بینگ ،جایگزین گوگل در گوشیهای سامسونگ میشود؟
🔹 طبق گزارش نیویورک تایمز، سامسونگ در ماه مارس ۲۰۲۳ به گوگل اعلام کرد که احتمالا قصد دارد موتور جستجوری پیشفرض گوشیهای خود را از گوگل به بینگ تغییر دهد؛ همین موضوع مدیران گوگل را نگران کرده است.
🔹 جایگزینی بینگ با گوگل در گوشیهای سامسونگ میتواند سهم و درآمد گوگل را در جستجو کم کند ؛ بخصوص اینکه آمارها میگویند بسیاری از کاربران، علاقهای به جایگزین کردن تنظیمات پیشفرض گوشی ندارند
واتساپ بالاخره از امکان ازمایشی استفاده از یک شماره در چند گوشی به صورت همزمان رونمایی کرد.
🔹 به کمک قابلیت جدید Companion mode این امکان به وجود آمده که از یک اکانت واتساپ روی حداکثر چهار گوشی یا تبلت استفاده شود.
🔹این قابلیت فعلا فقط در نسخه بتای واتساپ اندروید عرضه شده است. پس از نصب واتساپ روی یک ابزار جدید، کافیست در صفحه ورود روی سه نقطه کلیک و to existing account را انتخاب کنید. در مرحله بعد هم تنها با اسکن کردن QR Code میتوانید وارد اکانت واتساپ در گوشی دوم شوید. پیامها هم در همه ابزارها بین هم سینک خواهند شد.
گوگل اخیراً ۳۶ برنامهی مخرب اندرویدی که اقداماتی را بدون اجازهی کاربران روی دستگاهشان انجام میدادند،از فروشگاه گوگلپلی حذف کرده است. اپلیکیشن های حذف شده صد میلیون بار دانلود شده بودند!
برخی از اپلیکشنهای یادشده از کتابخانهای به نام Goldoson برای جمعآوری اطلاعاتی مثل فهرست اپلیکیشنهای نصبشده، اطلاعات شبکهی وایفای، بلوتوث و موقعیت مکانی از گوشی کاربران بهره گرفتهاند. کتابخانهی مذکور میتواند بدون اطلاع کاربر و در پسزمینهی دستگاه روی آگهیهای مختلف نیز کلیک کند.
موضوعات مورد توجه کاربران شبکههای اجتماعی در حوزه ورزش:
بررسی محتوای منتشر شده درتوییتر و کانالهای تلگرام در سال ۱۴۰۱ نشان میدهد ۴ موضوع زیر در حوزهٔ ورزشی، تعداد بیشتری از کاربران را به انتشار محتوا ترغیب کردهاند:
1️⃣جام جهانی ۲۰۲۲ قطر
2️⃣همگروهی ایران با آمریکا و انگلیس در قرعهکشی جام جهانی
3️⃣حضور ایران در مسابقات جام جهانی کشتی فرنگی
4️⃣حضور ایران در مسابقات جام جهانی کشتی آزاد
در میان موضوعات بالا، بیش از ۴۵۸ هزار کاربر توییتر و کانال تلگرامی به جام جهانی ۲۰۲۲ قطر پرداختهاند؛ در حالی که موضوعات دوم به بعد هر کدام کمتر از ۵۰ هزار کاربر توییتر و کانال تلگرام را به انتشار محتوا ترغیب کردهاند
برچسب جالب توییتر برای رسانۀ دولتی کانادا
🔹چند روز پیش توییتر روی پروفایل شبکۀ دولتی CBC کانادا برچسبِ «تامینمالیشده توسط دولت» را قرار داد. پس از این ماجرا CBC در اعتراض به این برچسب فعالیت حساب توییتریاش را متوقف کرد و مدعی شد که کمتر از ۷۰ درصه بودجهاش دولتی است.
🔸حالا توییتر در واکنش به این ادعا برچسب پروفایل این شرکت را اصلاح کرده و نوشته: ۶۹ درصد تامینمالیشده توسط دولت!
🌐 ادعای مایکروسافت درباره نقش گروه هکری ایرانی در حمله به اهدافی در آمریکا
🔹روزنامه آمریکایی واشنگتن پست به نقل از مایکروسافت ادعا کرد که یک گروه هکری مرتبط با دولت ایران که تاکتیک آن پیش از این عملیات شناسایی بود، اکنون روش خود را تغییر داده و به هدف قرار دادن زیرساختهای حیاتی آمریکا برای انجام حملات سایبری مخرب متمرکز شده است.
🔹مایکروسافت خاطرنشان کرد که تغییر رویکرد در سال ۲۰۲۱ آغاز شد و مصادف با دورهای بود که ایران متحمل حملات سایبری شده و اسرائیل و آمریکا را مقصر آن دانست.
🔹مایکروسافت میگوید هکرها متعلق به گروهی به نام «طوفان شنی نعنا» هستند که قبلاً ابا نام «فسفر» توسط شرکت مایکروسافت شناسایی میشد و سایر شرکتهای امنیت سایبری آن را «بچه گربه ملوس» مینامیدند.
🌐 اپلیکیشن Superchat منتشر شد؛ گفتوگو با شخصیتهای تاریخی و داستانی از طریق ChatGPT
🔺 این برنامه به کاربران iOS اجازه میدهد تا از طریق هوش مصنوعی ChatGPT با شخصیتهای تاریخی نظیر شکسپیر، انیشتین، کلئوپاترا یا شخصیتهای داستانی مثل شرلوک هولمز، تور یا سفید برفی صحبت کنند.
🔹 این اپلیکیشن میتواند ابزاری مناسب برای آشنایی کودکان با شخصیتهای تاریخی نظیر بتهوون یا داوینچی باشد.
🔹با توجه به این که کودکان بخشی از مخاطبان این برنامه هستند، سازندگان Superchat شخصیتهایی را بهعنوان نماینده مشاغل مختلف نظیر باغبانی، آشپزی و پزشکی را هم به این اپلیکیشن آوردهاند تا بچهها بتوانند با آنها حرف بزنند و با کارشان آشنا شوند.
🔹شرکت سازنده،دستیار هوش مصنوعی با نام «آریا» را در دسترس استفاده کنندگان این اپلیکیشن قرار داده که میتواند در انجام امور روزانه مثل نوشتن ایمیلها یا متنهای تبلیغاتی به کاربران کمک کند.
کارهایی که هنگام چت با چتجیپیتی هرگز نباید انجام داد:
چتجیپیتی همچنین از دادههایی که در چتها وارد میکنید استفاده میکند، بنابراین جزئیات شخصی را در مکالمه وارد نکنید. همه چیز ذخیره میشود و شما هرگز نمیتوانید از OpenAI بخواهید که آن دادهها را حذف کند.
مطالعه متن کامل:
https://www.iribnews.ir/00G1RM
ناتوانی دولتهای غربی در مقابله با سایهنویسی دیجیتال:
افرادی که در فضای مجازی خود را به جای کسانی دیگر جا میزنند و از زبان آنها مطالبی بیان میکنند به سایهنویس دیجیتال شهرت دارند.
محققان، نویسندگان جعلی یا سایهنویس دیجیتال را ردیابی کردهاند و نشان دادهاند که چگونه نام چندین مقام دولتی، نمایندگان ناتو و روزنامهنگاران را در سراسر اروپا جعل کردهاند.
این گروه که در سال ۲۰۲۲ از پلتفرمهای متا ممنوع شد، هزاران کاربر ایمیل را تحت تأثیر قرار داده، دهها حساب رسانههای اجتماعی و وبسایتهای رسانهای را هک کرده و صدها پست وبلاگ نادرست را منتشر کرده است. یافتههای دانشگاه کاردیف میگوید که این مساله به دلیل گستردگی و دستکاری اطلاعات واقعی در مقیاس صنعتی نگران کننده است.
این گروه که تصور میشود ترکیبی از اپراتورهای بلاروسی و روسی است، از سال ۲۰۱۶ فعال بوده است. زمان بندی و برنامه ریزی عملیات این گروه با رویدادهای مهم سیاسی مانند انتخابات یا تمرینات نظامی است.
به گفته محققان، نویسندگان جعلی از هر دو مؤلفه سایبری و نفوذ روانی در عملیات خود استفاده میکنند - و به همین دلیل است که فعالیت این گروه، با وجود اینکه در طول سالها کاملاً ثابت بوده است، کم درک شده است. غرب در واقع نمیداند که با چه کسی سروکار دارد: آیا کشور خاصی پشت آن است یا یک گروه هکر مستقل؟
آنلی آهونن نویسنده گزارش میگوید: " نویسندگان جعلی نمونهای از عملیات مداوم، در مقیاس بزرگ و با منابع خوب است، اما با تاکتیکهای بسیار متفاوت. در حال حاضر، عملیات سایبری و نفوذ روانی بهعنوان زمینههای جداگانه، با مجموعههای متمایز از دانش تخصصی شناخته میشوند. یک رویکرد هماهنگتر، که هر دو حوزه تحقیقاتی را گرد هم میآورد، میتواند راهی موفقتر برای مبارزه با اطلاعات نادرست و اطلاعرسانی به مردم باشد. "
به گفته پروفسور مارتین اینس، مدیر مؤسسه نوآوری امنیت، جنایت و اطلاعات دانشگاه کاردیف، دولتهای غربی رویکردی جامع برای مشکل نویسندگان جعلی ندارند، زیرا تاکنون تنها جنبههای مجزایی از گروه را تجزیه و تحلیل کردهاند و تصویر جامع تری از گروه را مشاهده نکردهاند.
اخیراً در ژانویه ۲۰۲۲، اوکراین به طور موقت یک حمله سایبری علیه دهها وبسایت دولتی را به فعالیت سایبری کمپین نویسندگان جعلی نسبت دادهاند. اوکراین ادعا کرد که مقر عملیات مینسک پایتخت بلاروس و متحد سرسخت روسیه است.
ظرف روزهای اخیر با بروز رسانی جدید در پیام رسان های ایرانی، وارد تنظیمات شده و در بخش «امنیت و حریم خصوصی» گزینه« ارتباط با سایر پیام رسان ها » را روشن کنید تا قابلیت اینترکانکشن فعال شود
پ.ن:
با این قابلیت پیامرسانهای داخلی می توانند بین خودشان پیام رد و بدل کنند
لغزشگاه
ظرف روزهای اخیر با بروز رسانی جدید در پیام رسان های ایرانی، وارد تنظیمات شده و در بخش «امنیت و حریم
base.apk
41.12M
نسخه جدید ایتا با قابلیت اتصال به سایر پیام رسان ها
لغزشگاه
ظرف روزهای اخیر با بروز رسانی جدید در پیام رسان های ایرانی، وارد تنظیمات شده و در بخش «امنیت و حریم
در حال حاضر چهار پیام رسان ایرانی بله، ایتا، گپ و آی گپ به یکدیگر متصل شده اند.
در گام بعدی نیز قرار است به این چرخه اتصال پیامرسانهای سروش پلاس و روبیکا اضافه شوند.
در این سایت بیش از سه هزار ابزار هوش مصنوعی به صورت طبقهبندی شده قرار دارد که با جستجو در آن میتوانید ابزار مورد نیازتان را پیدا کنید:
https://topai.tools
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پلیس فتا: قبل از سرمایهگذاریهای مجازی با شماره ۰۹۶۳۸۰ تماس بگیرید تا از اعتبار محل سرمایهگذاری مطمئن شوید.
قابلیت جدیدی به نام AI Denoise به نرمافزار لایتروم (Lightroom) ادوبی اضافه شده که در آن هوش مصنوعی قادر است نویز موجود در تصویر را حذف کند؛ با این کار کیفیت تصاویر ثبتشده در نور کم بهمیزان چشمگیری افزایش خواهد یافت
اضافه شدن 10 قصه جدید به مجموعه «قصهها و بازیهای قرآنی»
این اپلیکیشن با هدف آشنایی کودکان 3 تا 10 سال با داستانهای قرآن کریم و پیامبران الهی و ارائه مفاهیم و تعالیم اسلامی با زبانی شیوا در قالب 20 داستان جذاب و تعاملی , 90 مینی گیم و ۱۲ بازی قرآنی درون برنامهای و به شیوه بازی و قصههای تعاملی- ماجرایی با روایتی دلنشین و جذاب طراحی و تولید شده است.
لینک دانلود در کافه بازار:
http://cafebazaar.ir/app/?id=com.mehad.quran_stories&ref=share
زلزله بزرگ در غرب ایران؟!
توئیت تازۀ هوگربیتس هلندی که ادعا میکند میتواند زلزله را پیشگویی کند از صفحات زرد پرمخاطب فارسی سر درآورده تا اسباب نگرانی تعدادی از هموطنانمان شود.
ادمینهای چنین صفحاتی در صورتی که اطلاعات صحیح داشتند و برایشان افزایش دنبالکننده بر اطلاعرسانی صحیح اولویت نداشت، میتوانستند زیر همین خبر بنویسند:
🔹پیشگوییهای متعدد این شخص از جمله پیشگویی چند هفته قبلش درباره ایران محقق نشده!
🔹اینکه میگویند زلزلۀ ترکیه را پیشبینی کرده بود واقعیت ندارد!
🔹او تاکنون یک پیشگویی درست هم نداشته و اگر از بین انبوهی ادعای پیشگویی زلزله یک یا چند بارش هم درست باشد نمیتوان به آن استناد کرد! مثل ۲ حدس صحیح در ۳۰۰ بار تاس ریختن!
اینها را که ننوشتهاند،او را «پروفسور» و «دانشمند» هم نامیدهاند!
خودش که خود را پروفسور و دانشمند ننامیده، اما میگوید پژوهشگر است.
پژوهشگر کجا؟
در شرکت خودش!
او تحصیلات یا فعالیت علمی در رشتههای مرتبط با زلزله هم ندارد.
جدیدترین آمار وزیر ارتباطات از تعداد کاربران فعال ماهیانه پیامرسانهای داخلی:
» روبیکا : ۴۰ میلیون
» ایتا : ۲۲ میلیون
» بله: ۱۶/۵ میلیون
» سروش پلاس: ۱۰/۵ میلیون