هدایت شده از لاله های ایل لری جنوب کرمان
شهید فرج الله زمزم در سال 1336 در یکی از روستاهای شهرستان رابر در خانواده ای از عشایر ایل لری دیده به جهان گشود. او نزدیک 24 سال عمر خود را با سربلندی گذراند. شغل او از کودکی دامداری بود و همراه اقوام خویش ییلاق و قشلاق می نمود و در این مدت سختیهای زیادی را متحمل شد. پس از چندی در معدن مس سرچشمه استخدام شد و دو سال در آنجا خدمت نمود. پس از پیروزی انقلاب اسلامی ترک آنجا نمود و در محل و جاهای دیگر به کارگری پرداخت. برای جبهه روحش پرواز می کرد و عاشق شهادت بود. روی همین اصل پس از دیدن دوره کوتاه آموزشی از طرف بسیج سپاه کرمان عازم جبهه شد. پس از بازگشتن از جبهه عضو سپاه پاسداران انقلاب اسلامی شهرستان بافت شد. پس از سه ماه اقامت در سپاه دوباره برای فتح بستان عازم جبهه شد و در عملیات طریق القدس مردانه جنگید و همچون سید مظلومان حسین (ع) دعوت حق را لبیک گفت.
لاله های ایل لری در ایتا
https://eitaa.com/laleha_lori_kerman
هدایت شده از لاله های ایل لری جنوب کرمان
شهید جعفرشمس الدینی
جعفر، در اردیبهشت ماه سال ۱۳۶۰ به دنیا آمد. پدرش محبعلی نام داشتت. تحصیلات ابتدایی وراهنمایی را در شهرستان رابر و دوره ی دبیرستان را در دبیرستان مکتب المهدی (عج) کرمان در رشته تجربی گذراند. در آزمون ورودی دانشگاه ها درسال ۱۳۷۸، در رشته کاردانی اموراداری دانشگاه امام حسین (ع) پذیرفته شد و پس از فارغ التحصیلی، در لشکر ۴۱ ثارا… مشغول به کار شد و و در خرداد ۱۳۸۱ ازدواج کرد ونه ماه پس از ازدواج در تاریخ ۳۰/۱۱/۱۳۸۱ در ارتفاعات سیرچ کرمان همراه با ۲۷۵ کبوتر خونین بال همرزمش در سانحه هماپیما ایلیوشین سپاه و در سودای عشق به ولایت امر مسلمین به فیض عظمای شهادت نائل آمد.
حاصل زندگی مشترک جعفر و همسرش فرزند پسری است به نام محمد حسین که چند ماه پس از شهادت پدر به دنیا آمد.
اهمیت فوق العاده به شرکت در مراسم مذهبی و نمازهای جمعه و جماعت بویژه مداومت در قرائت دعای کمیل و کمک واحترام فوق العاده به پدر از خصوصیات بارز این عزیز بوده است.
@laleha_lori_kerman
هدایت شده از لاله های ایل لری جنوب کرمان
شهید محمد ستوبر
اوایل تابستان ۱۳۴۷ در منطقه ی عشایرنشین جنوب شهرستان بافت، از پدر و مادری به نام های عزت الله و شهربانو، محمد به دنیا آمد. دوران کودکی را در محیط کوه و بیابان و زندگی بی آلایش عشایری سپری کرد. پدرش، محمد را در۷ سالگی جهت فراگیری قرآن کریم پیش سید فرج الله گلسرخی از سادات باکرامت و انقلابی فرستاد. ایام نوجوانی محمد مصادف با مبارزات مردم انقلابی ایران بود و محمد نیز متاثر از فضای این ایام، نفرت ازظلم و فساد رژیم پهلوی و عشق به امام و آرمان های الهی مردم در دلش نهادینه شد.
محمد در سال ۱۳۶۲ برای نیل به اهداف بلند یاری ازدین و ارزش های الهی جذب سپاه پاسداران شد و سال ۶۴ به جبهه اعزام شد و در واحد تخریب لشکر ۴۱ ثارالله مشغول فعالیت شد.
درجریان عملیات کربلای۴، محمد که قهرمانانه با دشمن بعثی در نبرد بود و نیروهای دشمن را تعقیب می کرد به شهادت رسید و پیکر مطهرش پس از۳۳ ماه، شناسایی شد و درگلزار شهدای گنجان در کنار سایر همرزمانش آرام گرفت.
یکی ازهمرزمانش نقل میکند: شب عملیات کربلای ۴، محمد نبرد به یاد ماندنی از خود به نمایش گذاشت. آخرین بارکه اورا دیدم می گفت به طرف پل بروید پل را بزنید معطلش نکنید.
اگر به پل می رسیدیم و آن را می زدیم نیروهای عراقی به محاصره در می آمدند. محمد نزدیکی های پل که تلاش می کرد خودش را به پل برساند با آرپیجی عراقی ها به شهادت رسید.
@laleha_lori_kerman
هدایت شده از لاله های ایل لری جنوب کرمان
شهیدیحیی شمس الدینی
یحیی، دهم اردیبهشت ماه سال ۱۳۵۰ در روستای گنجان و از پدر و مادری به نام های اکبر و عرب ناز دیده به جهان گشود. تحصیلات ابتدایی را در دبستان روستای گنجان به پایان برد، دوره راهنمایی را در مدرسه بلال حبشی همین روستا مشغول به تحصیل شد و سپس در سال ۱۳۶۹ به استخدام سپاه در آمد و در لشکر ۴۱ ثارا.. مشغول خدمت شد.
چندین نوبت برای فراگیری آموزشهای ویژه نظامی عازم شهرهای تهران- تبریز و اهواز شد و در سال ۱۳۷۳ ازدواج کرد.
وی که یکی از نیروهای منضبط و کار آمد سپاه به حساب می آمد، جهت انجام ماموریتی ویژه به استان سیستان و بلوچستان اعزام گردید و سرانجام هنگام برگشت از این ماموریت، در تاریخ ۳۰/۱۱/۸۱ در منطقه سیرچ کرمان به همراه ۲۷۵ کبوتر سبز پوش سپاه در جریان سانحه هوایی به درجه رفیع شهادت نایل آمد.
تکه هایی از پیکر مطهرش در گلزار شهدای شهر کرمان به خاک سپرده شد.
یحیی، از سیزده سالگی مرتب پی گیر اعزام به جبهه بود ولی ممانعت می کردیم، چند مرتبه که جهت ثبت نام در سپاه رابر حاضر شده بود وقتی متوجه موضوع شدم او را به منزل برگرداندم و از این بابت چندین بار به گریه افتاد.
بعد از شهادت او، این کلام مقام معظم رهبری را مرور می کردم که فرموده بود«آن روزها دروازه شهادت داشتیم و حالا معبری تنگ و هنوز هم برای شهادت وقت هست باید دل را صاف کرد.» به این حقیقت پی بردم که دلیل تکاپوهای یحیی و هدفش از رفتن به جبهه رسیدن به شهادت بود و نگرانی اش به این دلیل بود که جبهه و جنگ تمام می شود و شانس شهادت کمتر می شود امروز خدا را شکر می کنم که به آرزویش رسید.
@laleha_lori_kerman
هدایت شده از لاله های ایل لری جنوب کرمان
شهید کاظم شمس الدینی
يكم خرداد ماه 1357 در روستاي دژدان از توابع شهرستان رابرمتولد شد. پدرش هدايت الله و مادرش جيران نام داشت. تا پايان مقطع متوسطه درس خواند و ديپلم گرفت. شاغل نيروي انتظامي بود. بيستم آبان 1382 در بلوك جيرفت كرمان بر اثر درگيري با اشرار به شهادت رسيد. مزار وي در زادگاهش واقع است.
@laleha_lori_kerman
بسم رب شهدا و الصدیقین
⭕️ یادواره ۳۵۰ شهیدوالامقام شهرستان رابر و سپهبد شهید حاج قاسم سلیمانی به میزبانی ۱۱ شهید سرافراز روستای دژدان
💢 زمان : پنجشنبه مورخه: ۱۴۰۲/۵/۲۶
💢 همراه با اقامه نماز مغرب و عشا
🇮🇷ستاد برگزاری یادواره شهدای روستای دژدان
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷
به کانال #شهدا_ایل_لری_جنوب_کرمان بپیوندید👇
🆔 @laleha_lori_kerman
ناجی زائران حرم شاهچراغ یک «کرمانی» است
فردی که عنصر داعشی را در واقعه حرم شاهچراغ دستگیر کرد، فرزاد بادپا از دلیرمردان #کرمان است.
به گزارش خبرگزاری فارس از کرمان، در حادثه شاهچراغ، سرعت عمل و شجاعت یکی از کارکنان حراست حرم، موجب شد عنصر داعشی، قبل از شلیک 8خشاب و ۳۰۰ فشنگی که ۲۵ تای آن را شلیک کرده بود، دستگیر شود.
این فرد شجاع جان برکف «فرزاد بادپا» از دیار حاجقاسم است.
حمله مسلحانه به حرم شاهچراغ در ۲۲ مرداد ۱۴۰۲ اتفاق افتاد که دو نفر به شهادت رسیدند و هفت نفر مجروح شدند.
این دومین حمله به شاهچراغ در کمتر از یک سال بود.
لینک خبر
به کانال #شهدا_ایل_لری_جنوب_کرمان بپیوندید👇
🆔 @laleha_lori_kerman
کانال #شهدایی
@shohadaes