30.41M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سال قبل؛ در چنین روزهایی:
آخرین سخنرانی سپهبد شهید سلیمانی در جمع فرماندهان سپاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جادوی سینما/ حقه سینمایی در زمان چارلی چاپلین با استفاده از زاویه دوربین و خطای دید
پخش قسمت چهارم برنامه مرورگر
چگونه یک خرید اینترنتی امن داشته باشیم؟
ساعت ۲۱:۱۸ چهارشنبه ۹ مهر از سیمای مازندران
این برنامه از طریق لینک زیر در «تلوبیون» هم بصورت آنلاین قابل مشاهده است:
https://www.telewebion.com/live/tabarestan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در مناظره ترامپ و بایدن استراتژی ترامپ کاملا روشن بود: بیقفه حرف بزند و مدام حرف بایدن را قطع کند و اجازه ندهد که او حتی بتواند یک جمله را بی دغدغه و با آرامش به پایان برساند.
به جایی رسید که بایدن به ترامپ گفت: آیا خفه میشی مرد حسابی؟
در مناظره وقتی بحث مالیات میشود دونالد ترامپ میگوید اوراق مالیاتیام را خواهید دید.جو بایدن با طعنه میپرسید چه زمانی؟ انشاالله؟
این بار اولی نیست که بایدن از کلمات عربی استفاده میکند. بطور مثال جو بایدن در سخنرانی کمپین "یک میلیون مسلمان برای رأی به جو بایدن" این حدیث پیامبر گرامی اسلام(ص) را قرائت کرد: "من رأی منکم منکرا فلیغیره بیده فإن لم یستطع فبلسانه فإن لم یستطع فبقلبه و ذلک أضعف الإیمان".(هر کس از شما منکری ببیند (باید) به دست خویش مانع آن شود و اگر نتواند به زبان و اگر نتواند به دل مانع شود که حداقل ایمان همین است.)
آغاز شیطنت های رسانه ای برای باز کردن پای ایران به منازعات باکو_ایروان
⚠️هنوز مدتی از پخش گسترده کلیپی با ادعای کمک نظامی ایران به ارمنستان از طریق مرز زمینی نگذشته است که برخی رسانه های درگیر با منازعات آذربایجان و ارمنستان اقدام به پخش کلیپ ها و تصاویری با هدف های خاص کرده اند.
⚠️این رسانه ها که سردمدار آن شبکه «میدان تی وی» است شب گذشته با انتشار کلیپ چند ماه گذشته اعتراض مردم غیزانیه به مشکلات آب، آن را با عنوان مسدودسازی راه توسط مردم آذری زبان ایران برای جلوگیری از ارسال کمک ایران به ارمنستان آنهم با عنوان «آذربایجان جنوبی راه را بست» منتشر کرده است. در این کلیپ به پلاک خودروها که مربوط به جنوب کشور است و پوشش افراد حاضر در میدان دقت کنید.
⚠️این رسانه در گام دوم دروغ پراکنی خود با انتشار عکس برخی افراد آنها را به عنوان معترضان به کمک های اخیر ایران به ارمنستان معرفی کرده است و حتی در اقدامی غیرحرفه ای تصویر متعلق به کشوری دیگر را منتشر و ادعا کرد این تصویر مربوط به آتش زدن کامیون های انتقال سلاح ایران به ارمنستان است که البته کمی بعد آن را حذف کرد.
💢روایت اولیه طرح گزاره مبتنی بر شایعه و دیس اینفورمیشن یعنی ارسال کمک ایران به ارمنستان بوده است. این روایت گام نخست برای ارائه سایر اطلاعات جعلی مبتنی بر یک اَبر روایت جعلی است. این دروغ پراکنی اول با هدف ایجاد بدبینی بینی و نفرت در میان شیعیان آذربایجان نسبت به جمهوری اسلامی صورت گرفته و دوم نیز با هدف فعال سازی برخی گروه های تجزیه طلب داخلی.
✅در فضای غبارآلود رسانه ای ـ سیاسی دقت کنیم بازنشر بدون بررسی مطالب ناخواسته ما را در خدمت چه هدفی قرار می دهد.
در گیر و دار جنگ ارمنستان و آذربایجان یه پهپاد که بعدا معلوم خواهد شد اسرائیلی بوده، اومده بالای مرکز تحقیقات اتمی بناب یه سرو گوشی آب بده برگرده که دیگه برنگشته
♦️تکنولوژی اینترنت نسل پنجم؛ بستر جدید رقابتهای جهانی
🔶 تکنولوژی اینترنت نسل پنجم صرفاً موضوعی مرتبط با حوزه فناوری نبوده و بیشتر مسئلهای سیاسی و امنیتی مرتبط با رقابتهای کلان قدرتهای جهانی است.
🔶 تسلط بر شبکه ارتباطات جهانی مهم است؛ چراکه قدرتی بینظیر را در اختیار طرف پیروز رقابت میان غرب و شرق قرار خواهد داد. با تکیه به این توانایی، دیگر هیچ اطلاعاتی در هیچ کجای جهان از چشم ابرقدرتهای این حوزه پنهان نخواهد ماند.
🔶 اینترنت نسل ۵ و شبکه جهانی وب را باید محیطی مملو از فرصت و درعینحال انباشته از تهدیدات امنیتی برای دولتها در درجه اول و افراد و شرکتها در درجه بعدی دانست. از سوی دیگر شبکه ملی اطلاعات نیز میتواند بهعنوان راهحلی امنیتی در کنار حضور شبکه جهانی وب موردتوجه قرار بگیرد.
مطالعه متن کامل در لینک:
tabyincenter.ir/38686
⭕️اولین دوئل بایدن و ترامپ از منظر بیگ دیتا
⬅️اولین مناظره ترامپ و بایدن که از مدتها پیش از سوی رسانهها مورد توجه بود درحالی آغاز شد که از ساعتی قبل رسانههای آمریکایی با پخش تصاویر محل برگزاری مناظره و ورود افراد به سالن و ... سعی در همراهسازی بیشتر افکار عمومی با این رویداد داشتند. مناظرهای که طبق نظرسنجیهای قبل و بعد از آن، بایدن پیروز نسبی آن معرفی شده است.
🔹در این مناظره ترامپ بدون اعتنا به قضاوت افکار عمومی و با هدف عصبانی کردن و برهم زدن تمرکز بایدن، مدام در حرفهای او میپرید و حداقل ۷۳ بار سخنان او را قطع کرد، این مساله باعث شد بایدن در ابتدا با لبخند او را دعوت به سکوت کند و در ادامه از او بخواهد که خفه شود! بایدن در این مناظره ترامپ را دلقک و وراج توصیف کرد که به سختی میتوان با او سخن گفت.
🔹نظرسنجیهای سیانان که پیش از مناظره بایدن را ۵۶٪ و ترامپ را ۴۴٪ موفق پیشبینی کرده بود، پس از آن با افت حدود ۲۰ درصدی ترامپ همراه شد که طبق آن بایدن ۶۰٪ و ترامپ را ۲۸٪ موفق اعلام شد. البته نظرسنجی سیبیاس ۴۸٪ جو بایدن و ۴۱٪ دونالد ترامپ را به عنوان پیروز مناظره معرفی میکند.
⬅️اما این رویداد سیاسی که باعث افت ارزش دلار در برابر ارزهای مهم جهان و سهام والاستریت شد در میان مخاطبان شبکههای اجتماعی ایران چگونه مورد توجه قرار گرفته است؟
موضوع انتخابات آمریکا که براساس داده کاویها در یک ماه اخیر بیشتر از سابق مورد توجه بوده است، از ساعت ۴:۳۰ دقیقه بامداد و همزمان با شروع مناظره تا ۱۱:۱۵ دقیقه نهم مهر ماه ۲.۱ هزار پست تلگرام و ۸.۴ هزار توییت از جانب کاربران فارسی زبان توییتر داشته است.
📈هشتگهای پرکابرد مرتبط با این مناظره Debates2020، ترامپ، بایدن، کدام آمریکا و مناظره بوده است.
🔹همچنین متن توییتها نشان میدهد که توجه کاربران توییتر به حوزه رفتارهای ترامپ و بایدن بوده است تا متن سخنانشان و اکثرا تاثیرات رفتارهای بایدن بر روی ترامپ و واکنشهای او را مورد توجه قرار دادند.
🔹تا لحظه دریافت دیتا یعنی حدود ۷ ساعت بعد از برگزاری مناظره، توییتها تاثیرات شناختی و روانی لبخند بایدن در میان سخنان ترامپ بر روی او، استرس بایدن در ابتدای مناظره و اینکه کدام یک از این دو بهتر و کم استرستر بودند را نشان میدهد و البته سویه کاربران به سمت بایدن و در نقد ترامپ و در عین حال در گام بعد نگاه بایدن به برجام چه میتواند باشد، بوده است.
⬅️اما این موضوع در تلگرام معکوس بوده و به سخنان این دو کاندیدای انتخابات آمریکا بیشتر پرداخته شده است. فضای تلگرام به مواردی که درباره خانواده این دو کاندیدا، مدیریت ترامپ، پرداخت مالیات ترامپ و آغاز فعالیت ستاد انتخاباتی رقیب دموکرات با تولید تی شرتهایی با نوشته «خفه شو مرد» و ... پرداخته است. کاربران، این بخش از پاسخ ترامپ به سوال مجری که آیا شما قول میدهید که قبل از اعلام رسمی نتیجه انتخابات، اعلام پیروزی نکنید؟ و پاسخ او که ممکن است انتخابات تقلبی برگزار شود؛ وقتی دهها هزار برگ رای "دستکاری" میشود من نمیتوانم نتیجه را بپذیرم چون اینها تقلب میکنند را مورد توجه قرار دادهاند.
✅به نظر میرسد این مناظره از منظر ارزیابی واکنشهای کابران شبکههای اجتماعی حکایت از سنجش وزن هر دو کاندیدا در مواجهه با یکدیگر را داشته تا تلاش برای درک گرایشات پیدا و پنهان این دو. کاندیداها در این مناظره بیشتر سعی در به رخ کشیدن قدرت، وادار کردن طرف مقابل به سکوت یا منزوی کردن او و تهیه خوراک رسانهای برای ترسیم راه ماه منتهی به انتخابات را داشتهاند.
🔹واکنش کاربران به سوتی اطلاعاتی نتانیاهو/ تورقوزآبادِ لبنان!
آدرس غلطی که اینبار هم نتانیاهو در سخنرانی خود در مجمع سالیانه سازمان ملل داد، دستمایه شوخیهای امروز کاربران شبکههای اجتماعی را فراهم کرده است.
شاید وقتی دو سال پیش نتانیاهو آدرس کارخانه قالی شوئی در تورقوزآباد را به عنوان محلی مخفی برای فعالیت هستهای ایران در حاشیه تهران ارائه داد و باعث رسوایی او در مجامع بینالمللی شد کسی فکر نمیکرد او باز هم از منابع اطلاعاتی نامعلوم رودست بخورد و سوتی اطلاعاتی جدیدی بدهد.
ماجرا از این قرار است که نخست وزیر رژیم صهیونیستی در سخنرانی امسال خود هم در سازمان ملل با انتشار فیلمی محلی را نشان میدهد و مدعی میشود آنجا محل نگهداری موشکهای حزب الله آنهم در کنار شرکت گاز، در نزدیکی فرودگاه بیروت است.
در مقابل سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان در کمترین فاصله زمانی در مقابل دوربین رسانهها حاضر شد و گفت همین حالا به آنجا مراجعه کنید تا متوجه ادعای کذب نتانیاهو شوید.
این دعوت سید مقاومت با حضور مردم در محل همراه شد تا معلوم شود آنجا انبار نگهداری ضایعات و ادعای نتانیاهو دروغ است.
واکنش کاربران شبکههای اجتماعی را در لینک زیر بینید.
http://fna.ir/f023je
حمله سایبری به محبوب ترین وبگاه ردیابی پرواز دنیا: یک وبگاه ردیابی هواپیما به نام فلایت رادار۲۴مورد حمله سایبری قرار گرفت که دسترسی به سرویس های آن را برای ساعت ها مسدود، و سیستم های آن را مختل کرد.
در دو روز گذشته این سومین حمله ای است که این شرکت را مورد هدف قرار می دهد.
تلاش های اولیه برای بازگردانی سایت بی نتیجه ماند. به گفته مسئولین فلایت رادار۲۴ ، حمله های متعدد به این شرکت، باعث ناپایداری قابل توجه در سیستم های آن شده است.
گفته شده است که این حمله منع سرویس، امکان فعالیت را از سرویس ها گرفته است اما هیچ یک از داده های کاربران در معرض خطر قرار نگرفته است.
آن طور به نظر می آید که سایت فلایت رادار۲۴، امروز نسبت به قبل بهبود پیدا کرده است و خطاهای مربوط به بارگیری، به صورت متناوب در آن رخ می دهد.
وبگاه سوئدی فلایت رادار۲۴ این امکان را به کاربران می دهد تا هواپیما ها(هم پرواز های شخصی هم مسافربری)را ردیابی کنند و مسیر های هوایی را به صورت زنده رصد کنند.
فلایت رادار۲۴ مدعی است که۲میلیون کاربر دارد و روزانه ۱۸۰۰۰۰پرواز را ردیابی می کند. تولید کنندگان قطعات هواپیمایی مانند ایرباس و بوئینگ هم جزء کاربران این سایت هستند.
ابزار های این وبگاه نیز می توانند مدل های هواپیما، شماره پرواز و کد سیگنال مخفی این شبیه ساز پرواز و .. را به نمایش بگذارند. این نوع ابزار می توانند وبگاه فلایت رادار۲۴ و رقیبانش را تبدیل به ابزاری ارزشمند برای ناظران هواپیما و خبرنگاران کند که به دنبال سوژه هایی در آسمان هستند. این رخداد می تواند برای خلبان ها نیز مشکلات متعددی به وجود آورد.
نواقص شبکه شاد در آموزش مجازی چیست؟ خانواده ها و معلمین دراستفاده از این شبکه با چه چالش هائی مواجه هستند؟ این مشکلات ,استفاده از یک پیام رسان در کنار شاد را گریز ناپذیر کرده است. تلگرام و واتس آپ برای این کار چه معایبی دارند؟ استفاده از پیام رسان های بومی چه مزیت هایی خواهند داشت؟ برنامه "فراسو" رادیو مازندران ساعت یازده صبح پنج شنبه 10 مهر این موضوعات را بررسی خواهد کرد. این برنامه بصورت انلاین از طریق اپلیکیشن "ایران صدا" قابل دسترسی است.
📌آغاز کنترل شبکههای اجتماعی در ترکیه
🔹دولت ترکیه اعلام کرد، از امروز پنجشنبه اول اکتبر، قانون نظارت بر شبکههای اجتماعی که چندماه پیش در پارلمان این کشور تصویب شدهبود را اجرایی میکند.
🔸براساس این قانون که در ماه ژوئیه به تصویب پارلمان ترکیه رسید، شبکههای اجتماعی با بیش از یک میلیون کاربر فعال روزانه در ترکیه باید در این کشور دفتر نمایندگی تاسیس کنند و دستورات دادگاههای ترکیه درباره حذف «پیامهای غیرقانونی» را حداکثر ۴۸ ساعت پس از صدور حکم اجرا کنند.
🔸بهعلاوه شبکههای اجتماعی پرطرفدار نظیر فیس بوک و توییتر باید دادههای کاربران در ترکیه را ضبط و در صورت درخواست به مقامهای دولت تحویل دهند. /یورونیوز
واکنش رئیس شورای روابط خارجی آمریکا به مناظره انتخابات ریاستجمهوری آمریکا
ریچارد هاس:
🔻دعا میکنم مارشال مک لوهان ( اشاره به دهکده جهانی) اشتباه کرده باشد و همچنین مردم جهان این مناظره را ندیده باشند، و گرنه تهمانده نفوذ آمریکا در جهان تضعیف و آرمان دموکراسی به عقب رانده خواهد شد.
قابلیت های کاربردی در نسخه 7.1 تلگرام: 1- اضافه شدن فیلترهای مختلف برای جستوجو پیدا کردن یک گروه یا کانال را برای کاربران بسیار سادهتر کرده است. حتی میتوانید به راحتی انواع مختلف رسانه، فایل، لینک و… را جست وجو کنید. با استفاده از این فیلترها حتی میتوان تاریخ و بازه زمانی جستوجو را نیز محدود کرد.
2- امکان مخفی بودن نام ادمین گروه : در این حالت زمانی که پیامی از طرف ادمین گروه فرستاده میشود، پیام با نام خود گروه ارسال میشود و نام ادمین در لیست اعضای گروه نیز وجود ندارد.
3- برای ادمین هائی که از اعضا ناشناس گروه پیام زیاد دریافت میکنند، گزینه «آرشیو و ساکت کردن پیامهای غیرمخاطبین» به بخش تنظیمات افزوده شده است .
4- برای جلوگیری از پراکندگی و تشتت نظرات کاربران در گروه، لینک گروهِکانال , از پایین کانال (کنار دکمه mute/unmute) به مکانی مناسب (منوی سهنقطه بیوی کانال) منتقل شده است. هم چنین برای کانالهایی که گروه دارند، کاربر با کلیک روی آیکون "کامنت" ، تنها مطالبی از گروه را که مربوط به همان پست است، مشاهده می کند.
5- اضافه شدن امکان ثبت کامنت به محتوای کانال ها,ویژگی جذابی است که کانال های تلگرامی را از یک ابزار ارتباطی یکطرفه به سمت تعاملی شدن پیش خواهد برد. اما یک نکته جالب : اگر شما زیر مطلب کانالی که عضو آن نیستید , کامنت بگذارید و بعدا کسی به شما پاسخ دهد، چطور باید متوجه شوید؟
وظیفه ربات @replies اطلاع رسانی درباره پاسخ کامنت هاست
هدایت شده از سواد سایبری
31.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت چهارم مرورگر / نکات لازم برای یک خرید اینترنتی مطمئن
اسیب های «لایکی» و« تیک تاک» برای کودکان و نوجوانان / تاملاتی برای والدین: حوالی ساعت 8:30 صبح دوشنبه 14 مهر در برنامه «صواحی» سیمای مازندران(بازپخش : روز سه شنبه)
تماشای آنلاین در «تلوبیون» :
https://www.telewebion.com/live/tabarestan
❇️گزارش پراکندگی جغرافیایی کسب و کارهای مجازی
💠تعداد پروانه های صادر شده برای کسب و کار مجازی
از آبان ۹۶ تا شهریورماه ۹۹، حدود یک هزار و ۸۴۷ پروانه برای کسبوکارهای مجازی صادر شده است و صنف پوشاک بیشترین تعداد پروانه کسب و کارهای فضای مجازی را به خود اختصاص داده است.
💠شهرهایی که بیشترین کسب و کارهای فضای مجازی را دارند
بیشترین کسب و کارهای فضای مجازی از نظر پراکندگی جغرافیایی در تهران، اصفهان، البرز، فارس و خراسان رضوی مشغول به فعالیت هستند و کسب و کارهای مجازی در استان های زنجان، لرستان، کهگیلویه بویراحمد، ایلام، اردبیل و سیستان و بلوچستان از رونق کمی برخوردار است.
💠سهم زنان و مردان در کسب و کارهای مجازی
از میان یک هزار و ۸۴۷ پروانه کسب و کار مجازی در کشور، بیشترین پروانه کسب برای آقایان صادر شده و تنها تعداد ۱۹۹ کسبوکار برای متقاضیان زن صادر شده است.
💠مشاغلی که بیشترین کسب و کار را در فضای مجازی دارند
بررسی رسته های مختلف فعالیت کسب و کارهای مجازی در کشور نشان می دهد که بیش از ۴۳ درصد از این پروانه ها توسط رستههای عرضه کالا و خدمات در فروشگاههای مجازی دریافت شده و عرضه خدمات در یک گروه خاص در فروشگاه های مجازی، کمترین پروانه فعالیت را دریافت کرده اند. در این میان فروشگاههای پوشاک، کیف و کفش، سیسمونی، لوازم خانگی و لوازم سفر با حدود ۱۸.۹ درصد فراوانی، بیشترین تعداد پروانه را دریافت کرده اند و پس از آن نیز کسبوکارهای مجازی در حوزه فروش محصولات دیجیتال و لوازم برقی در جایگاه بعدی قرار دارند.
139907101316.pdf
6.97M
گزارش «نمای باز ۱۳۹۸»:شاخصترین اطلاعات مصرف بازیهای دیجیتال در ایران / در سال ۹۸ مجموع هزینهکرد بازیکنان ایرانی برای خرید بازیهای موبایلی ۲۹۰ میلیارد تومان بوده که تنها ۸۰ میلیارد تومان این مبلغ برای خرید بازیهای بومی هزینه شده است.
با این حال سهم بازیهای بومی از میزان هزینهکرد بازیکنان ایرانی در حوزه بازیهای موبایلی از ۱۳ درصد در سال ۹۴ به ۲۸ درصد در سال ۹۸ رسیده است. در ایران ۳۲ میلیون بازیکن وجود دارد که با توجه به جمعیت ۸۳ میلیونی ایران در در سال ۹۸، از هر ۱۰۰ نفر ۳۸ نفر بازی میکنند. آنطور که در این گزارش اعلام شده، ۳۸ درصد بازیکنان در سال ۹۸ را زنان و ۶۲ درصد را مردان تشکیل میدهند. همچنین میانگین سنی بازیکناندر سال ۹۸ برابر با ۲۲ سال است که ۲۵ درصد آنان را کودکان، ۴۴ درصد را جوانان و ۱درصد را کهنسالان تشکیل میدهند.
این پژوهش همچنین نشان داده که از سال ۱۳۸۹ تا سال ۱۳۹۸ جمعیت بازیکنان بازیهای دیجیتال ایران با ۸ درصد نرخ رشد ترکیبی سالیانه از ۱۶ میلیون به ۳۲ میلیون رسیده است.
براساس دادههای بنیاد ملی بازیهای رایانهای، بازیکنان بازیهای دیجیتال در سال ۹۸ به طور متوسط روزی ۹۳ دقیقه برای انجام بازی زمان صرف کردهاند. افزون بر این ۴۹ درصد از بازیکنان اعلام کردهاند که هر روز بازی میکنند.
آنطور که در این گزارش اعلام شده با توجه به اینکه بازیکنان عموما از چند پلتفرم برای بازی استفاده میکنند، ۹۲ درصد از بازیکنان روی پلتفرم موبایل و ۲۰ درصد از بازیکنان روی پلتفرم رایانه و ۲۲ درصد از بازیکنان روی پلتفرم کنسول بازی میکنند.
بدل های چینی برای شبکه های اجتماعی جهانی: مردم چین از لحاظ سنتی علاقه زیادی به شبکه های اجتماعی غربی ندارند و به دلیل عدم آشنایی با زبان خارجی نیز رویکرد چندانی به این شبکه ها نشان نمی دهند به همین سبب نباید فراموش کرد حتی اگر در چین شبکه های اجتماعی غربی در دسترس باشد بسیار کمتر از کشورهای دیگر مورد استفاده خواهد بود و در این کشور، میلیون ها نفر حتی اسامی بسیاری از شبکه های معروف را اصلا نشنیده اند.
ویچت بزرگترین شبکه اجتماعی و پرطرفدارترین آنها در چین است که شمار مشترکانش در این کشور به بیش از یک میلیارد نفر می رسد به طور کلی علاوه بر برقراری ارتباط تصویری، متنی و صوتی، کارهای روزمره اعم از پرداخت پول، واریز هزینه های آب و برق و خرید گاز، بلیت هواپیما و قطار، اتوبوس، اجاره خودرو و گرفتن تاکسی و دهها قلم کار دیگر توسط این شبکه اجتماعی انجام می شود در واقع این ویچت را چین جایگزین نرم افزار واتس آپ کرده است.ویبو: چین از زمانی که توییتر را تقریبا در یک دهه قبل ممنوع کرد به این طرف سایت ویبو را راه اندازی کرده است که مشابه آن است و همان کارکرد را دارد و از سوی دولت پشتیبانی می شود البته تفاوت های زیادی هم دارد مثلا مردم برای پست های خانوادگی از آن استفاده می کنند و جایی برای توییت های سیاسی وجود ندارد.
بایدو: چین سامانه موقعیت شناسی بایدو را با فرستادن دهها ماهواره به فضا جایگزین گوگل کرد این سامانه موتور جستجو محسوب می شود و دارای دانشنامه مشابه گوگل است و بسیاری از کارکردهای آن را دارد و دستکم در چین و بسیاری از کشورهای آسیای جنوب شرقی گسترده شده است و بتدریج جهانی خواهد شد.
کیوکیو: نرم افزار پیام رسانی کیوکیو بجای نرم افزار پیام رسان فیس بوک طراحی و راه اندازی شده است و تقریبا بیشتر مردم چین از آن برای پیام رسانی استفاده می کنند و حتی اتباع خارجی در چین از آن بهره می برند و برای ارسال عکس، تصویر و پیام رسانی بسیار موثر و مفید و پرسرعت است.
یوکو: چین سایت یوتیوب را در این کشور ممنوع کرده و بجای آن یوکو را راه اندازی کرده است که فیلم های مختلف و تصاویر و غیره در آن منتشر می شود این شبکه اجتماعی بیشتر جنبه های اجتماعی دارد و مسایل سیاسی را اصلا در برنمی گیرد فیلم های تلویزیونی و سریال ها نیز از طریق این شبکه اجتماعی قابل دریافت است و چون با علی بابا متصل شده است و می تواند سودآوری هم داشته باشد. تیک تاک: یکی دیگر از شبکه های اجتماعی معروف چین که این روزها نیز به دلیل اعمال فشار دونالد ترامپ رییس جمهوری آمریکا بر آن سر زبان های افتاده است تیک تاک یا به قول چینی ها «دویین» نام دارد این شبکه اجتماعی هم جایگزین اینستاگرام شده است و فیلم ها و ویدیوهای کوتاه پخش می کند.
علاوه بر این، در چین ده ها شبکه اجتماعی دیگر که بیشتر رویکرد اقتصادی و بستری برای خریدهای انلاین و اینترنتی مردم هستند فعالیت دارند که مهمترین انها تابائو، «پین دو دو»، «مای توان» هستند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترندها در شبکههای اجتماعی چگونه دستکاری میشوند؟ گاهی افراد یا موضوعات خاصی در شبکههای اجتماعی به اصطلاح «ترند» میشوند.
ترند شدن در شبکههای اجتماعی بهویژه در توییتر زمانی اتفاق میافتد که به یک توییت در مدت زمان مشخص، واکنش قابل توجهی (از طریق لایک، کامنت و بازنشر) نشان داده شود.
حکمرانی سایبری به شیوه آمریکائی با واکنش مسئولان چینی مواجه شد: زوئو شیائو دونگ نایب رئیس انستیتوی تحقیقات امنیت اطلاعات چین :
مساله تیک تاک تنها یکی از پرونده های مشابه است، زیرا آمریکا برای اتهامات نقض امنیت ملی که به شرکتهای خارجی میزند، هرگز شاهد و مدرکی ارائه نداده است.
در آینده باز هم ممکن است آمریکا به همین دلیل ظن خود را به سایر شرکتهای خارجی گسترش دهد. این رویکرد نه تنها بر عملکرد قانونی شرکتهای خارجی در آمریکا تأثیر میگذارد بلکه حق استفاده کاربران آمریکایی از خدمات اینترنتی را نیز محدود میکند. این نشان از شدت پارانویای دولت آمریکا حکایت میکند، به طوری که مایل است حق شهروندان خود در بهره مندی از فناوری اطلاعات را قربانی مطامع خاص برخی سیاستمداران خود کند.
لو چوان یینگ دبیر کل مرکز تحقیقات مدیریت فضای مجازی بین المللی وابسته به مؤسسه مطالعات بین المللی شانگهای:
دلیل اصلی سرکوب شرکت تیک تاک توسط آمریکا این نیست که آن یک شرکت چینی است، بلکه این است که یک شرکت آمریکایی نیست. آمریکا نمی تواند تحمل کند شرکتهای کشورهای دیگر بهتر و رقابتیتر از شرکتهای آمریکایی باشند. آمریکا بارها از قدرت ملی برای سرکوب بنگاههای دیگر کشورها استفاده کرده است. در سال ۱۹۸۲، آمریکا شرکتهای فناوری پیشرفته ژاپنی را سرکوب کرده و شرکت فرانسوی آلستوم نیز از دست آمریکا آزار دید.
مجله هاروارد بیزنس ریویو :
ممنوعیت تیک تاک بیش از پیش این نکته را نشان میدهد که آمریکا دیگر نه ضامن تجارت جهانی، بلکه تهدیدی بالقوه برای تجارت جهانی است. این مفهوم در حال تغییر دادن شکل اقتصاد جهان است و شرکتهای آمریکایی را نیز به خطر انداخته است.
پس از ابتلای ترامپ به کرونا بسیاری از مردم در شبکه های اجتماعی به این نکته اشاره کردند که انیمیشن سیسمپسون ها بار دیگر یک اتفاق در آینده را پیش بینی کرده
اما آیا واقعاً ترامپ در سیمپسونها درگذشت و آیا اپیزودی با مراسم خاکسپاری وی همراه بود؟
جواب منفی است
تصویری که در شبکه های اجتماعی در حال انتشار است، از هیچ اپیزودی از سیمپسونها گرفته نشده و کاملا ساختگی است
به گفته وبسایت راستی آزمایی " اسنوپس"، این تصویر اولین بار در فوریه 2017 در یک بخش از انجمن های وبگاه اشتراک گذاری تصاویر 4chan منتشر شده است.
پخش قسمت پنجم برنامه«مرورگر»
امنیت پرداخت های اینترنتی
ساعت ۲۱:۱٠ سه شنبه 15 مهر از سیمای مازندران
مشاهده آنلاین در «تلوبیون» :
https://www.telewebion.com/live/tabarestan
پروژه های مجازی عربستان و امارات برای ایجاد آشوب در کشورهای عربی: پخش یک مستند از سوی شبکه الجزیره، جنجال زیادی در شبکه های اجتماعی به وجود آورده است.
شبکه الجزیره با پخش یک مستند به اقدامات امارات و عربستان در فضای مجازی از طریق استفاده از امکانات مادی این کشورها برای ترویج اکاذیب به ویژه در شبکه های اجتماعی علیه تعدادی از کشورهای عربی و ترکیه اشاره کرد. در این مستند آمده است که ابوظبی از تمام امکانات خود برای هدف قرار دادن قطر، ترکیه، کویت، عمان، الجزایر، اردن... در فضای مجازی و شبکه های اجتماعی با هدف بحران آفرینی و ایجاد آشوب استفاده کرده است.
بر اساس اسناد منتشر شده در این مستند، امارات یک پروژه مجازی با نام «عرب اینتلیجنس» برای هدف قرار دادن تعدادی از کشورها از طریق نشر اکاذیب به راه انداخته است.
انتشار اخبار دروغ درباره کودتا در قطر نیز توسط حسابهای کاربری دروغین در ریاض و ابوظبی از طریق پخش تصاویر و ویدئوهای دستکاری شده انجام شده است.
در میان اسناد منتشر شده از سوی این برنامه، نام یک شرکت اماراتی مقیم مصر و شرکت «سماءات» عربستان نیز به چشم می خورد. در مستند شبکه الجزیره اعلام شد که امارات از برنامه های جاسوسی از جمله برنامه صهیونیستی برای هدف قرار دادن قطر و دیگر کشورهای عربی از جمله مراکش، عمان، اردن، موریتانی، سودان و الجزایر نیز استفاده کرده است.
📌با مشارکت افبیآی، گوگل، فیسبوک و توییتر ۹۲ وبسایت ایران را مسدود کردیم
🔹وزارت دادگستری آمریکا مدعی شده از میان دامنههای اینترنتی مسدود شده، ۴ دامنه با آنکه خودشان را رسانههای خبری معرفی کردهاند، عملاً تحت کنترل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بوده و به انتشار اطلاعاتی با هدف اثرگذاری بر سیاست داخلی و خارجی آمریکا اشتغال داشتهاند.
🔹وزارت دادگستری آمریکا گفته این اقدام حاصل تلاشی مشترک میان افبیآی و شرکتهای گوگل، فیس بوک و توییتر بوده است.
🔺سال گذشته، دامنههای بینالمللی آپارات، فارس، بله و تعداد زیادی از بانکها توسط شرکتهای آمریکایی مسدود شد.
هدایت شده از سواد سایبری
29.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
قسمت پنجم برنامه مرورگر /امنیت پرداخت های آنلاین