#تازه_های_نشر
✅تحویل گرایی و الهیات (نقد و بررسی تحویل گرایی در الهیات معاصر)/ تالیف قاسم اخوان نبوی/ انتشارات پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی (تهران)/ چاپ اول: 1402/ 320 صفحه.
👈در دوران جدید برای تبیین آموزههای الهیاتی، دین به اموری مانند اخلاق و تجارب دینی تقلیل یا به اصطلاح “تحویل” برده شد و پس از آنکه ریشه دین را احکام اخلاقی، تجارب دینی و امور فرهنگی دانستند، زمینه را برای تفسیر و نگاه سکولاریستی و دنیوی به دین فراهم نمودند و به همین سبب مطالعه دین مورد توجه دانشمندان علوم اجتماعی قرار گرفت و دین به پدیدهای اجتماعی، فرهنگی تحویل برده شد. از اینرو نقد و بررسی رویکرد تحویلگرایی در الهیات لازم به نظر میرسد.
👈بر این اساس، سـؤالات پژوهش حاضر ایـن اسـت کـه:
رویکـرد تحویلگرایي چه نقش و تأثیري در الهیـات معاصـر دارد؟و چـه نقـدهایي بـر به کارگیري این رویکرد در الهیات وجود دارد؟ ماهیت الهیات چیست؟ آیا تعقل وفهم برایمان مقدم است یا ایمان برفهم و تعقل تقدم دارد؟
زمینه هاي فکري،علمي وفلسفي تحویلگرایي چیست؟
تبیین هاي طبیعتگرایانه از دین چیست؟و نقدهاي آن چیست؟
رویکرد پدیدارشناسي به دین چیست؟و چه نقدي بر آن وارد است؟
آیا دین قابل تحویل به امـوري ماننـد اخـلاق و تجربـه دینـي و زبـان دیـن ميباشد؟
آیا دین یک پدیده اجتماعي- فرهنگي ميباشد؟
مهمترین رویکردها در تبیین اجتماعي- فرهنگي دین چیست؟
مهمترین جریانهاي الهیاتي در الهیات معاصرمسیحیت چیست؟
مهمترین جریانهاي الهیاتي در الهیات جهان اسلام چیست؟
#الهیات
#دین_پژوهی
#فلسفه_دین
#تحویل_گرایی_در_الهیات
#تقلیل_گرایی_در_الهیات
🆔 @libisca
#تازه_های_نشر
✅اصطلاحنامه فلسفه دین/ تدوین مركز پژوهشى دایرةالمعارف علوم عقلى اسلامى/ انتشارات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره): قم/ چاپ اول: 1402/ 676 صفحه.
👈این كتاب شامل 1282 اصطلاح میباشد. این اصطلاحات که برگرفته از حدود 300 منبعاند، در 19 رده زیر دستهبندی شدهاند:
👈فلسفه دین، چیستی دین، منشأ دین، قلمرو دین، کارکرد دین، متون دینی، زبان دین، معرفت دینی، علم دینی، کثرتگرایی دینی، خدا، ایمان، تجربه دینی، مسئله شر، انسانشناسی دینی، حیات پس از مرگ، عقل و دین، علم و دین، دین و اخلاق.
👈این اصطلاحنامه از سه بخش کلی تشکیل شده است:
👈بخش اول، تعاریف و مستندات اصطلاحات است.
👈بخش دوم اصطلاحنامه از روابط اصطلاحات موجود در اصطلاحنامه تشکیل شده است.
👈بخش سوم، نمودار درختی اصطلاحات مندرج در متن اصطلاحنامه است.
#اصطلاحات_فلسفه_دین
#اصطلاحنامه_فلسفه_دین
🆔 @libisca
#تازه_های_نشر
✅گفتمان تمدن اسلامی در ایران دوره پهلوی/ تالیف رسول جعفریان/ نشر علم (تهران)/ چاپ اول: 1402/ 783 صفحه.
👈در فاصله میان دو انقلاب مشروطه و انقلاب اسلامی حس تمدن خواهی، بخشی از احساساتی بود که در مسلمانان و از جمله ایرانیان پدید آمد. این حس به تدریج سبب پدید آمدن گفتمانی شد که بویژه از حوالی سال 1300 خورشیدی به این سوی شکل گرفت و آثار فراوانی با گرایش های مختلف نوشته شد؛ آثاری که هر کدام روی بخشی از مباحث و مولفه های تمدن اسلامی و از جمله نقد تمدن غرب تمرکز داشت. بخشی از این آثار ترجمه و شماری تألیف بود.
👈گفتمان یاد شده در ساختن اندیشه های سیاسی و اجتماعی و فرهنگی جامعه ایران پیش از انقلاب بسیار موثر و از عوامل حرکت جامعه به سمت انقلاب 1357 بود. سعی نگارنده در اثر حاضر بر این بوده است که این گفتمان بر اساس نوشته های موجود شامل کتاب و مقاله بررسی شده و نشان داده شود که این نویسندگان چگونه در درون این گفتمان راه خود را در تعقیب اهدافی که داشتند، دنبال می کردند.
#تمدن_اسلامی
#ایران_دوره_پهلوی
#تمدن_غرب
#تاریخ_پهلوی
#گفتمان_تمدن_اسلامی_در_ایران
🆔 @libisca
#تازه_های_نشر
✅شفافیت حکمرانی: حکمرانی شفاف: مجموعهای در باب مفهوم، ابعاد و اقتضائات شفافیت در نظام حکمرانی جمهوری اسلامی ایران/ تالیف مجید الماسی؛ ناظران فرهاد رهبر و سید رحمت الله اکرمی/ انتشارات سازمان جهاد دانشگاهی تهران/ چاپ اول: 1402/ 598 صفحه.
👈نویسنده ضمن ارایه تعریف جدیدی از شفافیت، تلاش کرده مفهوم و منطق شفافیت را تبیین کند. سپس پیشینه پژوهی جامع در حوزه شفافیت (فراتحلیل کیفی مقالات علمی پژوهشی چاپ شده) و ارایه «یافتهها و راهکارها» در قالب دستهبندی چهارگانه کارکردهای اقتصادی + سیاسی و مدیریتی + حقوقی + فرهنگی انجام پذیرفته است.
👈پس از تبیین فراتحلیل کیفی و تشریح یافتههای سیاستی منتج از آن، در راستای مسألهمحوری بیان شده، محورهای مهم تصمیمگیری و رئوس اصلی شفافیت نظام حکمرانی کشور ارائه شده است که براساس جستجوی انجام شده، شاید بتوان آن را اولین مطالعه جامع در خصوص تبیین محورهای موردنیاز برای شفافسازی دستگاههای اجرایی نامید که امید است با تلاش دیگر پژوهشگران، در مطالعات آتی، نقد یا تکمیل شود.
👈همچنین، نگارنده با اتکا به یافته های فراتحلیل و تجربیات و نگرش خود، محورهای مهم تصمیم گیری نظام حکمرانی در قبال شفافیت را بیان و پیشنهاد داده است و در پایان لایحه شفافیت دولت که سال ۱۳۹۸ تقدیم مجلس شده است، به تفصیل مورد نقد و تکمیل قرار داده است تا احکام پیشنهادی نیز برای قوه مقننه فراهم باشد.
#شفافیت_در_دولت
#پیشگیری_از_فساد_در_ایران
#رشد_اقتصادی_در_ایران
#سیاست_اقتصادی_در_ایران
#حکمرانی_شفاف
#مدیریت_دولتی
🆔 @libisca
#تازه_های_نشر
✅واپسین روزهای تاریخ از نگاه قرآن و نظریههای معاصر/ تالیف رضا مهدیانفر/ انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی (قم)/ چاپ اول: 1402/ 332 صفحه.
👈از جمله مسائلی که بشر همواره به آن اندیشیده و در سالهای اخیر در کانون اندیشه دانشمندان و اندیشوران قرار گرفته، آگاهی از پایان تاریخ و مسائل پیرامونی آن است. برخی با نگرانی و شماری نیز با امیدبستن به لیبرال دموکراسی درباره پایان تاریخ اظهار نظر کردهاند.
👈کتاب حاضر به تبیین دیدگاه قرآن درباره واپسین روزهای تاریخ پرداخته و با استناد به آیاتی از قرآن کریم پایان تاریخ را از آنِ مستضعفان و صالحان دانسته است. حاکمیت دین اسلام، توحید و یکتاپرستی به معنای واقعی کلمه و به دور از هر گونه شرک و بتپرستی، جامعهای ویژه و امن و عاری از کفر و نفاق، تأمين همة نيازهاي انسان و شايستگي زمامداران از ویژگیهای جامعه موعود صالحان در پایان تاریخ است.
#آخرالزمان
#تفاسیر_شیعه
#تفاسیر_اهل_سنت
#اندیشمندان_معاصر_غربی
🆔 @libisca
#معرفی_نرم_افزار_ویرایشی
#ویراستیار
◀️نرمافزار ویراستیار برنامهای برای ویراستاری متون به زبان فارسی میباشد که از سوی دبیرخانه شورای عالی اطلاع رسانی طراحی شده است.
👈پس از نصب این نرمافزار بر روی رایانه، به صورت افزونهای در نرمافزار Word ظاهر شده و به پژوهشگر در ویراستاری سطرهای انتخاب شده توسط او کمک میکند.
◀️قابلیتهای نرمافزار ویراستیار:
• اصلاح خطاهای املایی
• اشتباهات ویرایشی و نشانهگذاری
• استانداردسازی متون فارسی
👈لینک دسترسی به نرمافزار ویراستیار و دانلود آن: https://virastyar.ir
🆔 @libisca
#معرفی_کتابخانه_دیجیتال
#مکتبه_عین_الجامعه
🟢کتابخانه دیجیتال عین الجامعه در حال حاضر شامل 256000 جلد کتاب و مجله به زبان عربی و قابل دریافت میباشد.
🟢این منابع در موضوعات مختلف مانند قرآن و تفسیر، اصول فقه، تاریخ و جغرافی، حدیث و سیره پیامبر (ص)، زهد و تصوف، علوم سیاسی، حقوق، زن و جامعه، زبان عربی، روانشناسی و جامعهشناسی، و ... است.
👈لینک ورود به کتابخانه دیجیتال عین الجامعه: https://ebook.univeyes.com
🆔 @libisca
#نسخه_الکترونیکی_و_صوتی_جاذبه_حسینی
◀️در آستانه اربعین، انتشارات انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتالله خامنهای نسخه صوتی و الکترونیکی کتاب «جاذبه حسینی» را بهصورت رایگان در اختیار علاقهمندان و زائران اربعین حسینی قرار میدهد.
✅کتاب «جاذبه حسینی» دربردارنده گزیده بیانات مقام معظم رهبری درباره حضرت زینب(س) و اربعین حسینی است.
🖥دریافت کتاب از وبگاه: www.khameneibook.ir
🆔 @libisca
جاذبه حسینی.pdf
2.52M
متن کتاب جاذبه حسینی
📌📌📌
🟢انتشار شماره 2 (تابستان 1402) فصلنامه حکمرانی و توسعه/ انتشارات دانشگاه سیستان و بلوچستان و انجمن علمی مدیریت دولتی ایران/
👈دسترسی به مقالات: https://www.jipaa.ir/issue_24351_24638.html
#حکمرانی
#توسعه
🆔 @libisca
📌📌📌
🟢فهرست مقالات شماره 2 (تابستان 1402) فصلنامه حکمرانی و توسعه/ انتشارات دانشگاه سیستان و بلوچستان و انجمن علمی مدیریت دولتی ایران/ دسترسی به مقالات: https://www.jipaa.ir/issue_24351_24638.html
1. چالشها و راهکارهای هوشمندسازی فرایند خط مشی گذاری عمومی؛ پیشنهادهایی برای نظام برنامه ریزی توسعه در ایران
حیدر نجفی رستاقی؛ محمد مهدی ذوالفقارزاده
2. شناسایی عوامل مؤثر بر استقرار اثربخش حکمرانی شبکهای درکشور
عادله دقتی؛ نورمحمد یعقوبی
3.واکاوی ابعاد مشارکت اجتماعی شهروندان در تحقق حکمرانی خوب
مهدی اسدبک؛ بهروز رضایی منش؛ فتاح شریف زاده
4. تدوین چشم انداز سازمان های دولتی با رویکرد نهادی
عمر محمودی
5. بررسی عوامل جمعیت شناختی موثر بر بوروکراسی دوستی و ارتباط آن با فرهنگ سازمانی
شیوا آقاربیع؛ عباس نرگسیان؛ طیبه عباسی
🆔 @libisca
📌📌📌
#دسترسی_به_منابع_علمی
#مرکز_اسلامی_مطالعات_استراتژیک
#المرکز_الاسلامی_للدراسات_الاستراتیجیه
◀️مرکز اسلامی مطالعات استراتژیک، وابسته به عتبه عباسیه در نجف اشرف، آثار موجود در این مرکز را به صورت تمام متن و به زبان عربی در اختیار علاقهمندان قرار داده است.
👈این منابع شامل کتابها مجلات، و ... در موضوعات فلسفه و کلام، شرقشناسی، غربشناسی، مطالعات معاصر، و انتشارات خود مرکز میباشد.
🖥دسترسی به وبگاه مرکز: https://www.iicss.iq/?fid=1
🆔 @libisca