🔰تأسف آقای مطهری
🔹خبر تعطیلی فعالیتهای آقای خامنه ای خیلی زود در میان محافل مذهبی و آشنایان او پیچید آقای مرتضی مطهری که از موضوع باخبر شد به شدت ناراحت شده و اظهار داشته، همه مراکز حساس را که اثری دارد میبندند و دعای ندبه #شیخ_احمد_کافی را رواج می دهند. انسان متحیر میماند چه کند و چه بگوید.
🔹وی گفت: سید علی #خامنهای از نمونه های ارزنده ای است که برای آینده موجب امیدواری است و در این مدت کوتاه در مشهد کارهای پرثمری انجام داده که یکی از آنها جمع کردن جوانان روشنفکر و بیدار بوده و به همین جهت وی مورد توجه خمینی هم واقع شده و خمینی دستور داده که هواخواهان وی خامنه ای را حمایت کنند.
🔹آقای مطهری که اواخر اسفند ۱۳۵۲ در مشهد بسر میبرد از روش #آیت_الله_میلانی نیز انتقاد کرد.
❗️شرح اسم، ص ۴۹۷
🛎 اوضاع «چپ و راست سیاست» را اینجا👇👇👇 دنبال کنید:
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌳@left_right
🔰 الگوی مبارزاتی آیتالله خامنهای در زمان پهلوی چه بود؟
🔹 آیتالله خامنهای را میتوان به نوعی محور مبارزات سیاسی و انقلابی در مشهد در دوران رژیم پهلوی دانست. این مبارزات باعث شد جلسات و برنامههای ایشان تحت رصد و کنترل دائمی ساواک قرار گرفته و ایشان بارها از سوی رژیم پهلوی دستگیر، شکنجه، زندانی و تبعید شوند. ایشان در خاطرات خود روایت کردهاند که دو خط «مبارزهی سیاسی» و «آگاهیبخشی» را توأمان دنبال میکردند.
🔹 در گفتگوی پیشرو، مسعود رضایی، پژوهشگر تاریخ که در حوزه تاریخ انقلاب و فعالیتها و مبارزات آیتالله خامنهای مطالعات و تحقیقات زیادی داشتهاند به سوالات ما پاسخ داده است.
🔗 متن کامل را اینجا بخوانید:
https://www.khabaronline.ir/news/1873834/
🛎 اوضاع «چپ و راست سیاست» را اینجا👇👇👇 دنبال کنید:
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌳@left_right
🔰 این قدر به پزشکیان فشار نیاورید!
🔹 عباس عبدی در پاسخ به انتقادات صورت گرفته از برخی اصلاحطلبان علیه دولت پزشکیان، آنها را متهم به سهمخواهی کرده و فراتر از آن، مدعی شده که رئیس جمهور رویکرد منطقی و عملگرایانهای را در راستای پیشبرد مشی اصلاح طلبی در پیش گرفته و باید با همین دست فرمان، مسیر را ادامه دهد. عباس عبدی قبلا نیز درایت سیاسی پزشکیان را نسبت به سید محمد خاتمی و حسن روحانی بیشتر دانسته بود.
🛎 اوضاع «چپ و راست سیاست» را اینجا👇👇👇 دنبال کنید:
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌳@left_right
🔰آغاز پیشثبتنام انتخابات میاندورهای مجلس از ۷ آذر
رئیس ستاد انتخابات:
🔹فرآیند انتخابات میاندورهای مجلس 6 آذرماه با دستور وزیر کشور آغاز خواهد شد؛ انتخابات میاندورهای برای حوزه تبریز را بصورت قطعی خواهیم داشت و انتخابات میاندورهای سه حوزه دیگر هنوز قطعی نیست.
🔹برای این سه حوزه از مجلس استفساریه گرفتهایم و منتظر پاسخ هستیم و نظر مجلس هم گویا مثبت بوده ولی باید رسماً در صحن مطرح شود و به نتیجه برسد.
🔹پیشثبتنام میاندورهای مجلس شورای اسلامی نیز از ۷ آذرماه آغاز خواهد شد و تا ۱۳ آذرماه ادامه دارد. این نامنویسی اولیه الکترونیکی است و مانند پیشثبتنام مجلس دوازدهم خواهد بود.
🛎 اوضاع «چپ و راست سیاست» را اینجا👇👇👇 دنبال کنید:
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌳@left_right
🔰 وقتی خاتمی به خواب روحانی آمد!
🔹 گرم خواب بودم. هنوز به سحر ساعتی مانده بود. خواب میدیدم: دو بال داشتم. آمادهٔ پرواز بودم. سیدی را دیدم؛ سیدمحمد خاتمی… محزون بود و در خود فرو رفته. خواستم سر صحبت را باز کنم تا او را از حزن بیرون آورم: بگذارید شما را ببرم به بالا، به آسمان!
🔹با بال چپم (هر دو دستم به بال بدل شده بود) آقای خاتمی را زیر بالم گرفتم و او را بردم به بالا، به آسمان! به باغی از گلهای رنگارنگ و بسیار در افق. سید از حزن بیرون آمد. او را از آسمان به سرزمینی پر از گل بازگرداندم؛ سپس به سمت مسجدی روانه شدم. در ورودی مسجد ملخهای زیادی را دیدم؛ با بالم آنها را راندم. پیرمردی به من گفت حیف نیست از این بال برای دور کردن ملخها استفاده میکنی! رهایشان کن!
🔹از خواب پریدم. سحر شده بود و هوا هنوز گرگ و میش بود. شاید تا زمان نماز صبح هم هنوز فرصتی باقی مانده بود. دقیق به یاد ندارم اما دیماه ۱۳۹۱ بود.
🔗 خاطرات حسن روحانی از نامزدی در انتخابات ریاستجمهوری یازدهم
🛎 اوضاع «چپ و راست سیاست» را اینجا👇👇👇 دنبال کنید:
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌳@left_right
🔰 چرا حسن روحانی پیش از سال 1392 نامزد انتخابات ریاست جمهوری نشد؟!
🔹یک سال از تیرماه ۱۳۹۱ تا خردادماه ۱۳۹۲ طول کشید تا از فکر نامزدی، به ریاستجمهوری برسم. اولین بار بود که نامزد میشدم اما اولین بار نبود که دربارهٔ نامزدیام در انتخابات ریاستجمهوری فکر میکردم یا بیشتر از آن دیگران حرف و حدیث راه میانداختند.
🔹از سال ۱۳۷۵ تا سال ۱۳۹۲ در هر دورهای به هر بهانهای خبرنگاران و سیاستمدارانی موافق یا مخالف از من به عنوان نامزد محتمل ریاستجمهوری ایران نام میبردند:
📌در انتخابات سال ۱۳۷۶ به عنوان ضلع سومی در رقابت با آقایان خاتمی و ناطقنوری که با وجود فشارهای زیاد، نامزدی را نپذیرفتم،
📌در انتخابات سال ۱۳۸۰ به عنوان رقیبی در برابر رئیس وقت جمهوری آقای خاتمی، که اساساً وارد بازی نشدم،
📌در انتخابات سال ۱۳۸۴ که اتفاقاً آمادهٔ ورود به انتخابات بودم اما به علت نامزدی آقای هاشمیرفسنجانی نامزد نشدم،
📌و در انتخابات سال ۱۳۸۸ که آقایان خاتمی، کروبی و موسوی در یک زمان همزمان وارد انتخابات شدند و من ترجیح دادم وارد این رقابتها نشوم،
📌اما انتخابات سال ۱۳۹۲ از نوع دیگری بود.
🔗 خاطرات حسن روحانی از نامزدی در انتخابات ریاستجمهوری یازدهم
🛎 اوضاع «چپ و راست سیاست» را اینجا👇👇👇 دنبال کنید:
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌳@left_right
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 قالیباف: توییت آقای فضائلی صحت دارد و من هم در جریان بودم | نظر حضرت آقا حتماً سند و موردتوجه است، اما مجلس باید کار کارشناسی خود را انجام دهد
🛎 اوضاع «چپ و راست سیاست» را اینجا👇👇👇 دنبال کنید:
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌳@left_right
چپ و راست
🔰 وقتی خاتمی به خواب روحانی آمد! 🔹 گرم خواب بودم. هنوز به سحر ساعتی مانده بود. خواب میدیدم: دو بال
🔰 حسن روحانی و مشاهده هودج نورانی!
🔹وارد حیاط مسجد شدم و در کنار حوضی که در سمت چپ قرار داشت، نشستم و مشغول گرفتن وضو شدم. احساس کردم که حیاط یک مرتبه روشن شد، مثل اینکه نورافکنی به تابش درآمده باشد.
🔹در آن حال حس کردم نور از بالا میتابد، سرم را بلند کردم و یک شیء نورانی را که تقریباً مکعب مستطیل بود و حدود دو متر طول داشت و عرض و ارتفاع آن هم حدود یک متر بود، دیدم که از بالا به سمت داخل حیاط مسجد به آرامی در حال فرود آمدن است.
🔹احساس میکردم افرادی داخل این هودج نورانی نشستهاند، ولی چیزی جز تلألؤ نور نمیدیدم.
🔹 بعد دیدم آن شیء نورانی در شمال شرق حیاط مسجد فرود آمد. آنگاه پس از چند دقیقه توقف، بلند شد و به حرکت درآمد. در هنگام برخاستن هودج، علیرغم اینکه برای نماز صبح میخواستم داخل مسجد بروم، بیاختیار دنبال آن به راه افتادم.
🔹احساس عجیبی به من دست داده بود و از خود بیخود شده بودم، احساس یک شعف بینظیر معنوی توأم با کمی ترس و وحشت داشتم.
📕خاطرات روحانی، صفحات ۴۸ و ۴۹
🛎 اوضاع «چپ و راست سیاست» را اینجا👇👇👇 دنبال کنید:
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌳@left_right
🔰 چرا سخنگوی اصلاحطلبان تغییر نظر داد؟
🔹«جواد امام» فعال چپ و سخنگوی جبهه اصلاحات به تازگی در اظهاراتی عجیب که «ایلنا» آنها را منتشر کرد، به مدافع دولت پزشکیان تبدیل شده و گفته است: «اصلاحطلبها به خاطر بحرانهایی که کشور با آن مواجه است، اگر قرار بود سهمخواهی کنند در درجه اول باید با انتخاب این وزرا مخالفت میکردند؛ اکثریت کابینه اصولگرا هستند؛ ولی برای خروج از مشکلات و بحرانهایی که کشور و مردم با آن مواجه هستند، اصلاحطلبان کاملاً همراهی نشان دادند و آقای پزشکیان هم برای رسیدن به وفاق، تلاش کرد و بنای دعوا ندارد و میخواهد از همه ظرفیتها استفاده کند.»
🔸این در حالی است که پیشتر سخنگوی جبهه اصلاحات گفته بود: «تفسیری که ایشان (پزشکیان) از مسئله وفاق داشته، ارتباطی با خود وفاق ندارد. کابینه پزشکیان بر خلاف نظر رأیدهندگان بوده و مردم اگر این کابینه را میشناختند به پزشکیان رأی نمیدادند!»
🛎 اوضاع «چپ و راست سیاست» را اینجا👇👇👇 دنبال کنید:
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌳@left_right
حسن واعظی - اصلاحات و فروپاشی - تشریح طرح بازسازی شذه فروپاشی شوروی در ایران.pdf
4.09M
🔰#دانلود کتاب " اصلاحات و فروپاشی - تشریح طرح بازسازی شده فروپاشی شوروی در ایران"
🔹نوشته: حسن واعظی -
#کتابخانه
🛎 اوضاع «چپ و راست سیاست» را اینجا👇👇👇 دنبال کنید:
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌳@left_right
📍اصرار دشمنان پزشکیان بر خاکسپاری وفاق
🔸محمدرضا تاجیک، از چهره های تئوری پرداز جریان چپ طی یادداشتی در نقد وفاق دولت پزشکیان نوشته است: اینروزها شاهد نوع و جنس و صورتی طنزآمیز و پارادوکسیکال از... حکایت دیرینۀ حذف و طرد خودیها هستیم: حذف و طردی بهنام «وفاق». داستان از این قرار است: روزی قدرت لاجرم بر این اندیشه شد که باید انشاء دیگری بنویسد و دیکتۀ دیگری بگوید، شاید آن روز تلخی که با او آشتی نیست بهسر آید. لذا دروازهای که نه، پنجرهای، با اسم رمز وفاق، به روی روز خوبتر گشوده شد. پنجره، اما چون پنجره بود و کوچک بود و باریک و نیمهباز، تنها عدهای خاص میتوانستند از آن عبور کنند و در حریم همگنان پشت پنجره درآیند. مشکل زمانی افزونتر میشد که بر لبۀ پنجره عدهای به حفاظت و حراست و صیانت نشسته بودند تا آنکس را برای عبور و ورود یاری رسانند که شبیه آن «خودی» باشد که پرتره و تمثالش بر در و دیوار حریم قدرت نقش است: و زیرش با خط شکسته نوشته شده: رجلهایی بهنام کارشناس دیریست گماند، با نگاههای خاکستری، با منشها و مرامهایی به رنگ بیرنگی. هر کس دارد از آنان نشانی، ما را کند خبر. این هم نشان ما: از یکسو راستِ راست، از سوی دیگر، چپِ راست.
🔸به گزارش انصاف نیوز، او می افزاید: داستان هم اینطوری بهسر میرسد که کلاغ وفاق هنوز به لانهاش نرسیده، تخم شقاق میکند و بسیاری از یاران غارِ (یا خودیهای) دوران تنهایی و عزلت تازه-به-قدرت-رسیدگان، خود را تماشاگران منفعل تئاتر قدرتی میبینند که نقشها را به مردمانی سپردهاند که به جای آنان پیروز شدهاند، و با عجله، در حال بهخاکسپاری نعش آن شهید عزیز، یعنی وفاق، هستند.
🔸تاجیک همچنین نوشته است: هزاران راه نرفته و دشوار در پیش دارید، هر ره که میروید تاریک است و زیرش دامها، و عبور از هر یک، جز به یاری انبوه یاران روزهای شب ممکن نمیگردد. شاید حکم عقل معطوف به بقاء در قدرت نیز، آن باشد که آب جوی وفاداری و مهربانی یاران را گل نکنید.
🔺تاجیک مدعیست که وفاق پزشکیان یک طرح حاکمیتی بوده است که صرفا قصد داشته راست های راست و چپ های راست را به قدرت اجرایی برساند.
🔺او در تحکیم تئوری برساخته خود نیز وفاق را به سخره ی شقاق می گیرد و پزشکیان را از رخدادهایی ذهنی می ترساند که هیچکس نمی تواند آنها را حل کند به جز کسانی که در دولت پزشکیان به پست و سمتی نرسیده اند!
🔺ما این گزاره ساده لوحانه و این تحلیل فکر نشده را به قضاوت مخاطبان محترم می گذاریم و اشاره می کنیم که رویش چنین تحلیل هایی درون یک اردوگاه سیاسی؛ بویژه آنهنگام که مورد برائت هم نیستند عملا به معنی متاستاز شدید بیماری های خطرناک در بدنه این اردوگاه است!
🔺بزرگان اصلاحات باید فکری برای این بیماری ها بکنند و اندکی تأمل داشته باشند و ببینند که چگونه وجود این بیماری های فکری سبب شده که حتی دولت متبوع آنان (دولت پزشکیان) نیز اینچنین مورد طعن و لعن بسیاری همکیشانش باشد و تعداد دوستان اصلاح طلبش به تعداد انگشتان یک دست هم نرسد.
🔺این "تکفیر داخلی" یک دولت چپ از سوی اصلاح طلبانی که از بام تا شام با نیش و کنایه علیه دولت پزشکیان حرف می زنند؛ رخدادی است که جدای از مضارّ حاکمیتی؛ می تواند اصلاح طلبان را برای همیشه از چشم مردم، حاکمیت، جوانان و فعالان سیاسی بیاندازد.
🛎 اوضاع «چپ و راست سیاست» را اینجا👇👇👇 دنبال کنید:
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌳@left_right
🔰 علی لاریجانی: من را بخاطر دفاع از برخی نمایندگان ردصلاحیت شده رد کردند
🔹 دوست دارم خاطراتم را چاپ کنم ولی الان وقتش نیست.
🛎 اوضاع «چپ و راست سیاست» را اینجا👇👇👇 دنبال کنید:
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🌳@left_right