انتصاب هماهنگ کننده امنیت سایبری در لایحه جدید آمریکا/ بخش دوم: نماینده حزب دموکرات میشیگان اعلام کرد که ایالتهای آمریکا به فردی برای کنترل حملات سایبری با هماهنگی تلاشها با كارشناسان دولت فدرال با توجه به افزایش پیچیدگی تهدیدات سایبری فعلی نیاز دارند.
پیترز خاطرنشان کرد:
این هماهنگ كنندگان به كشورها در بهبود درک تهدیدات مربوطه، دسترسی به منابع , امنیت سایبری فدرال و واکنش به حملات احتمالی کمک میکنند.
تیمهای واکنش سایبری وزارت امنیت داخلی آمریکا دربرابر حملات سایبری و باجافزاری
نماینده حزب دموکرات نیوهمپشایر اواخر ماه ژانویه سال گذشته لایحه دیگری را موسوم به «قانون تیمهای واکنش به حوادث و شکار سایبری» در وزارت امنیت داخلی ارائه داد تا با توجه به افزایش شمار حملات سایبری روی نهادهای آمریکایی در سال 2018 به این تیمها اختیارات لازم داده شود.
لایحه فوق – که در ماه دسامبر 2019 بهوسیله دونالد ترامپ امضا شد – به تیمهای تازه تأسیس اجازه پشتیبانی و مشاوره فنی به سازمانهای دولتی و بخش خصوصی در مورد چگونگی تقویت صحیح سیستمهای فناوری اطلاعات دربرابر حملات را میدهد.
طبق قانون تیمهای واکنش به حوادث و شکار سایبری، وزارت امنیت داخلی وظایف زیر را به آنها محول میکند:
کمک به صاحبان دارایی و اپراتورها در اصلاح خدمات پس از حادثه سایبری.
شناسایی خطر امنیت سایبری و فعالیت سایبری غیر مجاز.
راهکارهایی برای جلوگیری، بازدارندگی و محافظت در برابر خطرات امنیت سایبری.
توصیههایی به صاحبان دارایی و اپراتورها برای بهبود امنیت کلی شبکه و کنترل سیستم ها با هدف کاهش خطرات امنیت سایبری و سایر توصیهها در صورت لزوم.
هاسان پیش از این روی دیگر لوایح دوحزبی امنیت سایبری مانند قانون هک وزارت امنیت داخلی و قانون همکاری امنیت سایبری میان بخشهای خصوصی و عمومی به عنوان بخشی از لوایح تصویب شده در اواخر دسامبر سال/ 2018 کار میکرده است.
مرکز شکایات جرایم اینترنتی افبیآی در اکتبر سال 2019 اعلامیه خدمات عمومی را در مورد شمار روزافزون حملات باجافزاری با تأثیر بر سازمانهای خصوصی و عمومی صادر کرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سخنان قابل تامل کریمی قدوسی عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس درباره حادثه هواپیمای اوکراینی
🔸️چگونه در فضای مجازی جعل وشایعه را از واقعیت تشخیص دهیم؟
🔹️«منبع معتبر»: اگر مطلبی منبع معتبر نداشت به راحتی باور نکنید. داشتن یک لینک اینترنتی به عنوان منبع، سادهترین کاری است که انتشار دهنده خبر میتواند برای اعتباربخشی به خبرش در متن بگذارد.
🔹️قطعه فیلم و تکه عکس اصلیترین ابزار شایعهسازها: زاویه خاص فیلمبرداری یا عکسبرداری، مشخص نبودن اتفاقات قبل و بعد از آن تکه جدا شده از فیلم، ربط دادن عکس به مطلب نامرتبط، دستکاری عکس و فیلم،کیفیتهای پایین و نامشخص بودن جزئیات و… فرصت را برای داستانسرایی و شایعهپردازی روی آن ایجاد میکند.
🔹️ قسم دادن، التماس کردن، وعدهدادن، ارعاب یا تهدید برای انتشار مطلب.
🔹️ اعلام زمانهای نسبی به جای ذکر تاریخ مشخص.
🔹️عباراتی که نشان میدهد رازی مخوف یا سندی فوقمحرمانه کشف شده است.
🔹️جملات خبری شبهعلمی و مبهم: دانشمندان کشف کردهاند، آخرین دستاوردهای پزشکی نشان میدهد و... کدام پزشکان؟ کدام دانشمندان؟ عرفان کوانتومی، قانون راز، شعور آب و … نمونههایی از این ادعا هستند.
🔹️ ارجاع به منابع غیرواقعی با اسم های عجیب و غریب و پرابهت شبکه خبری
🔹️تبلیغ یا ضدتبلیغ عقیدتی و نژادپرستانه برای یک فرقه خاص ۹۰ نفر وهابی…، دانشمندی که شیعه شد، یک بهایی و ...
🔹️عدم ارتباط منطقی و تخصصی منبع با متن:رئیس مرکز «قلب» ژاپن گفته است سیگنال موبایل برای «مغز» مضر است.
🔹️اینترنت و گوگل منبع نیستند:اینها ابزارهای ارتباطی و جستجو هستند. هر چیزی در آن پیدا شود درست نیست حتی اگر در چندین جای آن تکرار شده بود.
🔹️آیا می دانیدها.
🔹️ توصیه های اکید و هشدارهای عجیب.
🔹️ تعدد انتساب مطالب به یک شخصیت معروف.
♨️قبل از کپی و ارسال، مکث، فکر و سپس منتشر کنید.
فضای مجازی.pdf
3.28M
فایل کلاس / مدیریت اطلاعات در فضای مجازی
لینک های مورد نیاز:
گوگل از ما چه می داند؟/مشاهده تاریخچه فعالیت کاربر در گوگل:
myactivity.google.com
اینستاگرام از ما چه می داند؟مشاهده تاریخچه فعالیت کاربر در اینستاگرام:
instagram.com/accounts/access_tool
دانلود google family link -نرم افزار کنترل والدین گوگل از مایکت:
https://myket.ir/app/com.google.android.apps.kids.familylink/
دانلود مستقیم نرم افزار find my device( دستگاهم را پیدا کن) از مایکت:
https://myket.ir/app/com.google.android.apps.adm/
* تایید دو مرحله ای حساب کاربری گوگل:
myaccount.google.com/security
حذف حساب کاربری تلگرام:
my.telegram.org/deactive
سایت همیاب 24-ردیابی انلاین گوشی های گمشده:
hamyab24.ir
کد دستوری ایرانسل برای ردیابی گوشی های گمشده:
*6101#IMEI
کد دستوری همراه اول برای ردیابی گوشی های گمشده:
*1111*2141#IMEI
فیلم های مرتبط با تنظیمات حریم خصوصی:
چگونه با تعریف تائید دو مرحله ای،امنیت حساب کاربری اینستاگرام را افزایش دهیم؟
aparat.com/v/U98XG
این ویدئو تنظیمات مربوط به کاهش حجم بسته های اینترنت هنگام استفاده از اینستاگرام را اموزش می دهد:
aparat.com/v/0kGUp
چگونه می توان با تعریف تائید دو مرحله ای،امنیت حساب گوگل را افزایش دهیم؟
aparat.com/v/dySwD
نرم افزاهای کنترل والدین و جستجوی تلفن در تنظیمات گوشی:
aparat.com/v/xleV9
فیلم /چگونه با تعریف «تایید دو مرحله ای» امنیت حساب کاربری واتس اپ را افزایش دهیم؟
aparat.com/v/n6NZ4
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یک اصل مهم در تجزیه و تحلیل رسانه ها این است که :«رسانه ها بجای انعکاس واقعیت ها،آن را تولید می کنند»
به آنچه که می بینیم،نباید اعتماد کنیم
رصد رسانه ها
💢یورونیوز: شماری از مقامات رسمی آمریکا و کارشناسان امنیت سایبری این کشور هشدار داده اند که هکرهای مرتبط با ایران در حال رصد شرکتهای آمریکایی هستند تا نقاط ضعف آنها را برای حملات سایبری احتمالی پیدا کنند.
🔸هشدارها میگویند فاز سوم تخاصم میان آمریکا و ایران، که با کشتن [ترور] قاسم سلیمانی شروع شد و سپس با حمله موشکی ایران به پایگاه نیروهای آمریکایی در عراق ادامه یافت، احتمالا در عرصه سایبری رقم خواهد خورد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازخوانی دومینوی آمریکایی
کنترل هواپیماهای بوئینگ در دستان CIA: وبگاه (Flight Global) که بهعنوان شاخصترین و معتبرترین رسانه برای انتشار مطالب مربوط به هوا و فضا در جهان محسوب میشود در سال 2006 از ثبت اختراعی تحت عنوان «اتوپایلوت غیرقابل تداخل» خبر میدهد که بهوسیله آن میتوان کنترل هواپیما را از راه دور به دست گرفت.
شرکت بوئینگ با کمک دیگر شرکت امریکایی هانی ول (Honeywell) این سامانه را از همان سال روی هواپیماهای شرکت خود تعبیه کرد. این سامانه تحت عنوان Boeing Uninterruptible Autopilot که بهصورت اتوماتیک کنترل هواپیما را از دست خلبان خارج کرده و آن را به مقصد دلخواه هدایت میکند تنها از سوی سازمان سیا و دیگر سازمانهای امنیتی-اطلاعاتی این کشور قابلیت فعال شدن را دارد. شرکت Honeywell در حال توسعه سامانهای مشابه به همراه Airbus است.
این سامانه، پردازشگر لازم برای فعال شدن در درون هواپیما را دارد. پس از فعال شدن این سامانه، خلبان یا هر شخص دیگری درون هواپیما، توانایی کنترل آن را به طور کامل از دست میدهد. افزون برآن، سامانه اتوپایلوت غیرقابل تداخل، منبع برق و تغذیه کاملاً مجزایی از سیستم برق رسانی و مدارشکن هواپیما دارد.
ماهاتیر محمد، نخستوزیر اسبق مالزی نیز در جریان سقوط هواپیمای مسافربری کشور خود در سال 2014 نیز اذعان داشت که رسانهها از انتشار هرگونه مطلب مبنی بر دخالت CIA یا بویینگ در حادثه گمشدن MH370 امتناع میکنند. وی همچنین احتمال خارج کردن کنترل هواپیمای MH370 از دست خلبان از راه دور یا از درون هواپیما را ممکن میدانست. علاوه بر آن، در همان سال برخی از اعضای خانواده مسافرین برای پیگیری علت سوقط به مراکز قضایی آمریکا شکایت خود را ارائه دادند، اما کلیه فرایند های قانونی آنها متوقف و کنسل شد.
ژاپن به دنبال تأسیس نیروی دفاع فضایی: شینزو آبه (Shinzo Abe)، نخستوزیر ژاپن به تازگی اعلام کرد که این کشور قصد دارد یک واحد دفاع فضایی راهاندازی کند. هدف از این کار محافظت از ژاپن در برابر تهدیدات بالقوه رقبا در زمینه موشکی و دیگر فناوریها است. همچنین اعلام شد واحد دفاع فضایی ژاپن و نیروی فضایی آمریکا، همکاری نزدیکی با یکدیگر خواهند داشت.
شینزو آبه گفت:
واحد عملیات دامنه فضایی (Space Domain Mission Unit)، فعالیت خود را به عنوان بخشی از پدافند هوایی ژاپن (Air Self-Defense Force) از ماه آوریل 2020 آغاز خواهد کرد.
نخستوزیر ژاپن همچنین اظهار کرد، این کشور باید از خود در برابر تهدیدات فضای سایبری و تداخلهای الکترومغناطیسی به ماهوارههایش محافظت کند؛ زیرا ژاپن و روسیه به دنبال راههایی برای ایجاد تداخل، از کار انداختن و نابودی ماهوارهها هستند و این موضوع به صورت روزافزون نگرانیها را افزایش میدهد.
مقام مذکور افزود:
ما به منظور تضمین برتری تواناییهای خود، سیستم را به شدت تقویت میکنیم.
واحد دفاع فضایی ژاپن به پایگاه هوایی فوچو توکیو، واقع در غرب این منطقه اضافه شده است. در این پایگاه 20 نفر پیش از راهاندازی کامل واحد فضایی در سال 2022 فعالیت میکنند. وظیفه واحد فضایی ژاپن، انجام ناوبری و ارتباطات برای نیروها بر پایه ماهواره است.
کابینه شینزو آبه در دسامبر 2019، بودجهای معادل 459.2 میلیون دلار را برای پروژههای فضایی درخواست کرده بود که مورد تأیید قرار گرفت. واحد دفاع فضایی ژاپن علاوه بر همکاری با نیروی فضایی آمریکا با سازمانهای اکتشافات فضایی (Japan’s space exploration agency) و اکتشافات هوافضای ژاپن (Aerospace Exploration Agency) همکاری خواهد داشت.
نخستوزیر ژاپن بات وجه به افزایش نگرانیها پیرامون بهبود تواناییهای چین و کره شمالی، به نیروهای دفاعی ژاپن فشار وارد کرد تا سطح همکاری بینالمللی خود را با آمریکا افزایش دهند. وی در شصتمین سالگرد امضا توافقنامه امنیتی آمریکا-ژاپن قول داده بود تا سطح توانایی و همکاری این کشور را در زمینههایی مانند امنیت سایبری و فضایی با آمریکا تقویت کند.
شرکت میتسوبیشی نیز پس از تأکید بر تقویت امنیت سایبری، اعلام کرد که در ژوئن 2019 مورد حمله سایبری قرار گرفته است. در این تهاجم احتمالاً اطلاعات شخصی و سازمانی هزار متقاضی کار، کارمند و بازنشسته فاش شده است. با وجود این اعلام کرد دادههای حساس عملیاتی در حوزه دفاعی، فضایی، حمله و نقل، شبکه برق و دیگر بخشهای کسبوکار آن موردحمله واقع نشدهاند. همچنین وعده تقویت معیارهای امنیت سایبری و نظارتی خود را داد.
RM-برجسته سازی 26927.pdf
1.34M
گزارش واحد پژوهش خبری صدا وسیما با موضوع «برجسته سازی در اخبار تلویزیونی»:
نقش وسایل ارتباط جمعی در ایجاد تغییرات سازنده اجتماعی بر کسی پوشیده نیست. رسانه ها میتوانند با برجسته کردن موضوعات مختلف سیاسی، اقتصادی، فرهنگی یا اجتماعی سبب افزایش آگاهی عمومی شود و گاه با برجستهسازی و تکرار اخباری که تنها بخشی از واقعیت را در خود دارد و نیمه پنهانش از نظرها محو است، افکار عمومی را مهندسی کند و به مسائل و موضوعات دیگر اصلاً توجه نکند،گویی غیر از روایت مورد اشاره، هیچ واقعة دیگری که به سرنوشت ما مربوط باشد وجود نداشته و ندارد.
رسانه ها می توانند اتفاق کم اهمیتی را چنان پررنگ و مهم جلوه دهد که همه گیر شود و یا گاهی اتفاقی مهم را در سایه ای از ابهام و کم اهمیت مطرح کند تا خیلی زود به فراموشی سپرده شود. برجسته سازی خبرها یکی از شیوه های خبری است که در مورد بعضی از اتفاقات رقم می خورد. برجسته سازی گاهی درست و گاهی هم به اشتباه شکل می گیرد. اما اتفاقی که در برجسته سازی حتماً رخ می دهد مهم جلوه دادن و جلب توجهی است که برای مخاطب ایجاد می شود و او را نسبت به یک موضوع حساس می کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکرار شیوه کلاهسفیدهای سوریه این بار در میدان تحریر بغداد
ویدیویی که زودتر از آنچه که باید، به صورت زنده پخش شد و ...
گوگل از ما چه می داند؟/مشاهده تاریخچه فعالیت کاربر در گوگل:
myactivity.google.com
اینستاگرام از ما چه می داند؟مشاهده تاریخچه فعالیت کاربر در اینستاگرام:
instagram.com/accounts/access_tool
دانلود google family link -نرم افزار کنترل والدین گوگل از مایکت:
https://myket.ir/app/com.google.android.apps.kids.familylink/
دانلود مستقیم نرم افزار find my device( دستگاهم را پیدا کن) از مایکت:
https://myket.ir/app/com.google.android.apps.adm/
* تایید دو مرحله ای حساب کاربری گوگل:
myaccount.google.com/security
حذف حساب کاربری تلگرام:
my.telegram.org/deactive
سایت همیاب 24-ردیابی انلاین گوشی های گمشده:
hamyab24.ir
کد دستوری ایرانسل برای ردیابی گوشی های گمشده:
*6101#IMEI
کد دستوری همراه اول برای ردیابی گوشی های گمشده:
*1111*2141#IMEI
فیلم های مرتبط با تنظیمات حریم خصوصی:
چگونه با تعریف تائید دو مرحله ای،امنیت حساب کاربری اینستاگرام را افزایش دهیم؟
aparat.com/v/U98XG
این ویدئو تنظیمات مربوط به کاهش حجم بسته های اینترنت هنگام استفاده از اینستاگرام را اموزش می دهد:
aparat.com/v/0kGUp
چگونه می توان با تعریف تائید دو مرحله ای،امنیت حساب گوگل را افزایش دهیم؟
aparat.com/v/dySwD
نرم افزاهای کنترل والدین و جستجوی تلفن در تنظیمات گوشی:
aparat.com/v/xleV9
فیلم /چگونه با تعریف «تایید دو مرحله ای» امنیت حساب کاربری واتس اپ را افزایش دهیم؟
aparat.com/v/n6NZ4
اضافه شدن قابلیتی کاربردی در آخرین بروزرسانی سیستم عامل iOS: اپل اخیرا با انتشار یک بروزرسانی برای سیستم عامل iOS توجه کاربران را به خود جمع کرد. این بروزرسانی شامل برطرف کردن چند مشکل و افزودن تعدادی قابلیت جدید به گوشیهای آیفون است. حالا پس از گذشت کمتر از یک هفته یکی از کاربران توئیتر، به نام براندون باچ، توانسته است متوجه یک تغییر در آخرین نسخه بتا سیستم عامل IOS 13.3.1 شود. این تغییر به حالتی است که پس از نصب سیستم عامل، پردازنده اپل آفلاین میشود و به این صورت کاربران حالا میتوانند قابلیت موقعیت مکانی را غیرفعال کنند و دیگر نگران خطرات احتمالی از قبیل دنبال شدن و ردیابی شدن نباشند.
نحوه عملکرد این قابلیت
در گذشته گوشیهای آیفون بدون غیرفعال کردن تمام قابلیتهای موقعیت مکانی قادر به خاموش کردن این گزینه نبودند. حالا شرکت اپل این قابلیت را به پردازشگر U1 Ultra Wideband اضافه کرده است. برای فعال سازی این قابلیت لازم است که کاربر به "تنظیمات" برنامه مراجعه کند و در سپس به "سرویسهای سیستم" برود، پس از ورود به این بخش کاربر باید با ورود به قسمت "امنیت" و سپس "سرویسهای موقعیت مکانی" به این قابلیت دسترسی پیدا کند. پس از غیرفعال کردن موقعیت مکانی برنامه، گوشی آیفون در طی یک پیغام به شما اطلاع میدهد که U1 Ultra Widenband دیگر فعال به کلی نیست. شرکت اپل همچنین به کاربران هشدار داده است که این سیستم عامل هنوز دچار یک سری ایرادات نرمافزاری است که به زودی برطرف میشود.
گفتنی است که پردازنده U1 Ultra Wideband حجم زیادی از اطلاعات را در فواصل کوتاه ارسال میکند. ئر نتیجه کاربران میتوانند با فعال و یا غیرفعال کردن این پردازنده، تاثیر به سزایی بر روی قابلیت Airdrip بگذارند. این امکان وجود دارد که شرکت اپل این قابلیت را بر روی محصولات دیگر همانند Ipad و لپتاپهای Mac نیز اضافه کند. از آنجا که بروزرسانی نرمافزارها معمولا دو بار در سال عرضه میشوند انتظار میرود که نسخه کامل و با ثبات این بروزرسانی تا اواخر این هفته انتشار پیدا کند.گفتنی است که نسخه بتا دوم این بروزرسانی نیز منتشر شده است که تفاوت زیادی با نسخه اول ندارد.
در آزمایشگاه ۱۰ میلیون دلاری پلیس نیویورک برای قفلگشایی آیفون چه میگذرد؟ به نظر میرسد صبر پلیس نیویورک سر آمده و آنها برای باز کردن قفل آیفونها، خود دست به کار شدهاند. دادستان منطقهای منهتن عقیده دارد آیفونها در دل خود شواهد و مدارک زیادی جای دادهاند، در نتیجه باید رمزگشایی شوند. از همین رو او اخیرا از آزمایشگاهی ۱۰ میلیون دلاری رونمایی کرده که به صورت اختصاصی روی قفلگشایی آیفون متمرکز شده است.
در این آزمایشگاه که در شهر نیویورک واقع شده، دو کامپیوتر به صورت تصادفی در حال تولید رمز عبور هستند تا آیفون سارقین، مجرمین و قانونشکنان را باز کنند. بر اساس گفته دادستان منطقه منهتن نیویورک، «در صورت عبور از موانع اپل، این عمل شدنی است». برای مثال رمز ۴ رقمی هر آیفون ۱۰ هزار ترکیب مختلف دارد، در حالی که یک رمز ۶ رقمی بالغ بر یک میلیون حالت مختلف خواهد داشت.
از همین رو در این آزمایشگاه تمهیداتی صورت گرفته تا پس از اشتباه وارد کردن رمز عبور، آیفون با سرور ارتباط نگیرد و دادههای داخل آن را پاک نکند. یکی از این تمهیدات، نگه داشتن آیفونها داخل گاوصندوقهایی است که از هرگونه اتصال به سرورهای اپل و امواج الکترومغناطیس جلوگیری میکند. البته اپل فکر این جا را هم کرده و برای همین نمیگذارد بیشتر از تعداد مشخصی تلاش ناموفق در هر ساعت، رمز عبور آیفون را امتحان کنید. با این حال کامپیوترهای این آزمایشگاه، به منظور کشف شواهد احتمالی از جرایم صورت گرفته، پسوردهایی قابل حدس مانند، تاریخ تولد، سالگرد ازدواج و کد پستی را امتحان میکنند تا بالاخره وارد گوشی مجرم شوند.
در مقابل، قانونگذاران همواراه با اپل در تکاپو هستند تا این کمپانی گوشیهای مجرمین را باز کند. اپل اما دادههای خصوصی کاربران را جدی گرفته و از iOS 8 اعلام کرده که به هیچ عنوان با درخواستهای مراجع قانونی مبنی بر استخراج دادهها از آیفونها، موافقت نخواهد کرد. مورد دیگری که سر پلیس آمریکا را به درد آورده، بیشتر شدن تعداد افرادی است که گوشی خود را قفل میکنند. برای مثال، ۴ سال پیش ۵۲ درصد کاربران گوشی های خود را قفل میکردند، در حالی که اکنون این تعداد به بیش از ۸۲ درصد رسیده است.
دادستان منطقهای نیویورک میگوید:
این رویه، تاثیر بسزایی در پیشبرد پروندههای قضایی ما دارد. ناتوانی ما در استخراج شواهد و مدارک از گوشیهای مجرمین، هم در پروندههای کوچک و هم در پروندههای بزرگ، تاثیرات زیادی روی نتایج آنها گذاشته است.
با توجه به گفتههای دادستان، میتوان پیشبینی کرد که نرخ موفقیت آنها نیز چندان قابل توجه نبوده است. او میگوید که آزمایشگاه آنها میتواند تنها نصف آیفونهای ارسال شده را باز کند. همچنین با انتشار نسخههای جدید iOS، این عمل سختتر نیز میشود و در برخی موارد ممکن است حتی چندین سال نیز به طول بیانجامد.
ناگفته نماند که فشار مراجع قانونی روی اپل، منجر به عقبنشینی این کمپانی از ارائه رمزنگاری دوسویه برای دادههای ذخیره شده در سرویس iCloud شده است. همچنین گفته میشود که اپل نسخههای پشتیبان گیری شده در سرویس ابری خود را در صورت لزوم در اختیار مراجع قانونی میگذارد.
برای مثال در نیمه اول سال ۲۰۱۹ پلیس فدرال آمریکا از این کمپانی خواست تا پشتیبان iCloud بیش از ۶ هزار کاربر را در اختیارشان بگذارد. اپل اما با این قضیه چندان مشکلی ندارد و بر اساس شواهد موجود، با ۹۰ درصد این درخواستها موافقت کرده است. البته فراموش نکنید که هر کاربری میتواند از راه دور دادههای ذخیره شده در سرویس ابری اپل را برای همیشه پاک کند و در صورت تحقق این امر، هیچ کاری از دست هیچ کسی ساخته نیست.
آزمایشگاه پلیس نیویورک مثالی بزرگتر از چندین مراکز کوچک قفلگشایی از آیفونهاست که اکنون در آمریکا وجود دارند. دادستان کل آمریکا نیز چندی پیش با ورود به این قضیه از اپل خواسته بود تا قفل گوشی دو فرد مسئول در یک تیراندازی را باز کند. دادستان منطقهای نیویورک نیز امیدوار است روی موجی که داستان کل آمریکا راه انداخته سوار شود تا بتواند ۳ هزار آیفونی که در آزمایشگاه این شهر خاک میخورند را باز کند.
معرفی ۴ اپلیکشن که عملکرد گوشی اندرویدی شما را بررسی میکنند: ۱. Phone Check
این اپلیکیشن یکی از بهترین بررسی کنندههای سخت افزارهای گوشی به شمار میرود. اپلیکیشن یاد شده تا حدی شبیه به اپلیکیشن معروف CPU-Z در کامپیوترها عمل میکند. با استفاده از آن میتوانید مشخصات سخت افزاری گوشی خود را به طور دقیق مشاهده کنید ۲. Phone Doctor Plus
همانطور که از نام این اپلیکیشن پیداست در نقش یک پزشک برای گوشی شما ظاهر خواهد شد. نرم افزار یاد شده به شما اجازه میدهد که مجموعهای از چکاپهای سخت افزاری را روی گوشی خود انجام دهید و عملکرد تک تک اجزای آن را بررسی کنید تا مطمئن شوید همه چیز به درستی کار میکند. ۳. Dead Pixels Test and Fix
دو اپلیکیشن بالا تنها برای مشخص کردن پیکسلهای سوخته کاربرد دارند اما قادر به تعمیر آنها نیستند. در واقع اگر Phone Doctor Plus و Phone Check پیکسل سوخته را تشخیص دهند، شما را به اپلیکیشن Dead Pixels Test and Fix ارجاع میدهند.
این نرم افزار رایگان مانند دیگر اپلیکیشنهای رفع اشکال در گوشیهای اندرویدی اجرا میشود و پیکسلهای سوخته نمایشگر را مشخص میکند. برخی از مشکلات در پیکسلها به خاطر مشکلات سخت افزاری به وجود آمدهاند و امکان رفع آنها نیست. برخی دیگر هم باید به اندازه کافی رنگهای RGB را نمایش دهند تا مجددا ریفرش شوند. ۴. AccuBattery
عمر باتری و فرسایش آن یکی از بزرگترین مشکلات دارندگان گوشیهاست. ممکن است یک بار باتری گوشیتان به خوبی کار کند و لحظه دیگر با داشتن بیش از ۲۵ درصد شارژ ناگهان خاموش شود. دلیل اصلی این موضوع آن است که عمر باتری محدود است و اکثر کاربران نحوه درست استفاده از باتری را نمیدانند. در واقع با استفاده صحیح از باتری گوشیها، میتوان عمرشان را به حداکثر رساند.
این اپلیکیشن قادر نیست عمر از دست رفته باتری گوشیها را بازگرداند، اما با اعمال برخی بررسیها، میتواند به شما بگوید که باتری گوشی در چه بخشی از عمر خود به سر میبرد. این اپلیکیشن شامل اطلاعاتی مفید در رابطه با ظرفیت باتری و میزان مصرف آن است. همچنین میتوانید با استفاده از نرم افزار یاد شده ببینید که کدام اپلیکیشنها بیشترین استفاده از باتری را دارند.
زندان تکنولوژی برای کاربران کره شمالی! یک اینترنت محدود
جدا از کیفیت بالا یا پایین اینترنت در این کشور و اینکه چه افرادی به آن دسترسی دارند، مشکل اینجاست که اینترنت تحت کنترل شدید دولت قرار دارد. کل زیرساختهای شبکه ارتباطی این کشور بهطور سنگین زیرپوشش سرویسهای امنیتی قرار دارند و همه موارد توسط یک آژانس دولتی با نام Bureau27 رصد میشود؛ موضوعی که فعالان حقوق بشر را بسیار نگران فعالان سیاسی در این کشور میکند چرا که با این حجم نظارت احتمال دستگیری این فعالان بسیار بالا میرود. برخی نیز نگرانند که اندک مبارزات موجود در این کشور نیز با توجه به این محدودیتها عملاً رنگ ببازد.
این گوشیهای جاسوس
یکی دیگر از مواردی که کره شمالی برای قطع ارتباط مردمش با جهان به کار گرفته، واردات گوشیهای اندرویدی ارزان قیمت چینی و نصب نرم افزارهایی خاص روی آنها بهمنظور جاسوسی از مردم و شنود آنهاست. مردم میتوانند این گوشیها را از هر مغازهای خریداری کنند اما به هرحال همه میدانند که با خرید آن، عملاً زیر ذره بین دولت قرار میگیرند. شاید با خودتان بگویید راهکار مقابله با این مشکل، خرید گوشیهای قاچاقی است که از مرز چین بهصورت غیرقانونی وارد میشود اما در پاسخ باید گفت چنین کاری عملاً امکانپذیر نیست چون چنین گوشیهایی بلافاصله از طریق شبکه تلفن همراه کره شمالی ردیابی میشوند و البته فرد خاطی با مجازاتی سنگین مواجه میشود.
این موضوع برای کامپیوترهای PC نیز مصداق دارد. کرهشمالی یک سیستم عامل بر مبنای لینوکس با نام Red Star را طراحی کرده که روی همه کامپیوترهای وارداتی نصب میشود تا دولت بتواند بهصورت مخفیانه فعالیت کاربران را زیر نظر بگیرد. همه کامپیوترهای PC موجود در این کشور به این سیستم عامل مجهز هستند و هرگونه فعالیتی رصد میشود.
تلفنهای همراه موجود در کره شمالی اندرویدی و متن باز هستند. به همین دلیل هم مهندسان، نرمافزارهای دستکاری شده را که شامل یک برنامه با نام Red Flag است، روی گوشیها نصب میکنند تا به این ترتیب دولت کره شمالی بتواند بر همه رفتار کاربران در گوشیشان نظارت داشته باشد. بهعنوان مثال اسکرین شاتهای مردم را ببینند و همچنین متوجه شوند که از چه سایتهایی بازدید کردهاند.گفته میشود اسکرین شاتهای کاربران روی یک دیتابیس با نام Trace Viewer ذخیره میشود و درصورت تشخیص موضوعی که برای رژیم کرهشمالی خطرناک باشد نسبت به آن واکنش نشان میدهد. به اعتقاد «مارتین ویلیامز» این امکان وجود ندارد که دولت بتواند همه اسکرین شاتها را بررسی کند ولی مردم از ترس عقوبت کار، دچار خودسانسوری شدهاند و بیشتر آنها از اسکرین شات گرفتن اجتناب میکنند.
کاربران در این کشور در صورتی که فایل یک رسانه خارجی را باز کنند دولت بلافاصله از آن مطلع میشود چرا که مهندسان، یک نرم افزار علامتگذاری فایل روی کامپیوترهای PC یا تلفن همراه نصب کردهاند. به محض باز شدن چنین فایلهایی روی تلفن همراه یا کامپیوتر شخصی، این فایلها بلافاصله علامتگذاری شده و مورد نظارت دولت قرار میگیرد. بهدنبال این علامت گذاری، چنین افرادی از این پس بیش از گذشته تحت کنترل قرار میگیرند چون از نظر کیم جونگ اون یک خطر بالقوه محسوب میشوند.
زندان تکنولوژی برای کاربران کره شمالی/ بخش دوم
زیرساختهای شبکه تلفن همراه در این کشور عملاً به دو بخش تقسیم شده است به این معنا که هم توریستها و هم شهروندان خارجی ساکن در این کشور میتوانند با بیرون از این کشور تماس برقرار کنند ولی این امکان برای شهروندان کره شمالی وجود ندارد. البته باید گفت که این سیستم ارتباطی که ویلیامز از آن با عنوان دیوار آتشین یاد میکند، با کمک یک کمپانی مصری با نام Orascom در این کشور فعال شده است. گفتنی است که پیش شماره تلفن شهروندان کره شمالی191-260 است اما پیش شماره توریستها و خارجیها با 191-250 آغاز میشود به همین دلیل تفکیک این دو از یکدیگر بسیار آسان است. همچنین سیمکارتهای توریستها نیز در این کشور غیرفعال میشود تا احتمال استفاده شهروندان کره شمالی از این سیمکارتها و تماس با بیرون از این کشور و همچنین اینترنت آزاد به صفر برسد.
شبکه وای فای ممنوع
کرهشمالی با وای فای شهری گسترده نیز به شدت مخالف است و آن را خطرناک میداند به همین دلیل هم شبکههای وای فای گسترده در این کشور محدود و گاه نیز ممنوع اعلام شده است. عملاً کره شمالی میخواهد کاملاً مطمئن باشد که شهروندانش به اینترنت خارجی دسترسی ندارند.
پیش از این برخی سفارتخانهها شبکههای وای فای گسترده راهاندازی کردند و مردم که تشنه اطلاعات دقیق هستند تلاش میکردند در اطراف این سفارتخانهها به اینترنت آزاد دسترسی داشته باشند ولی به محض اینکه دولت از وجود چنین امکانی مطلع شد، بلافاصله این شبکههای وای فای را ممنوع اعلام کرد. درمقابل، از یک شبکه ارتباطی عمومی با نام Mirae به معنای آینده رونمایی کرد. برای استفاده از این شبکه ارتباطی، کاربر باید ابتدا یک اپلیکیشن نصب کند و البته تنها اینترنت داخلی کره شمالی در اختیار مردم قرار دارد و خبری از اینترنت جهانی نیست.
تلویزیونهای اینترنتی
در کرهشمالی نتفلیکس وجود ندارد ولی دو سرویس تلویزیون اینترنتی (IPTV services)در این کشور راهاندازی شده است تا مردم از نمونههای خارجی دور بمانند. نمونه محبوبتر این سرویس تلویزیون اینترنتی، Manbang است که درست مانند تلفنهای همراه، باکس et-top آن وارداتی و بسیار ارزان قیمت بوده و در چین ساخته شده است.
پس از واردات به کره شمالی، نرمافزارهایی روی این باکسها نصب میشود تا به این ترتیب کاربران تنها محصولات داخلی را بتوانند مشاهده کنند و عملاً از دسترسی به سرویسهای خارجی محروم باشند. البته اگر کاربران نمونههای قاچاق این باکسها را به دست بیاورند میتوانند از این محرومیت نجات پیدا کنند بدون اینکه عواقبی برای آنها وجود داشته باشد چون درحال حاضر امکان رصد این نمونهها وجود ندارد.
با رادیوهای موجود در این کشور نیز تنها کانالهای رسمی این کشور قابل دریافت است و گوش دادن به برنامههای رادیویی خارجی در این کشور غیرقانونی و جرم محسوب میشود چراکه دولت دائم بر عملکرد مردم در این زمینه نظارت میکند. البته برخی هم رادیوهای قاچاق دارند و تلاش میکنند به برنامههای خارجی گوش دهند هرچند برنامه ارسال پارازیتهای گسترده در این کشور اجرا می شود.
در این کشور همچنین کسی اجازه استفاده از بازیهای موبایلی یا ویدئویی خارجی ندارد و تاکنون 125بازی موبایلی بومی برای کاربران ارائه شده که با اهداف خاص «کیم جونگ اون» تهیه شدهاند.
افزونه های ضد فیشینگ چه می کنند؟
با مفهوم فیشینگ اشنا هستید.در این روش،کلاهبرداران یک صفحه جعلی دریافت و پرداخت بانکی طراحی می کنند که شکل ظاهری آن دقیقا شبیه سایت های بانکی باشد.
اکنون آنها نیاز دارند با ارسال یک پیام جذاب (خرید بسته های اینترنت ارزان قیمت،تخفیف در خلافی خودرو،پیامک جعلی قطع یارانه و ...) مخاطب خود را به کلیک روی لینک های مخرب تشویق کرده و با دسترسی به اطلاعات بانکی وارد شده در این صفحه جعلی ، او را به دردسر بیندازند
چاره چیست؟
بهترین روش ،دریافت رمز دوم پویا ««از طریق پیامک» است.
علاوه بر این روش، دو افزونه به نام های «مطمئن باش» و «آنتی فیشینگ» هم در داخل کشور تولید شده تا بتواند یک پرداخت امن اینترنتی را برای کاربران تضمین کند.
این افزونه ها ،داخل مرورگر گوشی و رایانه نصب شده و به محض ورود کاربر به صفحه دریافت و پرداخت بانکی،بطور اتوماتیک فعال می شوند. اکنون این افزونه ها تمامی مشخصه های لازم برای یک پرداخت امن را کنترل کرده و در صورت وجود تمامی شرایط ،کاربر را از طریق نمایش «یک تیک سبز رنگ» مطلع می کنند.
این افزونه ها ادرس صفحه ای که در حال حاضر کاربر برای عملیات بانکی در ان حضور دارد را بطور انلاین از لیست صفحات بانکی ثبت شده در بانک مرکزی،استعلام و کنترل می کنند.بدین ترتیب استفاده از هر کدام از این دو افزونه ، راه را برای فیشینگ می بندد.
نهایتا به این موضوع توجه کنید که این افزونه ها را باید از منابع معتبر دریافت و نصب کنید.
*سایت افزونه «مطمئن باش» :
motmaenbash.tookan.tech
* سایت افزونه ضد فیشینگ مرکز ماهر:
https://antiphish.cert.ir/#
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تمرین فراهم کردن امنیت روانی در شرایط سخت
📌اکنون که کمی از حوادث پرفشار دوهفتة گذشته فاصله گرفتهایم؛ شاید بد نباشد نکتة مهمی را مرور کنیم:
📌در چنین موقعیتهایی بهترین رفتاربرای آنکه بتوانیم حال پریشان خود را کنترل کرده و آن را کمتر به بچه ها منتقل کنیم چیست؟
بچه ها در حال رشد و یادگیری مستمر هستند و برای این منظور باید احساس امنیت و آرامش کنند.
✅دقایقی از فیلم «زندگی زیباست» نمونه ای است از آن چیزی که بیان شد و میتواند باشد:
پدر و پسر به اسارت نازی ها درآمدهاند. پدر این اتفاق را برای پسر به شکل یک بازی وانمود میکند.
این سکانس زمانی است که سرجوخه ی نازی به سالن می آید و میخواهد از قوانین اردوگاه بگوید. پدر می بیند که بهترین کار این است که وانمود کند آلمانی بلد است و در لباس مترجم همه حرف های سرجوخه را جوری به زبان خودش بگوید که پسر این بازی را باور کند.
📌این ترفند و تکنیک پدر دردها و رنج ها و تلخی ها را کم نمی کند، اما زهر آنها را میگیرد و مانند سپر محافظی از پسر مراقبت می کند.
🗺 شوراهای موازی در دنیای مجازی
شورای اجرایی فناوری اطلاعات که اساسنامه آن به تازگی به تصویب هیئت وزیران رسیده و رئیس جمهور نیز دبیر آن را منصوب کرده است، در حالی وارد سیزدهمین سال فعالیت خود میشود که فعالیت این شورا با وجود شورای عالی فضای مجازی که سیاستگذار کل فضای مجازی کشور محسوب میشود، مورد انتقاد است.
این در حالی است که رهبر معظم انقلاب، شهریورماه سال ۹۴ در حکم آغاز به کار دور دوم فعالیت شورای عالی فضای مجازی، بر انحلال شوراهای موازی با این شورای عالی، بهمنظور تحکیم جایگاه فراقوهای و موقعیتمحوری و کانونی شورای عالی و نیز انتقال وظایف آن شوراها به شورای عالی فضای مجازی تاکید کرده اند.