنند. 🌹❄️ برای مثال کنسروکردن سیب‌های رسیده و تبدیل آنها به سس سیب یا درست‌کردن ترشی با هویج تازه، یک محصول خوشمزه و بادوام را به‌وجود می‌آورد که حتی کودکان نیز از آن لذت می‌برند. 🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
هدایت شده از کنفرانسهای مفید
🍃🌸🍃🌸🍃🌸 ۴. در خرید مواد‌غذایی کمال‌گرا نباشید 🌹❄️ آیا می‌دانید زیرورو کردن بیش‌ازحد میوه‌ها برای سواکردن میوه‌‌ی عالی و فوق‌العاده به‌نوعی اسراف محسوب می‌شود؟ با وجود طعم و مواد مغذی یکسان، افراد اغلب از میوه‌ها و سبزیجاتی که شکل زیبایی ندارند صرف‌نظر می‌کنند. 🌹❄️ مصرف‌کننده به دنبال میوه و سبزی بی‌عیب‌ونقص است و به‌این‌ترتیب بخش بزرگی از محصولات کشاورزی خوب و مناسب اسراف می‌شود. 🌹❄️ برخی فروشگاه‌ها برای فروش مواد غذایی نه‌چندان عالی و درجه‌یک، تخفیفات قابل‌توجهی پیشنهاد می‌کنند تا هدررفتن آنها کاهش بیابد. پیشنهاد می‌کنیم مواد غذایی نه‌چندان عالی را نیز از فروشگاه‌ها یا کشاورزان خریداری کنید. 🍃🌺🍃🌺🍃🍃
هدایت شده از کنفرانسهای مفید
🍃🌸🍃🌸🍃🌸 ۵. یخچال را مرتب کنید 🌹❄️ حتما ضرب‌المثل «از دل برود هرآنچه از دیده برفت» را شنیده‌اید. این ضرب‌المثل را برای مواد غذایی هم می‌توان به‌کار برد. 🌹❄️ وقتی یخچال خانه‌ی شما پر از مواد خوراکی است بسیار جذاب به‌نظر می‌رسد اما درنهایت به اسراف مواد غذایی ختم می‌شود. 🌹❄️ مواد غذایی را طوری در یخچال بچینید که بتوانید به‌راحتی آنها را ببینید و زمان خرید و مهلت استفاده از آنها را در نظر داشته باشید تا از فاسدشدن آنها جلوگیری کنید. 🌹❄️ برای مصرف خوراکی‌ها از روش اولویت‌بخشی استفاده کنید و موادی را که زودتر خریداری کرده‌اید، زودتر مصرف کنید. برای مثال اگر یک بسته ماده غذایی مشابه آنچه هم‌اکنون دارید، خریده‌اید آن را پشت بسته‌ی قدیمی‌تر قرار بدهید. با این کار از فاسدشدن و اسراف ماده غذایی قدیمی‌تر جلوگیری می‌کنید. 🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
هدایت شده از کنفرانسهای مفید
#فرهنگهای_غلط
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃 ۶. باقی‌مانده‌‌ی غذا را نگه‌ دارید. 🌹❄️ مسئله‌ی مواد غذایی باقی‌مانده‌ فقط مختص زمان برگزاری جشن‌ها و مهمانی‌ها نیست. بسیاری از وعده‌های غذایی ما کامل مصرف نمی‌شوند و هرچند سعی می‌کنیم باقی‌مانده‌ی غذا را نگه‌داری کنیم، اغلب فراموش می‌کنیم آنها را مصرف کنیم و زمانی متوجه می‌شویم که دیگر قابل‌ مصرف نیستند. 🌹❄️ قراردادن باقی‌مانده‌ی مواد غذایی در ظروف شیشه‌ای شفاف به شما کمک می‌کند که وجود آنها را فراموش نکنید. 🌹❄️ اگر هر روز و برای هر وعده غذا درست می‌کنید تعیین یک روز برای مصرف هرآنچه در یخچال انباشته‌ شده است روش مناسبی برای اجتناب از دورریختن غذاست. به‌علاوه این کار موجب صرفه‌جویی در هزینه و زمان شما نیز می‌شود. 🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
هدایت شده از کنفرانسهای مفید
🍃🌸🍃🌸🍃🌸🍃🌸 ۷. پوست میوه‌ها را هم مصرف کنید. 🌹❄️ بیشتر افراد پوست میوه، سبزیجات و ... را جدا می‌کنند و دور می‌ریزند. تأسف‌بار است چراکه بخش زیادی از مواد مغذی این خوراکی‌ها در بخش خارجی آنها قرار دارد. 🌹❄️ برای مثال پوست سیب داری مقدار زیادی فیبر، ویتامین، مواد معدنی و آنتی‌اکسیدان‌هاست. همچنین دانشمندان در پوسته‌ی سیب موادی با نام تری‌ترپنوئیدها یافته‌اند که به‌عنوان آنتی‌اکسیدان‌های قوی در بدن عمل می‌کنند و قابلیت‌ مقابله با سرطان دارند. 🌹❄️ این فواید تنها به پوست سیب محدود نیستند؛ پوست سیب‌زمینی، هویج، خیار، انبه، کیوی و بادمجان نیز قابل‌ خوردن و مغذی هستند (البته وجود مواد شیمیایی در نمونه‌های صنعتی و موارد منع مصرف را نیز باید در نظر گرفت). 🌹❄️ مصرف پوسته‌ی مواد نه‌تنها مفید بلکه خوش‌مزه هم هست و موجب صرفه‌جویی در هزینه‌ها و کاهش هدررفتن غذا می‌شود. 🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
هدایت شده از کنفرانسهای مفید
🌸🍃🌸🍃🌸🍃 ۸. زرده تخم‌مرغ را دور نریزید. 🌹❄️ هرچند افراد بسیاری رژیم کم‌چربی را کنار گذاشته‌اند اما بسیاری از افراد همچنان هنگام مصرف تخم‌مرغ از زرده آن صرف‌نظر می‌کنند که اغلب به دلیل نگرانی از نقش آن در افزایش سطح کلسترول خون است. 🌹❄️ بااین‌حال بررسی‌ها نشان داده است که برای بیشتر افراد، مصرف کلسترول مطابق برنامه‌ی غذایی تأثیر نامحسوسی بر میزان کلسترول خون دارد. درواقع کبد شما بخش عمده‌ی کلسترول بدن را تولید و دائما سطح آن را در خون تنظیم می‌کند. اگر کلسترول بیشتری مصرف کنید، کبد کلسترول کمتری تولید می‌کند. همچنین بررسی‌ها نشان داده است که اکثر افراد حتی با کلسترول بالا می‌توانند بدون خطر از یک تخم مرغ کامل بهره ببرند. 🌹❄️ زرده تخم‌مرغ حاوی مقادیر بالایی پروتئین، ویتامین A، آهن، سلنیوم و ویتامین B است. اگر این بخش از تخم‌مرغ را به دلیل مزه آن مصرف نمی‌کنید، می‌توانید آنها را به دیگر مواد غذایی اضافه کنید تا عطر و طعم آن پوشیده شود. همچنین می‌توانید از زرده تخم‌مرغ برای تهیه‌ی ماسک مرطوب‌کننده‌ی مو استفاده کنید. 🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃
هدایت شده از کنفرانسهای مفید
#اسراف کردن موجب فقر می شود ...