#هرمزگان
#بندر_عباس
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران
نشست هم اندیشی نخبگان، اساتید و طلاب مدرسه علمیه تخصصی الزهراء سلام الله علیها بندرعباس به صورت حضوری و سایر مدارس استان به صورت برخط با حجت الاسلام و المسلمین عماد رئیس مرکز امور نخبگان و استعداد های برتر حوزه های علمیه کشور
🔸🔸🔸🔸
🌸@kowsarnews| کانال خبری کوثر
#تهران
🔰جشن ولادت حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها و بزرگداشت روز مادر
*✨ویژه مادران گرامی✨*
🔹 با سخنرانی:
*حجتالاسلاموالمسلمین سیدحسنعلوی*
*📆 پنجشنبه۱۴۰۳/۱۰/۶*
*⏰ساعت: ۱۰ الی۱۲*
🔹ضمن گرامی داشت مقدم شما عزیزان خواهشمند است، در صورت تمایل به شرکت حضوری در مراسم از طریق لینک زیر👇👇👇 ثبتنام نمایید.
🌐 https://digiform.ir/w2b6bf646
*🏠مکان:میدان سپاه، خیابان پادگان ولیعصر، حسینیه فاطمةالزهراء (سلام الله علیها)*
با تشکر ⚘⚘⚘
#دعوتنامه
#ولادت_حضرت_زهرا
#حوزه علمیه حضرت معصومه سلاماللهعلیها تهران
🌸@kowsarnews| کانال خبری کوثر
#اردبیل
💢نشست علمی «عوامل آسیبزا در خانوادههای ایرانی اسلامی» در اردبیل برگزار شد
🔸معاون پژوهش مدرسه علمیه تخصصی الزهرا(سلاماللهعلیها) اردبیل از برگزاری نشست علمی با موضوع "عوامل آسیبزا در خانوادههای ایرانی - اسلامی" در این واحد حوزوی خبر داد.
🔹به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، خانم حکیمه نوری در گفتوگو با خبرنگاران اظهار داشت: در تغییرات گسترده معاصر، نهاد خانواده ایرانی - اسلامی به چالش کشیده شده است و تحولات فرهنگی و اجتماعی امروزی جامعه ما تعادل خانواده را از بین برده است گویا خانواده دیگر جوابگوی کارکردهای اصلی خود نیست.
🔹وی افزود: خانواده بنیادیترین نهاد اجتماع است و حفظ کارکردهای آن برای جامعه اهمیت زیادی دارد به همین دلیل باید آن را از آسیبهای متغیر جامعه حفظ کرد با توجه به دغدغه ایجاد شده نسبت به خانوادههای امروزی و ارائه راهکار در این خصوص، نشست تخصصی "عوامل آسیبزا در خانوادههای ایرانی - اسلامی" به شیوه حضوری و بر خط در مدرسه علمیه تخصصی الزهرا(سلاماللهعلیها) اردبیل و در سطح کشوری برگزار شد.
🔹معاون پژوهش مدرسه علمیه الزهرا(سلاماللهعلیها) اردبیل، اظهار داشت: طی هماندیشی و بررسیهای انجام شده، دو مورد از مهمترین و کاربردیترین عوامل آسیبزا در خانوادههای ایرانی - اسلامی احصا شد و اساتید این نشست به بحث و بررسی مورد عوامل آن پرداختند.
🌸@kowsarnews| کانال خبری کوثر
#اردبیل
🔻استاد مدرسه علمیه ثامنالحجج(ع) پارسآباد:
💢ضعف علمی معضل بزرگی برای جامعه امروزی شده است
🔸استاد مدرسه ثامنالحجج(علیهالسلام) پارسآباد، گفت: پژوهش، آشکارترین وسیله عزت و قدرت یک کشور است متاسفانه ضعف توانایی علمی جوانان امروزی به معضل بزرگی در جامعه تبدیل شده است.
🔹به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، خانم مهناز لطفی در نشست پژوهشی " پژوهش، تعالی اندیشه دینی، پرورش نسل انقلابی " مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) پارسآباد، گفت: درک صحیح از تربیت انقلابی نیازمند شناخت درست و روشنی از تربیت است.
🔹وی با اشاره به هدف غایی پرورش نسل انقلابی، افزود: بهطور قطع تربیت نسل انقلابی، فراهمکردن زمینه برای همراهی انسان با پدیده انقلاب اسلامی در مسیر حرکت تکاملی انقلاب است.
🔹استاد مدرسه علمیه ثامنالحجج(علیهالسلام) پارسآباد، رکن اساسی و سرمایه اصلی هر کشوری را نیروی انسانی آن کشور دانست و تصریح کرد: راه تربیت نیروی انسانی و نسل انقلابی از درون حوزههای علمیه و دانشگاهها میگذرد بنابراین همه باید متوجه اهمیت این موضوع بوده و کمککار تحقق آن باشند.
🔹️لطفی با بیان اینکه نسل انقلابی باید با رشد فزاینده جایگاه علمی و نخبگی خود مسیر رشد و پیشرفت و دستیابی به فناوریهای نوین را هموار سازند، گفت: این نسل بایستی با تعهد خود در قبال ملتها، در تقسیم عادلانه دستاوردها در میان همه آحاد جامعه و حتی در سطح بینالملل بکوشند.
🌸@kowsarnews| کانال خبری کوثر
#یزد
🔷بازدید جامع از مدرسه علمیه تخصصی امام حسین (ع) سطح ۳ یزد
🔹صبح امروز مدیر و معاونان حوزه علمیه خواهران استان یزد در بازدید جامع از مدرسه علمیه تخصصی امام حسین (ع) سطح ۳ یزد، با طلاب، اساتید، معاونان و هیئت امنای این مدرسه دیدار و گفتگو کردند.
#بازدید_جامع
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_استان_یزد
🌸@kowsarnews| کانال خبری کوثر
#یزد
🔹برگزاری دومین جلسه از کارگاه آموزشی مدیریت رفتار با نوجوان
🔸 کارگاه آموزشی مدیریت رفتار و ارتباط موثر با نوجوان امروزی با تدریس استاد مشاور جناب آقای آخوندی،رئیس مرکز مشاوره سماح جهت رفع مشکلات وآسیب های طلاب در پنج جلسه برای اساتیدو اعضای کادر تنظیم شده است،که دومین جلسه آن درتاریخ ۱۴۰۳/۱۰/۴ در مدرسه علمیه حضرت زینب کبری سلام الله علیهابرگزارشد.ایشان در این کارگاه انواع آسیب های طلاب را با رویکرد روانشناسانه بررسی کرده وبا بیان مصادیق عینی روش صحیح برخورد با طلاب نوجوان و راهکارهای موثر جهت رفع آسیبهای آنان را ارائه دادند.
#کارگاهآموزشیمدیریترفتاربانوجوان
#مدرسهعلمیهحضرتزینبکبریسلاماللهعلیها
🌸@kowsarnews| کانال خبری کوثر
#یزد
🔹 آزمون زبان اشتمال ویژه طلاب مقطع سطح ۴ در نیمسال سال تحصیلی ۱۴۰۳ در مدیریت حوزه علمیه خواهران استان یزد برگزار شد.
#هم_اکنون
#آزمون_زبان_اشتمال
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران_استان_یزد
🌸@kowsarnews| کانال خبری کوثر
#اصفهان
📌 برپایی نمایشگاه کتاب بانوی آفتاب
🏷 به مناسبت میلاد باسعادت حضرت زهرا سلام الله علیها و روز زن، نمایشگاه کتاب با عنوان "بانوی آفتاب" از تاریخ 1 تا 5 دی ماه در مدرسه علمیه فاطمیه اندان خمینی شهر برگزار شد.
🏷 در این نمایشگاه، کتب مرتبط با شخصیت و سیره زندگی حضرت زهرا سلام الله علیها به نمایش درآمد و در دسترس طلاب قرار گرفت.
#کتاب | #نمایشگاه | #هفته_پژوهش| #مدرسه_علمیه_فاطمیه_خمینی_شهر
🌸@kowsarnews| کانال خبری کوثر
کانال خبری کوثر
#اصفهان
🔖
📌 نشست علمیپژوهشی معرفی کتاب "حقوق افراد مبتلا به آلبینیسم از منظر شورای حقوق بشر" برگزار شد
🔻 پژوهشگر حوزوی در نشست علمیپژوهشی با موضوع معرفی کتاب "حقوق افراد مبتلا به آلبینیسم از منظر شورای حقوق بشر" تألیف خانم روح انگیز حیدریان، به بررسی بیماری آلبینیسم و تبعیضهای اجتماعی علیه مبتلایان پرداخت.
🏷 به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران / اصفهان، خانم مریم طاهری، پژوهشگر حوزه، در نشست علمیپژوهشی با موضوع معرفی کتاب "حقوق افراد مبتلا به آلبینیسم از منظر شورای حقوق بشر" تألیف خانم روح انگیز حیدریان، در جمع طلاب مدرسه علمیه فاطمیه اندان خمینی شهر به معرفی بیماری آلبینیسم پرداخت.
🏷 وی افزود: آلبینیسم (زالی) یک بیماری ارثی و ژنتیکی است که به دلیل اختلال در رنگدانههای بدن، موجب بیرنگی و سفیدی مو، پوست و چشمها میشود. این ویژگیها باعث میشود که افراد مبتلا به آلبینیسم از سوی جامعه مورد تبعیض قرار گیرند و این تبعیضها مشکلاتی را برای آنان ایجاد میکند.
🏷 خانم طاهری در ادامه به انواع مختلف آلبینیسم اشاره کردند و گفتند: آلبینیسم به هفت نوع تقسیم میشود که شایعترین آنها شامل آلبینیسم چشمی، آلبینیسم پوست و آلبینیسم مو است. این افراد به دلیل فقدان رنگدانهها، دچار مشکلات خاصی میشوند و نیازمند مراقبتهای ویژهای هستند.
🏷 وی همچنین به باورهای غلط گذشته نسبت به این بیماران اشاره کرد و گفت: "در گذشته، افراد مبتلا به آلبینیسم به عنوان افرادی غیرعادی، وحشتناک و جادوگر شناخته میشدند و مورد آزار و اذیت قرار میگرفتند.
🏷 خانم طاهری با اشاره به آثار هنری و رسانهای که شخصیتهای آلبینویی را در نقشهای منفی معرفی کردهاند، تأکید کرد: امروزه جوامع بشری در پی دفاع از حقوق این بیماران هستند و تلاش میکنند تا با حمایتهای فرهنگی، اجتماعی و پزشکی، شرایط بهتری را برای آنان فراهم کنند.
🏷 وی در پایان افزود: شورای حقوق بشر سازمان ملل به عنوان مهمترین نهاد حمایت از حقوق بشر جهانی، باید دولتها را متعهد کند تا قوانین ویژه و حمایتهای خاصی برای بیماران آلبینیسم وضع و اجرا نمایند.
🌸@kowsarnews| کانال خبری کوثر
کانال خبری کوثر
#اصفهان
📌 بررسی ابعاد علوم غریبه و تأثیرات جنزدگی در کارگاه علمیپژوهشی طلاب
🔻 مؤسس مؤسسه فرق و ادیان عصر، در کارگاه علمیپژوهشی با موضوع "نقد و بررسی علوم غریبه در محاسبات عددی و ابجدی" در مدرسه علمیه فاطمیه اندان، به تشریح جنبههای مختلف علوم غریبه و خطرات ناشی از شگفتزدگی در مواجهه با این علوم پرداخت و به تأثیرات موجودات ماورایی بر زندگی انسانها اشاره کرد.
🏷 به گزارش پایگاه خبری رسانه ای حوزه های علمیه خواهران/ اصفهان، حجت الاسلام حامد نیازی، مؤسس مؤسسه فرق و ادیان عصر، صبح امروز در کارگاه علمیپژوهشی با موضوع "نقد و بررسی علوم غریبه در محاسبات عددی و ابجدی" در جمع طلاب مدرسه علمیه فاطمیه اندان با تعریف علوم غریبه اظهار داشت: این علوم دستهای از علومی هستند که به شدت رمزآلود و پیچیدهاند و محتوایی دور از دسترس عموم مردم دارند. این علوم شامل موضوعاتی نظیر جادو، طلسم، طالع بینی و علم ابجد میشوند.
🏷 وی در ادامه افزود: علوم غریبه هیچ ریشه مشترکی ندارند و در فرهنگهای مختلف تاریخچه و روشهای مخصوص به خود را دارند. این علوم به شدت در معرض تغییر قرار میگیرند و روشهای جدیدی به آنها اضافه میشود.
🏷 حجت الاسلام نیازی همچنین تصریح کردند: برخی از علوم غریبه واقعی هستند و نمیتوان آنها را انکار کرد، مانند سحر و چشم زخم، در حالی که برخی دیگر مشهورات بیاساساند که ممکن است عرف آنها را قبول داشته باشد اما هیچ اساسی در پی ندارد.
🏷 کارشناس علوم غریبه به بررسی جنبههای مختلف این حوزه پرداخت و گفت: جادو و طلسم به ایجاد تغییرات در زندگی افراد با استفاده از نیروهای ماورایی میپردازد.
🏷 وی همچنین علم ابجد را به عنوان روشی برای ارتباط بین حروف و اعداد معرفی کرد که میتواند پیشبینیهایی از زندگی افراد ارائه دهد. طالع بینی نیز به پیشبینی آینده بر اساس موقعیت ستارهها و سیارات اشاره دارد. علاوه بر این، رمل به آیندهگویی از طریق ترسیم اشکال پرداخته و جفر، علمی ویژه امامان، برای پیشگویی از اتفاقات مورد استفاده قرار میگیرد. در نهایت، شعبده بازی به عنوان هنری نمایشی معرفی شد که در آن شعبده باز با تکنیکهای خاص، کارهای غیرممکنی را به تماشاگران نشان میدهد.
🏷 همچنین به خطرات ناشی از شگفتزدگی در مواجهه با این علوم اشاره کرد و گفت: "شگفتزدگی میتواند فرد را تسلیم کند که این بسیار خطرناک است.
🏷 آقای نیازی به موضوع جن و جنزدگی پرداخت و گفت: جنها موجودات ماورایی هستند که قبل از دوران اسلام وجود داشتهاند و میتوانند شکل و ظاهر خود را تغییر دهند.
🏷 وی تأکید کرد: جنها مانند انسان دارای اراده و اختیار هستند و برخی از آنها نیتهای خوب و برخی دیگر نیتهای منفی دارند.
🏷 حجت الاسلام نیازی خاطرنشان کرد: جنها میتوانند بر زندگی بشریت تأثیر بگذارند و جنزدگی حالتی است که در آن فرد احساس میکند تحت تأثیر جن قرار گرفته است.
🏷 وی افزود که درمان جنزدگی ممکن است مدتی طول بکشد و شامل دعا، ذکر و خواندن قرآن باشد.
🌸@kowsarnews| کانال خبری کوثر
کانال خبری کوثر
#اصفهان
📌 حجت الاسلام گرجی: زیارت دعوت الهی است و باید شکرگزار آن باشیم
🔻 حجت الاسلام و المسلمین مهدی گرجی در اردوی زیارتی - فرهنگی طلاب مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) در مشهد مقدس، با تأکید بر اهمیت تأمل در سیره حضرت زهرا (سلام الله علیها) و دعوت الهی زیارت، بر لزوم اخلاص و شکرگزاری در عبادات تأکید کرد.
🏷 حجت الاسلام و المسلمین مهدی گرجی، استاد اخلاق حوزه، در اردوی زیارتی - فرهنگی طلاب مدرسه علمیه تخصصی فاطمه الزهرا (سلام الله علیها) اصفهان که در مشهد مقدس برگزار شد، با اشاره به ایام ولادت حضرت زهرا (سلام الله علیها)، بر اهمیت تأمل در زندگی و سیره این بانوی نمونه و بزرگوار تأکید کرد.
🏷 وی گفت: این سفر یک سفر معمولی نیست و زیارت یک دعوت الهی است که انسان باید به آن پاسخ دهد.
🏷 حجت الاسلام گرجی افزود: من به این باور دارم که امام رضا (علیه السلام) شما را طلب کرده و به این سفر دعوت نموده است. بسیاری از افراد تا پای هواپیما آمدهاند، اما به دلایلی نتوانستهاند زیارت کنند و بنابراین، این سفر واقعاً یک هدیه الهی است.
🏷 وی همچنین به نقش شیطان در ناامید کردن انسان از عبادت و زیارت اشاره کرد و گفت: هر زیارتی لبیک به حق است و باید این نعمت را شکرگزار باشیم.
🏷 حجت الاسلام گرجی با نقل قولی از علامه مجلسی، بر اهمیت شکرگزاری تأکید کرد و گفت: روزانه ۲۷۰ بار بگویید «الحمدلله رب العالمین» تا برکت و نعمت افزون شود.
🏷 وی به طلاب توصیه کرد که طلبگی را یک هدیه الهی بدانند و برای موفقیت در این مسیر، اصولی را رعایت کنند.
🏷 حجت الاسلام گرجی اولین عامل موفقیت را اخلاص دانست و گفت: نیت خود را خالص کنید و فقط برای خداوند کار کنید.
🏷 وی به اهمیت سواد، ادبیات بیان، زمانشناسی و خوشاخلاقی اشاره کرد.
🏷 حجت الاسلام گرجی در پایان توصیههایی به طلاب داشت و گفت: نماز شب بخوانید، اهل قرآن و استغفار باشید و الگوی خود را حضرت فاطمه زهرا (سلام الله علیها) قرار دهید.
🏷 وی همچنین بر لزوم تقویت ارتباط با اهل بیت (علیهم السلام) و امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) تأکید کرد و ابراز امیدواری کرد که این سفر برای طلاب مملو از برکت باشد.
🌸@kowsarnews| کانال خبری کوثر
#کردستان
نشست پژوهشی به مناسبت هفته پژوهش در کامیاران
به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران/ کردستان، به مناسبت هفته پژوهش، حوزه علمیه حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها کامیاران نشستی با عنوان "شناسایی آسیبهای همسریابی و مشاوره قبل از ازدواج" برگزار کرد.
این نشست با هدف بررسی و تحلیل آسیبهای موجود در روند همسریابی و مشاورههای قبل از ازدواج برگزار شد.
سرکار خانم گوران، استاد ارائه دهنده، در بیانات خود ازدواج براساس انتخاب آگاهانه را یکی از مهمترین مراحل زندگی بیان کردند و در ادامه برخی از آسیبهایی که در این زمینه سبب انتخاب نادرست میشود را تشریح نمودند. از جمله این آسیبها میتوان به عجله در امر ازدواج، بدبینی، دروغ و پنهانکاری، بیثباتی در تصمیمگیری، انتخابهای غیر واقعبینانه، شیوع طلاق در خانواده، ناسازگاری با خانواده و فراهم نبودن شرایط برای ازدواج اشاره کرد.
🌸@kowsarnews| کانال خبری کوثر
#هرمزگان
#بندر_عباس
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران
🔸جلسه حضوری و برخط مدیر و معاونین مدیریت استان و مدیران و معاونین مدارس علمیه خواهران هرمزگان با حجت الاسلام و المسلمین عماد، رئیس مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزههای علمیه کشور، حجت الاسلام و المسلمین سیدمؤمن موسوی معاون امور استعدادهای برتر مرکز نخبگان حوزه های علمیه کشور، حجت الاسلام و المسلمین بهرامی مسئول دفتر رئیس مرکز نخبگان و امور استعدادهای برتر حوزه های علمیه کشور
🔸🔸🔸🔸
🌸@kowsarnews| کانال خبری کوثر
#بندر_عباس
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران
#مدرسه_علمیه_الزهراء_سلام_الله_علیها
🔸تقدیر از مستعدین و نخبگان برتر مدرسه علمیه تخصصی الزهراء سلاماللهعلیها بندرعباس و سایر مدارس استان با حضور حجت الاسلام و المسلمین عماد، رئیس مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر حوزههای علمیه کشور، حجت الاسلام و المسلمین سیدمؤمن موسوی معاون امور استعدادهای برتر مرکز نخبگان حوزه های علمیه کشور، حجت الاسلام و المسلمین بهرامی مسئول دفتر رئیس مرکز نخبگان و امور استعدادهای برتر حوزه های علمیه کشور، خانم راضیه سلطان عباسی مدیر و خانم احمدی، معاون پژوهش حوزه علیمه خواهران استان
🔸🔸🔸🔸
🌸@kowsarnews| کانال خبری کوثر
#بندر_عباس
#مدیریت_حوزه_علمیه_خواهران
🔸برگزاری آزمون اشتمال، ویژه طلاب سطوح عالی سه و چهار مدارس علمیه هرمزگان در مکان مدیریت حوزه علمیه خواهران هرمزگان با حضور سرکار خانم عباسی، مدیر و سرکار خانم پیشدار مسئول ساماندهی و نظارت حوزه علمیه خواهران هرمزگان
🔸🔸🔸🔸
🌸@kowsarnews| کانال خبری کوثر