فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#شکلات_برفی👩🍳
بادام(فندوق،پسته یا گردو میتونید جایگزین نمایید) حدود ۱۰۰ گرم
پودر نارگیل ۱۲۵ گرم(یک لیوان+ یک چهارم لیوان)
شیر عسلی ۲۰۰ گرم( به اندازه لازم، در حدی که حالت چسبندگی لازم ایجاد بشه و وقتی با دست فشار میدیم انسجام لازم رو داشته باشه)
پودر نارگیل به مقدار لازم جهت غلطاندن شکلات
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خمیر_پفکی 🥣🥣
مواد لازم
آب سرد ۱/۲ لیوان
نمک ۱/۲ قاشق چای خوری
کره سرد ۲۵۰ گرم
آرد ۲ لیوان
🍞طرز تهیه
آرد ، آب سرد ، نمک و 50 گرم کره ذوب شده را داخل کاسه ای بریزید و باهم مخلوط کنید تا خمیر نرمی بدست بیاید
خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
روی سطح کار آرد بپاشید و خمیر را روی سطح کار باز کنید سپس 200 گرم کره نرم را روی سطح خمیر بریزید و پخش کنید ( کره را پیش از کار در دمای اتاق قرار دهید تا نرم شود )
#خمیر را تا بزنید و با وردنه روی خمیر بکشید تا پهن شود. حدود 5 بار خمیر را تا بزنید و با وردنه صاف کنید ( تا بزنید و صاف کنید مجدد تا بزنید و صاف کنید ).
خمیر را داخل کیسه فریزر بگذارید و 30 دقیقه در یخچال قرار دهید ، مجدد خمیر را از یخچال خارج کنید و 5 بار دیگر تا بزنید و با وردنه باز کنید سپس 30 دقیقه دیگر در یخچال قرار دهید تا استراحت کند ( این مرحله را 2 – 3 بار تکرار کنید تا خمیر پفکی و ترد شود )
خمیر را پس از آماده شدن چند تا بزنید و داخل کیسه فریزر بگذارید و تا 1 هفته در یخچال نگهداری کنید.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#بالشتک_عسلی👩🍳
نصف پیمانه اب ولرم
یک چهارم پیمانه کره ذوب شده
1 عدد زرده تخم مرغ
1 قاشق چایخوری وانیل شکری
یک چهارم قاشق مرباخوری سرکه
1 قاشق غذاخوری شکر.
خمیر مایه فوری یک قاشق غذاخوری
2 پیمانه (بستگی به نوع ارد داره شاید بیشتر ارد ببره تا جایی که خمیر نرم بدست اورید)
کمی نمک.
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
28.97M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک سبزیجات
۴ عدد تخم مرغ
یه لیوان سرخالی شیر یا آب
نصف لیوان روغن مایع
یه قاشق نمک
کمی فلفل سیاه
یه قاشق مربا خوری ادویه کاری
یه لیوان جعفری خرد شده
یه لیوان پیاز چه خرد شده
یه لیوان هویج نگینی
یه لیوان فلفل دلمه ای نگینی
۲ لیوان آرد
یه قاشق غذا خوری بکینگ پودر
۲ لیوان سیب زمینی نگینی که با آب و نمک ۳ دقیقه جوشوندیم و آبکش کردیم کوکتل یا ژامبون به دلخواه حتما روی شعله پخش کن با حرارت کم بزارین نیاز به دم کنی نیست مواد داخلیش سلیقه ای هست میتونین کوکتل یا ژامبون و یا مرغ آبپز ریش شده هم استفاده کنین ذرت هم میتونین اضافه کنین بعداز اینکه برگردوندین حتما در تابه رو بزارین تا مغز پخت بشه میتونین توش پنیر پیتزا هم بریزین داخل فر گرم شده با ۱۸۰ درجه حدود نیم ساعت داخل تستر با ۱۷۰ درجه حدود ۲۵ دقیقه
#کیک_سبزیجات
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
28.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ و شوید
سینه مرغ
سس خردل
نمک🧂
فلفل
پودرسیر
خیارشور
شوید
سس مایونز
چیپس خلالی
#ساندویچ
#ساندویچ_مرغ_و_شوید
#آشپزی
ܠــܧܩــܘ 🌯
@Lughme
🌮🌯🫔
هدایت شده از ایده ترفند خلاقیت آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طریقه پیچیدن #سمبوسه🫔
✳️ ترفندهای بیشتر اینجاست 👇
@Tarfandvakhalaghiat
@Tarfandvakhalaghiat
❤️🧡💛💚💙💜🤍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
26.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#
بستنی_سنتی🔮 مواد لازم بستنی 🍶🧊🍦 💥شیر ۱ لیتر 💥شکر ۴۰۰ گرم 💥زعفرون وگلاب از هر کدوم ۱ ق غ 💥(اگه مثل من شیر پرچرب محلی نداشتینیه پاکت خامه صبحانه ۲۰۰ گرمی به شیر اضافه کنین وگرنه حالت یخی میگیره) 💥۱۰۰ گرم خامه برای خامه یخ زده 💥خلال پسته اختیاری 💥ثعلب ۱/۵ ق غ 🔮 برای بستنی همزدن خیلی مهمه هر نیم ساعت تا ۱ ساعت یبار وقتی دورش یذره میگیره(این تایم دقیق نیست بستگی به فریزرتون داره) ۶ بار تکرار بشه حتما 🔮 وقتی شیر رو حرارته حتما بزارین به غلظت فرنی برسه
#آشپزی ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔