📕📕📕📕
#تازه_های_نشر
✅درآمدی بر تفسیر تمدنی قرآن: گفتارهایی از اندیشهورزان قرآنی – تمدنی/ به اهتمام نجمه نجم/ انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی (قم)/ چاپ اول: 1403/ 540 صفحه.
👈مجموعه حاضر حاصل سلسله نشستهایی در پژوهشکده مطالعات تمدنی و اجتماعی است که بر محور چند پرسش قرآنی - تمدنی شکل گرفته است. آنچه از این گفتارها و هماندیشیها به دست آمده، نگاه مشترک، ادبیات مشترک، مبانی مشترک و گاه روشها، و اصول و قواعد مشترک در ذهنیت پژوهشگران ممتاز در فهم تمدنی قرآن است که در این کتاب گردآوری و تدوین شده است.
👈این اثر در ۱۰ گفتار و سه پیوست تألیف شده است؛ عناوین این گفتارها به همراه ارائه دهندگان آنها عبارت است از: استنطاق تمدنی از آیات قرآن (محمدعلی مهدوی راد)، درآمدی بر معنای تفسیر تمدنی (محمدتقی سبحانی)، مقدمهای درباره تفسیر تمدنی (محمدعلی مهدوی راد)، روشهای تفسیر تمدنی (عبدالکریم حجتپور)، مدل کشف و استخراج دادههای تمدنی قرآن (سعید بهشتی)، روش شناسی تفسیر تمدنی از قرآن (احمد مبلغی)، قرآن و خطاب گفتمانی اجتماعی با رویکرد تمدنی (محمدعلی میرزایی)، طرحواره بازنمایی تمدن در قرآن (محسن الویری)، مرجعیت قرآن و موضوع تمدن (محمدعلی میرزایی)، امکان نظریه پردازی تحول تاریخی تمدنی با سوره بقره (احمد کوچکیان).
👈همچنین، سه پیوست با عناوین: روش شناسی تفسیر تمدنی از قرآن (احمد پاکتچی)، مبانی قرائت فرهنگی قرآن (علیرضا قائمینیا) و پیشنهاد عناوین پژوهشی (نجمه نجم) در پایان این اثر آمده است.
#تمدن_در_قرآن
#تمدن_اسلامی
#تمدن_قرآنی
🆔 @libisca
📕📕📕📕
#تازه_های_نشر
✅اخلاق عرفانی در سیره اهل بیت (ع)؛ منازل سلوک و مقامات ربانیون/ تالیف محمدعلی علیامهر/ انتشارات موسسه بوستان کتاب (قم)/ چاپ اول: 1403/ 568 صفحه.
👈کتاب حاضر دربردارنده نکتههایی ناب از قرآن و روایات اخلاقی اهل بیت (ع) و بهرهمند از ادعیه و معارف آنان و ظرایف عرفانی و توحیدی و مشتمل بر منازل سلوک و حالات ربانیان و نام آوران عرصه اخلاق است.
👈این کتاب در دو بخش تألیف شده است؛ بخش اول با عنوان «مقدمات اخلاق» طی شش مقدمه معرفه النفس (خودیابی)، اهمیت علم اخلاق و تغییر و تحول اخلاقیات را بررسی کرده و تأثیر و تأثر اخلاق در نظام طبیعت، هدف از تعهدات اخلاقی، سیر و سلوک و رسیدن به درجات متعالی است و انتخاب استاد و طبیب روحانی را شرح داده است.
👈«منجیات و مقامات» عنوان دومین و آخرین بخش از این کتاب است. از جمله مقامهایی که در این بخش به آنها پرداخته شده، میتوان به یَقظه (بیداری)، توبه، ایمان به غیب و عالم ملکوت، مجاهده، مواخذه (معاتبه)، نیت و قصد، اخلاص، شوق الی الله (رغبت)، خوف و خشیه، عزم و اراده، توکل، عفت و حیا، وفا (حق شناسی)، کتمان سرّ (رازداری) و فقر و غنا اشاره کرد.
#اخلاق_عرفانی
#آداب_طریقت
#اخلاق_اسلامی
#اخلاق_چهارده_معصوم_ع
🆔 @libisca
📕📕📕📕
#تازه_های_نشر
✅در انتظار خدا/ تالیف سیمون وی؛ ترجمه بهزاد حسین زاده/ نشر نی (تهران)/ چاپ اول: 1403/ 229 صفحه.
👈اثر حاضر مجموعه ای برگرفته از نامه ها و مقالاتی است که به معنویات، اخلاق و ماهیت انسان می پردازد. این کتاب بینشی عمیق از تأملات فلسفی و الهیات سیمون را ارائه می دهد. این نامه ها، کشمکش های درونی او را بین خواسته های ایمان مسیحی و اعتقادات فلسفی، آشکار می کند.
👈 موضوعاتی که وی در این بخش غالبا در باب آن ها سخن می گوید شامل ارادۀ خدا، ماهیت عشق الهی و نقش رنج در رشد معنوی است که با احساس عمیق اشتیاق و خلوص خاص قلم زده شده است. بخش دوم کتاب شامل مقالات و جستارهایی است که مضامین مختلف اخلاقی و معنوی را بررسی می کند. در این بخش او در باب ایدۀ تقدیر بحث می کند که شامل آزاد کردن نفس از امیال شخصی برای هماهنگی بیشتر با خدا است.
👈او همچنین در باب «توجه» سخن می گوید که خود به خود، توجه به خدا، یک دعا و عبادت محسوب می شود. به عبارتی مقالات او منعکس کننده اعتقاد او به رابطه شخصی و مستقیم با خدا، بدون واسطه توسط نهادهای مذهبی همچون کلیسا است.
#عشق_به_خدا
#عبادت_خدا
#مسیحیت
#الهیات_مسیحی
#اراده_خدا
#رنج_و_رشد_معنوی
#تقدیر
#ارتباط_با_خدا
🆔 @libisca
📕📕📕📕
#تازه_های_نشر
✅حکمت متعالیه تحلیلی/ تالیف مجید زمانی/ انتشارات نگاه معاصر (تهران)/ چاپ اول: 1403/ جلد اول: بنیادگذاری متافیزیک ظهورشناختی.
👈در این اثر ابتدا به اجمال از اهمیت فقهی پژوهش درباره ی مبانی معرفتی سخن رفته است و اثرگذاری اختلافهای معرفتی در فرایند استنباط فقهی تبیین شده است.
👈اصول موضوعه ی حاکم بر معرفت شناسی سنتِ صدرایی استنباط شده اند و تحلیل و نقادی این اصول مطابق با فهم و تفسیر تعدادی از مفسران صدراپژوه در دورانِ معاصر دنبال شده است.
#حکمت_متعالیه
#ملاصدرا
#فلسفه_اسلامی
🆔 @libisca
📕📕📕📕
#تازه_های_نشر
✅درآمدی جامعه شناختی بر ادوار علم کلام شیعه (امامیه)/ تالیف قاسم ابراهیمیپور/ انتشارات موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی (ره): قم/ چاپ اول: 1403/ 227 صفحه.
👈دوره بندی تاریخ کلام و بررسی عوامل رشد و افول هر دوره، امکان فهم اکنون و پیش بینی آینده آن را فراهم می آورد. کلام شیعه تنها در 43.7 درصد از عمر خود رونق داشته است که مهم ترین دلیل آن، وجود رقیبان قدرت مندی مثل فلسفه، عرفان، تفسیر و حدیث بوده است. مشکلات بنیادین علومی چون فقه در دوره معاصر به فقدان کلام باز می گردد.
#کلام_شیعه_امامیه
#تاریخ_کلام
#کلام_اسلامی
#فرقه_های_اسلامی
🆔 @libisca
📕📕📕📕
#تازه_های_نشر
✅نجات روح مدرن؛ نقد روانشناسی از منظر جامعهشناسی فرهنگی/ تالیف ایوا ایلوز؛ ترجمه حرمت السادات رضوی/ انتشارات گل آذین (تهران)/ چاپ اول: 1403/ 328 صفحه.
👈امروزه میدانیم که روانشناسی با ادعای تفسیر و آسیبشناسی مشکلات و ارائه راهکارهای مختلف به تمام عرصههای زندگی ما، از روزمرگی گرفته تا قلمرو خانواده، سازماندهی محیط کار، شرکتهای خدماتی، تبلیغاتی، نهادهای مدنی و.....ورود کرده است. اما آیا این گفتمان موفق بوده و آیا به نجات انسان مدرن کمک کرده است؟
👈در بخشی از این کتاب میخوانیم: روانشناسی ار دیدگاه نقدگرایانۀ مدرنیته، بیان فردگرایی اتمیستی است و همان بیماریهایی را که مدعی شفادادن آن میباشد، ایجاد و یا تشویق میکند.
👈بنابراین در حالی که روانشناسی ظاهراً به مشکلات فزایندۀ ما در ورود یا ماندن در روابط اجتماعی میپردازد و به راه حل کمک میکند، در واقع تشویق میکند نیازها و ترجیحات خود را مهمتر از تعهدات خود نسبت به دیگران بدانیم. الکساندر کویره دربارۀ روح مدرن میگوید: «تراژدی روح مدرن عبارت از این است که معمای جهان هستی را حل کرده است اما آن را با معمای خودش جایگزین میکند.
#ارزش_های_اجتماعی
#ایالات_متحده_آمریکا
#روانکاوی_و_فرهنگ
#روان_درمانی
#هیجانات
#هنجارهای_اجتماعی
#جامعه_شناسی_فرهنگی
🆔 @libisca
📕📕📕📕
#تازه_های_نشر
✅سیر اسلام شناسی در اروپا/ تالیف یوهان فوک؛ ترجمه زینب سرحدی/ انتشارات امیرکبیر (تهران)/ چاپ اول: 1403/ 441 صفحه.
👈در این کتاب که پیش از انتشار «شرقشناسی» ادوارد سعید نگاشته شده، فوک با رویکردی زبانشناسانه، مطالعات تاریخ اسلامشناسی را آغاز و در ادامه، نقش عوامل سیاسی، اقتصادی و فرهنگی را بررسی میکند. یوهان فوک به ویژه بر تأثیر وقایعی همچون نهضت اصلاح دینی، عصر روشنگری، انقلاب فرانسه و رخدادها و چهرههای قرن نوزدهم بر مطالعات تاریخشناسی متمرکز است.
#اسلام_شناسی_در_اروپا
#اسلام_شناسان_اروپایی
#شرق_شناسی
#خاورشناسی
🆔 @libisca
📕📕📕📕
#تازه_های_نشر
✅سواد رسانهای: کلیدهایی برای تفسیر پیامهای رسانهای/ تالیف آرت سیلور بلات و ....؛ ترجمه گودرز میرزایی/ انتشارات پژوهشگاه فرهنگ، هنر و ارتباطات (تهران)/ چاپ اول: 1403/ 798 صفحه.
👈این کتاب رویکردی انتقادی ارائه می¬دهد که مخاطبان بتوانند با استفاده از آن درک بهتری از اطلاعات ارسالی از سوی مجاری ارتباطات جمعی (چاپ، عکس، فیلم، رادیو، تلویزیون و رسانه-های دیجیتال) داشته باشند. یکی از اهداف اصلی سواد رسانهای این است که مخاطبان بتوانند از تأثیر فراگیر رسانه¬ها در امان بمانند.
👈بخش اول این کتاب مقدمهای است بر رشتۀ سواد رسانه ای.
👈 بخش دوم (فصل های 2 تا 7) چارچوب نظری برای تحلیل انتقادی متون رسانهای ارائه میدهد. این بخش درواقع کلیدهایی برای تفسیر پیام های رسانه ای است.
👈بخش سوم (فصلهای 8 تا 11) این چارچوب روش شناختی را برای قالبهای رسانه ای مانند روزنامه نگاری، تبلیغات، ارتباطات سیاسی آمریکا و ارتباطات رسانهایِ دیجیتال بهکار میگیرد.
👈 بخش چهارم کتاب (فصلهای 12 و 13) نیز طیفی از مسائل رسانههای جمعی (خشونت در رسانهها، رسانه ها و کودکان، رسانهها و تغییر اجتماعی و ارتباطات جهانی) و بحثی دربارۀ پیامدهای بالقوه را در هنگامی که افراد، باسوادِ رسانهای شوند، در نظر میگیرد.
#سواد_رسانه_ای
#رسانه_های_جمعی
#رسانه_های_دیجیتال
#ارتباطات_جهانی
🆔 @libisca
📕📕📕📕
#تازه_های_نشر
✅نژادپرستی داروینی: تاثیر داروینیسم بر هیتلر، نازیسم و ملی گرایی سفید/ تالیف ریچارد ویکارت؛ ترجمه اعظم خرام/ انتشارات شرکت چاپ و نشر بین الملل (تهران)/ چاپ اول: 1403/ 254 صفحه.
👈کتاب مورد نظر به بررسی ارتباط میان نظریههای داروینی و نژادپرستی معاصر، به ویژه در دوران نازیسم، میپردازد. نویسنده در هشت فصل به تحلیل این موضوع میپردازد که آیا داروینیسم ریشهای برای نژادپرستی امروزی است یا خیر.
👈کتاب موضوعاتی مانند اعتقادات داروین و تأثیر آن بر نژادپرستی، نگرشهای هیتلر به نظریات داروینی، آموزشهای زیستی و نظریههای تکاملی در سیستم آموزشی نازیها، نقش دانشمندان مؤثر در ترویج نظریات داروینی در رایش سوم را بررسی میکند.
#نظریه_تکامل
#هیتلر
#داروینیسم
#نازیسم
#نئونازیسم
#اصلاح_نژاد
#نژادپرستی_در_آلمان
#فاشیسم
#ملی_گرایی
#تاریخ_آلمان
#روابط_نژادی
🆔 @libisca
📕📕📕📕
#تازه_های_نشر
✅تلخ و شیرین رسانه های اجتماعی/ تالیف والربیو سیرلا؛ ترجمه لیلا ابراهیمیان/ انتشارات بزنگاه (تهران)/ چاپ اول: 1403/ 146 صفحه.
👈کتاب حاضر، اطلاعات ضروری را در مورد رسانههای اجتماعی ارائه میدهد. اگرچه مباحث این کتاب شامل اطلاعات بسیار فنی و یا فرمولهای تحلیلی نمیشود، اما سیستم ارتباطی جدید را تشریح و ایدههایی را برای جلب پژوهشهای فردی فراهم میکند.
👈آنچه امروزه به خوبی در حال انجام است ادغام رسانههای اجتماعی در دستگاههای مختلف برای کار و سرگرمی است. درواقع دستگاههای هوشمند جدید برای کمک به زندگی روزمره ایدهآل هستند و میتوانند به عنوان مثال در خانه و ماشین برای تناسب اندام و حمل و نقل استفاده شوند.
👈ضرورتهای ارتباطی، قدرت رسانههای اجتماعی، رسانههای اجتماعی و سنتی، فرصت بازار و نمایه کاربران، تأثیر سیاسی، تأثیر بر بازار، تأثیر اجتماعی، اعتیادها، قلدریها، شکارچیان آنلاین، فیشینگ و کلاهبرداری، رسانههای اجتماعی، حریم خصوصی دادهها، رسانههای اجتماعی و هوش مصنوعی از جمله بخشهای این کتاب هستند.
#رسانه_های_اجتماعی
#ابزارهای_هوشمند
🆔 @libisca
📕📕📕📕
#تازه_های_نشر
✅بن مایه های ایرانی در فلسفه سیاسی فارابی/ تالیف سید حمید روشان/ انتشارات نگاه معاصر (تهران)/ چاپ اول: 1403/ 410 صفحه.
👈در اثر حاضر، و در فصل اول به این موصوع پرداخته شده که آیا اندیشه سیاسی فارابی می تواند ریشه هایی در جهان بینی ایران باستان داشته باشد. در این خصوص می توان گفت که اندیشه ایرانی تمایل زیادی به آرمانشهر گرایی سیاسی و نوعی الهیات سیاسی این جهانی داشته و فارابی نیز بر این سنت رفته است. تفکر ایرانی با یونان باستان و میراث خواران آن تبادلات فرهنگی قابل توجهی داشته است.
👈در فصل دوم، از منظرهای مختلفی به بررسی بن مایه های سیاسی در ایران باستان پرداخته شده است.
👈فصل سوم به تاثیرات تفکر ایرانی روی جهان بینی های پس از خود می پردازد.
👈فصل چهارم به شرح حال و اوضاع سیاسی اجتماعی فارابی می پردازد.
#دیدگاه_های_سیاسی_فارابی
#دیدگاه_های_اجتماعی_فارابی
#تمدن_ایرانی
#فلسفه_علوم_سیاسی
#فلسفه_ایرانی
🆔 @libisca
📕📕📕📕
#تازه_های_نشر
✅بررسی پدیده وضع و تحریف در احادیث مهدویت؛ جریانها، نمونهها و برآیندها/ تالیف خدامراد سلیمیان/ انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی (قم)/ چاپ اول: 1403/ 495 صفحه.
👈این اثر در چهار بخش و ۱۶ فصل تألیف شده است؛ در بخش اول این اثر به «کلیات» پرداخته شده و مفاهیمی از جمله حدیث، تحریف، انتحال، مهدویت و جریان تبیین و وضع و تحریف در شیوههای جعل و تحریف حدیث حکم شرعی وضع حدیث (شیوههای جعل و تحریف حدیث، حکم شرعی وضع حدیث، راهبرد معصومان (ع) در برابر جعل و تحریف و... پرداخته شده است.
👈نویسنده در فصل دوم که با عنوان «زمینههای جعل و تحریف در روایات مهدوی» به رشته تحریر درآمده است، در دو فصل به زمینهها و انگیزههای درونی (انگیزههای پنداری، انگیزههای مادی و دنیایی، و انگیزههای به ظاهر معنوی) و زمینهها و انگیزههای بیرونی (انگیزههای سیاسی و فرهنگی) اشاره کرده است.
👈«نقش جریانهای انحرافی در جعل و تحریف در روایات مهدوی» عنوان یکی دیگر از فصول این اثر است که در پنج فصل به نقش پنج جریان کیسانیه، زیدیه، ناووسیه، اسماعیلیه و واقفیه در جعل و تحریف روایات مهدوی پرداخته شده است.
👈چهارمین آخرین بخش از کتاب حاضر به «گونه شناسی و نقد احادیث» برساخته و تحریف شده اختصاص یافته است.
#مهدویت
#احادیث_ساختگی
#تحریف_احادیث_مهدویت
#جعل_حدیث
🆔 @libisca
📕📕📕📕
#تازه_های_نشر
✅صداقت و دولت در ایران معاصر/ تالیف مجید احمدی کچایی/ انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی (قم)/ چاپ اول: 1403/ 319 صفحه.
👈چگونگی بازشناخت صداقت حاکمان در دوره معاصر تنها در سایه میزان کارآمدی دولتها امکانپذیر میباشد؛ در این راستا هر دولتی که توانسته باشد بیش از دیگران در سه شاخصه مهم مشروعیت اجتماعی، امنیت عمومی و پایدار و همچنین خدمات عمومی توفیق بیشتری داشته باشد، به همان میزان مردم نیز رفتار حکومت و شیوه حکمرانی آن را صاداقه خواهند دانست و مناسبات خود را نیز بر اساس اصل کارکردگرایی دولتها استوار خواهند کرد.
👈بر این اساس اگر دولتی به هر دلیلی نتواند موفقیت چندانی در شاخصههای مهم ذکرشده داشته باشد، به همان میزان نیز مردم از آن رویگردان خواهند شد. اثر حاضر به مفهوم صداقت در شیوه حکمرانی حاکمان توجه کرده است.
#اخلاق_و_سیاست
#شفافیت_در_دولت
#جمهوری_اسلامی_ایران
#حکمرانی
🆔 @libisca
📕📕📕📕
#تازه_های_نشر
✅سیاست متعالیه از منظر حکمت متعالیه: گفتارهایی از آیتالله جوادی آملی/ به اهتمام شریف لکزایی/ انتشارات پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی (قم)/ چاپ اول: 1403/ 320 صفحه.
👈این اثر که مجموعه هشت گفتار از آیت الله جوادی آملی است، با هدف تبیین ظرفیت های فلسفه متعالیه برای ورود به حوزه حیات اجتماعی و سیاسی و معرفی توانمندی فلسفه سیاسی اسلامی در پاسخگویی به مسائل سیاسی و اجتماعی طراحی و انجام شده است و بر آن است ابواب گسترده و اهمیت بحث و نتایج و پیامدهای آن را طرح نماید.
#حکمت_متعالیه
#سیاست_متعالیه
#ملاصدرا
#جوادی_آملی
🆔 @libisca
📕📕📕📕
#همایش
✅ستاد علم و فناوری شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار میکند:
📍همایش ملی الگوی حکمرانی تمدنی علم و فناوری📍
🗓مهلت ارسال چکیده مقالات: 30 مهر 1403.
🗓مهلت ارسال مقالات: 30 آبان 1403.
🗓زمان برگزاری همایش: 10 الی 12 آذر 1403.
🖥آدرس وبگاه همایش: https://igc.sccr.ir
🆔 @libisca
📕📕📕📕
#همایش
✅پژوهشکده علوم انسانی اسلامی دانشگاه قم با همکاری دانشکده حقوق دانشگاه قم برگزار میکند:
📍اولین همایش بینالمللی الگوی اسلامی حکمرانی مطلوب در پرتو آموزههای حقوقی📍
🗓مهلت ارسال چکیده مقالات: 30 آبان 1403.
🗓مهلت ارسال مقالات: 30 دی ماه 1403.
🗓زمان برگزاری همایش: اسفند 1403.
🖥آدرس وبگاه همایش: https://imog.qom.ac.ir
☎️تلفن تماس: 02532103373
🆔 @libisca
#رایگان #حضوری_و_آنلاین
✅ مرکز آموزشهای کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی برگزار میکند.
💢 کارگاه کارکردهای هوش مصنوعی در آموزش و تبلیغ دینی
▫️ مدرس: حجت الاسلام والمسلمین سید مهدی مجیدی نظامی
🗓 سهشنبهها به مدت 4 هفته
⏳ از 3 مهر ماه 1403
⏰ 16 الی 17
📌 به صورت حضوری و آنلاین
🏢 قم. خیابان دورشهر، کوچه یک، جنب کلانتری، مرکز آموزش های کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی
🔹خواهران و برادران
📃 همراه با صدور گواهی پایان دوره
🔻 ثبت نام و آشنایی بیشتر با استاد
در سایت مرکز آموزشهای کاربردی
🌐 el.balagh.ir/doreh/7097
ارتباط با ادمین 👇
📱 @admin_el
☎️ 02531156361
🔹🔹🔹🔹🔹🔹
✔️ مرکز آموزش های کاربردی دفتر تبلیغات اسلامی
💠 https://eitaa.com/joinchat/315686930C4d8d228136
📚📚📚📚
#نمایشگاه_مجازی_کتاب_دفاع_مقدس
✅بخش مجازی سیزدهمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس فعال شد
🗓بخش مجازی سیزدهمین نمایشگاه ملی کتاب دفاع مقدس و مقاومت از یکم تا سیزدهم مهر (۱۴۰۳) در سامانه بازار کتاب فعال است.
💲در این نمایشگاه ۲۰درصد یارانه مازاد، علاوه بر ۲۵درصد یارانه پیشفرض سامانه بازار کتاب تا سقف یک میلیون تومان خرید برای هر کد ملی، برای خرید آثار با موضوعات دفاع مقدس، مدافعان حرم، انقلاب اسلامی و مقاومت در نظر گرفته شده است.
🖥علاقهمندان میتوانند در زمان تعیین شده با مراجعه به سامانه بازار کتاب به نشانی bazarketab.ir نسبت به تهیه آثار مورد نیاز خود با بهرهمندی از یارانه خرید اقدام کنند.
🆔 @libisca
📕📕📕📕
#تازه_های_نشر_حکمرانی
✅پارادایمهای حکمرانی عمومی: رقیب و همزیست/ تالیف جاکوب تورفینگ و ..../ ترجمه حمزه صمدی و .../ انتشارات دانشگاه تهران/ چاپ اول: 1403/ 331 صفحه.
👈این کتاب به یکی از مهمترین چالشهای علوم اجتماعی که تغییر است، پرداخته و با بهرهگیری از مفهوم پارادایمهای حکمرانی عمومی میکوشد به عرصههای تغییر اداری و نهادی بپردازد. به طور کلی، هدف این کتاب، مطالعه، مقایسه، و بحث درباره پارادایمهای حکمرانی عمومی است که بر نظریه و عمل بخش عمومی و حکمرانی عمومی اثرگذار است.
👈مقصود نویسندگان از نامگذاری کتاب به (پارادایمهای حکمرانی عمومی: رقیب و همزیست) این است که در سیر تاریخی و اصلاحی الگوها و پارادایم های حکمرانی عمومی در طول بیش از صد سال گذشته، هیچ کدام از پارادایم ها نه به طور کلی حاکم هستند و نه به طور کل از بین رفتهاند.
#حکمرانی_عمومی
#کشورداری
#پارادایم_های_حکمرانی
🆔 @libisca
📕📕📕📕
#تازه_های_نشر_حکمرانی
✅شبکههای حکمرانی پیچیده مفاهیم بنیادی و پیامدهای عملی/ تالیف گوکتوگ مورچول؛ ترجمه هادی مهرابی و صدیقه طوطیان/ انتشارات جهاد دانشگاه قم/ چاپ اول: 1403/ 365 صفحه.
👈 «حکمرانی شبکه ای» یک چارچوب تحلیلی برای درک و تنظیم رابطه میان بازیگران برای مواجهه با مسائل چند وجهی و پیچیده در فرایند خط مشی گذاری و اداره امور عمومی است. ویژگی حکمرانی شبکهای این است که از یک طرف دیگر فرایند اداره کردن به شکل بالا به پایین و سلسله مراتبی امکان پذیر نیست و از طرف دیگر بازیگران (نهادهای مختلف جامعه) به یکدیگر و در درجات مختلف وابسته هستند.
#حکمرانی_شبکه_ای
#خط_مشی_گذاری
#سیاست_گذاری
🆔 @libisca
📕📕📕📕
#تازه_های_نشر_حکمرانی
✅سیاستگذاری و حکمرانی در حوزه زنان و خانواده/ تالیف شهلا باقری/ انتشارات دانشگاه علامه طباطبایی (تهران)/ چاپ اول: 1403/ 242 صفحه.
👈این کتاب کوششی در راستای ادای سهم علم و دانشگاه به حل قاعدهمند مسائل زنان و خانواده برای تحقق حکمرانی مطلوب است. به همین منظور ابتدا به شناسایی مسائل و مشکلات در حوزه زنان و خانواده در عرصه نظر و عمل میپردازد و در این راستا با مرور انتقادی و در نظر گرفتن بنبستهای موجود در حوزه روشها و رویکردها، تلاش دارد که بدیل نظری و الزامات عملی رفع موانع حکمرانی مطلوب را نشان دهد. تلاش برای پر کردن شکاف بین نظریه در اجرا و عمل و اثبات ضرورت مداخله و سیاستگذاری در حوزه زنان و خانواده با پشتوانه علمی و نظری در اجرا و عمل، وجهه همت این اثر قرار گرفته است.
👈کتاب، با معرفی رویکرد رئالیسم انتقادی به عنوان روششناسی معرفی شده و بدیل تحلیلی نظری و فلسفی جایگزین امر حکمرانی مطلوب، تمام واقعیتهای زمینهای و بسترهای واقعی در لایههای اجتماعی، فرهنگی، مذهبی، سیاسی و اقتصادی ایران به صور مختلف بررسی کرده است. تلاش شده است تا مسائل حوزه زنان و خانواده را در همه جنبههای واقعیت موجود جستجو کند تا بتواند در ضمن حفظ تفاوتهای زنان که لازمه مداقه بیشتر در درک و شناخت مسئله در این حوزه هست، در عصه ملی و در سیاستگذاریها در کانون خانواده با رویکردی خانوادهمحور، تفاوتها را زیر چتر «وحدت» تبیین کند.
#مسائل_زنان_و_خانواده
#حکمرانی_مطلوب
🆔 @libisca
📕📕📕📕
#تازه_های_نشر_حکمرانی
✅عقل و سکون در حکمرانی/ تالیف علی لاریجانی/ انتشارات دانشگاه تهران/ چاپ اول: 1403/ 226 صفحه.
👈بنیان اثر حاضر بر اساس حکمرانی مطلوب است و در آن عمدتا به بعد نظریه پردازی در حکمرانی پرداخته شده است. بر این اساس، آرای چند فیلسوف مبرز مانند ابن سینا، علامه طباطبایی، و شهید مطهری بیان شده است. همچنین، درباره ابعاد عدالت اجتماعی و رابطه آن با توسعه ملی نظریه ای ارائه شده است.
👈این کتاب دفتر نخست از مجموعه ای است که در آینده مجلدات دیگر آن منتشر خواهد شد و در آن تلاش می شود که آرای متفکران در باب حکمرانی مطلوب با توجه به نیازهای امروز کشف و تقریر گردد و ضمنا برای تغییرات ضروری در نظام حکمرانی کشور مدلی از اصلاحات ارائه شود.
#حکمرانی_مطلوب
#جمهوری_اسلامی_ایران
🆔 @libisca
📕📕📕📕
#همایش
🟢دانشگاه تبریز برگزار میکند:
📍سمینار ملی سنت و سیره سیاسی حضرت زهرا (س)📍
🗓مهلت ارسال مقالات: 10 آبان 1403.
🗓مهلت ثبت نام در همایش: 15 آبان 1403.
🗓زمان برگزاری همایش: 2 دی ماه 1403.
آدرس وبگاه همایش: http://fatemehzahra.tabrizu.ac.ir
🆔 @libisca