#خبر_مرکز
🔺پژوهشگران به سمتی پیش روند که فعالیت آنها در مسیر برتری اسلام باشد
🔸 همزمان با هفته پژوهش حجت الاسلام والمسلمین فاضل مدیر حوزههای علمیه خواهران سراسر کشور در حاشیه برگزاری نمایشگاه دستاوردهای این مرکز بر تلاش پژوهشگران به منظور قرار گرفتن اسلام در عالیترین مراحل خود تاکید کرد.
متن کامل:
https://news.whc.ir/news/131548
#معاونت_پژوهش
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
🌐 news.whc.ir
♦️ نماینده ولی فقیه در استان سمنان در همایش وحدت حوزه و دانشگاه؛
وحدت حوزه و دانشگاه به معنای «همافزایی و ایجاد ارتباط» میان این دو نهاد است/ باید میزان اثرگذاری دروس حوزوی و دانشگاهی را در جامعه ارزیابی کنیم/ در معرفی ارزشها به نسل جوان، خطا و کمکاری کردهايم/ باید مسیر معرفی ارزشها به جوانان را «بازطراحی» کنیم
همزمان با بیست و هفتم آذر و سالروز شهادت شهید محمد مفتح، همایش وحدت حوزه و دانشگاه با حضور نماینده ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان، استاندار سمنان، مشاور وزیر اطلاعات، مدیرکل اطلاعات استان، جمعی از ائمه جمعه استان، روسای دانشگاههای سراسر استان و مسئولان نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاهها در سالن اجتماعات پارک علم و فناوری دانشگاه سمنان برگزار شد.
در این همایش که جمعی از اساتید حوزه و دانشگاه نیز حضور داشتند، حجتالاسلام والمسلمین مرتضی مطیعی نماینده ولی فقیه در استان سمنان با تسلیت شهادت حضرت فاطمه زهرا سلاماللهعلیها به فرازی از زیارتنامه آن حضرت اشاره کرد و گفت: در زیارتنامه حضرت صدیقه طاهره(س) میخوانیم «السَّلامُ عَلَيْكِ أَيَّتُهَا الْمُحَدَّثَةُ الْعَلِيمَةُ» سلام بر تو ای همسخن ملائکه و ای بسیار دانا!
امام جمعه سمنان با نقل روایتی از امام صادق(ع) افزود: امام جعفر صادق(ع) فرمود پس از رحلت پیامبر اکرم(ص) جبرئیل بر فاطمه(س) وارد میشد و اخباری از آینده به ایشان منتقل میکرد و امیرالمؤمنین علی(ع) آن را نگارش میکرد که به عنوان مصحف فاطمی معروف است.
نماینده ولی فقیه در استان با تبیین وجه تسمیه حضرت فاطمه زهرا(س) به «فاطمه» گفت: آن حضرت از این جهت به فاطمه نام گرفتند که از هر جهلی بریده و بازداشته شدهاند، یعنی علم با ایشان همراه شده است.
حجتالاسلام والمسلمین مطیعی با بیان اینکه از اول تا آخر خلقت، احدی جز امام علی(ع) شایسته و هم کفو حضرت زهرا(س) نبوده است اظهار کرد: حضرت صدیقه طاهره(س) از علمی عظیم و بینظیر نسبت به خداوند متعال برخوردار هستند که ما از درک آن عاجز هستیم.
امام جمعه سمنان با اشاره به روایتی از امام صادق(ع) گفت: امام جعفر صادق(ع) فرمود «انا انزلناهُ في لـيلة القـدر، الليلة فاطمة و القَدر الله، فَمَن عَرَف فاطمة حق معرفتها فقد ادرَک ليلة القدر» همانا ما [قرآن را] در شب قدر نازل کردیم، آن «شب» فاطمه است و «قدر» خداوند متعال، هرکس فاطمه را درک کرد شب قدر را درک خواهد کرد!
نماینده رهبر معظم انقلاب در استان ادامه داد: بر اساس فرمایش علامه حسنزاده آملی(ره) حضرت فاطمه زهرا(س) شب قدر است که یازده قرآن ناطق [ائمه معصومین] بر ایشان نازل شدهاند.
حجتالاسلام والمسلمین مطیعی در بخش دیگری از سخنان خود راهاندازی دبیرخانه دائمی وحدت حوزه و دانشگاه را ضروری دانست و گفت: اولین مخاطب برگزاری کرسیهای آزاداندیشی، مسئولان دانشگاهها و حوزههای علمیه هستند لذا این دو گروه باید به موضوع کرسیهای آزاداندیشی توجه بیشتری داشته باشند.
امام جمعه سمنان با بیان اینکه «وحدت حوزه و دانشگاه» به معنای تلاش برای ایجاد همافزایی و ارتباط میان این دو نهاد است گفت: در کنار توجه به وحدت اساتید حوزه و دانشگاه، باید برای تعامل و وحدت طلّاب و دانشجویان نیز برنامهریزی کرد.
رئیس شورای فرهنگ عمومی استان با تاکید بر اینکه هر علمی که با هدف خدمترسانی به مردم دنبال شود ارزشمند است اظهار کرد: باید میزان تاثیرگذاری دروس حوزه و دانشگاه را در جامعه بطور مستمر ارزیابی کنیم.
حجتالاسلام والمسلمین مطیعی با درخواست از اساتید حوزه و دانشگاه برای بازطراحی مسیر معرفی ارزشها به نسل جوان گفت: متاسفانه در مسیر معرفی ارزشها به جوانان عزیزمان خطا و یا کمکاری کردهایم که راه حل این مسأله جهاد همهجانبه برای تبیین ارزشها در رشتههای مختلف آموزشی است.
نماینده ولی فقیه در استان سمنان در پایان با اشاره به چالشهای فراروی استان بویژه مساله آب و جمعیت خاطرنشان کرد: امیدواریم دانشگاهها و حوزههای علمیه نقش خود را در حل مسائل و مشکلات اساسی کشور و استان به خوبی ایفا کنند.
🔳 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
11.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
بعضی چیز ها هستندکه مثل نقطه ی روشنی در کل زندگی می درخشند؛ این چیز می تواند یک هدیه کوچک اما ارزشمند باشد، یا یک غافلگیری بزرگ.
🔹طلبه های مدرسه ی حضرت معصومه شاهرود یک سال است که مهمان عزیزی دارند...
#سالگرد_شهید_خوشنام
#مدرسه_علمیه_حضرت_معصومه
#یادمان_شهید_خوشنام
🔳 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
💠 حدیث روز 💠
💎 پیامبراکرم (صلی الله علیه و آله):« مَنْ أَعَانَ ضَعِیفاً فِی بَدَنِهِ عَلَی أَمْرِهِ أَعَانَهُ اللَّهُ عَلَی أَمْرِهِ وَ نَصَبَ لَهُ فِی الْقِیَامَةِ مَلَائِکَةً یُعِینُونَهُ عَلَی قَطْعِ تِلْکَ الْأَهْوَالِ وَ عَلَی عُبُورِ الصِّرَاطِ إِلَی الْجَنَّةِ سَالِماً آمِنا»
«کسیکه ناتوانی را در کارهایش یاری دهد، خداوند او را یاری میکند و در روز قیامت بر او فرشتگانی میگمارد که او را از خطرات منازل آخرت محافظت نمایند و او را سالم و در امان از پل صراط عبور داده و به بهشت برسانند»
📚بحار الانوار، ج ۱۰۱، ص ۳۰۵
🔳 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan
23.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 آشنایی با کانون های هنری رسانه ای رضوان 👆👆
🌟 #سفیران_رضوان
✨روابط عمومی و امور بین الملل
💐
🌸کانال رسمی حوزههای علمیه خواهران
🆔 @kowsarnews
🌐 news.whc.ir
🔹به مناسبت سالروز وحدت حوزه و دانشگاه نشست تخصصی هوش مصنوعی و نسبت آن با حکمرانی نوین برگزار شد.
🔻معاونت پژوهش مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه گرمسار از برگزاری دومین نشست تخصصی هوش مصنوعی و تعلیم و تربیت با رویکرد هوش مصنوعی و نسبت آن با حکمرانی نوین همزمان با سالروز وحدت حوزه و دانشگاه خبر داد.
🔻این نشست تخصصی به همت مدرسه علمیه تخصصی فاطمیه گرمسار با حضور دکتر کاظم فولادی عضو هیئت علمی و سرپرست آزمایشگاه پژوهشی فضای سایبر دانشگاه تهران در سالن کنفرانس دانشگاه آزاد اسلامی واحد گرمسار با حضور طلاب و دانشجویان برگزار شد.
🔻 دکتر فولادی ضمن بیان چیستی هوش مصنوعی در خصوص اهمیت آن بیان داشت: هوش مصنوعی از جنبه هاي مختلف اجتماعي و سياسي مورد توجه دولت هاست و اگر درك درستي از آن نداشته باشيم، ممكن است از اين ساختار حذف شويم، علاوه بر اینکه این مسئله براي نظام جمهوري اسلامي كه آرمان هاي مشخصي را دنبال مي كند، بسي جدي تر و حساس تر خواهد بود.
🔻وی در بررسي تغيير ابعاد مختلف جهاني بر اساس هوش مصنوعي و اينكه به چه سمت و سویی متمايل خواهد شد، گفت: امروزه با سيستم هاي متعددي مواجه هستيم كه از هوش مصنوعی یا همان سيستم يادگيري عميق استفاده کرده و به سرعت در حال گسترش و ارتقا هستند، به طوری که صحبت از هوش مصنوعي در سطح انسان مي شود، يعني سيستم هاي هوشمندي كه دقيقا مانند انسان توانايي هاي ادراكي، شناختي و پردازشي دارند و می توانند در حوزه هاي مختلف جايگزين انسان شوند. البته بخشي از آن تا امروز محقق شده است.
🔻عضو هیئت علمی دانشگاه تهران ضمن تبیین موارد متعددی از حوزه ها و مرزهاي دانش هوش مصنوعي خاطر نشان کرد: زندگی اجتماعی امروزی به هوش مصنوعی و محصولات آن وابستگی پیدا کرده به طوری که اگر نباشد دچار اختلال می شود، اما این بدان معنا نیست که هوش مصنوعی تنها جنبه های مثبت دارد بلکه مخاطرات و ریسک های بسیاری نیز دارد که دولت ها و مجامع بین المللی را به چاره اندیشی واداشته است.
🔻وی پس از تبیین ریسک های هوش مصنوعی، در خصوص اهمیت ارتباط هوش مصنوعی و سایبرنتیک بیان داشت: اگر صحبت از هوش مصنوعی بشود و به دانش سایبرنتیک پرداخته نشود، بحث ناقص خواهد ماند، زیرا بستر شکل گیری هوش مصنوعی در فضای سایبرنتیک است و دانش سایبرنتیک، دانش سلطه و حاکمیت است.
🔻دکتر فولادی در مورد تاریخچه سایبرنتیک افزود: ریشه این اصطلاح به ۲۵۰۰ سال پیش در یونان باستان باز میگردد. معنای لغوی آن به معنای سکان داری کشتی است، اما در اصطلاح به معنای حکومت داری و حاکمیت استفاده می شود. ۲۰۰۰ سال پس از افلاطون، دانشمند فرانسوی آقای آمپر، دانش سایبرنتیک را علم حکومت در آینده معرفی کرد و لازمه آن را، اِشراف کامل از جمله بر زندگی خصوصی مردم دانست. وی معتقد بود حاکمیت ها با اشراف اطلاعاتی، قدرت بیشتری در تسلط بر مردم پیدا می کنند و هوش مصنوعی می توانند به عنوان ابزاری این حاکمیت را محقق سازد، بدین ترتیب حکمرانی نوین همان حکمرانی سایبرنتیکی خواهد بود.
🔻وی سپس ضمن تحلیل مطالب آقای وینر، پدر دانش سایبرنتیک در آثارش در این خصوص بیان داشت: وینر معتقد است که عدم شکل گیری حکومت واحد جهانی در گذشته به دلیل نبود ارتباطات پیشرفته و دانش سایبرنتیک بوده و اکنون به دلیل دست یابی به ارتباطات نوین و دانش سایبرنتیک، تشکیل حکومت جهانی نه تنها ممکن، بلکه اجتناب ناپذیر است.
🔻 دکتر فولادی ضمن تبیین ماهیت و اهداف نظام سلطه و استبداد در شکل دهی این حکومت جهانی بر اساس نظم نوین خود خواسته متذکر شد: حکومت طاغوت که ابلیس آن را رهبری می کند، دلسوز هیچ نژادی از نژاد بشر نیست و هدف اش به انحطاط کشاندن کل بشریت است، چیزی که به آن قسم خورده است و ما برای ایستادن در مقابل آن باید به سلاح روز مسلط شویم و به فرموده رهبری، به کمک تمدن اسلامی، نظم جدیدی را شکل دهیم. ان شاءالله
• وی در پایان به سوالات حاضران پاسخ داد.
#وحدت_حوزه_دانشگاه
#هفته_پژوهش
#مدرسه_علمیه_فاطمیه_تخصصی_گرمسار
🔳 کانال رسمی حوزه علمیه خواهران استان سمنان
🆔@mhw_semnan