اسناد منتشر شده توئیتر نشان میدهد تیمی از کارمندان این شبکه اجتماعی برای جلوگیری از دیدهشدن برخی توییتها و افراد لیستهای سیاه ایجاد میکردند. توئیتر با استفاده از Visibility Filtering جستوجوی برخی اکانتها را مسدود، از ترند شدن برخی از محتواها جلوگیری میکرده و به عمد اجازه نمیداده بعضی از توئیتها بتوانند بازدید خوبی بگیرند. تمامی این فعالیتها بدون اطلاع کاربران توئیتر و به صورت محرمانه انجام میشدهاست.
مطالعه متن کامل:
http://www.javann.ir/004igP
ده پیشنهاد برای آزاد كردن حافظه داخلی گوشی های اندرويدی:
فرض کنید یک گوشی با ۱۲۸ گیگابایت حافظه داخلی خریداری میکنید و تصور میکنید که این مقدار فضا برای چرخه عمر آن دستگاه کافی است. زمان میگذرد و شما ناگهان متوجه میشوید که تمام آن عکسها و ویدیوهایی که گرفتهاید، همه برنامههایی که نصب کردهاید، همه دانلودهایی که ذخیره کردهاید، کل حافظه دستگاهتان را اشغال کردهاند.
بهزحمت کمی فضا آزاد میکنید تا برنامه شخص ثالثی که وعده داده است فضای ذخیرهسازی دستگاه شما را آزاد کند و سرعت دستگاهتان را بالا ببرد، نصب کنید. بلافاصله بعد از اجرا و سروکله زدن با برنامه، خوتان به این نتیجه میرسید که درست میگویند بسیاری از برنامههای شخص ثالث پاکسازی حافظه کارامد نیستند و باید از آنها اجتناب کرد.
چگونه میتوان فضای ذخیرهسازی گوشی را افزایش داد؟
مطالعه متن کامل:
https://www.zoomit.ir/mobile-learning/360597-free-storage-space-android-device/
گاردین گزارش داد که شرکت متا برای پایاندادن به ماجرای شرکت کمبریج آنالیتیکا (Cambridge Analytica) با پرداخت ٧٢۵ میلیون دلار موافقت کرده است.
پروژه کلاهبرداری به نام استریوم
🔺استریوم با آدرس وب سایت asterium.club بدون ارائه مجوز و با ادعای پرداخت سودهای نامتعارف روزانه در حال جذب سرمایه کاربران ایرانی است/ نحوه عملکرد شرکت احتمال پانزی بودن طرح آن را تقویت میکند.
مطالعه متن کامل:
http://iranhoshdar.ir/NewsB/1/42410
رشد چشمگیر تعداد کانالهای پروکسی تلگرام و بازدید از آنها
🔹 طبق گزارش جدید لایفوب در سه ماه اخیر تعداد کانالهای پروکسی تلگرام پنج برابر شده و در حال حاضر ۵۰ هزار کانال انتشار پروکسی در تلگرام وجود دارد.
🔹 مجموع بازدید پستهایی که این کانالها منتشر کردهاند هم از دو میلیارد در تابستان امسال به ۶ میلیارد رسیده است.
ایلان ماسک همکاری توئیتر در تبلیغات ضدایرانی پنتاگون را تایید کرد:
پایگاه خبری الجزیره در گزارشی نوشت: تحقیقات لی فانگ، خبرنگار نشریه آنلاین اینترسپت که با استفاده از اسناد داخلی توییتر انجام شده است، نشان می دهد توییتر با پنتاگون برای تقویت تبلیغات رسانه ای درباره فعالیتهای ارتش آمریکا در خاورمیانه همکاری کرده و با وجود وعدههایی که برای متوقف کردن کمپینهای نفوذ دولتی داده، اجازه داده است حسابهای جعلی، روایتهایی در جهت حمایت از آمریکا منتشر کنند.
مطالعه متن کامل:
isna.ir/xdMYXM
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هکرهای ایرانی یک سازمان امنیتی مهم رژیمصهیونیستی را مجدداً هک و فیلم به دست آمده از دوربینهای آن را منتشر کردند / اعتراف تل آویو به ناتوانی در مقابل هکرهای ایرانی
🔸درباره کمبریج آنالیتیک:
شرکت کمبریج آنالیتیک (۲۰۱۳-) Cambridge Analytica یک شرکت سهامی خاص در عرصههای دادهکاوی و تحلیلدادهها بود که در فرایندهای انتخاباتی و سیاسی، خدمات ارتباطات راهبردی ارائه میداد.
کمبریج آنالیتیکا در سال ۲۰۱۴ به دخالت در انتخابات آمریکا متهم شد. ماجرا از این قرار بود که اطلاعات شخصی آنلاین بیش از ۸۷ میلیون کاربر بدون اطلاع آنها از طریق فیسبوک در اختیار کمبریج آنالیتیکا قرار گرفته بود تا در کارزارهای سیاسی به نفع دونالد ترامپ استفاده شود.
اطلاعات این کاربران از طریق نصب تست اینترنتی "این زندگی دیجیتال شماست" بر روی رایانه ۳۰۵ هزار کاربر فیسبوک بدست آمده بود. این نرمافزار علاوه بر اطلاعات کاربران فیسبوک که به خواست خود آن را نصب کرده بودند به اطلاعات دیگر کاربرانی که با این کاربر در ارتباط بودند هم دسترسی داشت.
فیسبوک که بیش از دو سال از این درز امنیتی اطلاع داشت هیچ اقدامی برای محافظت از کاربران خود انجام نداده بود. کمبریج آنالیتیک در پی افشاگریهای رسانهای بر ضد این شرکت، مشتریان و منابع خود را از دست داد و در سال ۲۰۱۸ اعلام ورشکستگی کرد.
پوتین حاضر به استفاده از اینترنت نیست
روزنامه وال استریت ژورنال در گزارش جدیدی نوشت: ولادیمیر پوتین از لحاظ تاریخی، از استفاده از اینترنت اجتناب کرده، زیرا نگران جاسوسی افراد از فعالیتش بوده است.
رئیس جمهور روسیه به دلیل واهمه از شنود دیجیتالی، همواره از آنلاین بودن امتناع کرده و وابستگی بیشتری به اسناد فیزیکی پیدا کرده که توسط مشاورانش فراهم میشود و این امر، شامل مسائل فوری هم میشود.
به عنوان مثال، جدیدترین اخبار جنگ در اوکراین ممکن است روزها طول بکشد به دست پوتین برسد و هنگامی که به دست او میرسد، ممکن است قدیمی شده باشد. اطلاعات میدان نبرد، از فرماندهان در خط مقدم، به سرویس امنیت فدرال ارسال میشود و سپس به شورای امنیت روسیه داده میشود. دبیر این شورا هم اطلاعات مذکور را به پوتین میدهد.
رسانه دولتی روسیه پیش از این در سال ۲۰۲۰ گزارش کرده بود هرچند پوتین گاهی از اینترنت استفاده میکند، اما هرگز از تلفن هوشمند استفاده نکرده است.
دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین گفته است: رئیس جمهور روسیه تلفن هوشمند ندارد. چنین چیزی، غیرممکن است.
حمله سایبری خارجی به پیامرسانهای ایرانی خنثی شد
مدیرعامل شرکت ارتباطات زیرساخت: در ساعت اوج استفاده مردم از پیامرسانهای داخلی، حملات شدید منع خدمت توزیعشده (DDoS) از خارج کشور جهت جلوگیری از سرویسدهی مناسب پیامرسانها آغاز شد و با سرویس DDoS mitigation که ساخته جوانان ایرانی است، جلوی حمله گرفته شد.
🔹چتر مقابله با این حملات شامل تمام سرویسهای داخلی خواهد شد.
اطلاعات ۴۰۰ میلیون کاربر توییتر در دارک وب به فروش گذاشته شد
🔹در یکی از بزرگترین رخنههای امنیتی تاریخ توییتر ظاهراً اطلاعات ۴۰۰ میلیون کاربر این شبکه اجتماعی در دارکوب برای فروش عرضه شده است.
🔹خبر این رخنه در شرایطی منتشر شده که کمیسیون حفاظت از اطلاعات ایرلند دیروز از آغاز تحقیقاتی درباره آخرین نشت اطلاعاتی در این پلتفرم خبر داده بود.
🔹 هکرها برای نمونه اطلاعات ۱۰۰۰ اکانت سرشناس مثل بنیانگذار اتریوم و ترامپ را به اشتراک گذاشتهاند.
🔹آخرین بار هکرها اطلاعات بیش از ۵.۴ میلیون کاربر توییتر را در ازای ۳۰ هزار دلار بهفروش گذاشته بودند. این اطلاعات شامل آیدی، نام، نام ورود به حساب، موقعیت مکانی، ایمیل و شماره تلفن میشد
📝 پایان هرجومرج سایبری؛ چگونه میتوان نظم دیجیتال نوینی ساخت؟
نوشته جوزف نای
✅ حملات باجافزاری، مداخله در انتخابات، جاسوسی از شرکتها، تهدید شبکههای برقرسانی؛ با توجه به سیل سرتیتر خبرها در این روزها، ظاهراً نمیتوان امید چندانی داشت که بتوانیم در هرجومرج فضای سایبری، نظمی ولو جزئی برپا سازیم...
مطالعه متن کامل:
https://b2n.ir/k89415
📝 شبکه مرموزی از بازیگران آنلاین و آفلاین ایران را هدف گرفتهاند
✅ در دومین روز از نشست تاریخی سازمان همکاریهای شانگهای در سمرقند ازبکستان در ۱۶ سپتامبر 2022، شی جینپینگ از اعضای آسیای میانه خواست تا برای متوقف کردن «نیروهای خارجی» در مسیر به راه انداختن «انقلاب های رنگی» در منطقه با یکدیگر همکاری کنند...
📑 مطالعه متن کامل:
https://b2n.ir/b32504
هوش مصنوعی مسئول:
هوش مصنوعی مسئول، یک چارچوب حاکمیتی است که نحوه برخورد یک سازمان خاص با چالشهای اخلاقی و قانونی هوش مصنوعی را مستند میکند. رفع ابهام در خصوص این مورد که اگر مشکلی پیش بیاید، مسئولیت آن با چه کسی است، از محرکهای اصلی شکلگیری هوش مصنوعی مسئول است.
استفاده از کلمه "مسئول" بهطور جامع هم اخلاق و هم دموکراسی را در بر میگیرد. اکنون که برنامههای نرمافزاری با ویژگیهای هوش مصنوعی رایجتر شدهاند، بهطور فزایندهای نیاز به وجود استانداردهایی فراتر از استانداردهایی که ایزاک آسیموف در "سه قانون روباتیک" خود ارائه کرده است، احساس میشود. این فناوری ممکن است به دلایلی به صورت تصادفی یا تعمداً مورد سوءاستفاده قرار گیرد و بسیاری از سوءاستفادهها ناشی از سوگیری در انتخاب دادهها برای آموزش برنامه هوش مصنوعی است.
مطالعه متن کامل:
https://b2n.ir/s48351
سرمایه گذاری در رزلت آری یا نه؟
🔺رزلت با عنوان سرمایه گذاری در حوزه رمزارزها، در حال جذب سپرده کاربران ایرانی است.
🔺بررسی روند فعالیت شرکت در سه حوزه ارائه مجوز، مدل درآمدزایی و اطلاعات هویتی این شرکت را در رسته طرح های پرریسک سرمایه گذاری قرار می دهد.
http://iranhoshdar.ir/NewsB/1/42417
امکانات جدید در بروز رسانی آینده تلگرام:
✓امکان مخفیکردن اعضای گروه برای گروههایی که بیش از ۱۰۰ عضو دارند/ فقط مدیران قادر به مشاهده فهرست اعضا خواهند بود.
✓اضافه شدن گزینهای برای پاککردن خودکار حافظهی کش چتهای شخصی، گروهها و کانالها بهطور جداگانه در بخش Data and storage/ امکان افزودن چتها و کانالها به فهرست استثناها وجود خواهد داشت تا کش آنها پاک نشود.
✓قابلیت قراردادن آواتار جداگانه برای کسانی که اجازهی دیدن آواتار اصلی را ندارند/ امکان آپلود آواتار برای مخاطبان موردنظر یا آواتار موقت برای مخاطبان بدون آواتار
⭕این بار با «الوبیزینس» چه کسانی قربانی کلاهبرداری رمزارزی خواهند شد؟
🔺«الوبیزینس» که خود را صندوق سرمایهگذاری رمزارزی مینامد و این روزها با تبلیغ گسترده اینفلوئنسرها بر سر زبانها افتاده به نظر میرسد یک بیزینس بر پایه دسیسه پانزی است.
🔺این شرکت که حتی نام خود را از یکی از کسبوکارهای داخلی جعل کرده، مدعی پرداخت منظم سودهای کلان به سرمایهگذاران است.
مطالعه متن کامل:
http://iranhoshdar.ir/Newsb/1/42418
رسانههای اجتماعی سانسورچی دولت آمریکا
ایلان ماسک مدیر عامل توییتر: تمامی رسانههای اجتماعی مشغول سانسور شدید هستند. دولت آمریکا در این زمینه دخالت چشمگیر داشته و گاهی به طور آشکار فرمان میدهد. به عنوان مثال گوگل برخی از لینکها را ناپدید میکند.
🔻 پیشبینیها از اوضاع سیلیکونولی در سال ۲۰۲۳
فرقی ندارد آبوهوای اقتصاد چطور باشد؛ به نظر میرسد آسمان سیلیکونولی همیشه آفتابی است. در یک دهه منتهی به سال ۲۰۲۱، درآمد و سود پنج غول تکنولوژی آمریکا – یعنی اپل، مایکروسافت، آلفابت، آمازون و متا- تا پنج برابر بیشتر از نرخ رشد تولید ناخالص داخلی آمریکا افزایش داشته است.
مطالعه متن کامل:
https://itiran.com/?p=123222
یک برش از کتاب «فرهنگ شهرت»:
بلوم (۲۰۰۳) مینویسد «وقتیکه معلوم شود زیبایی آنها با عمل جراحی به دست آمده و هرکدام از ما میتوانستیم با پرداخت پول همین کار را بکنیم، دیگر کشتهمردۀ آنها نخواهیم بود. وقتیکه خودمان هم وارد این توهم شویم، دیگر توهمی وجود نخواهد داشت چون تفاوتی میان آنها (توهم بدنهای چهرههای مشهور) و ما (بدنهای واقعیمان) نخواهد بود».
🔺 پس از اینکه یک هکر ادعا کرد اطلاعات خصوصی مرتبط با بیش از 400 میلیون حساب کاربری توییتر را در اختیار دارد، یک مقام ناظر قرار است در مورد این شبکه اجتماعی تحقیق کند.
🔹 گفته میشود در جریان این رخنه امنیتی عظیم، حساب «اسکات موریسون»، نخستوزیر سابق استرالیا به همراه افراد مشهور دیگری مانند «کارا دلوین»، بازیگر آمریکایی هک شده است.
🔹 هکر توییتر که Ryushi نام دارد، برای تحویل دادهها 200 هزار دلار هزینه درخواست کرده است.
🔹 گفته میشود که هکر موفق شده است این دادهها را که شامل شماره تلفن و ایمیل افراد مشهور، سیاستمداران، شرکتها، کاربران عادی و بسیاری از نامهای کاربری خاص میشود را از طریق یک آسیبپذیری در سایت توییتر جمعآوری کند.