🌙نماز شب چهاردهم #ماه_رمضان
🔆از امام علی علیه السلام روایت شده است:
❣أَنَّهُ سَأَلَهُ عَنْ فَضْلِ شَهْرِ رَمَضَانَ وَ عَنْ فَضْلِ الصَّلَاةِ فِيهِ فَقَالَ مَنْ صَلَّى فِي اللَّيْلَةِ أَرْبَعَ عَشْرَةَ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ سِتَّ رَكَعَاتٍ
👌که از فضایل ماه رمضان فضایل نماز در آن از ایشان سوال شد. ایشان فرمودند هر کس در شب چهاردهم ماه رمضان شش رکعت نماز بخواند
🔹يَقْرَأُ فِي كُلِّ رَكْعَةٍ الْحَمْدَ مَرَّةً وَ إِذَا زُلْزِلَتْ ثَلَاثِينَ مَرَّةً هَوَّنَ اللَّهُ عَلَيْهِ سَكَرَاتِ الْمَوْتِ وَ مُنْكَراً وَ نَكِيرا.
👈در هر رکعت "سوره حمد یکبار
و سوره زلزله سی بار"، خداوند سختی های مرگ و سوالات نکیر و منکر را بر او آسان می کند.
📗منبع: کتاب وسائل الشیعه
#اللهمعجللولیڪالفرج
دعوتیدکاناللطفابرای فرج دعاکنید👉
〰🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃〰
https://eitaa.com/joinchat/508952866Cc4fca4b81b
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ مناجات با امام زمان عجل الله فرجه
.
🔸 در انتظار آمدنم ایستاده ای
#استاد_میرزامحمدی
😭😭🥀🥀
دعوتیدکانال👇
لطفابرای فرج دعاکنید👉
Halawaji-Dua-Mujeer.mp3
4.82M
فایل صوتی دعای مجیر،
#ایام_البیض
🍃اَللّھُمَّ؏َـجِّللِوَلیِّڪَالفَࢪَج 🍃
کانال لطفا برای فرج دعاکنید👉
1087080_221.mp3
7.82M
♦️ صوت دعای شریف افتتاح
🔸 با نوای حاج مهدی سماواتی
دعوتید کانال👇
لطفا برای فرج دعاکنید👉
#قرائت_قرآن
#نذر_ظهور
#امام_زمان_عج
✅هديه كردن ثواب ختم قرآن به امام زمان عليه السلام (و نيز ساير ائمه و مادران ائمه عليهم السلام) موجب محشور شدن انسان با ايشان در قيامت مي شود .
#صفحه_پانصدویک_قرآن
#اللهمعجللولیڪالفرج
〰🍃🌼🍃🌼🍃🌼🍃〰
https://eitaa.com/joinchat/508952866Cc4fca4b81b
✨بسم الله الرحمن الرحیم✨
🌹شرح #حکمت10
🔴 قسمت پنجم
🔹 بایدهای معاشرت با مردم
9️⃣ کنترل زبان:
🔻سرفصل نهمی که پیرامون بایدهای معاشرت با مردم هست درباره زبان است. خیلی نکات زیادی البته در نهج البلاغه داریم که من به بخشی از آنها که به این موضوع بیشتر ارتباط دارند، اشاره میکنم.
🔹 راز داری:
🔻یکی از مسائلی که پیرامون زبان در معاشرت با مردم باید مراقبت باید کرد، راز داری است. انسان نباید همه حرفهایش را به دیگران منتقل کند. حضرت در حکمت ۶ فرمودند: « صَدْرُ الْعَاقِلِ صُنْدُوقُ سِرِّهِ »سینه انسان عاقل گاوصندوق اسرارش است.
🔻 چرا در معاشرتها نباید همه چیز را به همه کس حتی به رفیق و دوست خودمان بگوییم؟ حضرت در حکمت ۲۶۸ جواب داده اند و خیلی خوب باید به این حکمت توجه کرد ،فرمودند: «أَحْبِبْ حَبِيبَكَ هَوْناً مَا عَسَى أَنْ يَكُونَ بَغِيضَكَ يَوْماً مَا» در دوستی با دوستانت مراقبت و احتیاط کن. زیرا شاید روزی دوست تو دشمنت گردد. حالا اگر اسرارت را به او گفتی آن روزی که با تو دشمنی میکند، همه اسرارت را فاش میکند. در ادامه هم میفرمایند: «وَ أَبْغِضْ بَغِيضَكَ هَوْناً مَا عَسَى أَنْ يَكُونَ حَبِيبَكَ يَوْماً مَا» ؛ در دشمنی با دشمنت هم احتیاط کن و حد نگهدار، زیرا ممکن است در آینده همین کسی که الان دشمن توست، دوست تو بشود، آن موقع شرمنده میشوی.
🔹 دوری از پر حرفی:
🔻 نکته دیگری که پیرامون زبان در معاشرت مطرح است، در حکمت ۱۲۳ است که حضرت میفرمایند: « طوبَى لِمَنْ أَمْسَكَ الْفَضْلَ مِنْ لِسَانِهِ» خوش به حال کسی که اضافه حرفهایش را امساک بکند و زیادی حرف نزند.
🔟 نوع تنبیه کردن افراد بواسطه اشتباهاتشان :
حضرت در حکمت ۱۷۷ یک الگوی خیلی خیلی جالب و موثری را بیان می فرمایند. می فرمایند:« ازْجُرِ الْمُسِيءَ بِثَوَابِ الْمُحْسِن » بدکار را با پاداش دادن به نیکو کار زجر بده و تنبیه کن.
🎙 حجت الاسلام مهدوی ارفع
#حکمتی_از_نهج_البلاغه
#اللهمعجللولیڪالفرج
دعوتیدکانال👇
لطفا برای فرج دعاکنید🍃🌼