برگزاری نشست اخلاق با حضور استاد اخلاق حوزه های علمیه مشهد و از شاگردان حضرت آیت الله بهجت، در جمع کادر واساتید وطلاب
#مدرسه_علمیه_ریحانه_الرسول_سلام_الله_علیها
#نکا
@mazandaran_hozeh
برگزاری جلسه ی تهذیبی برای کادرمدرسه
باحضور استاد اخلاق ،حاج آقای جبرئیلی
دراین جلسه که باحضورمدیریت ومعاونین محترم برگزارشد،استاد جبرئیلی پیرامون نقش مهمی که کادردربرابرطلاب مدرسه ومخصوصا دراین سن دارند تاکیدکردند.
ایشان افزودند؛ آنها نقش یک راهنمایی رادارندکه درکوران جامعه و پستی وبلندی های پیرامون نوجوان ،نقش ایفامیکنند پس چه نیکوست که این نقش رابه نحواحسن وبه نیت وباهدف تربیت سربازان موثربرای امام زمان عجل الله تعلی فرجه الشریف داشته باشند.
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_بندپی_بابل
@mazandaran_hozeh
🌟برگزاری آزمون پژوهشی اساتید آموزه های پژوهشی
#معاونت_پژوهش
#مدرسه_علمیه_امام_حسین_علیه_السلام
#شهرستان_چالوس
@mazandaran_hozeh
🌟برگزاری میزگرد علمی پژوهشی درسامانه سیما باعنوان: تحلیلی بر حیات طیبه با بهره گیری از سخنان حضرت زهرا سلام الله علیها
◽️حجت الاسلام یعقوب زاده عضو هیئت علمی دانشگاه هنر تهران با اشاره به دغدغه بشر درنیل به حیات طیبه بیان کرد: حیات طیبه از قدیم الایام تاکنون یکی از دغدغه های بشریت بوده است. قرآن کریم در آیه ۷۹ سوره نحل از حیات طیبه سخن به میان آورده و آن را حیاتی و زندگانی می داند که جنبه مادی و معنوی آن تأمین شده و بر دو پایه ایمان و عمل صالح بنا گشته و به دور از هرگونه تمایز و جنسیت می باشد.
وی در ادامه با اشاره خطبه فدکیه گفت: حیات طیبه با شواهدی از سخنان حضرت زهرا (علیها السلام) تبیین می شود؛ من جمله توحید مدار بودن و اعتقاد به وحدانیت الهی پایه و اساس حیات طیبه را شکل می دهد.
یعقوب زاده با تأکید بر ولایت مدار بودن تصریح کرد: نتیجه به تفاوتی نسبت به ولایت و امامت، غضب الهی، رسوایی ابدی می باشد.
سپس حجت الاسلام و المسلمین سید حمید مطهری استاد حوزه و دانشگاه با اشاره به عوامل زمینه ساز حیات طیبه گفت: اجابت دعوت خدا و رسول او، ایمان توأم با عمل صالح و شکوفایی عقل و خرد انسانی از عوامل زمینه ساز حیات طیبه است. با دقت و تأمل در سخنان، سیره حضرت زهرا (علیها السلام) می توان حیات طیبه را درک کرد. ایشان در زندگی ۳رابطه دارد؛ ۱.ارتباط با خود ۲. ارتباط با خدا ۳. ارتباط با مردم
وی در انتها اظهار کرد: بهشت، اجر و پاداش، جانشینی روی زمین و قراردادن محبت در دل ها از ثمرات حیات طیبه است.
#معاونت_پژوهش
#مدرسه_علمیه_امام_حسین_علیه_السلام
#شهرستان_چالوس
@mazandaran_hozeh
Voice 005.m4a
18.95M
به مناسبت هفته پژوهش
رابطه پرورش معنوی و عملکرد پژوهش
استاد بزرگوار :
حجت الاسلام والمسلمین دکتر ابراهیمیان
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_بندپی_بابل
@mazandaran_hozeh
به نام خدا
برگزاری یلدای فاطمی،در مدرسه همراه با برنامه های بانشاط و تشکیل حلقه معرفتی و خواندن حدیث کساء.
#مدرسه_علمیه_الزهراء_سلام_الله_علیها_محمودآباد_
@Mazndaran_Hozah
✅برنامه چاشت با نیم نگاهی به قلم پردازی های معاونان پژوهش
✅عنوان اثر:
🔸️فلسفه امتحان الهی از منظر آیات و روایات
🔸️ارائه دهنده: مریم کیاپاشا
🗓زمان: چهارشنبه ۱۴۰۰/۱۰/۱
🕤 ساعت: ۹:۳۰ صبح
لینک ورود به برنامه:
https://ac.whc.ir/rebtwevfkjod
#معاونت_پژوهش_حوزه_علمیه_خواهران_ استان_مازندران
#معاونت_پژوهش
#مدرسه_علمیه_امام_حسین_علیه_السلام
#شهرستان_چالوس
@mazandaran_hozeh
برگزاری سفره یلدای فاطمی همراه با قرائت حدیث کساء در خوابگاه طلاب #مدرسه_علمیه_خواهران_شهید_مطهری_ره_#تنکابن و #مرکز_تخصصی_زینب_کبری_س_ #تنکابن @mazandaran_hozeh
کارشناس مذهبی:
برای دفاع از امام زمان(عج) سینه سپر کنیم
مدیرت حوزه علمیه خواهران مازندران
حوزه/حجت الاسلام والمسلمین میرعمادی گفت: باید همچون فاطمه(سلام الله علیها) سینه سپر کنیم و پا در رکاب حضرت ولی عصر(عج) برای حاکمیت حق و حکومت اسلامی تلاش کنیم.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری حوزه در مازندران، حجت الاسلام سید ابوالحسن میرعمادی، در جمع حضوری کادر حوزه علمیه خواهران مازندران و مجازی طلاب استان، به مناسبت ایام شهادت حضرت زهرا (سلام الله علیها) اظهار کرد: زبان ما از ذکر فضائل حضرت زهرا(سلام الله علیها) قاصر است، اما قطعاً آنچه که حضرت از ما انتظار دارند و هدف از این همه مصیبت و رنج هایی که در این دوره ۷۵ روز تحمل کردند، لحظه ای را آرام نبودند و شبی را آرام نخوابیدند، فقط ذکر مصیبت نبوده است، انتظاری که اهل بیت(علیهم السلام) مخصوصاً در زمانی که حکومت اسلامی تشکیل شد و در دست اهلش قرار گرفته است، از پیروان خود دارند این است که آن ها و حکومت اسلامی را بشناسیم و یاری کنیم که این مهم با بصیرت افزایی امکان پذیر است، مانند کسانی که در کربلا گریه میکردند اما امام حسین(علیه السلام) را یاری نمی کردند.
وی ادامه داد: پیامبر(صلی الله علیه و آله) حکومت اسلامی را تشکیل دادند و به دنبال ساز و کاری بودند تا تحت عنوان حاکمیت اسلامی دین را در جامعه ماندگار کنند، در غیر این صورت بعد از ایشان، از دین جز پوسته ای باقی نخواهد ماند، وقتی که پیامبر(صلی الله علیه و آله) به مدینه رسیدند، حاکمیت دینی را تشکیل دادند اما بعد از رحلت ایشان دشمن دقیقاً دست روی همین حاکمیت دینی گذاشت، مردم قدر ۲۳ سال حضور پیامبر(صلی الله علیه و آله) را ندانستند، دشمن از این غفلت مردم سوء استفاده کرد، خیلی ها می گفتند دین همان نماز است حج است فرقی نمی کند چه کسی در جایگاه حاکمیت بنشیند، اما ۲۰ سال بعد وقتی که اشرافیگری دیگر یک عمل ناپسند نبود، دیگر اثری از دین واقعی باقی نمانده بود و از آن فقط اسم و رسم الخط ش باقی بود.
کارشناس مذهبی خاطر نشان کرد: دشمن بارها ترور پیامبر را طراحی کرد، چون می دانست تا زمانی که پیامبر در جامعه حضور داشته باشند و با حاکمیت الهی و جامعه ای با ساز و کار درست حاکمیت کنند، نمیتواند به هدف خود برسد، لذا بعد از رحلت پیامبر(صلی الله علیه و آله) نگذاشت که امیرالمومنین(علیه السلام) به خلافت به حق خود برسد و خوب میدانست با از بین بردن حکومت دینی، حاکمیت دینی هم از بین خواهد رفت، امام خمینی(ره) در صحیفه نور، بارها تاکید کردند که حفظ نظام از اوجب واجبات است، پس حتماً قضیه بسیار مهم است و به تعبیری دیگر فرمودند ، حفظ نظام از نماز هم واجب تر است.
وی تاکید کرد: حضرت زهرا(س) با بصیرتی که داشتند، از ولایت خود دفاع کردند و در راه حکومت و حاکمیت دین خدا، هم از جان خود و هم از فرزند خود گذشتند تا از حق ولی زمان خود دفاع کنند، پیام زندگی حضرت برای ما کاملا آشکار است و باید در راه ولایت امام زمان(عج) همچون فاطمه سینه سپر کنیم و پا در رکاب حضرت برای رسیدن به حاکمیت به حق و حکومت اسلامی ایشان باشیم.