eitaa logo
لقمه 🌯
4.3هزار دنبال‌کننده
751 عکس
7هزار ویدیو
1 فایل
﷽‌ آنچه ما می خوریم در روحیات ما تاثیر دارد، اینکه روزی ما و #لقمه ما چه باشد، بی ارتباط نیست با اینکه "حال ما" چگونه باشد... #تبلیغات کانال های برتر بانوان https://eitaa.com/joinchat/175243613C47870cc00c تبلیغات شما در ۷ کانال قرار میگیرد؛
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمپوت آلبالو مواد لازم: آلبالو ۲ کیلو شکر ۵۰۰ گرم آب ۴ لیوان ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌽 به قدرررری خوشمزه ست به قدرررری جذابه که نگم براتون👌 ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشمزه و راحت مواد لازم: سیب زمینی، تره، نمک، فلفل سیاه و فلفل قرمز، خمیر آماده سیب زمینی رو ابپز کنید بعد به همراه تره خورد شده مخلوط کنید بهش نمک و فلفل بزنید خمیر رو از نانوایی تهیه کنید کمی ارد بزنید و ورز بدین حالا اندازه یه زردالو بزرگ ازش بردارید و پهن کنید یه طرف خمیر رو از مواد پر کنید و خمیر رو ببندید و تو روغن سرخ کنید ‌ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر توت فرنگی🍓 یه دسر شیک و فوری و خوشمزه 😋 بیسکوییت دنت توت فرنگی دنت کاکائویی توت فرنگی ‌ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبالو پلو 🍒 ✨ی غذای فوق العاده خوشمزه و جذاب ک تو این فصل پخته میشه پیشنهاد میکنم الان ک آلبالو هست حتما فیریز کنید چن انقد خوشمزه هست ک قطعا ترفدار این غذا میشد ❤️میتونید این غذا رو با گوشت چرخ شده یا مرغ ریش ریش یا قلقلی یا مرغ نگینی درست کنید (پیاز .نمک.فلفل.پودرسیر.پودراویشن.پاپریکا.فلفل قرمز و سیاه)مزه دار میکنم برای مرغ هم حتما مرغتون و از شب قبل مزه دار کنید و تو روغن و کره سرخ کنید ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ژلـه میــوه ای ✓پیشـنهاد خــیلی خـوبیه بــرای بـهار و مخـصوصا تابسـتون که کلــی مـیوه های رنگـی رنگــی داره ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آلبالو پلو با قلقلی 🍒🧆 این اندازه برا ۵یانفر کافیه. میتونین کوفته ریزه هارو با پلو دم نکنین وموقع سرو به پلو اضافه کنین من داخل پلو لایه لایه گذاشتم چون میخواستم پلو طعم کوفته هارو به خودش بگیره😉 دوکفگیر برنج روبرداشتم وجدا دم گذاشتم تا زعفرونی کنم برا تزیین. اصلانیاز نیست آلبالوهاتون قوام بیان چندتا جوش که زد وآلبالوها پخت کافیه من به آب آلبالوها کمی شکر زدم و آب ریختم وداخل پارچ پر از یخ ریختم وشد یه شربت آلبالوی تازه وخوش عطر🍒کناراین خوشمزه هم خیلی عالی میشه. اگه شیرینی کمتری دوست دارین شکر رو کم بریزین. . ۴تا۵پیمانه برنج (۲ساعت قبل خیس کنین) ۴۰۰گرم گوشت چرخ شده نیم کیلو آلبالو نصف لیوان شکر پیاز بزرگ رنده شده وآب گرفته ۱عدد نمک +فلفل +زردچوبه +۲قاشق آرد نخودچی برا کوفته ریزه روغن به میزان لازم اول از همه کوفته ریزه هارو آماده میکنیم پیازونمک وفلفل وزردچوبه وارد نخودچی رو میزنیم به گوشت وخوب ورز میدیم وبعدکوفته ریزه میکنیم ویک ساعت دریخجال استراحت میدیم وسپس داخل تابه سرخ میکنیم. هسته ی آلبالو هاروجدا میکنیم روش شکر میریزیم ومیزاریم چندتاجوش بزنه وآلبالوها بپزن بعد از صافی رد میکنیم وآب وآلبالو هارو جدا میکنیم برنج رو با نمک وآبجوش میزاریم کمی بپزه وآبکش میکنیم تهدیگ رو میندازیم یه لایه برنج ویه لایه آلبالو وکوفته ریزه میریزیم ادامه میدیم تا آخر بعد روش زعفران میریزیم ومیزاریم دم وقتی پلو دم کشید وبخار کرد مقداری کره یا روغن داغ روش میدیم وبعد چند دقیقه سرو میکنیم ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک خیس کافه ای😍😋 موادلازم:آرد نول ۲۵۰گرم (۲پیمانه)،شکر۲۰۰گرم(۱پیمانه)،تخم مرغ ۴عدد شیر۲۰۰گرم(۱پیمانه)،بکینگ پودر ۲ق چ،پودر کاکائو۳ق غ(۳۰گرم)،روغن۹۰گرم (نصف پیمانه)،وانیل نصف ق چ ‌ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قیمه مجلسی😍😋 مواد لازم: گوشت🥩:سیصد گرم گلاب🌹 :سه قاشق غذاخوری زعفران دم کرده 💛:سه قاشق غذاخوری رب گوجه🥫:یک قاشق غذاخوری پیاز🧅 :یک عدد چوب دارچین🪵: لیمو خشک🍋:دوعدد دانه هل 🌺:چنددانه زردچوبه فلفل قرمز 🌶 نمک 🧂 فلفل سیاه لپه :یک پیمانه ‌ ‌ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر توت فرنگی که انگار از بهشت اومده ‌ ‌ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزه دار😋😍😋 مطمئنم قارچ رو اینطوری مزه دار کنی آخر هفته ها پایه ثابت کبابا میشه😁 ~برای یک کیلو قارچ: دو قاشق سس مایونز سه قاشق غذا خوری آبلیمو یک قاشق غذا خوری سر پر سیر یک قاشق چایخوری فلفل یک قاشق غذاخوری سرخالی نمک یک قاشق چایخوری پاپریکا و نصف قاشق چایخوری آویشن سه قاشق غذا خوری روغن مایع یا کره آب شده ~همه رو با هم مخلوط کنید بزارید قارچ چند ساعت با این سس مزه دار بشه! ‌ ‌ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ🤩😍😋 واسه شام یه پیشنهاد عالی و فوریه😋 ~مواد لازم: یک عدد سینه مرغ سه عدد سیب زمینی یک عدد پیاز یک عدد تخم مرغ یک قاشق مرباخوری نمک یک قاشق چایخوری فلفل سیاه دو قاشق غذا خوری آرد سفید پنیر پیتزا به دلخواه جعفری برای تزئین‌ ‌ ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناهار فوری مواد لازم • سیب زمینی 1 کیلوگرم • 200 گرم هویج • 200 گرم نخود (یخ زده) • 200 گرم لوبیای سبز ( یخ زدن) • 1/4 فنجان جعفری خرد شده • نمک • فلفل • 2 عدد تخم مرغ • 100 گرم پارمسان • 3-4 تخم مرغ هم زده • 2 فنجان آرد سوخاری روش سیب زمینی ها و هویج را بجوشانید و پوست بگیرید. هویج ، لوبیای سبز را خرد کنید. سیب زمینی ها را پوره کنید ، 2 عدد تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، پارمسان اضافه کنید هویج ، نخود فرنگی ، لوبیای سبز ، جعفری را اضافه کنید. توپک فرم دهید و با کف صاف فنجان فشار دهید در تخم مرغ و سپس در آرد سوخاری ها غوطه ور کنید و تا قهوه ای طلایی سرخ بشه. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🥂 درست کن😍👆 گذشت دوره‌ای که یه سن ایچ می‌گرفتی با آب قاطی میکردی میذاشتی جلوی مهمون😜 با آموزش‌های رایگانی که بهت یاد میدم میتونی بیش از ۴۰ نوع شربت جدید و شیک درست کنی🍹 شربت اکلیلی ✨ شربت عطری 💫 شربت رنگین کمانی 🌈 شربت کهکشانی 🌟 شربت ژله ای ⚡️ فقط با مواد دم دستی😍👇 https://eitaa.com/joinchat/2461860140C2da1c2493e آخر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترشی دم آلبالوها رو بکنید وبشورید وبریزید تو ابکش من روی پارچه تمیز پهن کردم تا خشک بشن وقتی خشک شدن بریزید تو شیشه به ازای یک کیلو آلبالو یک قاشق سرپر شکر یک قاشق سرخالی نمک نصف قاشق تخم گشنیژ که من یادم رفت موقع اضافه کردن تخم گشنیز فیلم بگیرم در شیشه در محکم ببنید و جای خنک وباریک بزارید تا به اصطلاح جا بیفته بعد از یک هفته ازش بچشید کم نمک بود کمی دیگه بزنید وبزارید یخچال بعد از یکهفته قابل خوردنه داخل یخچال دوسال دوام داره عزیزان سعی کنید از سرکه سفید استفاده کنید سرکه قرمز هم میشه ولی ترشی‌خیلی تند میشه تخم گشنیز اختیاری ندارید نریزید ترشی من هنوز جا نیفتاده بخاطر فیلم مجبور شدم زودتر درشو بردارم عزیزان من از البالوی پیوندی استفاده کردم هردوشون خوشمزست. ܠــܧܩــܘ 🌯 @Lughme 🌮🌯🫔