مقررات جدید چین در مورد هوش مصنوعی مولد:
فایننشال تایمز به نقل از افراد آگاه اعلام کرد که اداره فضای سایبری چین قصد دارد سیستمی ایجاد کند که شرکتها را مجبور میکند قبل از انتشار سیستم های هوش مصنوعی مولد مجوز بگیرند.
اداره فضای سایبری چین (CAC)، پیشنویس مقررات مربوط به هوش مصنوعی مولد را جهت کنترل شرکتهای فناوری منتشر کرد.
پیشنویس مقررات، شامل خطرات هوش مصنوعی و نقش دولت چین در صنعت فناوری میباشد. بسیاری از بندهای این پیشنویس ، اصولی هستند که منتقدان هوش مصنوعی در اروپا و آمریکا از آن دفاع میکنند.
بر اساس این پیش نویس، دادههای مورد استفاده برای آموزش مدلهای هوش مصنوعی مولد نباید مالکیت معنوی یا حریم خصوصی را نقض کند. الگوریتمهای هوش مصنوعی نباید نسبت به نژاد، قومیت، سن، جنسیت و سایر ویژگیها تبعیض قائل شود و شرکتهای هوش مصنوعی باید نسبت به ارائه محصولات خود شفاف باشند.همچنین ،شرکتهای هوش مصنوعی چینی باید محصولات مولد هوش مصنوعی خود را در اداره فضای سایبری چین ثبت نمایند و قبل از انتشار عمومی و در دسترس قرار گرفتن، آنها را برای ارزیابی امنیتی به این اداره ارسال کنند و مجوز بگیرند.
شرکتهای فناوری باید مطمئن شوند که هوش مصنوعی توسعه یافته شان ،قصد براندازی دولت یا سرنگونی حزب کمونیست چین و یا اقداماتی برای ایجاد تفرقه در کشور ،تولید محتوای غیراخلاقی ، افراط گرایی، تروریسم یا تبعیض را ندارد. افرادی که قوانین را نقض کنند مبالغی مابین ۱۰هزار یوان تا ۱۰۰هزار یوان جریمه خواهند شد.
اگرچه مقررات مربوط به هوش مصنوعی مولد در چین،در حال حاضر فقط به صورت پیشنویس هستند اما این موضوع، نشان دهنده رویکرد نظارتی اداره فضای سایبری چین است
⭕️ شرکت OpenAI برای ساخت یک فروشگاه ابزار های هوش مصنوعی خود را آماده می کند
🔹گزارشهای منتشر شده نشان می دهد شرکت OpenAI به دنبال طراحی و اجرای یک استور است که بتواند در آن ابزار های هوش مصنوعی را ارائه کند. در این فروشگاه قرار است کلیه محصولات این شرکت برای فروش عرضه شود.
آیا پایان عصر شبکههای اجتماعی نزدیک است؟
دوران شبکه های اجتماعی در اینترنت رو به اتمام است و هماکنون هم شاهد نشانههای این اتفاق هستیم. توییتر در سراشیبی قرار دارد و بهنظر میرسد در چند سال اخیر حرکت روبهافولی داشته است؛ مخصوصاً از زمانی که ایلان ماسک در پاییز گذشته این شبکه اجتماعی را خرید، وضعیت بدتر شد.
مطالعه متن کامل:
https://dgto.ir/32e-
با تشکیل نظام اسلامی، دشمنیها با اسلام شدّت پیدا کرده است / تبلیغ در دوره پسا اینترنت و هوش مصنوعی اهمیت مضاعف دارد
رهبر معظم انقلاب در دیدار مبلغان و طلاب حوزههای علمیه:اولویت حوزهها تبلیغ است. در همهی دورهها این جور بوده، اما در دورهی ما بالخصوص مضاعف است این اهمیت. برای اینکه ما در دورهی ما یک اتفاقی افتاده است که در طول هزار سال بیش از هزار سال از صدر اسلام چنین اتفاقی نیفتاده بود، و آن حاکمیت اسلام بود. تشکیل سازمان سیاسی مدیریت کشور در شکل محتوای اسلامی این سابقه ندارد. وقتی که یک چنین وضعی هست، طبعاً دشمنیهای با اسلام شدّت پیدا میکند.
پس تبلیغ در دورهی ما اهمیت مضاعف پیدا میکند. هم از جهت اینکه در نظام اسلامی پایهی قوام نظام مردماند، ایمان مردم است. اگر چنانچه ایمان مردم نباشد نظام نخواهد بود.
اندروید ۱۴، سال ساخت گوشی را به شما نشان خواهد داد
🔹 گوگل در چهارمین بتای اندروید ۱۴ توضیحاتی را به بخش تنظیمات سیستمعامل اضافه کرده که سال ساخت دستگاهها را نشان میدهد. این اطلاعات که تحت عنوان Manufactured Year ارائه شده، از مسیر Settings > About phone > Model قابل دستیابی است.
🔹 این ویژگی در نسخه فعلی فقط سال تولید دستگاه را نشان میدهد و اطلاعاتی پیرامون ماه یا روز تولید دستگاه را ارائه نمیکند. بااینحال، نمایش سال تولید هم میتواند برای کاربرانی که خواستار بررسی عمر دستگاه خود هستند، مفید باشد.
تقویت امنیت کاربران واتس اپ با یک گزینه جدید
🔹واتساپ با فراهم کردن امکان مخفی کردن شماره تلفن خود از دیگران، امنیت را برای کاربران گروهها در این پیامرسان، تقویت میکند.
استفاده از آواتار در تماسهای تصویری اینستاگرام امکان پذیر شد:
متا از عرضه ابزاری جدید خبر داد که به کاربر اجازه میدهد از آواتارهای کارتونی در تماسهای تصویری خود استفاده کند. آنچه متا را به عرضه این قابلیت سوق داد، عدم تمایل بسیاری از کاربران به حضور در مقابل دوربین گوشی یا لپتاپ حین برقراری تماسهای تصویری بوده است.
متا از این قابلیت به عنوان «گزینه سوم» یاد میکند که بین تماس صوتی و تماس ویدیویی کامل با حضور فرد جای میگیرد. به گفته این شرکت، کاربران با انتخاب این گزینه، میتوانند با هر لباس و در هر نقطه از خانه، تماس تصویری برقرار کنند چرا که تنها یک آواتار از آنها به نمایش درخواهد آمد.
معاون علمی و فناوری ریاستجمهوری: باید خودمان تولیدکننده هوش مصنوعی باشیم؛ اگر در این فناوریها نقش تولیدکننده نداشته باشیم، تبدیل به مصرفکننده معمولی شده و بهتدریج از بازار خارج میشویم / برنامه داریم که شش هاب فناوری برای حمایت و تولید فناوری ایجاد کنیم که سه هاب در حوزه هوش مصنوعی، میکروالکترونیک و هوش مصنوعی هستند.
بهترین افزونه های کروم برای ChatGPT
https://www.zoomit.ir/software-application/406418-best-chatgpt-chrome-extensions/
گوگل توسعه چتبات هوش مصنوعی Gen Z خود را متوقف کرد
گوگل درحال کار روی یک چتبات هوش مصنوعی موبایل به نام Bubble Characters برای کاربران نسل زد بود که با کاراکترهای دیجیتالی خود یک تجربه تعاملی را برای آنها بهوجود میآورد. اما اکنون گوگل به اعضای تیم توسعه این برنامه دستور داده برای تمرکز روی Bard، توسعه آن را متوقف کنند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید: ابزار هوش مصنوعی Generative Fill در نسخه بتای فتوشاپ میتواند در یک ویدئو، محیط پیرامونی را گسترش دهد.
معرفی کتاب«تضعیف ونزوئلا با پروپاگاندای آمریکایی»
🔹جاستین پودور و جو امرسبرگر در کتاب «تهدید فوقالعاده: امپراطوری ایالات متحده، رسانهها و بیست سال تلاش برای کودتا در ونزوئلا» به مطالعه موردی ونزوئلا و تلاشهای آمریکا از سال ۲۰۰۲ برای سرنگونی دولت چاویستا پرداختهاند.
🔹آنها نشان میدهند که چگونه رسانههای غربی، سازمانهای غیردولتی و دولتهای قدرتمند همپیمان با آمریکا، برای فریب مردم در حوزه سیاست خارجی تلاش میکنند. همچنین این کتاب به بررسی کودتاهایی که تحت حمایت آمریکا در قرن بیست و یکم صورت گرفته، میپردازد.
🔹نویسندگان این کتاب میگویند: «هرگز نباید دستگاه تبلیغاتی که از امپریالیسم ایالات متحده حمایت میکند را دست کم گرفت. تبلیغاتی که به شدت قانعکننده، هولناک و فریبکار است.»
🔹آنها معتقدند تشخیص صحت ادعاهای آمریکا علیه دولتی که آن را به عنوان دشمن معرفی کرده، همیشه کار آسانی نیست و تصور دنیاهای جدید تنها وقتی امکانپذیر است که بتوانیم خود را از تبلیغات امپریالیستی رها کنیم.
https://gerdab.ir/0009PF
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سابق جوانها را از رفیق و مصاحب بد برحذر میداشتیم؛ حالا مصاحب بد داخل جیبش است
رهبر معظم انقلاب در دیدار مبلغین و طلاب حوزههای علمیه سراسر کشور:
🔹سابق ما نصیحت میکردیم جوانها را و برحذر میداشتیم از رفیق بد، مصاحب بد؛ حالا مصاحب بد داخل جیبش است، صفحهی مصاحبِ بد جلوی چشمش است، همه چیز در آن هست. این مخاطب را بشناسید. اگر چنانچه ما موادّ تبلیغیمان و شیوهی تبلیغمان متناسب با این وضعیّت مخاطب نباشد، ناموفّق خواهیم بود.
🤖 بیل گیتس: خطرات هوش مصنوعی واقعی اما قابل کنترل هستند
🔹«بیل گیتس»، یکی از بنیانگذاران شرکت مایکروسافت به پتانسیل هوش مصنوعی معتقد است و اغلب روی این موضوع تأکید میکند که مدلهایی مانند ChatGPT مهمترین پیشرفت فناوری از زمان ظهور رایانههای شخصی هستند.
🔹 بیل گیتس اشاره میکند که هرچند ظهور هوش مصنوعی میتواند منجر به مشکلاتی مانند رواج دیپفیک، الگوریتمهای غیرمنصفانه و تقلب در مدارس شود، اما مشکلات ناشی از این فناوری قابل حل هستند.
🔹 به باور همبنیانگذار مایکروسافت، مقرراتی که این فناوری به آن نیاز دارد، «محدودیت سرعت و کمربند ایمنی» است: «پس از اینکه اولین خودروها وارد جاده شدند، اولین تصادفها رخ داد. اما ما خودروها را ممنوع نکردیم، بلکه محدودیتهای سرعت، استانداردهای ایمنی، الزامات صدور گواهینامه، قوانین رانندگی در حالت غیرطبیعی و سایر قوانین جادهای را پذیرفتیم.»
سامانه امنیتی وزارت خارجه آمریکا هک شد
سخنگوی وزارت امور خارجه آمریکا: مسئولیت حفاظت از این سامانه به عهده مایکروسافت بوده است/کارشناسان امنیت سایبری امریکا هنوز نتوانسته اند منشاء این هک را مشخص کنند.
ملاحظات اخلاقی و حقوقی در استفاده نظامی از هوش مصنوعی/ فراخوانی برای اقدامات مسئولانه
⬅️ در سالهای اخیر، فناوریهای هوش مصنوعی پیشرفتهای چشمگیری داشته و بخشهای مختلف از جمله حوزه نظامی را متحول کرده است. بااینحال، ادغام قابلیتهای هوش مصنوعی در عملیات نظامی ملاحظات و نگرانیهای اخلاقی عمیقی را به وجود آورده است که نیازمند رویکردی مسئولانه برای توسعه، استقرار و استفاده از آنها است...
https://b2n.ir/z90109
حمله هکری به سرورهای بنیاد شهید تأیید شد
🔹طی دو روز اخیر اخباری مبنی بر هک شدن سرورهای بنیاد شهید و امور ایثارگران در فضای مجازی منتشر شد. یک گروه هکری بنام بختک مسئولیت این اقدام را بر عهده گرفته و مدعی شده تمام اطلاعات و Backupهای ستاد مرکزی را حذف کرده است.
🔹بنیاد شهید و امور ایثارگران در بیانیهای آورده: همزمان با جا به جایی صورت گرفته در ساختمان ستاد مرکزی بنیاد شهید و امور ایثارگران و تغییرات ایجاد شده در زیرساختهای حوزه فن آوری اطلاعات، طی روزهای گذشته سامانههای اینترنتی این بنیاد با حملات سایبری رو به رو شد که این حملات در همان دقایق اولیه مورد رصد کارشناسان فنی قرار گرفته و کنترل گردید.
با Poe آشنا شوید؛ دسترسی به تمام ابزارهای رایگان و پولی هوش مصنوعی
https://gadgetnews.net/769672/access-to-all-artificial-intelligence-tools-with-poe/
🔸موضع شورای حقوق بشر سازمان ملل در برابر هوش مصنوعی
شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد روز جمعه قطعنامهای را تصویب کرد که در آن از جامعه جهانی خواسته شده در برابر گسترش استفاده از هوشمصنوعی، تدابیری حمایتی و نظارتی اتخاذ کنند.
در قطعنامه تصویب شده، بر لزوم "شفافیت" سیستمهای هوش مصنوعی تاکید شده است. شورای حقوق بشر سازمانملل همچنین خواستار جمعآوری، استفاده، اشتراکگذاری، آرشیو و حذف دادههای هوش مصنوعی طبق ساز و کارهای سازگار با حقوقبشر شده است.
شورای حقوق بشر سازمان ملل پیش از این به موضوع فناوریهای نوین پرداخته بود اما این برای اولین بار است که این نهاد به طور مشخص درباره هوش مصنوعی و استفاده از آن اعلام نظر میکند.
✅ گسترش فعالیت جهانی چتبات هوش مصنوعی Bard
🔹 شرکت آلفابت اعلام کرد که چتبات هوش مصنوعی خود، موسوم به «Bard» را در اروپا و برزیل راهاندازی میکند.
🔹 شرکت گوگل همچنین ویژگیهای جدیدی به چتبات «Bard» اضافه کرده است که به زودی در سراسر جهان اعمال خواهد شد. جک کراچیک، مدیر ارشد محصولات گوگل، در پستی وبلاگی نوشت: «از امروز میتوانید، با بیشاز ۴۰ زبان از جمله عربی، چینی، آلمانی، هندی و اسپانیایی، با «Bard» گفتگو کنید.»
🔹 وی افزود که کاربران اکنون میتوانند، لحن و سبک پاسخهای بارد را به ساده، بلند، آهسته، حرفهای یا معمولی تغییر دهند. افراد همچنین میتوانند، مکالمات را پین کرده یا تغییر نام دهند، کدها را استخراج و در درخواستهای خود از تصویر استفاده کنند.
🔻 راهاندازی «Bard» پیشتر در اتحادیه اروپا توسط نهادهای تنظیمگر حریم خصوصی محلی متوقف شده بود؛ اما گوگل گفتوگو با سازمانهای مذکور را ادامه و درباره مسائل مربوط به شفافیت، انتخاب و کنترل به آنها اطمینان داد.