باراک راوید، روزنامهنگار امنیتی مطرح رژیم صهیونیستی در واکنش به احیای روابط ایران و سعودی:
🔸"من نمیدانم توافق بین عربستان و ایران چه میشود و آیا اصلاً اجرا میشود (توافقهای مشابهی در گذشته وجود داشته است)، اما اگر این توافق اجرا شود، ضربه سختی به اسرائیل و پیمان ابراهیم خواهد بود. این که در ده هفته گذشته رئیس دولت اسرائیل با چیزهای بیهوده سروکار داشته است و نه با چیزهایی که خودش به عنوان اهداف تعریف کرده است (ایران و عربستان سعودی) قطعا موثر بوده، نیاز به تنظیم مجدد و فوری داریم."
🆔 @kriyaasses
یائیر لاپید نخست وزیر پیشین رژیم صهیونیستی در واکنش به احیای روابط ایران و سعودی:
"توافق عربستان و ایران شکست کامل و خطرناک سیاست خارجی دولت اسرائیل است. این فروریختن دیوار دفاعی منطقه ای است که ما شروع به ساختن آن علیه ایران کردیم. این همان اتفاقی است که شما به جای انجام فعالیت علیه ایران و تقویت روابط با ایالات متحده، تمام روز با جنون اصلاحات قانونی دست و پنجه نرم می کنید."
🆔 @kriyaasses
یولی ادلشتاین، رییس کمیته روابط خارجی و جنگ کنست رژیم صهیونیستی در واکنش به احیای روابط ایران و سعودی نوشت:
"در حالی که ما در اینجا مشغول جنگ و درگیری قدرت هستیم، جهان متوقف نمی شود. ایران و عربستان سعودی اکنون بر سر تجدید روابط بین خود توافق کرده اند و این برای اسقاطیل و کل جهان آزاد بسیار بد است.
زمان آن فرا رسیده است که بنشینیم، صحبت کنیم و اختلافات خود را حل کنیم تا دوباره متحد شویم و در برابر تهدید وجودی ما متحد شویم. فقط با هم پیروز خواهیم شد!"
🆔 @kriyaasses
🆔 تحلیلی کوتاه بر اثرگذاری خبر احیای روابط ایران و عربستان سعودی در وضعیت داخلی رژیم صهیونیستی:
🔸اعلام خبر احیای مجدد روابط ایران و سعودی توسط ایران (دبیرخانه شورایعالی امنیت ملی) درست یک روز بعد از مصاحبه سفارشی و کاملا تبلیغاتی بنیامین نتانیاهو با شبکه ایران اینترنشنال عملا یک پاتک قوی خبری و رسانه ای بود که از یکسو موجب به محاق رفتن این مصاحبه بدون هیچ نتیجه روشنی شد.
🔸 از سوی دیگر برخلاف انتظار ماشین جنگ رسانه ای #رژیم_کریا، به جای عمق بخشیدن به جنگ شناختی رژیم کریا در میان افکار عمومی ایرانیان، عملا با معکوس سازی این جنگ شناختی و کشاندن این جنگ به عمق افکار عمومی جامعه صهیونیستی، موج جدیدی از جنگ سیاسی_رسانه ای و تشدید اختلافات داخلی را در این رژیم موجب شد.
🔸الحاق عربستان سعودی به پیمان ابراهیم و پروژه تطبیع (عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی) یکی از چهار برنامه اصلی نتانیاهو در بدو تشکیل دولت جدید وی بود.
🔸گسترش شهرک سازی در کرانه باختری، اصلاحات قضایی و مبارزه با ایران و انزوای شدید منطقه ای ایران سه برنامه اصلی دیگر وی بود.
🔸حال با در نظر گرفتن موارد فوق، کاملا روشن است که یکی از چهار برنامه اصلی وی با احیای روابط ایران و سعودی به محاق خواهد رفت.
🔸از دیگر سو نتانیاهو برای تشدید تنش با ایران و پیشبرد سیاست انزوای منطقه ای آن بشدت نیازمند شرکای منطقه ای خود است که برای این منظور حساب ویژه ای روی عربستان سعودی باز کرده بود که با این احیای روابط عملا تمام این محاسبات به هم خواهد ریخت.
🔸دلیل بخش عمده ای از حملات شدید سیاسی به نتانیاهو در داخل سرزمینهای اشغالی فلسطین که از سوی کارشناسان امنیتی و رهبران اپوزیسیون که بلافاصله با اعلام خبر احیای روابط صورت گرفت را باید در همین جا جستجو کرد.
🔸نتانیاهو عملا با درگیر کردن اسرائیل در بی سابقه ترین مناقشات داخلی تاریخ خود، عملا بهترین فرصت را در اختیار ایران قرار داد تا به ترمیم و احیای روابط منطقه ای خود اقدام کند.
🆔 @kriyaasses
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥عربستان را به آغوش ایران انداختی!
🔹بنکاسپیت روزنامهنگار مشهور اسرائیلی با انتشار این بخش از سخنان نتانیاهو در مراسم آغاز به کار دولتش به توافق ایران و عربستان واکنش نشان داد و در واکنش به خبر احیای روابط ایران و سعودی خطاب به نتانیاهو نوشت:
"عربستان را تو به آغوش ایران انداختی! "
🆔 @kriyaasses
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
🔹مارک دوبوویتز، مدیر اجرایی اندیشکده بنیاد دفاع از دمکراسیها(FDD) که به شاخه حزب لیکود اسرائیل در
🔸در خاطرتان هست که دو هفته پیش مارک دوبوویتز مدیر FDD و لابی صهیونیستها در آمریکا و یکی از اصلیترین طراحان برنامه تحریم و فشار بر ایران خوشحال بود که ریال ایران در حال سقوط است و با لمس قیمت 60 هزار تومانی به 100 هزار تومان میرسد؟ اما حالا واکنش مارک دابوویتز به امضای توافق ایران و عربستان در احیای روابط و بازگشایی سفارتخانهها هم به نوبه خود دیدنی است.
🔸او در توئیتر نوشت: «احیای روابط ایران و سعودی در نتیجه میانجیگری چین، باخت، باخت، باخت برای منافع آمریکا است. این نشان میدهد که سعودیها به حمایت واشنگتن اعتمادی ندارند و ایران، فرصت را برای دور کردن متحدان آمریکا و پایان دادن به انزوای بینالمللیاش مهیا میبیند و اینکه چین دارد به بازیگر اصلی سیاست خاورمیانه تبدیل میشود.»
🔸این نشان میدهد امریکاییها اصلا از اصل ماجرا خبر هم نداشتهاند و سعودیها در این زمینه حاضر به دادن کوچکترین اطلاعات به مقامات امریکایی نشدهاند. همه چیز در ماجرای بامداد یکشنبه نهفته است که آمریکا با داشتن پیشرفتهترین سامانههای هشدار حمله موشکی نتوانست به سعودیها خبر بدهد که قرار است چه اتفاقی روی دهد و همه چیز در آتش سوخت!
🆔 @kriyaasses
24.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅شبکه MSNBC:
📍توافق ایران و عربستان خبری است که حقیقتاً منطقه را در بهت فرو برد/نزدیک شدن عربستان به ایران می تواند مشکلات جدی برای اسرائیل و روند عادی سازی روابط با کشورهای عرب خلیج فارس پدید بیاورد/کارشناسان امنیت ملی در آمریکا از نقش چین بسیار نگرانند...
🆔 @kriyaasses
🆔گزارش ویژه روزنامه معاریو رژیم صهیونیستی از تعمیق شکاف سیاسی در درون خانوادهها و فروپاشی روابط فامیلی در اسرائیل
🔸جنجال پیرامون اقدامات دولت در حال حاضر در حال از هم پاشاندن خانواده ها، دوستی ها، روابط بین همکاران و همچنین گروه های واتس آپی افراد عادی را از هم شده است.
🔸یک طرف احساس می کند که اینجا شکاف ارزشی وجود دارد که نمی تواند با آن زندگی کند، طرف دیگر احساس می کند که تحت حمایت است و هر دو طرف مطمئن نیستند که راه حلی غیر از قطع ارتباط وجود دارد.
🔸یک اسرائیلی اعلام کرد: "برادرم به بن گویر رای داد. کاهانیستی که علیه او کیفرخواست صادر شده بود، که ده ها بار دستگیر شد، یک نژادپرست یهودی، اما برادرم تصمیم گرفت که بن گویر مراقب او باشد. برادرم احمق نیست اما برای من خیلی سخت است و با او قهر هستم. در اینجا یک دیکتاتوری ایجاد خواهد شد."
🔸اصلاحات قانونی تنش بین ما را واقعاً زیاد کرده و آخرین بار، به فریاد زدن در اطراف میز شبات ختم شد. از آن زمان، ما سر شام با والدین خود در مورد سیاست صحبت نمی کنیم.
🔸من جرأت نمی کنم به برادرم زنگ بزنم، با او صحبت کنم، و این مارا از هم جدا می کند. دیگر حوصله صحبت کردن با او در مورد هیچ چیز، حتی چیزهای بی اهمیت را ندارم، برای من سخت است که نظراتی که ما را به این وضعیت رسانده است، داشته باشم.
🆔 @kriyaasses
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔊آخرین نظرسنجی در سرزمینهای اشغالی درباره کودتای قضایی نتانیاهو
🔸نیمی از اسرائیلیها معتقدند که قانون اصلاحات باید کنار گذاشته شود و ۳۶ درصد معتقدند که باید تکمیل شود.
🔸۲۷ درصد از رای دهندگان لیکود از توقف این قانون و لغو آن حمایت می کنند، در حالی که ۵۸ درصد خواهان تکمیل آن طبق برنامه هستند.
🔸۶۰ درصد، خواستار توقف اصلاحات به خاطر مذاکرات هستند، در حالی که ۳۲ درصد، خواستار ادامه رویه و در عین حال مذاکره هستند.
🔸در میان رای دهندگان لیکود، پاسخ تقریباً مساوی است ۴۴درصد می گویند قانون باید متوقف شود و ۴۵ درصد می گویند نه.
🔸۴۶ درصد از رای دهندگان مخالف اعتراض نیروهای ذخیره و امتناع آنها هستند، در حالی که ۴۲ درصد از این اعتراض حمایت می کنند. ۱۲درصد از پاسخ دهندگان پاسخ دادند که در مورد این موضوع نظری ندارند.
🔸بیش از نیمی از اسقاطیلیها بر این باورند که سفر این روزهای بنیامین و سارا نتانیاهو به رم هدر دادن پول عمومی است. حدود یک چهارم از پاسخ دهندگان ادعا می کنند یک دیدار سیاسی مهم است.
🆔 @kriyaasses
28.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📺 تحلیل یووال نوح حراری نویسنده معروف اسرائیلی از وضعیت امروز رژیم صهیونیستی در گفتگو با کانال 12 رژیم
📺مجری: چگونه به این روزهای دراماتیک، به آنچه در سال 2023 رخ داد نگاه خواهیم کرد؟
🔊 حراری: "روشن است که این یک خط گسل تاریخی برای اسرائیل است، به صراحت روشن است، راه بازگشتی وجود ندارد. در نهایت چگونه به آن نگاه خواهیم کرد؟ بستگی به این دارد که چه اتفاقی بیفتد، بستگی به کاری دارد که ما انجام دهیم. ، کاری که تک تک ما در روزهای آینده انجام خواهیم داد."
📺مجری: آیا این یک اصلاح،انقلاب یا کودتا است؟
🔊"این بدون ابهام یک کودتا است، این یک مورد کلاسیک کودتا است. وقتی کلمه "کودتا" را می شنویم فکر می کنیم یک ژنرال در جمهوری موز است که با ستونی از تانک ها علیه پارلمان می رود اما این هم یک کودتا است. درست است، از این قبیل کودتاها زیاد است ، کودتا از پایین است، اما در تاریخ، یک کودتا از بالا نیز بسیار رایج است که خود دولت انجام می دهد. ، از قدرت خود استفاده می کند تا قانون را زیر پا بگذارد و سعی کند قدرت نامحدودی برای خود به دست آورد.
🆔 @kriyaasses
علی عبدی/ دیده بان تحرکات کریا
📺 تحلیل یووال نوح حراری نویسنده معروف اسرائیلی از وضعیت امروز رژیم صهیونیستی در گفتگو با کانال 12 ر
📺مجری: "یک آزمون بسیار بسیار ساده وجود دارد - تفاوت بین اصلاحات و کودتا چیست؟
📺حراری: اصلاحات زمانی است که دولت تغییرات بزرگ و قابل توجهی ایجاد کند، اما به محدودیت های قدرت خود احترام بگذارد. حتی زمانی که اصلاحات کامل باشد. هنوز محدودیت هایی برای قدرت دولت وجود دارد، این یک اصلاح است، کودتا زمانی است که دولت تلاش می کند به آن دست پیدا کند، قدرت نامحدودی دارد که تمام محدودیت ها را از بین ببرد و تمام تعادل ها و ترمزها را از بین ببرد و وقتی کودتا کامل شد، دولت قدرت نامحدودی برای انجام هر کاری که میخواهد دارد، میتواند آزادی ما را کاملاً زیر پا بگذارد.»
📺مجری: شما در مورد کودتا صحبت می کنید، یعنی دموکراسی نخواهد بود، اما اینجا دموکراسی است، انتخابات است، یک دولت منتخب.
🔊حراری:"دیگر انتخابات دموکراتیکی وجود نخواهد داشت. اگر این اتفاق بگذرد، چه چیزی مانع یک ائتلاف میشود که قواعد بازی را تغییر ندهد؟ ناگهان حق رای را انکار میکند یا سلب صلاحیت احزاب مخالف از شرکت در انتخابات را انجام میدهد»
📺مجری: اینجا ما یک سیاستمدار داریم، یک نخست وزیر که ما او را ۳۰ سال در سیاست می شناسیم، کسی که چندین کار برای این کشور انجام داده است. او همچنین یک لیبرال است، آیا این همان نتانیابو است؟
🔊 حراری: "من نمی دانم چه چیزی در ذهن او می گذرد و این سوالی نیست که بپرسم. این مانند سلاح های هسته ای ایران است ، در کارهای اطلاعاتی یک قانون بسیار بسیار اساسی وجود دارد: پیش بینی آنچه در ذهن مردم می گذرد بسیار دشوار است. چیزی که ما سعی می کنیم درمقابله با ایرانی ها از آن جلوگیری کنیم این است که مهم نیست که آنها در چه شرایطی قرار دارند، اول از همه، آنها توانایی انداختن بمب هسته ای روی ما را نباید داشته باشند. این مهم است. این همان چیزی است که در اینجا وجود دارد . یعنی بمب اتمی سیاسی، چه کسی می داند که در ذهن کسانی که پس از او می آیند چه می گذرد؟ برای از بین بردن آزادی ما چه میکنند؟ اکنون آنچه که آنها در حال حاضر سعی در انجام آن دارند، یک بمب هسته ای سیاسی است، حتی اگر اکنون از آن استفاده نکنند، بعدا در شش ماه یا یک سال یا دو سال از آن استفاده خواهند کرد.
📺مجری: سوال مهم این است که قدرت دولت چه محدودیت هایی دارد. این تنها سوالی است که اهمیت دارد".
🔊 حراری: "ببینید، ما در راه برخورد هستیم. آنها قوانین را تصویب می کنند، دادگاه عالی آنها را رد می کند، به احتمال زیاد آنها حکم دادگاه عالی را نمی پذیرند و سپس ما در یک بحران قانون اساسی قرار داریم، که در مورد آن هیچ قانونی وجود ندارد، و سپس این سوال مطرح می شود که پلیس به چه کسی گوش می دهد، ارتش اسرائیل به چه کسی گوش می دهد، رئیس شاباک به چه کسی گوش می دهد، و هر شهروندی چه کار می کند؟"
📺مجری: رئیس جمهور دیروز گفت که می ترسد به نقطه بی بازگشت برسیم.
🔊 حراری: "ما قبلاً به آن رسیده ایم، دیگر راه برگشتی وجود ندارد."
🆔 @kriyaasses
ایتای میدان گزارشگر امنیتی روزنامه یدیعوت آخارنوت طی گزارشی درباره خبر احیای روابط ایران و سعودی نوشت:
🔸توافقنامه امضا شده بین پادشاهی و ایران تا حدی بیانگر ناامیدی عربستان سعودی از آمریکا در خصوص تضمینهای امنیتی است که ارائه نکرده است. این توافق ممکن است نشان دهد که برای عربستان سعودی، گزینه نظامی تهاجمیتر علیه ایران از بین رفته است. و اکنون توپ در زمین ایران است که باید تمایل واقعی برای همسایگی خوب با پادشاهی را ثابت کنید."
🆔 @kriyaasses