eitaa logo
لغزشگاه
21هزار دنبال‌کننده
2.1هزار عکس
1.1هزار ویدیو
312 فایل
مهارت های مواجهه هوشمندانه با فضای مجازی ارتباط با ادمین: @h_etesami1979
مشاهده در ایتا
دانلود
♦مجلس گرافی - پایش لحظه‌ای فضای مجازی پیرامون انتخابات مجلس یازدهم ♦ 🔸 سامانه مجلس گرافی چیست؟ یک وبسایت رایگان است که آمار اطلاعات منتشر شده حول موضوع انتخابات مجلس یازدهم در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها را در قالب یک نقشه‌ی تعاملی ارائه می‌دهد. majles.8tag.ir 🔸 چه اطلاعاتی در این وبسایت وجود دارد؟ 🔹 نامزد‌های شاخص هر حوزه انتخابیه 🔹 رتبه بندی و نمودارهای مقایسه‌ای فعالیت مجازی نامزد‌ها در هر حوزه انتخابیه 🔹میزان فعالیت هر حوزه ی انتخابیه در مقایسه با بقیه‌ی حوزه‌های کشور 🔹 تعداد مطالب منتشر شده به تفکیک نامزدهای حوزه‌های انتخابیه با قابلیت تغییر بازه زمانی 🔹 تعداد لایک، بازدید و ریتوییت در شبکه‌های اجتماعی 🔹مثبت، خنثی یا منفی بودن مطالب منتشر شده 🔹 نامزد‌های ترند کشور 🔸طراحی و توسعه‌ی این سامانه توسط آزمایشگاه شبکه‌های اجتماعی دانشگاه تهران انجام شده است.🔸
Quarterly-Market-Review-Q3-98.pdf
8.54M
گزارش فصل پاییز کافه‌ بازار/ کاربران ایرانی بیشتر به کدام نرم‌افزارها و سرویس‌ها تمایل دارند؟ گزارش فصل پاییز ۹۸ توسعه‌دهندگان «کافه‌ بازار» , وضعیت اپلیکیشن‌های مسلط در این بازار محصولات اندرویدی را مشخص کرده است . در این گزارش که نسبت به گزارش‌های قبلی حاوی داده‌های بیشتری است,علاوه بر تشریح وضعیت توسعه دهندگان محصول در دسته های مختلف و اعلام سهم هر کدام از آنها, مشخص شده که کدام یک از محصولات برای اینکه به محصول پرمخاطب تبدیل شوند به زمان بیشتری نیاز دارند.
پس از اینکه تعداد دنبال کنندگان صفحه رونالدو در اینستاگرام به بیش از ۲۰۰ میلیون نفر افزایش یافت، جزئیاتی از فالوورهای این پیج در گزارشی منتشر شد: توزیع جمعیتی دنبال کنندگان کریستیانو رونالدو در اینستاگرام ▫️افراد واقعی (۷۲٫۸٪) ▫️افراد تاثیر گذار (۲٫۱٪) ▫️دنبال کننده‌های انبوه (۶٫۴٪) ▫️حساب‌های مشکوک (۱۸٫۷٪) نکته جالب اینکه ایران دومین کشوری است که بیشترین تعداد دنبال کنندگان صفحه رونالدو را به خود اختصاص داده است.
تعامل با اروپاییان.pdf
2.85M
این پژوهش به شاخص­ یابی بیانات رهبر انقلاب درباره عملکرد اروپاییان و نحوه تعامل با آنها در سال 1398 می­ پردازد. رهبر انقلاب درباره عملکرد اروپاییان به حاکمیت سیاست و قدرت ظالمانه، زورگویانه و بی ­منطق در غرب اشاره می­ کنند و از استعمارگری، توطئه و خیانت دیرینه غربی ­ها سخن می­گویند؛ سه قرن استعمار کشورهای ضعیف و صدها میلیون جمعیّت در آسیا، آفریقا و آمریکای لاتین؛ عملکرد بد آنها در برجام و‌ اقدام اخیر سه دولت خبیث اروپایی در تهدید ایران برای بردن مسئله‌ هسته‌ای به شورای امنیت، از محورهای مرتبط با این موضوع است
🇮🇷 «ایرانت» نام جدید شبکه ملی اطلاعات رسول جلیلی، عضو شورای عالی فضای مجازی ایرانت نام دیگری بر شبکه‌ی ملی اطلاعات است و باعث می‌شود نام این شبکه را دقیق‌تر و کوتاه‌تر و اختصاصی‌تر (درمقابل شبکه‌ی دیگر کشورها) بیان کنیم. برداشت برخی رسانه ها در خصوص طرح «ایرانت» به عنوان جایگزینی برای شبکه اینترنت را صحیح ندانست و گفت: «اینترنت» جایگزین پذیر نیست.
🎯 هدف نهایی کارداشیان است: چهرۀ ایده آل زنان در اینستاگرام — صورت دست‌نخوردهٔ زن‌ها نامتعارف است؟ در عصر ما، بله 📍صورتی صاف، گونه‌هایی برجسته، چشمانی گربه‌ای و مژه‌هایی کارتونی. این چهره برای کاربران اینستاگرام بسیار آشناست: زنانی که در تلاش‌اند با دست‌کاریِ صورتشان خود را به یک ایده آال نزدیک کنند. البته این چهره‌ها به یک نژاد یا جغرافیا تعلق ندارند. لب‌هایشان به آفریقایی‌ها می‌زند؛ چشم و ابروشان به جنوبِ آسیایی‌ها شباهت دارد و مدل بینی‌شان قفقازی است. چهره‌هایی کپی‌شده که ماحصل پیچیده‌ای است از اندکی جراحی، مقدار زیادی تزریق ژل و صدالبته فیلترهای تصویر اینستاگرام. واقعاً قرار است همۀ زنان جهان شبیه کیم کارداشیان شوند؟ 📌 متن کامل را در لینک زیر بخوانید: http://tarjomaan.com/neveshtar/9642/
🔸تداوم «اینترنت‌درمانی» در سال 2020 🔺 گزارش جدید وب‌سایت آماری «گلوبال ایندکس» نشان می‌دهد ۳۱ درصد از جستجوی کاربران ۱۶ تا ۲۴ ساله مربوط به مسائل پزشکی و درمانی است. ممکن است گمان کنیم این میزان جستجو برای این گروه سنی بسیار زیاد است؛ اما باید به خاطر داشته باشیم که جستجو در مورد مسائل تغذیه، پرورش اندام و سلامتی در زمره مسائل بهداشت و درمان به شمار می‌آیند. 🔺 گزارش این وب‌سایت تحلیلی و آماری همچنین نشان می‌دهد یک نفر از چهار نفری که در مورد مسائل بهداشت و درمان به دنبال اطلاعات است، به شبکه‌های اجتماعی مراجعه می‌کند. در صدر این مراجعات، فیس‌بوک قرار دارد که نزدیک به ده درصد از محتوای کلی که منتشر می‌کند، به موضوعات بهداشتی و درمانی مربوط می‌شود.
🔸️تصاویر و فیلم های جعلی درباره کرونا 🔹️در حالی که ویروس جدید و مرموز کرونا تاکنون در چین جان ۳۰۴ نفر را گرفته و هزاران نفر در چهارگوشه جهان به بیماری ناشی از این اپیدمی مبتلا شده اند، اخبار جعلی در شبکه‌های اجتماعی و البته رسانه‌ها درباره این بیماری و راه‌های مقابله با آن، به نگرانی میلیون‌ها و شاید میلیارد‌ها نفر دامن می‌زند. این تصویر بین کاربران عرب‌زبان شبکه های اجتماعی با عنوان «چین الآن» منتشر شده که هیچ ربطی به شهر ووهان چین در سال ۲۰۲۰ ندارد. جستجوی معکوس تصویر نشان می دهد این عکس کربوط به آرشیو خبرگزاری رویترز در سال ۲۰۱۴ است و یک پرفرمانس هنری در آلمان را نشان می‌دهد.
🔸️تصاویر و فیلم های جعلی درباره کرونا 🔹️در حالی که ویروس جدید و مرموز کرونا تاکنون در چین جان ۳۰۴ نفر را گرفته و هزاران نفر در چهارگوشه جهان به بیماری ناشی از این اپیدمی مبتلا شده اند، اخبار جعلی در شبکه‌های اجتماعی و البته رسانه‌ها درباره این بیماری و راه‌های مقابله با آن، به نگرانی میلیون‌ها و شاید میلیارد‌ها نفر دامن می‌زند. دو ویدیو که میلیون‌ها بار در شبکه‌های اجتماعی سراسر جهان بازنشر و دیده شده اند، مردی را نشان می‌دهد که در یک راه پله از حال می‌رود و به زمین می‌افتد. این ویدیو که منشاء آن در سری‌لانکا است، به هیچ وجه به ویروس کرونا ربطی ندارد. دولت سری‌لانکا می‌گوید این مرد که از خدمه ساختمان است، به دلیل خستگی روی راه پله از حال رفته است
🔸تکنولوژیهای جدید به دنبال هک کردن انسانها هستند 🔻«یووال نوح هراری» مولف کتاب انسان خردمند از زندگی انسان‌ها در سال ۲۰۵۰ می‌گوید 🔹قرن بیست و یکم ،‌قرن هک کردن انسان هاست 🔷شاید تلاش زیادی کنیم که بچه‌هایمان یاد بگیرند به ++C بنویسند یا چینی حرف بزنند، اما کار که به ۲۰۵۰ رسید بفهمیم هوش‌مصنوعی می‌تواند به مراتب بهتر از انسان‌ها کدنویسی کند و یک نرم‌افزار جدید ترجمه گوگل به شما امکان بدهد تقریباً بی هیچ ایرادی. 🔰پس باید چه چیزی آموزش بدهیم؟ بسیاری از کارشناسان آموزش می‌گویند مدارس باید به سمت آموزش به‌اصطلاح «چهار سی"» ( critical thinking communication collaboration creativity) بروند: تفکر انتقادی، ارتباط، همکاری، خلاقیت. در یک بیان کلی‌تر، مدارس باید از مهارت‌های فنی دست بکشند و بر مهارت‌های همه‌منظوره زندگی تمرکز کنند. ✳️مهم‌ترین مورد، توانایی کنار آمدن با تغییر، یادگیری چیزهای جدید و حفظ توازن روانی در وضعیت‌های ناآشنا است. برای آنکه پابه‌پای دنیای ۲۰۵۰ جلو بروید، آفریدن ایده‌ها و محصولات جدید کفایت نمی‌کند؛ بلکه فراتر از همه، باید خودتان را مکرر بازآفرینی کنید. 💢کوکاکولا، آمازون، بایدو و حکومت همگی دنبال هک‌کردن شمایند. نه گوشی هوشمندتان، نه رایانه‌تان، و نه حساب بانکی‌تان؛ آنها مسابقه گذاشته‌اند تا خود شما، و سیستم‌عامل ارگانیک‌تان را هک کنند. شاید شنیده باشید که در عصر هک کردن رایانه‌هاییم، اما این حرف حتی نصف حقیقت هم نیست. به‌واقع ما در عصر هک کردن انسان‌هاییم.
فایل صوتی منتشر شده در فضای مجازی مربوط به پرواز اوکراینی نیست مدیرکل سوانح سازمان هواپیمایی کشوری: 🔹تیم بازرسی فنی سقوط هواپیمای اوکراینی در اقدامی عجیب، فایل صوتی محرمانه مکالمه خلبان پرواز تهران-شیراز متعلق به هواپیمائی آسمان که همزمان با پرواز هواپیمای اوکراینی بوده را منتشر کرده است. 🔹اقدام تیم فنی اوکراینی در انتشار این فایل محرمانه، نقض قانون است و بر ادامه همکاری ایران با اوکراین در این پرونده تاثیر خواهد گذاشت.
🚦تبلیغ نان رژیمی با استفاده از تکنیک اقناعی «تداعی معانی»